Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia wrote:Stało się dziewczyny... Jadę właśnie na granice polso/czeska pilnować przejścia gr.
Boję się mimo że wiedziadzialm z czym się wiąże służba w wojsku. Wczoraj potwierdzono w moim powiecie koronowirusa u policjantki. Jutro kolega też policjant otrzyma wyniki testu. Miałam jutro zrobić pierwszy test, boję się bo mam dziwne mrowienie w cyckach i kłucia w podbrzuszu
Trzymaj sie! 😘💪 -
Lalia wrote:Ja nie mogę oglądać pani od duchowości 😂 słuchanie jakoś mi idzie, ale może dlatego że na bieżąco rozmyślam w głowie to co mówi i moje wewnętrzne gadanie ją zagłusza 😅 ale podoba mi się to, co mówi.
A w pierwszej relaksacji podawała przykład dziewczyny, która pod wpływem stresu blokowała u siebie śluz płodny. No szok. Potem słuchałam rozmowy z jej pacjentką/klientką, która była po 3 inseminacjach, nowotworze i udało jej się przy drugim transferze in vitro i np ona się mega nastawiała na jedno dziecko i chłopca, aa dopiero jak zaczęła otwierać się na macierzyństwo tak w ogóle, to się okazało że przyjęły się dwa zarodki! Co prawda jeden straciła we wczesnej ciąży ale z drugiego rozwinęła się zdrowa dziewczynka!
Mówiła też o tym że przychodzi taki moment że wszystko w życiu podporządkowujemy pod starania: tych ubrań nie kupię bo jak będę w ciąży to nie wejdę w nie, wtedy nie pojedziemy gdzieś bo mogę być już w ciąży itd.
Naprawdę fajnie to wyjaśnia.
Co nie zmienia faktu że mnie wkurza jej slodko pierdzący ton głosu 😂
Nawet mój mi wczoraj wziął słuchawkę i słuchał, i na początku się ze mnie śmiał, ale potem mówił żebym sobie słuchała 😁
Nona, dr Enzmann już u mnie jest 💪
I do mnie dotarł Enzmann właśnie dostałam sms że czeka w paczkomacie.
Co do Pani od duchowości, to ja się wkręciłam w te jej monologi, ale relaksację sobie odpuszczam, jakoś mnie to nie kręci. Mój jak chwilę posłuchał czego słucham to od razu uciekł do sypialni spać.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
Kamcia wrote:Stało się dziewczyny... Jadę właśnie na granice polso/czeska pilnować przejścia gr.
Boję się mimo że wiedziadzialm z czym się wiąże służba w wojsku. Wczoraj potwierdzono w moim powiecie koronowirusa u policjantki. Jutro kolega też policjant otrzyma wyniki testu. Miałam jutro zrobić pierwszy test, boję się bo mam dziwne mrowienie w cyckach i kłucia w podbrzuszu
Mojego męża też wysłali, tylko na granicę niemiecką. Był już 3 razy. W niedzielę stał 3h wczesnym rankiem pilnując mostu i trochę się martwię o niego, że go złapie jakieś dziadostwo. Jeszcze nigdy go nie widziałam takiego zmarzniętego. Wrócił o 10:00 a do 22:00 leżał pod kocem skostniały.
Zrób betę, jak wyjdzie ciąża to może idź na zwolnienie, nie ma co się przemęczać.01.2017 - rozpoczęcie starań
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
ladySiSi wrote:Mojego męża też wysłali, tylko na granicę niemiecką. Był już 3 razy. W niedzielę stał 3h wczesnym rankiem pilnując mostu i trochę się martwię o niego, że go złapie jakieś dziadostwo. Jeszcze nigdy go nie widziałam takiego zmarzniętego. Wrócił o 10:00 a do 22:00 leżał pod kocem skostniały.
Zrób betę, jak wyjdzie ciąża to może idź na zwolnienie, nie ma co się przemęczać.
Nie dam rady... Brakuje nam ludzi w pracy. Będziemy najpewniej jeździć na dwie zmiany na tą granice. Także pozostaje mi póki co test ciążowy (mam w kieszeni i zrobię jutro od razu po powrocie).
Dzisiaj będę podobnie jak Twój mąż... Nie mamy ani żywienia, ani namiotu. Na miejscu będziemy próbowali rozmawiać z lesniczym czy nas poratuje choćby drewnem na ognisko.
JA 34l, starania 2lata.
11.2019 laparo torbieli endom. obu jajników
19.12.2020 - 12dpo ⏸️
21.12.2020 - 14dpo - beta 60,74 prog. 28,880
23.12.2020 - 16dpo - beta 147,41 prog. 16,630 (kropek 2mm)
28.12.2020 - 21 dpo - beta 1447,12 🤩🤩🤩 prog. 26,830
07.01.2021 - fasolka 4,7mm i mamy ♥
03.07.2020 INV 😔
23.07.2020 HSG
AMH 0,5
MTHFR_667C>T hetero
MTHFR_1298A>C hetero
PAI-1 4G hetero
ANA,ASA.AOA ujemne
KOAGULANT TOCZNIA ujemny
KIRy Genotyp AA.
HLA-C meża C2 homoz.
