X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • Marti27 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wyczuwam u Ciebie świeży powiew motywacji po Chorwackim powietrzu ☺️ tak trzymaj kochana ❤️

Lipcowa szaleństwo z tym wczesnym testowaniem 😆 ale mam nadzieję że mówiłaś prawdę ze to tylko w celach naukowych 😂

Biaalekk jak dobrze ze u Ciebie same pozytywne zmiany ☺️ mam nadzieję że traficie wkoncu na dobrą klinikę która was poprowadzi od początku do końca 😘

Rozalka przytulam za małpę. Jak ma przyjść to niech już przychodzi i szybko ucieka 😘 a wyniki ideolo 😊 te zapasy Wit D robisz już na zimę? 😅

Emka wszystkie odliczamy razem z Tobą do wizyty 🍀

Ja jutro wybieram się do gina po tabletki i przy okazji na usg. Zbliża się owulka to może coś wypatrzy. Miałam robić owulaki ale cały czas zapominam 😂

Emka06, Angi90 , Bialeekk, Lipcowa lubią tę wiadomość

Razem 11 lat ❣️
    Małżeństwo 2 lata💒
    Starania od lipca 2022r.

Ona:27 lat
    ✅️AMH 1,78
    👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
    👉Niska Ferrytyna
    Owulacje potwierdzone monitoringiem

On:26 lat
    ✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
    👉 Ruch postępowy 1,07%

30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego

12.11- ⏸️🍀

age.png
  • Zosis Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczka moje! Nie nadrobię Was, przepraszam.

Ostatnie kilka dni dało mi w kość fizycznie - ten ból głowy to chyba od brzucha. Ale... Wracam już do żywych! :)

Za to dzisiaj u mnie spadek formy psychicznie. 12 dpo, tempka niby w górze, ale test biały. W ogóle ten mój wykres to książkowy. No, ale już niejeden taki był, prawda? Ten się różni tylko tym od tych wszystkich "idealnych", że jest z podwójnym wzrostem tempki. Nie ukrywam, narobiłam sobie, głupia, nadziei i tą tempką i tym złym samopoczuciem ostatnim. Nawet Mąż się dał nabrać tej złudzie i zaczął wierzyć, że się w końcu udało. No to teraz oboje będziemy spadać z wysokiego konia. Trzeba było studzić emocje, a nie im ulegać. Taka doświadczona w staraniach, a taka wciąż naiwna...

Melduję też, że wzięłam w końcu telefon do ręki i zadzwoniłam do kliniki. 24.08 mamy wizytę kwalifikującą do IUI. Czas wytoczyć cięższe działa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2023, 09:20

Chantelle, Angi90 , Amunicja lubią tę wiadomość

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Beezi Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis, póki nie ma 🐒 wszystko się może zdarzyć, ale wiadomo, że przytulam już teraz, mam nadzieję, że upadek nie będzie aż tak bolesny ❤️😥

Białek, mam nadzieję, że znajdziecie pomoc 🤞 I powodzenia w nowej pracy 🍀

Siesiepy, kciuki za egzamin ✊

Rozala, 🐒 przyszła?

Amunicja, jesień tutaj będzie gorąca, ale to znaczy, że w przyszłym roku dinusiowe przedszkole będzie pełne ❤️🥹

Bialeekk lubi tę wiadomość

31 & 31

12.2023 🩵

Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
    MTHFR hetero
    PAI homo
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis ja wczoraj miałam zjazd, a Ty dzisiaj 😢 przytulam wirtualnie, ale mega mocno 🫂 koniec sierpnia będzie ciekawy - wizyta Emki i Twoja 😊

Beezi nie ma francy 🤔 jako że zabroniłyście mi wziąć owulaki na wakacje, to nie mam pojecia kiedy była owu, może się przesunęła 🤷‍♀️ od testów trzymam się z daleka 😂

👩 28
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    FET 🔜 🍀🙏

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozalaa wrote:
    Mart też mam screena tego posta 😂 nawet wczoraj zamówiłam ten resweratrol bo zamawiałam Staremu suple 😅 i melatonine bo bardzo często słabo śpię, a jak już pełnia za oknem to pół nocy tańczę 🫡

mój mózg Staraczki sobie pokminił że przy tym moim AMH mogę mieć słabą jakość komórek 🧐 chyba że jest ono błędem labu, nie wiem czy nie powtórzyć jak będziemy w Bocianie na badaniach nasienia, tam nie jeżdżą z próbką nigdzie 🤔 co myślicie?

