Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia wrote:A może zrobić zamiast ciążowego owulka??? Może pokaże konkretniej co jest na rzeczy
Edyciak lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Pszczolka36l wrote:Ola ja widzę tam cień ciena. Który masz dpo? Masz możliwość zrobić innej formy jutro rano?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 11:40
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Morwa wrote:Ja ze śmiercią ojca sobie nadal nie poradziłam. Miała miejsce w 2006r. To był największy sztylet jaki dostałam od losu. Zaczęłam budować zbroje. Dzięki temu przetrwała wiele niepowodzeń. W tym dwie ciążę pozamaciczne, przy których potrafiłam żegnać się z mężem. Wizja nowotworu to samo. Wszystko zlewałam. Przechodziłam wszystko Tak, że nie było tragedii mimo tragedii. Później urodziłam córkę. Wkreciłam się w to na maksa mimo tego ,że wiele brakuje i będzie brakować mi do idealnej matki. No i później przyszła ta nieszczęsna strata.. która zniszczyła mi wszystko. To była naprawdę bardzo dobrze zapowiadająca się ciąża, wszystko było tak idealne ,że nie przyjowalam innej opcji jak to ,że mogło się to udać... Później był tylko liść od losu. Próba robienia nowej zbroi , próba zmiany wszystkiego o 180° . Zmieniło się, bo ruszyłam z naturalnymi staraniami po HSG. Było dobrze do dzisiaj. Dzisiaj buduję wszystko od nowa. Cegiełka po cegiełce i wierząc w lepsze jutro.
Od każdej z nas masz po cegiełce i będzie taka zbroja, że żadna armata jej nie rozwali 😃Ola_45, Morwa lubią tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
Szkoda mi strasznie czasu na te testy, stres niesamowity. Wolalabym isc na bete, miec jasna sytuacje. Dostac liscia od zycia i szybko sie pozbierac03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
boo123 wrote:Morwa przytulam😚♥️
Dziewczyny, przyznaje że zaczęłam szaleć. Mierze temp i dziś jest 14dpo a temperatura wysoko. Nie czuję się okresowo. Zrobiłam test, chyba się doszukalam bladziocha, mąż też widzi. Na zdjęciu chyba nie widać. Zerknijcie.
Raczej jestem daleka od doszukiwania się tej drugiej kreski ale ta temp nie daje mi spokoju. Kurcze niedziela, na betę nie chce mi się po szpitalach jeździć w obecnej sytuacji. Sama nie wiem.
https://zapodaj.net/8923a978705eb.jpg.htmlboo123 lubi tę wiadomość
-
Kic, mąż sztos 🙂👌
Mój wczoraj pomagał mi robić kluski śląskie, lepił i zachwycał się jakie mu równiutkie wychodzą więc też nie narzekam 😂kic83, Zulugula, koktajlowa, dmg111, MałaMi90, Julik lubią tę wiadomość
-
Ola to nie pozostaje Ci poczekać dwa dni i znów zrobić test trzymam kciuki ✊🍀
Kitka_87, Edyciak lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:U mnie coś takiego. Po lewej z wczoraj popoludnie. Kreska dzisiaj stracila kolor.
Po prawej z dzisiaj rano. Wada testu?(znowu)
https://naforum.zapodaj.net/f118bd4e0af2.jpg.html
Zrob test z Actiona bo chyba tak samo jak ja jestes z Holandii -
casteam wrote:Zrob test z Actiona bo chyba tak samo jak ja jestes z Holandii
A gdzie mieszkasz tak mniej wiecej? Nie musisz dokladnie pisac Tak z ciekawosci pytamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 12:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
U mnie dzisiaj pozytywny owulak. Mocno pozytywny , taki mam zazwyczaj na drugi dzień (w pierwszym dniu kreski są tego samego koloru a na drugi dzień takie jak poniżej (testowa ciemniejsza od kontrolnej). Jest mi strasznie niedobrze. Wczoraj zanim się położyłam to wydoiłam prawie całą butelkę wina Dzisiaj kac morderca. Może się zmuszę jakoś na te 🐝🐝🤦♀️ale kiepsko to widzę 🤦♀️
Anet.kaa, Nynka, Ulaa, Koteczka82, boo123, Ola_45, Gagatka, Kitka_87, OdpuszczonaNona, SzalonaOna, Lalia, dmg111, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Ja miałam tylko trzy bzyki 9,11,12 dc. 12 niby miałam owu, szkoda ze nie doprawilam później jeszcze kolejnych dwóch dni
Ja miałam kilka przed owulacją właściwie to codziennie, 8dc, 9dc, 10dc, ale ostatni w 11dc a owulację miałam w 12dc.. I tylko z tego mogło coś być jeśli już.. Bo potem w 14dc to już za późno.
Ale płakać mi się chce, bo nie wiem czy plemniki wytrzymały dobę od 11 do 12 dc 😔 -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Ja miałam kilka przed owulacją właściwie to codziennie, 8dc, 9dc, 10dc, ale ostatni w 11dc a owulację miałam w 12dc.. I tylko z tego mogło coś być jeśli już.. Bo potem w 14dc to już za późno.
Ale płakać mi się chce, bo nie wiem czy plemniki wytrzymały dobę od 11 do 12 dc 😔
Może akurat dały radę. Moja koleżanka zaszła w ciąże po jednym seksie dwa dni przed owulacja. Także szansa jest i trzymam kciukasy ✊🏻✊🏻Ulaa lubi tę wiadomość