Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bolu brzucha nie mam. Tylko pachwiny i jajniki czasem. Smakow specjanych nie mam zadnych. Tylko jem wiecej jak zwykle przed okresem. Troche poczytalam o tych kreskach dziwnych na testach i nic nie wiem. U jednej byla z tego ciaza, u innych wada testu. Obstawiam u siebie wade testu bo w poprzednim cyklu testowalam tymi samymi. Wtedy myslalam ze moze sie udalo dlatego spoznial mi sie tyle czasu okres a pozniej to krwawienie silne..
Czekam cierpliwie do okresu. Nie bede juz testow zadnych robic. Mialam jeszcze kupic w action ale dam sobie spokoj chyba.03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
madziulix3 wrote:A poprawiliście to jakoś? U mojego nieruchomych 83% a ilość w 1ml 6,7Anulaa
Wiek 31 lat
05.2022 - początek stymulacji in vitro
06.2022 - punkcja
1 zarodek
08.2022 - transfer
beta 7dpo - 46,5
beta 9dpo 125
13.04.2023 Kaja 💕
04.2024 punkcja nr 2
3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
06.2024 Transfer
7dp beta 85,00
9dp beta 205,5 -
Zajadam puffertjes'y i piję martini. Wasze zdrówko 🥂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 17:29
Ulaa, Lalia, AsiaKK lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
nick nieaktualnyLaila mi serce daje wciąż nadzieje, ale rozum wie że nic z tego...dzisiejsza biel na teście sprowadzila mnie na ziemie...
Przyznam Wam, że posmutnialam, że wszystkim sie udaje z bzyku nawet dwa dni przed owu a mi nie....
Ale nie chce wnikać, daje sobie szanse na kwietniowe testowanie...
Dzisiaj mam lekkiego doła przez ten test.
-
Nynka wrote:Laila mi serce daje wciąż nadzieje, ale rozum wie że nic z tego...dzisiejsza biel na teście sprowadzila mnie na ziemie...
Przyznam Wam, że posmutnialam, że wszystkim sie udaje z bzyku nawet dwa dni przed owu a mi nie....
Głowa do góry, żadnej tutaj nie udało się od razu. Ja przy staraniach o córkę 5 lat temu zdziwiłam się, że jak można nie zajść w ciążę skoro cały cykl się bzykałam, ano można.
Daj sobie czas na skutek, popraw koronę i do dzieła w następnym cyklu!
Nynka, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nynka wrote:Laila mi serce daje wciąż nadzieje, ale rozum wie że nic z tego...dzisiejsza biel na teście sprowadzila mnie na ziemie...
Kochana, u mnie wczoraj 13dpo i taka biel że aż biło po oczach, a miałam owu i bzyki praktycznie co do dnia jak Nona (pozdrawiam Cię kochana!), której test i beta wyszły 11 dpo!!
Dalej skrzy się we mnie cień nadziei, że może akurat ja miałam późno implantacje i dlatego nie wyszło itd itd
Ból pleców, temp i biel testów wskazują, że jutro przyjdzie @, ale jakiś cichutki głosik gdzieś w mojej głowie dalej się łudzi..
Tak bardzo pragnieniemy ciąży, że będziemy wierzyć do ostatniej chwili 😘OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Lalia wzięłam z Ciebie przykład i oglądam z dziećmi Było sobie życie 😂
Szalona, odcinek o zapłodnieniu był ekstra! Normalnie od podróży plemników do samego porodu wytłumaczone wszystko niemal dzień po dniu 😂👌
Polecam w celu wizualizacji i poszerzenia wiedzy! 😁SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Szalona, odcinek o zapłodnieniu był ekstra! Normalnie od podróży plemników do samego porodu wytłumaczone wszystko niemal dzień po dniu 😂👌
Polecam w celu wizualizacji i poszerzenia wiedzy! 😁
Mamy z dziećmi obejrzane wszystkie odcinki dostępne na Netflixie 😍
Ale mamy jeszcze 2 płyty CD z filmami i grę planszową tematyczną, jak znalazł na czasy #zostańwdomu 😅Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona,
Diagnostyka aktualizuje listę zamkniętych punktów na bieżąco tutaj:
https://diag.pl/pacjent/zmiany-w-dostepnosci-punktow-pobran/
U mnie w mieście jest tylko jeden Alab i niestety już go zamknęli do 31 marca. Jest komunikat na stronie.
A tu masz aktualizacje punktów Synevo:
https://www.synevo.pl/pp/Zulugula, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale dziadostwo się do mnie przyplątało cholercia 😐
Dawno takiej infekcji intymnej nie miałam, ostatnio dobre 2 lata temu..
Mam gynalgin tabsy dopochwowe i clotrimazol.
Dzisiaj zaaplikowałam pierwszą tabletkę, bo myślałam, że clotrimazol da radę, ale nie widziałam poprawy więc wytoczyłam grubsze działo 😄
Fuck! I pewnie przez tą infekcję nici z pozytywnego zakończenia tego cyklu 🙄 -
Ula, mi się często przed @pojawiają infekcje.
Ale z tego co pamiętam to tu dwie dziewczyny miały infekcje i w tym samym cyklu bobo 😁Zulugula lubi tę wiadomość
-
Moje życie straciło jeszcze bardziej sens. Skończylam oglądać przyjaciół 😭03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Ola_45 wrote:Moje życie straciło jeszcze bardziej sens. Skończylam oglądać przyjaciół 😭
Kochana, ja ten serial oglądałam milion razy. Nigdy się nie znudzi i zawsze bawi 🙂 mój tv jak jest włączony to tylko na comedy central jak lecą przyjaciele. Uwielbiam ♥️♥️♥️2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