Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyladySiSi wrote:Mam mega wkurw.. wczoraj byłam nastawiona na bzyk, bo najprawdopodobniej była owulacja.. rano ból jajnika, a wieczorem miało być przytulanie. Mężu miał wrócić wieczorem z pracy, ale go przetrzymali i będziemy się widzieć dopiero dzisiaj po 16:00.
Nie możesz myślec tak zadaniowo!! Mysl raczej w ten sposób, jak zrobic miłą i romantyczna atmosferę, gdy mąż wróci zmeczony do domu, jak zadbać o niego, by miał zaspokojone swoje podstawowe potrzeby zyciowe, a przy tym zostało mu sporo energii na przyjemności z tobą
wejdź w kobiecą energię posprzątaj dom, zrób pyszna kolację, przystrój stól, popsikaj sie perfumami, załóz falbanki, przygotuj mężowi kapiel... i mysl raczej w ten sposób, że nie możesz się doczekać aż wróci, bo chcesz z nim milo spedzić wieczór we dwojeJoan, Susanne, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMSie wrote:Pomuszcie proszę, bo jestem tutaj nowa .
Jak owulację powinnam mieć 05.04, to w które dni najlepiej się przytulać z mężem?
Staramy się o pierwsze dziecko 🥰
po pierwsze wyznaczenie owulacji wcale nie jest takie łatwe, jak sama napisałaś "owulację powinnam mieć", ale czy wtedy będzie czy nie to nie wiesz tego teraz....
Stosujesz pomiar temperatury ciała? obserwacje sluzu, szyjki macicy? Robisz testy owulacyjne?
Mówi się, że powinno sie współżyć 3-4 razy w tygodniu przez cały cykl, wówczas owulacji raczej nie ominiesz...
Nie wiem, kto sie tyle razy bzykaJoan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Ja też
Mam + 1kg, a brzuszek już widać, bo to druga ciąża i macica już rozciągnięta.
dawaj zdjęcie brzucha
Tez nie mog w to uwierzyć, że to już tyle do przodu u ciebie... szybko czas leci..
w ogóle zauważyłam, że jak się zyje od miesiączki do miesiaczki to czas szybko ucieka.. -
MSie wrote:Pomuszcie proszę, bo jestem tutaj nowa .
Jak owulację powinnam mieć 05.04, to w które dni najlepiej się przytulać z mężem?
Staramy się o pierwsze dziecko 🥰
Ja akurat nie zawsze jestem pewna kiedy ma być owulacja. Z wyliczeń wychodzi że w 20dc. Ale nigdy nie ma tej pewności. I w sumie rzadko mam obajwy żeby ta owulacja była. Więc w tym cyklu z mężem zaczeliśmy działaś od 15dc do 21dc 🐝🐝🐝
Zobaczymy jaki będzie rezultat z tego maratonu 😆😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 12:54
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Ja akurat nie zawsze jestem pewna kiedy ma być owulacja. Z wyliczeń wychodzi że w 20dc. Ale nigdy nie ma tej pewności. I w sumie rzadko mam obajwy żeby ta owulacja była. Więc w tym cyklu z mężem zaczeliśmy działaś od 15dc do 21dc 🐝🐝🐝
Zobaczymy jaki będzie rezultat z tego maratonu 😆😂
🤰🤰🤰🤰Martt95 lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Nie możesz myślec tak zadaniowo!! Mysl raczej w ten sposób, jak zrobic miłą i romantyczna atmosferę, gdy mąż wróci zmeczony do domu, jak zadbać o niego, by miał zaspokojone swoje podstawowe potrzeby zyciowe, a przy tym zostało mu sporo energii na przyjemności z tobą
wejdź w kobiecą energię posprzątaj dom, zrób pyszna kolację, przystrój stól, popsikaj sie perfumami, załóz falbanki, przygotuj mężowi kapiel... i mysl raczej w ten sposób, że nie możesz się doczekać aż wróci, bo chcesz z nim milo spedzić wieczór we dwoje
Rozbawiłaś mnie. Nie zamierzam koło niego skakać. Wrócę z pracy tak samo zmęczona jak on i na dodatek dużo później, bo on już w domu, a ja w pracy do 16:00. Najpierw to ja mam zamiar zadbać o swoje potrzeby, bo też mi się coś od życia należy. Sprzątanie zostawiam na weekend, wtedy mam na to czas i chęci. Co do kolacji to owszem, zrobiłabym coś dobrego ale mój mężu nie jada kolacji, z racji tego, że późno mamy obiad więc na nic to się zda. Stołu nie przystroję, bo mamy tylko mały, niski stolik kawowy na którym jemy zgięci w pół (wynajmowane małe mieszkanko) i to jest mało romantyczne. Kąpieli też mu nie przygotuję bo mamy prysznic. Oczywiście czekam na niego bo już się stęskniłam, nie chodzi mi tylko o bzykanie. Po prostu miałam plan i wkurzyłam się, że ciągle coś idzie nie po mojej myśli i wyprowadza mnie to z równowagi. Postaram się zrobić wszystko żeby wieczór był miłyJoan, Martt95, AsiaKK, Lalia, Koteczka82, OdpuszczonaNona, szona lubią tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
Joan wrote:W czwartek pani od duchowości robi live "Czy nasze relacje z innymi mogą wpływać blokująco na naszą płodność? "
Ja się zapisywałam na ostatni, to teraz dostałam automatyczną wiadomość na messengera
Chętnie posłuchałam bo mam dość toksyczną relację z mamą. Na jaką godzinę jest zaplanowany live?01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Rozumiem o czym piszesz w kontekście tej kobiecej energii, ale chyba musiałabym upaść mocno na głowę aby aż tak wyręczyć Jaśnie Pana aby oddał trochę nasienia
Coś do jedzenia i ładna bielizna mu stykną
No jak tak to tak 😂😂😂😂😂Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:po pierwsze wyznaczenie owulacji wcale nie jest takie łatwe, jak sama napisałaś "owulację powinnam mieć", ale czy wtedy będzie czy nie to nie wiesz tego teraz....
Stosujesz pomiar temperatury ciała? obserwacje sluzu, szyjki macicy? Robisz testy owulacyjne?
Mówi się, że powinno sie współżyć 3-4 razy w tygodniu przez cały cykl, wówczas owulacji raczej nie ominiesz...
Nie wiem, kto sie tyle razy bzyka
Ja!
Cytując klasyka lubię seks jak koń owies -
Ale tu dzisiaj cisza 🤔04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Biedronka89 wrote:Ja!
Cytując klasyka lubię seks jak koń owies
Ja też!!
Ale teraz sex może nie istnieć 🤣OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Wreszcie przyszedł okres fanfary!
Koteczka82, OdpuszczonaNona, TakBardzoCiebieChcę lubią tę wiadomość