Możesz spróbować jak chcesz. AMH z tego co czytałam ostatnio też się jakoś tam waha w zależności od dnia cyklu (przy mniejszym mniej, przy większym więcej). Dla pewności że oscylujdsz w takim a nie innym zakresie zawsze można machnąć

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mart768 wrote:
    Siesiepy wygląda na to, że zawodowo robimy to samo 🙈 ja pisałam ISTQB FL hybrydowo, bo była pandemia, więc akurat obyło się bez tych wszystkich kamer i obostrzeń ^^ trzymam kciuki za Twój egzamin, daj znać jak poszło 💪🏻

Napisałam na maila egzaminacyjnego z takimi pytaniami czy mogę mieć świnki morskie w pokoju, czy mogę mówić do siebie (niby logiczne że tak, ale co jak uznają że się z kimś porozumiewam? W regulaminie jest jasno że mam nie rozmawiać. ;) ) itd. ciekawe czy poprawiłam im humor. :D

Wczoraj z próbnego miałam 84%. Dzisiaj powtarzam sobie sylabus i niech się dzieje o 14:30.

Paprota9418, Emka06, Pauli19, Angi90 , Mart768, Lipcowa lubią tę wiadomość

♀️29
    mała tarczyca;
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

What I was made for
    What was I made for?"
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paprota9418 wrote:
    Siesiepy ah te rozkminy :) aż chyba wykupie dostęp 😮
    Ale jak Cie to usatysfakcjonuje to moja tez jest „schowana” nic nie wystaje wszystko ładnie się „schodzi” jak to mój mąż mówi :pp

Może o 7 ten prog był tak samo zaspany jak ja 🤣🤣

Wiesz no ogolnie ja polecam. Nic tak nie pomaga w gotowaniu jak odpalony audiobook o seksualności na cały dom. 😎

Paprota9418 lubi tę wiadomość

♀️29
    mała tarczyca;

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

What I was made for
    What was I made for?"
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka06 wrote:
    Śląskie Laboratoria Analityczne, więc raczej się nie załapiesz 😕 Ale może któraś dziewczyna ze Śląska skorzysta 😊
    Ajj szkoda. W takim razie umowie się do endokrynolog i pomecze bułę. 😏

♀️29
    mała tarczyca;

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

What I was made for
    What was I made for?"
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bialeekk wrote:
    @Siesiepy, @Rozalka, @Niaha, @Zosis, @Emka, @Clarie, @Bubu co tam u was słychać laski?😏

W sumie nie wiem co u mnie, mam chyba staraczkowo gorszy czas. Chyba muszę to przeczekać... Zauważyłam, że mam takie dołki jakoś dwa razy do roku, wynika to chyba ze zmęczenia staraniami.
    Podbudowuje mnie to, że z budową widać ładne postępy.

siesiepy, Bialeekk lubią tę wiadomość

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Bambi o czym jest ten serial? Nie ufam opisom na Netflixie. Zaciekawiło mnie to co napisałaś a właśnie w sumie szukam czegoś, co będzie małym powiewem świeżości. :D

Chantelle da się to jakos potwierdzić i temu zapobiegać?

Rozalaa przykro mi. 🫂🍀 Najgorzej że to właśnie mimo wszystko i tak boli. 😔 A Twoje wyniki mi się podobają. Uważaj już z ta witamina D żeby nie przesadzić w drugą stronę. 😅

Kokos kup horieny. Mi domowe laboratorium potrafi dawać pozytywy cały cykl. Jest na wybitnie niskie stężenie LH.

Niaha pozwolę sobie zapytać w jakim mieście robiłaś drożność? Tak dla ostrzeżenia. 😅

Paprota! 🤩 Gratulacje! Cieszę się że wynik Cię mocno satysfakcjonuje! Ciekawe czy jakbyś zbadała w innej godzinie to byś wyhaczyła powyżej 10? 🧐 Daj znać co powie gin. Niby wiadomo że próg wydziela się też pulsacyjnie ale...

Lipcowa to chyba efekt pogody. 😅 Bardzo proszę o nie puszczanie kciuków bo ja jutro egzamin mam! 😆

Angi chwilowo nic. Sprawdzić po 3 miesiącach najlepiej po okresie. Bo teraz moim cyckom nie ufałam ani ja, ani lekarz. Nie zawsze da się wtrynic z terminem przy regularnych cyklach a co dopiero nieregularnych. Ciekawi mnie sprawa tej żyły mlekowej i tego że narobiło mi się torbielek. Może poproszę znowu endokrynologa o komplet badań hormonalnych? W sumie rok prawie minął odkąd je robiłam. Czytałam że torbiel żyły mlecznej może być efektem prolaktyny która raz miałam trochę za wysoka i miałam wyciek z piersi. Potem minęło bo odstawiłam antydepresanty, prolaktyna była w normie. A Chorwacja jest cudowna! 🥰

Niaha tak, tamtymi się nie martwię ale czemu tak torbielki mnie zaatakowały w tym roku starań? Zastanawiam się czy to nie efekt jakiegoś supla typu NAC. 🧐

Emka jaki to lab? Żal nie skorzystać. 😎

Karpan rozgosc się!

Białekk jaka branża jeśli można spytać? Czy robota jaka-badz czy taka bardziej z zainteresowania/wykształcenia? :D trzymam kciuki za ten owulacyjny ogień u ciebie 🔥a co u mnie... Cycki się zaguzkowaly niegroźnie, nie wiem w jakiej fazie cyklu jestem i żadna apka też nie wie. :D czyli standard. Luteina w razie czego w piątek wjeżdża czy tam sobotę. A jutro egzamin z IREBa i się trochę stresuje. 🙉

Ewiwi chciałabym wesprzeć ale w sumie patrząc na moje przygody z owulacja to ja się nie będę wypowiadać. 😅

Pisał ktoś może online egzamin z sjsi jakiś? Miałabym kilka pytań. 🧐

Gdańsk 😓

A co do torbieli, to chyba nie trzeba się nimi przejmować. Te małe guzki są bardziej problematyczne. U mnie torbiele pojawiają się i znikają w zależności od dnia cyklu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2023, 11:31

👩 33 lat ❤️ 🧔31 lat ❤️ 👶 0 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis wrote:
    Słoneczka moje! Nie nadrobię Was, przepraszam.

Ostatnie kilka dni dało mi w kość fizycznie - ten ból głowy to chyba od brzucha. Ale... Wracam już do żywych! :)

Za to dzisiaj u mnie spadek formy psychicznie. 12 dpo, tempka niby w górze, ale test biały. W ogóle ten mój wykres to książkowy. No, ale już niejeden taki był, prawda? Ten się różni tylko tym od tych wszystkich "idealnych", że jest z podwójnym wzrostem tempki. Nie ukrywam, narobiłam sobie, głupia, nadziei i tą tempką i tym złym samopoczuciem ostatnim. Nawet Mąż się dał nabrać tej złudzie i zaczął wierzyć, że się w końcu udało. No to teraz oboje będziemy spadać z wysokiego konia. Trzeba było studzić emocje, a nie im ulegać. Taka doświadczona w staraniach, a taka wciąż naiwna...

Melduję też, że wzięłam w końcu telefon do ręki i zadzwoniłam do kliniki. 24.08 mamy wizytę kwalifikującą do IUI. Czas wytoczyć cięższe działa.

Zosiek, lubię za konkretne plany co do IUI. Nie lubię za biel. 🥺 Najważniejsze że nie jesteś sama i mąż też już wie jakie to są przykre emocje.
    Doświadczenie chyba nigdy nie wyleczy nas z tej nadziei jaka się ma za każdym razem...

Emka06, Amunicja lubią tę wiadomość

♀️29
    mała tarczyca;

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

What I was made for
    What was I made for?"
  • Paprota9418 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis trzymam kciuki za ten cykl 🤞❤️ póki nie ma małpy to wiesz …
    Ale cieszę się ze podjęłaś decyzje o wizycie i o ważnym kolejnym kroku ❤️ będziemy w tym wszystkim razem bo trochę tych IUI na jesień się szykuje ❤️❤️❤️

Siesiepy przy takim wyniku próbnego.. egzamin to czysta formalność ! 🤞❤️

👩👨‍🦱 28 lat 🐕
    💒17.09.2022

IUI 8.12🙏🍀
    31.08 17:59 Henio na świecie 🦖 2950g 51cm szczęścia 🍀🍀

age.png
  • Chantelle Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami dinusiowe Panienki 🥰

