Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan wrote:Ja dzisiaj zasnęłam słuchając ostatniej relaksacji. Nic nie pamiętam, więc musiałam usnąć szybko
Ja wczoraj dałam radę przetrwać tylko 40 min tej medytacji..
Chciałam! Bardzo chciałam do końca posłuchać, no ale zmógł mnie sen i koniec.Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Wiele razy widziałam jednym okiem, że wspominacie o Pani od duchowości. Skąd ją wziąć? :>
-
szona wrote:Wiele razy widziałam jednym okiem, że wspominacie o Pani od duchowości. Skąd ją wziąć? :>
szona lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Boo123 a ten navitin to można brać z innym suplementem? Tak jak Twój brał z profertilem?
Mojemu androlog/urolog taki zestaw przepisał profertil +navitin po 2 tabl. dziennie. Witaminę c sama mu podawalam, a i jeszcze zapomniałam o macy 🙂 tez łykał.
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
szona wrote:Wiele razy widziałam jednym okiem, że wspominacie o Pani od duchowości. Skąd ją wziąć? :>
fb Agnieszka Grobelna Centrum Wspierania płodności. Tam są często live na temat supli itp.
Prowadzi też grupę na fb "nigdy się nie poddawaj..." i tam robi co sobotę medytacje. Wszystko na temat starań o ciążę.szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:To ja tez dorzucę mu ten navitin 😁
Na forum przewijała się tez witamina b12 dr enzmann, ale na Allegro są dwa rodzaje. Który wybrać?Starania od 07/2018
3x Cykl Stymulowany
3x IUI
Ona 26 lat
On 28 lat: niska morfologia 1-2%, reszta parametrów w normie
02.2020 operacja ŻPN
Profertil, wit C, D, maca, kwas foliowy, l-karnityna -
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Szona, jak u Ciebie sytuacja? 🤗
Cisza i spokój, okresu brak. Na allegraku mikro cień, na bobku cień jak zawsze. Obstawiam jutro okres. Mam nadzieję, że przyjdzie i ruszę znów z lamettą -
Lalia wrote:Ula, mi się często przed @pojawiają infekcje.
Ale z tego co pamiętam to tu dwie dziewczyny miały infekcje i w tym samym cyklu bobo 😁
Zulugula i ja hihi 😂😂Ulaa, Lalia lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Ulaa wrote:Ja już Ci mówiłam, że dajesz mi nadzieję 🙏
We wtorek może zatestuję, będzie 12dpo 🤔
Tak bardzo boję się rozczarowania 😅Ulaa, Lalia lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Joan wrote:Tajka zdecydowanie jeszcze negatyw. Kreska testowa powinna być taka jak kontrolna albo ciemniejsza.
Kurczę A tak mnie nawala już lewy jajnik,może jutro owul będzie, o 17 mam monit, rano chyba bzyk bo boję się że do wizyty już będzie po.. ale to by owulak chyba dzisiaj pokazał? -
nick nieaktualny
-
Hej.
Tajka jeszcze nie pozytywny.
Ewe88. Może za długo go brałas? Spróbuj przez 8dni.
Ja robiłam test 10dni po zastrzyku, 9 po iui. Czułość 10, bielszy nie będzie.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Do mnie dziś przyszła @zaczynany kolejny cykl..Anulaa
Wiek 31 lat
05.2022 - początek stymulacji in vitro
06.2022 - punkcja
1 zarodek
08.2022 - transfer
beta 7dpo - 46,5
beta 9dpo 125
13.04.2023 Kaja 💕
04.2024 punkcja nr 2
3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
06.2024 Transfer