Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanne, Gagatka, MałaMi90, luthienn, Mowe, Joan, Kitka_87, nikii, Anet.kaa, Morwa, Pszczolka36l, madziulix3, boo123, Magdalena 😀, Lalia, Koteczka82, Edyciak, Evelle28, AsiaKK, SzalonaOna, dmg111, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Joan wrote:to załóż jakiekolwiek konto. Nie muszą być przecież Twoje dane. Warto babeczki posłuchać.
Ja sobie ściągnęłam pierwszy oglądany live (już go niestety nie ma na fb). Mnóstwo mówiła tam o suplementach. Ile czego i na co. Mega dużo wiedzy. Nona np. wprowadzała niektóre z nich u siebie np. wit C.
Dużo też mówi, jak ważne są witaminy z grupy B, omega 3, witamina E, pyłek pszczeli itp. Jak polepszyć jakość komórek jajowych. Sporo z tych rad korzystam i wiem, że niektóre dziewczyny też.
Warto. Duchowość to jak kto lubi Ja byłam bardzo sceptycznie nastawiona ale staram się otwierać na nowe metody
Można jakoś przesłać ten live albo gdzieś wrzucić dla nas wszystkich?
Suple to mega ciekawy temat6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
Piękny babelek ❤❤❤
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula śliczny 😘❤️😍🍀
Zulugula lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Dziewczyny, od niedzieli mam brązowe plamienie. @ brak. Zrobiłam dziś test i wyszła druga blada kreska. Powtórzyłam test i znowu to samo... Bardzo się boje. Czy to początek poronienia? Przy ciąży pozamacicznej krew była czerwona.
W laboratorium nie chcą mi zrobić bhcg, tylko badania zagrażające życiu
Lekarz dopiero jutro późnym popołudniem -
Dziewczyny, słyszalyscie o tych czopkach distreptaza? Przepisala mi to dzisiaj niby na zrosty i że może mi tam udrozni, tylko trochę boję się je wziąć.. Nie wiem czy na pewno są konieczne:( A boję się objawów.
-
Anet.kaa wrote:Niestety nie. Trzeba należeć do grupy, lub lubic fanpage bo na fanpage też są webinary np. ten o suplach.
właśnie mi się wydaje, że ten o suplach to był tylko określony czas. Potem jak szukałam, żeby wstawić linka to nie mogłam znaleźć. -
Tajka wrote:Dziewczyny, słyszalyscie o tych czopkach distreptaza? Przepisala mi to dzisiaj niby na zrosty i że może mi tam udrozni, tylko trochę boję się je wziąć.. Nie wiem czy na pewno są konieczne:( A boję się objawów.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Też tam niedługo będziemy, hihi
Edyta, co się na Twoim wykresie dziś zadziało czuje, że i Ty wysiadujesz swoje jajeczko.
Ale nie wiem, u mnie ta temperatura jest niepowtarzalna, w każdym cyklu inaczej wygląda. W poprzednim (gdy była cb) też był skok temperatury, ale dużo wyższy...