Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa
U mnie kompletnie cicho sza, jeszcze normalnie zasuwam, tylko dłużej sznuruję buty 😅 Ostatni bezdzietny weekendowy wyjazd z mężem zaliczony💃🏻💞, wózek gotowy do odbioru. Po tej luksusowej ciąży poród pewnie będzie z pier*olnięciem, ale co tam. Jakoś ją ze mnie wyciągną 😀
Napisz coś więcej o tej małej aferzystce- jak jej się ząbkuje, jaka jest i „w kogo poszła”. No i kiedy, Matko, wracasz na crossa? 😉🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Amunicja, kup sobie buty na rzepy ❤️
Emeczko, aaa! Wspaniale ❤️ odliczam z Wami ⏳️Emka06, Amunicja lubią tę wiadomość
👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
Immunologia🚨
cross match 39.1% ➡️ 35.7%
allo mlr 0.0% ➡️ 48.3%
kir AA
PAI hetero
4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
6❄️
1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️🩹
2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️🩹
3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔
4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔
💊immunosupresja
5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
5dpt ⏸️🥹
6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205; 17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
6+4 IP krwiak, CRL 7mm, FHR 162 ud/min 💓
7+5 CRL 1.25cm 🐸
8+5 CRL 1.96cm 🐻, FHR 163 ud/min 💕
24.01 wizyta ⏳️
07.02 prenatalne+ nifty ⏳️
Zostań ze mną 🙏
-
Amunicja wrote:Lipcowa
U mnie kompletnie cicho sza, jeszcze normalnie zasuwam, tylko dłużej sznuruję buty 😅 Ostatni bezdzietny weekendowy wyjazd z mężem zaliczony💃🏻💞, wózek gotowy do odbioru. Po tej luksusowej ciąży poród pewnie będzie z pier*olnięciem, ale co tam. Jakoś ją ze mnie wyciągną 😀
Napisz coś więcej o tej małej aferzystce- jak jej się ząbkuje, jaka jest i „w kogo poszła”. No i kiedy, Matko, wracasz na crossa? 😉
Amunicjo na jaki wozek się zdecydowaliście?😁😁
7kg ci zleci szybciutko po porodzie 😁 wiem sama po sobie, do porodu miałam +11kg aktualnie -13😄 -
Emka, radość!🫶🏼 Ależ to szybko pójdzie!
Już należy wypatrywać kolejnych Dinojaj 👀❤️
Lipcowa, laska w brzuchu nie ma nic wspólnego z grzecznością 🙈 Ciągle jestem tym zaskoczona 😂Jak ta Lili łobuzuje, że Mama nie ma nawet jak zajrzeć na 🦖🫢 Powodzenia ze sprawami 🍀
Jo_ana, nie mam dobrych doświadczeń niestety z tą rezerwacją. Korzystałam przy Ozempicu, ale co zarezerwowałam to dostawałam odmowę 🤷🏼♀️ Jak zaczęłam dzwonić to się okazało, że to tak chodliwy lek, że co go rzucą na apteki to w dosłownie 5 minut już go nie ma fizycznie, ale tam nadal się wyświetla... Więc jak udało mi się zarezerwować to bezpośrednio w aptece, nie tam. I wtedy dogadywałam się kiedy dokładnie przyjadę, a panie zapisywały rezerwację pod nazwiskiem lub PESEL.
Moonflower, dziękuję ❤️ U nas wszystko dobrze. Dziś muszę obgadać tylko co zrobić z wysypką, a reszta to wiesz sama 😅 senność, czasami mdłości, brzuch zaczyna się rozpychać i chyba pękają tam w środku jakieś zrosty, bo czasem zaboli przy kopniaku mocniej. Czekam na wiosnę 😊
Emka, Siesiepy, przekazuję, że Frutellka bardzo cieszy się z Waszych kwalifikacji i ciągle trzyma za Was mocno kciuki ✊🏼🤍siesiepy, Emka06 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150
18t1d 230 g 🍐+ Luteina | 21t0d 405 g 🥥 🧬ok
17.01 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Emka06 wrote:Mamy kwalifikację, zrobiliśmy wszystkie badania, czekamy na okres i widzę się z panią doktor 1-3dc (prawdopodobnie w przyszłym tygodniu) na rozpisaniu stymulacji 🥳
Lipcowa dobrze widzieć cię spowrotem! Plany na weekend? Jezu, chciałabym nie mieć żadnych i może się uda. 😅
Joasiu głupia propozycja może, ale może przedłużenie cyklu parę dni progiem? Czy nie wchodzi w grę? Jak nie to zamawiaj i będziemy dmuchać na paczkę żeby doszła o czasie. 🍀
Angi mybza Frutti też trzymamy kciuki w nadziei że alarm był fałszywy i niedługo będą się z tego śmiać. 🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:23
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
moonflower wrote:Emka kciuki !!!
Jo_ana łuki niestety muszą zostać, pozostałość po aktualnym projekcie, nie do przeskoczenia.
Migotka Angi ♥️♥️ jak się czujecie laseczki moje w dwupakach?
Kasiak wanna jest taka że właśnie bez problemu mopem dojadę po bokach, marzyła mi się wolnostojąca nie chce zabudowanej. Na kosmetyki ona ma taką półeczkę i do tego chce taką deskę
Słuchawka jest tylko w takim innym kształcie, pierwsza od lewej
Siesiepku projekt nie jest moim dziełem, wyszedł spod ręki projektantki. Co do kominka właśnie w poniedziałek ma się wypowiedzieć firma od kominka odnośnie odległości jaka musi być zachowana od kominka do tv.
Cargo mamy ale niskie pod blatem, tajemnicze drzwi są do spiżarki, niewielkiej ale jednak jest.
Tak jak pisałam słuchawka prysznicowa jest ale taka designerska 🤣
Siesiepku za Ciebie również trzymam kciuki! Wierze ze sen był proroczy bo na pewno razem z cukrusiem czekałyście na mnie pod klatką z wózkami żeby iść na spacer z bąbelkami 😍
Będzie przepięknie moon, jestem tego pewna wisząc zdjęcia. 😍
Mówisz, że to był zlot czarownic z dzieciakami? 😁walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Dziubaski!
Mam nasienie! 😁
Nie ma takiego szału jak w 2023, ale stary brał suple niecały miesiąc chyba i nie prowadził się za dobrze jednak. 😆 Więc jestem mile zaskoczona wynikiem! Mielismy też jednak 2,5 dnia abstynencji, więc może dlatego koncentracja maława. I hba kuleje, ale uwaga! Miał 49% a teraz ma ponad 70%! 😱 Pobierze jeszcze miesiąc te suple to może będzie już w normie?
Fajne, żywotne, morfologię poprawił z 6 na 7 😆 ruchliwe! Będzie z czego wybierać do IVF. 🥰
Zostało nam MSOMe we wtorek. 😁walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 49%
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -