Trzeba wierzyć,że się uda bo to wiara czyni cuda. MARCOWE TESTOWANIE 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa dobry irydolog to spoko sprawa, my byliśmy z moim D ☺️ polecam to ja, mega sceptyk jeśli chodzi o jakiekolwiek alternatywne formy medycyny
Morwa lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Nie da się ustalić kiedy będzie owulacja, zależy jakie masz cykle -choć to też nie reguła. Może być dziś, może być za 3 dni. Z tego co.widze masz 11dc. Ja bym od dziś działała i robiła już 2 testy dziennie, rano i wieczorem.
Pęknięcia też nie przewidzisz, bo nawet ból i rwanie może być przed, lub po pęknięcia, niekoniecznie s danej chwili kiedy boli.
Dzięki cały czas myślę jak wyczaić tą owulacje heh....
Może jeszcze ktoś pomoże?12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Kkasia, jak Ci wyszedł Pink Superczuły to się udało 🤩🤩🤩 gratuluję Ci serdecznie 😍😍😍
Kitka, ja wczoraj wróciłam do domu i się rozbeczałam mężowi. Rano pojechałam na badania, a potem w drodze do pracy naszły mnie jakieś czarne myśli, że przecież zdarza się małżeństwom bezpłodność, że może to akurat my, co jeśli nie ma takiej możliwości i nie będziemy mieć dzieci, i wyłam 40 min w aucie. Wieczorem były wyniki, powinnam się cieszyć że wszystko jest ok, a ja byłam zła bo liczyłam że jak coś będzie nie tak to przynajmniej będę wiedzieć co mogę naprawić i mieć nadzieję że w końcu się uda. Jeszcze te pytania i komentarze wszystkich : jesteś w ciąży? Kiedy będziesz w końcu w ciąży? Nie odkładaj ciąży! Przestań się zabezpieczać po prostu! Oj coś czuję że niedługo będziesz w ciąży! NO K**A
Ale wiesz co? Będziemy mamami choćby skały srały, bo zrobimy wszystko żeby zawalczyć o nasze dzieciatka i nie ma wymówek!
Bo gdzie diabeł nie może, tam babe pośle!!
Ola_45, Kitka_87, dmg111, Zulugula, Morwa, MałaMi90, ladySiSi, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, co sądzicie o "teorii", że jeśli na wykresie nie widać wyraźnego skoku temperatury, tylko jest taki stopniowy, leniwy wzrost to może to świadczyć o słabej owulacji.
Tak patrzę na moje wykresy i w cyklu, w którym miałam wyraźny skok zobaczyłam dwie kreski. Co prawda był to biochem, ale jednak coś zaskoczyło.
Co sądzicie? 🙄 -
Ewa88 wrote:Dzięki cały czas myślę jak wyczaić tą owulacje heh....
Może jeszcze ktoś pomoże?
Owulację potwierdzi Ci jedynie pojęcie na USG na monit, nie ma innej pewnej opcjiCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLalia wrote:Kkasia, jak Ci wyszedł Pink Superczuły to się udało 🤩🤩🤩 gratuluję Ci serdecznie 😍😍😍
Kitka, ja wczoraj wróciłam do domu i się rozbeczałam mężowi. Rano pojechałam na badania, a potem w drodze do pracy naszły mnie jakieś czarne myśli, że przecież zdarza się małżeństwom bezpłodność, że może to akurat my, co jeśli nie ma takiej możliwości i nie będziemy mieć dzieci, i wyłam 40 min w aucie. Wieczorem były wyniki, powinnam się cieszyć że wszystko jest ok, a ja byłam zła bo liczyłam że jak coś będzie nie tak to przynajmniej będę wiedzieć co mogę naprawić i mieć nadzieję że w końcu się uda. Jeszcze te pytania i komentarze wszystkich : jesteś w ciąży? Kiedy będziesz w końcu w ciąży? Nie odkładaj ciąży! Przestań się zabezpieczać po prostu! Oj coś czuję że niedługo będziesz w ciąży! NO K**A
Ale wiesz co? Będziemy mamami choćby skały srały, bo zrobimy wszystko żeby zawalczyć o nasze dzieciatka i nie ma wymówek!