Ja mam dziwny zjazd energetyczny od kilku dni. Wykończyły mnie bóle przed 🐒, kiedy już przyszła, a potem jeszcze ten jajnik. Jestem otępiała, głowa jakaś ciężka, nie mogę skupić się na niczym. Jesteśmy do jutra na obozie i cieszę się, że mogę tu być. Gotowe jedzenie, ta cała natura, która mnie tu otacza. No wszechświat daje mi, co może ✨ Myślałam, że będę miała więcej odpoczynku, bo to Stary miał trenować, a okazało się, że i córka się wkręciła (są tu też treningi dla dzieci), także codziennie i tak o 7:00 pobudka, bo o 8:00 ma trening 🙈 Ale cieszę się, że tak korzystamy z tego czasu i dajemy jej nowe możliwości i ruch.

Angi90, piękne te zdjęcia z Chorwacji 😍 Masz wspaniałą pamiątkę. Rozmawiałam z moim i też planujemy się wybrać. Bardzo bym chciała!

siesiepy, jeśli chodzi o te moje dolegliwości „jajnikowe” (to pewnie będzie torbiel endometrialna), muszę porozmawiać z moją nową ginekolog, co dalej z tym robimy. Lekarz, u którego byłam na wizycie w czerwcu powiedział mi, że można to leczyć antykoncepcją, co w moim przypadku, kiedy staramy się o dziecko było straszną wiadomością 😢 Lub (tak, jak miała moonflower) będzie potrzebna operacja…

Zosis, ja również trzymam ogromne ✊🏼 za ten cykl ♥️

Karpan45, witamy i zapraszamy do naszej codzienności! 🤗

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2023, 11:46

Angi90 lubi tę wiadomość

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dinusie!☀️

Siesiepy, co za rozkminy 🤣 Też mam takie czasem 🫣😅 Ogólnie mam dość duże wargi zewnętrze, uważam. Myślałam nawet o korekcie🫢 A Stary na to..."Jak chcesz. Dla mnie jest piękna". No i pozamiatane 😎😏
    To chyba prolaktynę trzeba tu kontrolować 🧐 Przy hiper są takie akcje z wyciekiem z piersi...
    Trzymam kciuki 🤞 za egzamin 🍀

Chantelle, ale macie fajny aktywny wypad 🥰 Korzystaj ile wlezie, a po powrocie nie odpuszczaj, drąż temat głęboko.

Zosis, przytulam Was mocno oboje 🫂🫂 Trzymam kciuki 🤞 za Wasze plany 🍀

Amunicja, Ty zawsze walisz konkretem 😎 Trzymam kciuki, aby w końcu zadziała się magia ✨ i u Was!🤞🍀

Emka, też już przeskakuję z nogi na nogę w oczekiwaniu na Waszą wizytę!🤩 To już całkiem niedługo 🤞🍀

A propos nowej energii po wypoczynku... Wstałam dziś o 11-tej!😱 Musiałam się chyba porządnie wyspać, pożegnać te mega emocje z zeszłego tygodnia. Teraz będzie już dobrze 🙌 Zabieram się do roboty, dziś 4dc, od jutra znów witam termometr w grze 😉
    Przypominam ☝️ Dziś Środa!🍦🔥 Pan Marchewa z ogródka nie daje o tym zapomnieć!😅 Ale ćwiczyć na nim nie zamierzam 🤣🤣🤣
    Dobrego dnia😘
    https://ibb.co/t4LD0Jf

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2023, 12:52

Emka06, Chantelle, Amunicja, siesiepy, Lipcowa lubią tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
    5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
    7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
    10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
    12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
    15t1d leki🔻+ Acard 150
    18t1d 230 g 🍐+ Luteina | 21t0d 405 g 🥥 🧬ok

17.01 kolejna wizyta ⏰
    PTP 21.05.2025
    "Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"
    preg.png
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka, ja też trzymam kciuki za Wasz plan🤞🏻I przytulam do serca za te białe testy 😥 Ja tam wierzę w moc IUI🤞🏻🍀✨️

Początek starań o dziecko: 04/2022

3 x IUI ❌️

➡️ IVF✨️🙏🏻

„Słońce, przestań się już bać,
    Wysuń się zza chmur i świeć.”
  • Amunicja Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis
    Tulę Cię, Siostro, do serca. Nie jesteś w tym dołku sama❤️