Komórki NK: 18,42%, 315 ul (liczba)
Aktywność NK: 25,4%
-
Kamcia wrote:Nie dam rady... Brakuje nam ludzi w pracy. Będziemy najpewniej jeździć na dwie zmiany na tą granice. Także pozostaje mi póki co test ciążowy (mam w kieszeni i zrobię jutro od razu po powrocie).
Dzisiaj będę podobnie jak Twój mąż... Nie mamy ani żywienia, ani namiotu. Na miejscu będziemy próbowali rozmawiać z lesniczym czy nas poratuje choćby drewnem na ognisko.
W takim razie trzymam kciuki żeby nie było tak źle. Poszłaś do wojska to musisz być silna babkaUlaa lubi tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
nick nieaktualnyJoan wrote:Lucky, Kamcia trzyma za Was kciuki aby wszystko było ok u Was.
Trzymajcie się dzielnie.
Dzięki kochana. U mnie w pracy ponad 40 osob ma kwarantannę już. W bagażniku wożę torbę, jakbym z dyżuru nie mogła do domu wrócić...
Testuję 3 kwietnia i albo na L4 od razu idę albo zawieszam starania. Tak chyba bedzie rozsadniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 13:39
-
Dziewczyny,
Jakie testy owu: z Rossmanna czy z allegro??
A jak z allegro to możecie mi link podesłać? 😁
Bo tam są różne, a chce sprawdzone 😅 -
Nynka przykro mi z powodu @ ale następny cykl będzie Twój ✊😉 Tym bardziej ze już dokładnie rozpracowałas kiedy 🐝 U mnie jeszcze @ na szczęście się nie pojawiła, rano robiłam test i biel ale pocieszam się tym ze jest jeszcze czas. W pierwszej ciąży tez zrobiłam test dwa dni przed terminem @ i było biało, za dwa dni było już widać delikatna kreskę. Z tym L4 jest dokładnie tak jak piszesz bo ja się dowiadywałam w ZUS. Jeśli przerwa między zasiłkami nie przekroczyła okresu 3 miesięcy to będzie przyjęta podstawa z pierwszego zasiłku 😉Subkliniczna autoimmunologiczna niedoczynnosc tarczycy - Letrox 50
———————————
*Starania o pierwszego maluszka od 10 2017r.
- 20.06.2018 (9cs)💔
- Dwie kreski na teście🤰 15.07. 2018r (10 cs)
- Córeczka 👧😍 03 2019r.
*Starania o drugiego maluszka od 12 2019r. (Aktualnie 11 cs) ✊
————————————
Badania 💉💉 (4 dc):
-FSH 6,7 ✅
-LH 5,69✅
-Estradiol 35,10✅
-Prolaktyna 16,40✅
-Testosteron 18,90✅
————————————-
Suplementacja: 💊💊
- olej z wiesiołka do owulacji(3x2)
-Dong Quai do owulacji 1x1
- B-kompleks MSE 1x1
- Duphaston 2x1 (wdrożony od 6 cs) -
Lalia wrote:Dziewczyny,
Jakie testy owu: z Rossmanna czy z allegro??
A jak z allegro to możecie mi link podesłać? 😁
Bo tam są różne, a chce sprawdzone 😅
https://zapodaj.net/df567da03ba17.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 14:04
Lalia lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja zamawiałam z tego źródła. Ale jak ja zamawiałam to były o dobre 12 zł tańsze 😂
https://zapodaj.net/df567da03ba17.jpg.html
Mam dokładnie te same. Polecam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ata114 wrote:Dziewczyny 9 dni po owulacji a 10 dni po zastrzyku ovitrelle test będzie jeszcze fałszywy czy już wiarygodny bo kusi mnie żeby zrobić chociaż żadnych objawów nie mam aby się udalo
do 10 dni może się utrzymywać zastrzyk we krwi. Poczekałabym min 2 dniAta114 lubi tę wiadomość
-
Kamcia duzo siły i zdrówka 🍀🍀🍀🍀✊😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Ata114 wrote:Dziewczyny 9 dni po owulacji a 10 dni po zastrzyku ovitrelle test będzie jeszcze fałszywy czy już wiarygodny bo kusi mnie żeby zrobić chociaż żadnych objawów nie mam aby się udalo04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Ja zrobiłam 10dnia po pregnylu i biel. Ale chciałam sprawdzić czy jeszcze jest czy już się wypłukał.
-
Ata114 wrote:Ja też sprawdzałam dwa dni temu 7dpo a 8 dni po zastrzyku czy się wypłukał to były nadal dwie kreski a chciała bym zrobić ten test żeby odstawić duphaston bo fatalnie się po nim czuje
Ata114 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:A ja Ciebie znalazłam mój Nick jest słaby bo od razu można się skanoac, ale w życiu nie pomyślałam że wkręce się w jakieś forum tak mocno, i nie rozmyślałam za bardzo nad Nickiem.
Boże jakiego ja mam wkurwa od rana, PMS na pełnej, a przecież miesiac temu nie było dzięki Norprolac
Ja PMS mam na szczęście tylko w pierwszy dzień okresu... wkurw i mega ból brzucha. Nieraz nie mogłam z łóżka wstać bo tak mi było niedobrze 😏