Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisałam do mojego endokrynologa dał mi skierowanie na betę i wypisał receptę na luteine 😁kazał też odstawić bromergon zaraz po potwierdzeniu ciąży pozytywną betą.
Zastanawiam się co jeszcze powinnam odstawić 🤔
Na pewno bromergon, inozytol.
Zostaje:
-kwas foliowy
-cholina
-wit c i e i d
-magnez - chyba zwiększę na 3x1
-metformina(do 12tc)
-encorton (do 12tc)
Nie wiem co z b complex? On ma na pewno za duże dawki jak na ciążę. 🤔OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ola_45 wrote:Bola mnie piersi strasznie i znowu te uderzenia goraca :x a jak sie dopiero zagniezdzilo?
Masakra, w paranoje popadam. Walnijcie mnie w leb
Ola, walnę jak Ty mi oddasz 😂 wmawiam sobie, że może 13 dpo to za wcześnie na test, że owszem napierdzielają mnie plecy ale brzuch nawet nie boli tak bardzo 🤦♀️ dopóki @ nie przychodzi to jeszcze się trzymam nadziei ✊ a test powtórzę dopiero jak się spóźni 👍Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:No dobra dziewczyny jednak nie dam rady i muszę wam coś pokazać 😁
https://naforum.zapodaj.net/5527582799e3.jpg.html
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj ok 12
aaaaaa wspaniale !!! o mamusiu ale się cieszę ! a tak się zastanawiałaś nad tym leczeniem u Paśnika. A nawet nie trzeba byłoKoteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wspaniała wiadomość lecą Cię zazielenić 😍
Morwa, Pszczolka36l, Koteczka82, Lalia, SzalonaOna, Ola_45, Kitka_87, OdpuszczonaNona, dmg111, Mowe, luthienn, Nynka, ladySiSi, Znużona, Susanne lubią tę wiadomość
-
Minea wrote:Przy okazji mnie też możesz zazielenić. Przestraszyłam się tą informacją, że mają zamknąć laboratoria. Z tego strachu pobiegłem dziś na betę. Udało się! Wierzę w to ,że teraz musi być tylko dobrze. Wszystkim , ktorym sie udało gratuluję, za pozostałe trzymam kciuki ✊✊
Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak ciąża to od razu trzeba odstawiać Norprolac/bromergon ?
Kurka nic mi mój lekarz nie mówił... Mówił tylko, że jeżeli mam tak obfite @ przy acardzie to go odstawić na chwile a jak beta pozytywna to cały czas brać Acard.
Ja nie wiem co się dzieje w tym marcu ! Bijecie chyba rekordy -
Joan wrote:Dziewczyny jak ciąża to od razu trzeba odstawiać Norprolac/bromergon ?
Kurka nic mi mój lekarz nie mówił... Mówił tylko, że jeżeli mam tak obfite @ przy acardzie to go odstawić na chwile a jak beta pozytywna to cały czas brać Acard.
Ja nie wiem co się dzieje w tym marcu ! Bijecie chyba rekordy
Trzeba odstawić bo hamowanie prolaktyny jest niekorzystne w ciąży. Prolaktyna normalnie w ciąży rośnie żeby wszystko się rozwijało jak trzeba 😁
Ja od dzisiaj schodzę na 1/2 tabletki na noc przez kilka dni a później na 1/4 tabletki i odstawię.
Zastanawiam się nad jakimś zestawem witamin dla kobiet w ciąży żeby było dha i witaminy z grupy B ale metylowane macie coś sprawdzonego? Co polecacie?Joan, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny, ale bombowo! Gratuluję!
Nona superrr nadal kciuki zaciśnięte
Koteczka też!)
Ja mam w poniedziałek kolejne USG i jestem okropnie nim zestresowana... Boję się pustego jaja płodowego albo braku tętna płodu... Będę w poniedziałek 20 dni po pozytywnym teście ciążowym...myślicie, że już to będzie decydujące USG?OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
Rozmawiałam z mamą prze telefon i mówiła,że po tej kwarantannie będzie wysyp ciąż jak po stanie wojennym😉A mój mąż krzyczy"no tak,od 2 tyg kwarantanna a moja żona ma okres"😅😅Mama nie wie że staramy się o drugie dziecko😉
Ja przeszłam już na kwietniówki,ale za marcówki trzymam nadal kciuki✊✊✊bijecie rekordy💪Lalia, OdpuszczonaNona, Pszczolka36l, dmg111, Mowe, Koteczka82, Malinka96, SzalonaOna, Justa91, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinea wrote:Przy okazji mnie też możesz zazielenić. Przestraszyłam się tą informacją, że mają zamknąć laboratoria. Z tego strachu pobiegłem dziś na betę. Udało się! Wierzę w to ,że teraz musi być tylko dobrze. Wszystkim , ktorym sie udało gratuluję, za pozostałe trzymam kciuki ✊✊
Gratulacje 💚 -
Posłuchałam dzisiaj tej Pani od duchowości,przełamałam się końcu,bo nie byłam przekonana😉Noi jest całkiem fajna.Chyba się przekonałam i zapisałam do jej grupy.I dzisiaj rozmawiałam z moją macicą że lubię swój okres(dziś 3dc)i niech szykuje się na przyjęcie jajeczka😁
OdpuszczonaNona, Anet.kaa, Joan, Lalia, Kitka_87, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzisiaj gorszy dzień... na dzisiaj wypadał by termin porodu. To jedyna ciąża , z którą się tak emocjonalnie związałam. Jedyna ,której strata tak źle na mnie wpłynęła. Nadal nie pogodzilam się ze strata tak jak powinnam. Ale jest lepiej, a później przychodzi taki dzień i ścina mnie z nóg bym ponownie upadła na twarz.
Dzięki waszym pozytywom jest lepiej i ten dzień nabiera barw. Ogromnie wam dziękuję i proszę o więcej pozytywów:) nawet tych owulacyjnych! Ja po prostu uwielbiam patrzeć na dwie kreski !OdpuszczonaNona, Lalia, Zulugula, SzalonaOna lubią tę wiadomość