Bo gdzie diabeł nie może, tam babe pośle!!
Lalia, świetnie to rozumiem. Ty jesteś jeszcze młoda dupka, a mi bliżej 40 powoli 😉 aczkolwiek oczywiście rozumiem Twoje obawy, bo są dokładnie takie jak moje 😟
Mam tak dość tych wszystkich podtekstów, aluzji... Czytam im w myślach jak na mnie patrzą. W życiu takiej presji otoczenia nie czułam. Będę szczera: mam dość ludzi. To straszne, wiem.
Jednak mam cały czas nadzieję, że będzie w końcu dobrze ❤️
-
nick nieaktualnyPróbuję jeszcze raz Dong Quai. W cyklu, w którym zaskoczył biochem byłam pierwszy raz na Dongu. Ten cykl teraz odstawiłam. Spróbuję ostatni raz.
Żegnam się z wiesiołkiem, mam go już dość 😂 olej lniany chyba zostawię jeszcze i dorzucę ACC na śluz.Lalia lubi tę wiadomość
-
Jak wróciliśmy z gór (16 luty) to w takim moim przerywanym śnie, śniła mi się moja przyjaciółka z lat dziecięcych. Wprawdzie mamy kontakt od czasu do czasu, ale nie aż taki super jak kiedyś
No i.. Starali się o dziecko 2 lata i wczoraj napisała mi, że jest w 11 tygodniu ciąży 😍 termin na początek września ❤️
Tak się strasznie cieszę, że im się udało 😄 bo już próbowali wszystkiego.
Poleciła mi kilka rzeczy, które oni stosowali, ale właściwie my z D to wszystko bierzemy więc nic nowego się nie dowiedziałam oprócz tego, że w ich udanym cyklu po prostu odpuścili, zajęli się zupełnie czymś innym i po tym jak okres nie przyszedł ona w szoku, bo się nie spodziewała pozytywnego testu 😂Kitka_87, dmg111, Lalia, MałaMi90, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:Hmm, tak patrze na mój wykres i ten był taki żaden, a wszystkie inne były piękne - nagły spory skok, cały cykl powyżej 37 stopni. Ja bym powiedziała, że może właśnie na odwrót, haha, zwariować można!
Albo po prostu jak nie jest taki jak zawsze, to wiedz, że coś się dzieje? Może w tym jest zasada?
No właśnie to chyba jednak nie ma reguły 🤷 myślę czy nie odpuścić mierzenia temperatury i działać na owulakach tylko.dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLecę niedługo do labo, bo muszą mi jeszcze raz pobrać krew na ANA2 i białka (chyba). W sumie na coś źle mi pobrali. Ale nieważne.
Dorzucam morfologię (ostatnią mam z sierpnia) i ferrytynę.
Morwa jeśli tu jesteś 😊
Warto dorzucić jeszcze transferynę i fibrynogen czy dać se siana? -
Kitka_87 wrote:Dziewczyny, co sądzicie o "teorii", że jeśli na wykresie nie widać wyraźnego skoku temperatury, tylko jest taki stopniowy, leniwy wzrost to może to świadczyć o słabej owulacji.
Tak patrzę na moje wykresy i w cyklu, w którym miałam wyraźny skok zobaczyłam dwie kreski. Co prawda był to biochem, ale jednak coś zaskoczyło.
Co sądzicie? 🙄
Chyba nie ma czegoś takiego jak leniwa owualcja masz ją potwierdzoną monitem, prawda?
Tempka może być jak piszesz jednostajna i mimo to zaskakuje!Kitka_87 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnykic83 wrote:Chyba nie ma czegoś takiego jak leniwa owualcja masz ją potwierdzoną monitem, prawda?
Tempka może być jak piszesz jednostajna i mimo to zaskakuje!
Kicuś, ja u dziada byłam 🤣 nie wiem czy 15mm ma torbiel czy to pęcherzyk Graafa 🤷😂
Zaraz sobie wyliczę kiedy do mojej gin się zapisać i dzwonię 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:20
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane