TSH 2,10 CO ROBIĆ ???
-
WIADOMOŚĆ
-
doczekamy sie na pewno!!!!!!!!
mycha28, Anutka lubią tę wiadomość
-
spadam slodziaki, ide piec ciasto na jutrzejsze imieninki :*
Anutka lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja zrobiłam TSH a właśna ręke bo pół roku starań i nic nadal.. wynik 2.290 i też róznie słyszałam, nie wiem czy sie martwić czy niee..
za półtorej tyg i ide do gina , ale to gin-położnik a nie gin-endo i nie wiem co mi powie . -
dziekowac :* papa
mycha28 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Hej. Ja zrobiłam TSH a właśna ręke bo pół roku starań i nic nadal.. wynik 2.290 i też róznie słyszałam, nie wiem czy sie martwić czy niee..
za półtorej tyg i ide do gina , ale to gin-położnik a nie gin-endo i nie wiem co mi powie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 20:26
-
XxMoniaXx wrote:Hej. Ja zrobiłam TSH a właśna ręke bo pół roku starań i nic nadal.. wynik 2.290 i też róznie słyszałam, nie wiem czy sie martwić czy niee..
za półtorej tyg i ide do gina , ale to gin-położnik a nie gin-endo i nie wiem co mi powie .
moj gin połoznik olał moje 2,92 bo zobaczyl że widełki gorna granicę maja 4,5 więc w normie.
Poszłam do endo i wyprosiłam jaki pisalam wczesniej euthyrox bo tez stwierdził że nie ma potrzeby. Ale tu na ovu sporo dziewczyn zaszło z TSH powyzej 3 nawet wie nigdy nic nie wiadomo dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 20:27
Anutka lubi tę wiadomość
-
mycha28 wrote:moj gin połoznik olał moje 2,92 bo zobaczyl że widełki gorna granicę maja 4,5 więc w normie.
Poszłam do endo i wyprosiłam jaki pisalam wczesniej euthyrox bo tez stwierdził że nie ma potrzeby. Ale tu na ovu sporo dziewczyn zaszło z TSH powyzej 3 nawet wie nigdy nic nie wiadomo dziewczynki -
Anutka wrote:wydaje mnie się, że tsh podnosi u mnie prolaktyne i tu jest món problem
oby w poniedziałek twoj gin go rozwiazał kochana nie wolno sie poddawac pamietaj
ja juz zmykam z mężulkiem cos obejrzec jakis filmik może buziam i życze dobrej nockiAnutka lubi tę wiadomość
-