TSH 2,10 CO ROBIĆ ???
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz, zaszalalam
Anutka, Cynamonek30 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:o kurcze to wyski stosunek lh do fsh ponad 4...Wartość FSH poniżej 3 moze oznaczać chyba niewydolność przysadki.
lekarz nic nie marudzil jak to ogladal -
mam luteine 100 2 razy dziennie dopochwowo i CLO na owulke, na monitoringu jest wszystko ok
Anutka, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:chodze do niego od 17 roku życia, od pierwszego znam mnie chłop na wylot
no to ci zazdroszcze ja jeszcze nie trafiłam na odpowiedniego mam nadzieje że ten do ktorego teraz ide bedzie idealnyAnutka lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:ach tak to juz jest niestety z tymi wyjedzajacymi chłpoami coś o tym troche wiem bo moj byl tez trzy dni w delegacji wczoraj wrocił ale na owulke zdążyl chyba
mycha28 lubi tę wiadomość
-
a no i umnie jajniki maja cechy policystycznych i lewy tylko ma pecherzyki na poziomie bo prawy produkuje ale nie spelniaja norm np rosnie do 13mm
teraz za 2 tyg przyjdzie wynik rezerwy jajnikowejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 20:14
-
Martuśka wrote:a no i umnie jajniki maja cechy policystycznych i lewy tylko ma pecherzyki na poziomie bo prawy produkuje ale nie spelniaja norm np rosnie do 13mm
teraz za 2 tyg przyjdzie wynik rezerwy jajnikowej
trzymam kciuki za dobre wyniki