Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Siesiepy czekam jak na szpilkach
siesiepy lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek stymulacji 😍
1 procedura IVF--> 0 blastocysty 💔 -
Siesiepy 🥹🙏🏼❤️🤭
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Siesiepy 🥹🥹 czekamy 💪🏼
Aniu nie trać wiary, nie z takim amh ostatnio ciążę były, to jeszcze niczego nie przekreśla, głowa do góry 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 18:46
Anka96, siesiepy lubią tę wiadomość
🌱Rozpoczęcie starań 01/2021
👼🏻 Poronienie 9/12 tc 11/2021 💔
Moje ♡ 𝑊𝑒𝑟𝑜𝑛𝑖𝑘𝑎 04.2011
———————————————————
Od 2023 KLINIKA W NL
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Siesiepkuuuu🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Czekam na wieści 🥹🥹🥹siesiepy lubi tę wiadomość
-
Siesiepy nie trzymaj nas długo w niepewności 🤭🥹
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września, 16:24
siesiepy, Anka96 lubią tę wiadomość
👩36👦35👫16lat
04.21 - histero,hsg✅
AMH - 0,14 ➡️0,4 ➡️0,16 ❌
FSH 9,6➡️9,9❌
Własne owulacje, regularne cykle, Kariotypy, gen FMR1, HOMA, Krzywe Igła, KIR bx (brak 1ds)✅
Niedobór białka S 46%❌
CD-138 4/10‼➡️ leki
NK - OK (1% poza normą)
Czynnik męski❌
1. InVitro 02.2022(pISCI, fertile chip, msome)
➡️8 pobranych, 3 dojrzałe, 2 zapłodnione, brak ❄
➡️10.03.22 ET blastka 4AB ❌😥
➡️05.22 naturals - CP 💔 laparo
2. InVitro 07.2022(j.w.)
ovulastan, gonapeptyl, menopur 300, miovelia nac, Q10, orgalutran, ovitrelle
➡️5 pobranych, 5 dojrzałych, 5 zapłonionych, mamy ❄❄❄❄🤩
➡️24.10.22 KET(S) 4AB ❌😭
CD138 10/10 wyleczone ✅️
➡️26.08.24 FET(S) 4AB❌️
➡️14.10.24 FET(S) 2AB ❌️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września, 16:25
👩36👦35👫16lat
04.21 - histero,hsg✅
AMH - 0,14 ➡️0,4 ➡️0,16 ❌
FSH 9,6➡️9,9❌
Własne owulacje, regularne cykle, Kariotypy, gen FMR1, HOMA, Krzywe Igła, KIR bx (brak 1ds)✅
Niedobór białka S 46%❌
CD-138 4/10‼➡️ leki
NK - OK (1% poza normą)
Czynnik męski❌
1. InVitro 02.2022(pISCI, fertile chip, msome)
➡️8 pobranych, 3 dojrzałe, 2 zapłodnione, brak ❄
➡️10.03.22 ET blastka 4AB ❌😥
➡️05.22 naturals - CP 💔 laparo
2. InVitro 07.2022(j.w.)
ovulastan, gonapeptyl, menopur 300, miovelia nac, Q10, orgalutran, ovitrelle
➡️5 pobranych, 5 dojrzałych, 5 zapłonionych, mamy ❄❄❄❄🤩
➡️24.10.22 KET(S) 4AB ❌😭
CD138 10/10 wyleczone ✅️
➡️26.08.24 FET(S) 4AB❌️
➡️14.10.24 FET(S) 2AB ❌️ -
SandraH.97 wrote:O powikłaniach możliwych informowana byłam, ale w trakcie całej kwalifikacji magicznie nigdy nie widział przeciwskazań...lekarka dała mi skierowanie nic nie powiedziała, jak siw zapisywałam na termin też nikt nic nie powiedział, tydzień przed zabiegiem miałam konsultacje anestezjologiczna i o wszystko pytali i zostałam dopuszczona, dzisiaj jak przyszłam znowu pytali o wagę i wzrost dalej nikt nie widział przeciwskazań i dopiero jak wieźli mnie na blok to powiedziała że ona mnie do znieczulenia nie dopuszcza...przez trzy miesiące nikt nic nie powiedział..
A tak czy innaczej nigdy nie wiadomo co się zadzieje podczas narkozy, równie dobrze osoba zdrowa o prawidłowej wadze może nawet umrzeć...
A powiedz mi czy orientujesz się dlaczego np. W takim wypadku nie podadzą znieczulenia miejscowego zamiast ogólnego?
Powiem szczerze że ja pracowałam przy głowie i szyji więc u nas bardzo rzadko były robione tzw blokady.
W miejscowym znieczuleniu operowali tylko przegrody i migdałki ale też rzadko.
Nie wiem czy w tej okolicy inna opcja nie musiłoby być zewnątrz oponowe albo podpajęczynówkowe. Ewentualnie znieczulenie szyjki lignocaina ale nie wiem czy przyniosłoby to efekt. Chociaż lignocaina zawsze mogli znieczulić, nie zaszkodziłoby i ciężko mi powiedziec czemu tego nie zrobili. Ale to powinien zrobić lekarz wykonujący zabieg a nie anestezjolog. Przepraszam nie znam się aż tak.
Nie jestem anestezjologiem, a instrumentariuszka i mówię to na zasadzie obserwacji i słuchania rozmów między sobą często też pytając z ciekawości czemu tak a nie inaczej ale głównie dotyczyło to głowy o szyji.
Bardzo współczuję Ci złych doświadczeń tak naprawdę z zabiegu który wcale nie powinien boleć. -
Siesiepy 🥹🥹🥹
Jeszcze nie wiem z czego ale potwornie się cieszę 🥹
Jo_ana Twoja jazda z betą przypomina mi trochę moje przejścia w pierwszej ciąży. Po 3 latach starań i 4 poronieniach zaszłam w upragnioną ciążę. Mieszkając w Norwegii 🤡
Było dokładnie to samo. Na pierwszej wizycie u lekarza rodzinnego (ciążę prowadzi lekarz rodzinny i położna) dowiedziałam się, że skoro test jest pozytywny to mam 2 wyjścia - usunąć 🤮 albo czekać na USG (DO 20 TC!) no chyba że poronie 🤮
Oczywiście że bety nikt nie zrobił a prywatnie się zwyczajnie nie da 🫠 więc ratowałam się testami codziennie. Kreska nie ciemniała spektakularnie, widoczną różnice było widać co 2-3 dni. Gdy w 5 TC zaczęłam krwawić żywą krwią pojechałam na IP gdzie dowiedziałam się, że na tym etapie trzeba wszystko zostawić w rękach natury 🤡 progesteronu też nikt nie sprawdził. Dziewczyny z belly zrobiły zbiórkę lutki i wysłały mi do Norwegii.
W końcu w 8 tc znalazłam położną, która robiła USG i poszłam na wizytę serduszkową. Krwawienia utrzymywały się przez pierwsze 3-4 miesiące ciąży a ja po każdym biegałam na USG płacąc za nie jakieś barbarzyńskie kwoty. Dotrwałam jakoś do tego USG oficjalnego w 20 TC i od tamtej pory do końca ciąży nie miałam ani jednej wizyty u lekarza, ani jednego USG.
Do czego pije - zdecydowanie te pierwsze tygodnie to jest jakiś kosmos i naprawdę wiem, że z chęcią poszłabyś spać i obudziła się w 15 tc 🥹
Musisz jakoś wytrwać do pierwszego USG i potem z każdym tygodniem będzie łatwiej. Mnóstwo mnóstwo siły i spokoju Ci przesyłam ❤️jo_ana, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Moniaa88 wrote:To kupuję bilet i wsiadam do was, i lecimy we wspólną podróż.
Krotko o mnie: mam na imię Monika, jestem skamieniałym dinozaurem staraniowym. Gdybyśmy zaliczyli wpadkę staraniową, to nasze hipotetyczne dziecko mogłoby mieć 15 lat. 🙂
Trochę badań i perypetii za mną, mam te najważniejsze w stopce 🙂
Po nieudanych transferach miałam totalną "obrazę na wszystko" na półtorej roku... ale podniosłam koronę i walczę dalej.
W maju miałam histero, gdzie wyszło mi polipowate endo i stan zapalny 10/10. Pierwsza doza antybiotyków zaliczona. Teraz czekam na biopsję kontrolną, bo chcę mieć pewność, że chociaż endo się nadaje na coś 🙂 bo mamy 3 mrozaki sprzed 2 lat. A z moim arcy kwiczącym amh sprzed 3lat, to będzie ono równe zero. 😅
To tak pokrótce o mnie.
Anka96, pocieszę Cię, bo z moim AMH 0,16 udało mi się "wyprodukować" AŻ 4 mrozaki! Aż moja lekarz prowadząca było w szoku
Czy po antybiotykach zuawazyłaś różnicę?Na pewno przeleczenie zwiększy Wasze szanse 👊👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ BMI zawsze w normie (teraz 19,27), cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań zaproponowany Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty, wycinki do badań ⏳
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, zaopiekowanie relaksu i trawienia🧘 -
Paprota9418 wrote:Powiem szczerze że ja pracowałam przy głowie i szyji więc u nas bardzo rzadko były robione tzw blokady.
