TSH i prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Masakra muszę zmienić lekarza bo mi nie zlecił żadnych badań! jak byłam prywatnie to doktorka mi zleciła hsg (które już zrobiłam na NFZ dzięki niej) i wspominała o hormonach tylko, że to muszę wszystko prywatnie robić a sianko nie małe kiedy chce się te hormony na własną rękę zrobić. Może ktoś polecić dobrego lekarza z poznania na NFZ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 14:47
Chcę mieć nadzieję... -
Martoszka wrote:bardzo ładne wyniki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
cześć
ja robiłam prolaktynę w 3 dniu cyklu
wynik 1260,00 mIU/l
normy 102,00 496,00.
Więc znacznie przekroczona. Nigdy się tym nie interesowałam. Mogłybyście mi coś powiedzieć o leczeniu przyczynach i jak długo może trwać takie leczenie. Do gina oczywiście też się umówię.ania_UK lubi tę wiadomość
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
dreambaby wrote:cześć
ja robiłam prolaktynę w 3 dniu cyklu
wynik 1260,00 mIU/l
normy 102,00 496,00.
Więc znacznie przekroczona. Nigdy się tym nie interesowałam. Mogłybyście mi coś powiedzieć o leczeniu przyczynach i jak długo może trwać takie leczenie. Do gina oczywiście też się umówię. -
Marzenko Kochana. Ja biorę już bromergon rok i dalej nic. teraz mam dołączony clostilbegyt. Potem zastrzyki.
Cały czas wierzę. I Ty tez powinnaś.
Trzymam mocno kciuki.Marzena1991 wrote:Ja biore bromergon już 3 miesiąc i nadal nie mogę zajść w ciążę;(Karolasc -
Karolinka od 3 do 5dc robi się prl. Możesz łykać niepokalanka Swanson, pięknie prolaktynę naturalnie obniża. Ja miałam w normie wynik 13, a po łykaniu miesiąc niepokalanka spadła do 8 Ale przede wszystkim gin wam pomoże.
-
Sama już się gubię w tych wynikach.
a to spada aż poniżej minimum a to znów rośnie. Teraz miałam jeden miesiąc w normie. Dziś odbieram wyniki z kolejnego badania. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Jestem pod stałą kontrolą mojego lekarza ginekologa. I zobaczymy co dalej.
Mam nadzieję, że doczekam się maleństwa zanim z mężem wylądujemy w klinice ;(Karolasc -
nick nieaktualny
-