Angi90
    Natura jest wspaniała 😂 🔥

Siesiepy
    Twoje ostatnie lektury przywodzą mi na myśl tylko cudowną Gillian Anderson z Sex Education.
    Mam nadzieję, że rozniosłaś swój egzamin w pył 🤞🏻

Rozalaa
    Bądź koleżeńska i w sierpniowym zachodzeniu w ciążę dotrzymaj towarzystwa Lipcowej 😏

Dziewczynie, która wymyśliła ten wątek niech los w dzieciach wynagrodzi. To jest dla mnie bardzo komfortowe miejsce i raźniej jest dojrzewać do tych kolejnych przemyśleń/decyzji w Waszym towarzystwie. Nawet takich jak aktualne.
    Potrzebuję choć namiastki sukcesu w staraniach, a z drugiej strony przestaję wierzyć, że kiedykolwiek się uda. Tetyda przy morfo partnera 1% pięknieje w dwupaku, a u mnie od półtora roku, pardon my french, chujnia z kutasówą. Może my tylko ładnie razem wyglądamy na zdjęciach, ale naszym genomom wcale ze sobą nie po drodze ☹️

rozalaa, Natosia, Bialeekk, Zosis, Lipcowa lubią tę wiadomość

🙋🏼‍♀️
    AMH 2,2
    regularne cykle, potwierdzone owulacje
    jajowody drożne
    hormony w 3 dc ✅
    krzywe glukozowa i insulinowa ✅
    histeroskopia, CD138 ✅
    TSH 1,05 (Euthyrox)

🙋🏻‍♂️
    teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
    pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
    fragmentacja ✅
    posiewy✅
    hormony ✅
    brak żpn

Po 22cs:
    02.2024 IVF 2x❄️
    I FET 22.05.2024👎🏻
    II FET 18.06.2024 ✨
    6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
    8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
    10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
    27dpt zarodek z bijącym ❤️
    niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕

preg.png
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZDANE!
    Ja pitolę. 🧐

Dzięki za wszystkie kciuki, wykoksilam 82,5% (zdane od 70% 🙉)

Amunicja, Emka06, rozalaa, kropka27, Natosia, Nataliii, Beezi, Zosis, SandraH.97, Paprota9418, Ancalime, Marti27, Niaha, Mart768, Pfry, Pauli19, Lipcowa, Dara lubią tę wiadomość

♀️29
    mała tarczyca;

♂️ 33
    ◾HBA 49%

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

What I was made for
    What was I made for?"
  • Amunicja Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    ZDANE!
    Ja pitolę. 🧐

😎😎😎😎😎😎😎
    Fada-dada-dada.
    Gratulacje 🥂

siesiepy lubi tę wiadomość

🙋🏼‍♀️
    AMH 2,2
    regularne cykle, potwierdzone owulacje
    jajowody drożne
    hormony w 3 dc ✅
    krzywe glukozowa i insulinowa ✅
    histeroskopia, CD138 ✅
    TSH 1,05 (Euthyrox)

🙋🏻‍♂️
    teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
    pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
    fragmentacja ✅
    posiewy✅
    hormony ✅
    brak żpn

Po 22cs:
    02.2024 IVF 2x❄️
    I FET 22.05.2024👎🏻
    II FET 18.06.2024 ✨
    6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
    8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
    10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
    27dpt zarodek z bijącym ❤️
    niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕

preg.png
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amunicja wrote:
    Tetyda przy morfo partnera 1% pięknieje w dwupaku, a u mnie od półtora roku, pardon my french, chujnia z kutasówą. Może my tylko ładnie razem wyglądamy na zdjęciach, ale naszym genomom wcale ze sobą nie po drodze ☹️
    Mam czasami te same rozkminy. Sama znam parę, która była razem wiele lat i dzieci z tego nie było (choć podobno chcieli), a teraz oboje mają dzieci z innymi partnerami. Jak sobie pomyślę, że i u nas może być podobnie to mam w głowie czarną dziurę. Serio, chyba nic mnie tak nie przeraża jak genetyka i immunologia.

Amunicja, siesiepy lubią tę wiadomość

3 x IUI ❌️

➡️ IVF✨️🙏🏻

• Emka06 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2023, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    ZDANE!
    Ja pitolę. 🧐

Brawo! 🥳

siesiepy lubi tę wiadomość

3 x IUI ❌️

➡️ IVF✨️🙏🏻

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