W miejscowym znieczuleniu operowali tylko przegrody i migdałki ale też rzadko.
Nie wiem czy w tej okolicy inna opcja nie musiłoby być zewnątrz oponowe albo podpajęczynówkowe. Ewentualnie znieczulenie szyjki lignocaina ale nie wiem czy przyniosłoby to efekt. Chociaż lignocaina zawsze mogli znieczulić, nie zaszkodziłoby i ciężko mi powiedziec czemu tego nie zrobili. Ale to powinien zrobić lekarz wykonujący zabieg a nie anestezjolog. Przepraszam nie znam się aż tak.
Nie jestem anestezjologiem, a instrumentariuszka i mówię to na zasadzie obserwacji i słuchania rozmów między sobą często też pytając z ciekawości czemu tak a nie inaczej ale głównie dotyczyło to głowy o szyji.
Bardzo współczuję Ci złych doświadczeń tak naprawdę z zabiegu który wcale nie powinien boleć.Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
Siesiepy sprawdzając forum co chwile mam większe emocje niż oglądając mecz Polska-Francja 😅
Niaha, jo_ana, Angi90 , siesiepy lubią tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Już już pisze. Doszłam do domu, zjadłam bo prawie padłam. Uspokoiłam się.
I z tej euforii chyba dałam się zrobić na blika (nie pytajcie, przyjaciółka, nie zaczailam nawet jak widziałam że Szczecin a ona z gór... Da się to odkręcić jakoś czy na policję i i tak gówno z tego będzie? 🫨)
Ale do rzeczy.
Nie ma ciąży pozamacicznej. Wszystko wygląda bardzo dobrze. Za to jest 2,64mm cudu w macicy po prawej stronie. Tak dobrze czytacie. To nie pseudopecherzyk, pytałam. Doktor powiedział jak to odróżnić. Ten ma biała obwódkę. To nasz cud! 🥺🥺🥺
Rozmawialiśmy trochę o wynikach bety.
O USG.
O CIAŁKACH ŻÓŁTYCH.
Są CIAŁKA. Doktor się zdziwił bo 4.06 było tylko na lewym. Pamiętacie, jak pisałam, że w poradni znaleźli mi na prawym? 😅 No to dzisiaj oglądałam dwa ciałka zolte, każde w innym jajniku. Na przepływach.
I teraz tak. 4.06 prawy jajnik jeszcze nie owulowal o godzinie 18:00. Zowulowal później, czyli minimum 2 dni po owulacji z lewego.
I ta ciąża to ciąża z prawego jajnika. 😭 Jest przez to młodsza.
Czemu beta wariowała? Rozmawiałam. Bo: prawdopodobnie były te dwa farfocle i została ta jedna kropiczka finalnie. Wszystko wygląda bardzo dobrze jak na ten moment. Przyrosty może i były słabe, ale ogólna wartość bety jak na wczoraj była bardzo ok a i obraz USG odzwierciedla to że jest ok i wzrosła. 😭
Mam nie robić wiecej bety, wrócić do lekow. Za tydzień w środę USG.
Lekarz z poradni proponuje podać sobie te 3 ovi dla pewnosci, ale chyba tą kasę przepuściłam właśnie na oszusta. 👀
Na ten moment JESTEM W CIAZY. Bez ryzyka CP. Co najwyżej CB. I nie wiem czy znam drugi bardziej pojebany początek ciąży. Serio. 👀
Przepraszam że dzisiaj się nie odnosiłam ale w akcie depresyjnym pół dnia przespałam... 🥺 Nie śledziłam forum. Jak bardziej ochłonę to na pewno wszystko nadrobię. 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca, 23:41
Amunicja, Zosis, Marti27, migotka_, Namisa, Angi90 , Leśneintro, Sara30, Niaha, SandraH.97, Moniaa88, Cukruś, Biedronka@, ChocoMonster, elektro96, agentka93, Kania_czubajka, oli23, Anka96, Lola93, KarolinaAnastazja, najra88, Longanimity, Roszponka, jo_ana, Claire, Miśka., gattina, Incognitka, Clausix, Mart768, Pfry, Sowella, Księgowa, Miminka, Niemampomyslunanick, Ancalime, rozalaa, kropka27, Dara, KarolinaKika, ELka, Beezi, Paulina666 lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Siesiepy
Z piekła do nieba! Teraz już dużo szczęścia i zdrowia do końca tej ciąży w 2025 r. 🙂🍀siesiepy lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Siesiepy 🥹❤️
Co za pokręcona akcja! Ale za to jak happy end 🥹
Jestem autentycznie wzruszona i szczęśliwa.
Teraz już tylko niech ta ciąża wieje nudą ❤️siesiepy lubi tę wiadomość
-
Siesiepy, ojejku 😍😍😍 cudowne wieści, bardzo to wszystko pokręcone 😅 ale jest Wasz cud!
Teraz już życzę, żeby reszta ciąży przebiegła spokojnie i nudno 😊
Jajoooo dla tej Pani poprosimy! 🥰siesiepy lubi tę wiadomość
👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
04.2023 amh 0.56 ➡️ 0.91/ teratozoospermia 🪱 zalecenie ivf 🔬
1 IVF 09.23-brak zarodka
2 IVF 10.23 1❄️
12.10 ET 1.2.2 10dpt <0.2❤️🩹
💉prp jajników
3 IVF 01.24 | 4 IVF 02.24
5 ❄️
15.04 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️🩹
Immunologia🚨
cross match 39.1% (maj)➡️ 35.7% (październik)
allo mlr 0.0% (maj)➡️ 48.3% (październik)
kir AA
PAI hetero
CD138 ✅️ CD56✅️ receptywność endometrium ✅️ histeroskopia ✅️ cytokiny ✅️ białko C i S ✅️
29.07 FET 4.1.1 cb 💔
30.08 FET 4.1.1 cb 💔
Teraz w moim sercu, niedługo w moich ramionach 🍀
Czekają ❄️❄️
25.10- 18.11 immunosupresja💊
22.11 wizyta ✊🏼
FET listopad ⏳️ -
Siesiepku, niezmiennie wzrusz i kciuki, Ty wiesz... 🥺🥺🤞🤞
A blikowca koniecznie zgłoś na policję i do banku. A nóż się coś uda odzyskać...siesiepy lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Już już pisze. Doszłam do domu, zjadłam bo prawie padłam. Uspokoiłam się.
I z tej euforii chyba dałam się zrobić na blika (nie pytajcie, przyjaciółka, nie zaczailam nawet jak widziałam że Szczecin a ona z gór... Da się to odkręcić jakoś czy na policję i i tak gówno z tego będzie? 🫨)
Ale do rzeczy.
Nie ma ciąży pozamacicznej. Wszystko wygląda bardzo dobrze. Za to jest 2,64mm cudu w macicy po prawej stronie. Tak dobrze czytacie. To nie pseudopecherzyk, pytałam. Doktor powiedział jak to odróżnić. Ten ma biała obwódkę. To nasz cud! 🥺🥺🥺
Rozmawialiśmy trochę o wynikach bety.
O USG.
O CIAŁKACH ŻÓŁTYCH.
Są CIAŁKA. Doktor się zdziwił bo 4.06 było tylko na lewym. Pamiętacie, jak pisałam, że w poradni znaleźli mi na prawym? 😅 No to dzisiaj oglądałam dwa ciałka zolte, każde w innym jajniku. Na przepływach.
I teraz tak. 4.06 prawy jajnik jeszcze nie owulowal o godzinie 18:00. Zowulowal później, czyli minimum 2 dni po owulacji z lewego.
I ta ciąża to ciąża z prawego jajnika. 😭 Jest przez to młodsza.
Czemu beta wariowała? Rozmawiałam. Bo: prawdopodobnie były te dwa farfocle i została ta jedna kropiczka finalnie. Wszystko wygląda bardzo dobrze jak na ten moment. Przyrosty może i były słabe, ale ogólna wartość bety jak na wczoraj była bardzo ok a i obraz USG odzwierciedla to że jest ok i wzrosła. 😭
Mam nie robić wiecej bety, wrócić do lekow. Za tydzień w środę USG.
Lekarz z poradni proponuje podać sobie te 3 ovi dla pewnosci, ale chyba tą kasę przepuściłam właśnie na oszusta. 👀
Na ten moment JESTEM W CIAZY. Bez ryzyka CP. Co najwyżej CB. I nie wiem czy znam drugi bardziej pojebany początek ciąży. Serio. 👀
Przepraszam że dzisiaj się nie odnosiłam ale w akcie depresyjnym pół dnia przespałam... 🥺 Nie śledziłam forum. Jak bardziej ochłonę to na pewno wszystko nadrobię. 😭
O kurwa 🥹 pisałam wczoraj, że życzę Ci cudu i oto jest 🤰miałam jakieś przeczucie, że będzie dobrze...o takiej "akcji" to nie jeszcze nigdzie nie słyszałam, ale ktoś musiał "przetrzeć" drogia, a kto inny jak nie taka silna babeczka jak Ty ❤️ w takim razie czekamy na kolejne dobre wieści za tydzień 🥹🥺❤️siesiepy lubi tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
1 procedura IVF--> 0 blastocysty 💔