Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jakie macie plany na dziś?
U nas zimno ale piękne słońce!
Na pewno pójdziemy na spacer.
Ja już po treningu! 💪Gagatka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Może i masz rację No na. Skoro ona się już nie odzywa, to ja też nie będę, tym bardziej, że to ja mam większe "powody" żeby się nie odzywać, bo się staram, nie wychodzi, mogę przeżywać fakt, że ona jest w ciąży itd. U mnie wiele znajomości się rozmylo jak wyjechaliśmy. Ja często do ludzi pisze, proponuję Skype, zapraszam do siebie, ale wszyscy tak bardzo się boję tych Niemiec... bosz... ok może nie W tym czasie - korona wirusa- Ale wcześniej też nikt jakoś bardzo nie chciało... A bo daleko, a bo koszty, a bo A bo...
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ niektórymi znajomościami już tak jest. Tak jak Nona pisze, w pewnym momencie trzeba odpuścić. Tez mialam dobrą koleżankę na studiach. Potem wiadomo drogi się rozeszły, więc pozostał kontakt przez neta. Az w pewnym momencie zauważyłam, że prowadzę monolog. Przestałam się odzywać, wiadomości zwrotnej nie dostałam. Czasem warto odpuścić, po co podtrzymywać coś, kiedy tylko jedna strona się stara?
OdpuszczonaNona, Susanne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś po monicie.
Wszystkie 4 pękły.
Wdrożyliśmy lek na skopane kiry, progesterony i duphastony. I testuję za 2 tyg.
Czuję, że to ten cykl!Pszczolka36l, OdpuszczonaNona, kic83, Koteczka82, SzalonaOna, Nynka, Joan, Gagatka, Lalia, Morwa, in_co_gni_to, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Też mam w planach odpieluchowac mlodego w czasie zamkniecia żłobków...
No i temat biegowych mnie bardzo interesuje chcemy na urodziny kupić, jaka firme polecacie dla dużego dwulatka?😊
Moje nastroje od zalamki że sie nie udalo, co z praca po euforie że na bank to był złoty strzał już mnie drażnią a siedzenie w domu nie pomaga...
Nie jesteś sama z tymi nastrojami 😂
Taki los staraczek.
Ale damy radę! Ja już odliczam dni do testowania. Planuję pierwszy test wykonać za 7 dni, to będzie 10 dni po owulacji.Nynka lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Asiu A może ona się nie odzywa bo jest jej głupio względem Ciebie? Też tak może być.
Tak, myślę, że tak może byc. Z tymże nie powinno być jej głupio, no bo czemu. Ale pytanie : czy mi powinno być głupio że ja się nie odzywam? Mam jakieś takie wyrzuty do siebie... A nie mam ochoty tak naprawdę się odezwać, bo nie chce pisać o ciąży. Temat tak mnie przytoczył.... że już sama nie wiem.
Czuje wiosnę i Jak nie myślę o ciąży, czytam książkę, jesteśmy na spacerze to czuje taką radość... A potem jedna przez druga informuje mnie o ciąży swojej I mi znów smutno, że u nas nic. Dlatego się nie odzywam. By nie myśleć.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
Czesc dziewczyny, bardzo prosze Was o porade -
wczoraj bylam u gina w 10dc i podczas usg wyszlo ze urosly mi dwa pecherzyki na prawym jajniku, 20.1mm i 17.0mm, gin zalecil zaczac starnia jeszcze tego samego dnia wiec wczoraj wieczorem bylo 🐝. Robilam przed chwila owulaka i ta druga kreska ledwo widoczna, takze nie wiem czy poprawiac dzis wieczorem czy lepiej jutro hmm jak myslicie?? W sumie to te testy w moim przypadku za dobrze nie dzialaja bo nigdy taki naprawde pozytywny mi nie wyszedl, a owu byla takze nie wiem czy sie nimi sugerowac. Zrobie jeszcze jeden wieczorem chyba... A no i sprawa z temp. wyglada nastepujaco:
7dc - 36,61
8dc - 36,61
9dc - 36,60
10dc - 36,62
11dc - 36,41 (dzis)
Ten spadek to moze byc owulacja? I jak to w koncu jest z ta temperatura spada w dzien owu czy przed?? Juz sie gubie w tym wszystkim 🤨
Z gory dziekuje za jakies porady/opinie 😘
Starania od: 03.2019
01.2020 - cp
04.2020 - cb
23.01.2021 - II (10dpo)
Neoparin + Encorton + Acard
bhcg 27.01 - 229
bhcg 29.01 - 705
bhcg 01.02 - 2989
bhcg 06.02 - 17850
usg 13.02 - zarodek 7,5mm i bijące ♥️ -
U nas sytuacja opanowana.
Były wczoraj 2 bzyki, ale jakie fajne!
Bez spiny, bez liczenia czy to teraz czy lepiej zaczekać. Kurde, super było.
Dzisiaj D w domu, do odwołania zamknęli knajpę,bo dowozy u nich są nieopłacalne i zwyczajnie ryby na wynos raczej nie bardzo są smaczne, przynajmniej mi nie smakują. Bo zanim dojadą do klienta to już chłodne 😐
Tak więc siedzimy w domku 😉
Jadę za godzinkę po maluchy do mojej mamy.
Starczy tych wczasów u Babci.
Teraz będziemy cudować w domu.
I wymyśliłam zabawę dla nich jak będą odwalać. Wczoraj miałam jakiś open mind 😂
Dostaną po banknocie i ten kto utrzyma najdłużej banknot czołem przy ścianie ten dostanie ten banknot na zawsze 😂😂😂💪OdpuszczonaNona, SzalonaOna, Nynka, Pszczolka36l, Susanne, Lalia, Su lubią tę wiadomość
-
Evelle28 wrote:My czekaliśmy dobe. Wiesz ja narazie samowoalnie poddaje sie kwarantannie... Mam od kilki dni bole w klatce piersiowej. Ale podejrzewam ze to nerwobóle.. Bo jal by było coś na rzeczy to z dnia na dzień było by gorzej... A u mnie od srody tak samo... Ta cala sytuacja kosztuje mnie duzo nerwow i stresu..30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Ulaa wrote:U nas sytuacja opanowana.
Były wczoraj 2 bzyki, ale jakie fajne!
Bez spiny, bez liczenia czy to teraz czy lepiej zaczekać. Kurde, super było.
Dzisiaj D w domu, do odwołania zamknęli knajpę,bo dowozy u nich są nieopłacalne i zwyczajnie ryby na wynos raczej nie bardzo są smaczne, przynajmniej mi nie smakują. Bo zanim dojadą do klienta to już chłodne 😐
Tak więc siedzimy w domku 😉
Jadę za godzinkę po maluchy do mojej mamy.
Starczy tych wczasów u Babci.
Teraz będziemy cudować w domu.
I wymyśliłam zabawę dla nich jak będą odwalać. Wczoraj miałam jakiś open mind 😂
Dostaną po banknocie i ten kto utrzyma najdłużej banknot czołem przy ścianie ten dostanie ten banknot na zawsze 😂😂😂💪
mistrz zła 😂Anet.kaa, Nynka lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
jutro (14dpo) jak nie dostanę okresu to testuję. ale nadzieję mam żadne po piątkowym negatywnym teście. 11dpo juz by byl jakis cien cienia przeciez a tu nic. odstawilam wtedy dupka i czekam. byle mi się tylko nie spoznila dużo bo w kwarantanne przyczyniamy się do tego wyżu demograficznego za 9 mięsiecy 😁
Susanne, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny