Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski jako że usiłowałam czegoś dowiedzieć się na temat tego Oestrogelu na wątku IVF, to mimo że nic się nie dowiedziałam to wpadam z nowinką, może się komuś przyda, przeklejam post bo dziewczyna fajnie wytłumaczyła:
,,Chciałabym sie podzielic z Wami co wczoraj odkryłam, znalazłam pod jednym komentarzem ginekolozki/dietetyczki polecajke na aplikacje która skanuje produkty kosmetyczne i analizuje ich skład i ocenia. Wczoraj i dzisiaj skanuje sobie swoje kosmetyki I powiem Wam, ze cześć produktów które używam ma niestety substancje które mogą zaburzać gospodarkę hormonalna, jestem trochę w szoku 🫣 najgorsze chyba są u mnie podkłady do twarzy, z bardzo zła ocena. Pewnie cześć z Was jest w tym temacie świadoma, ale jakbyście chciały sobie posprawdzać kosmetyki to ta apka to jest INCI Beauty"
Jeśli chodzi o zegarek to ja mam Apple Watcha 9 i jestem z niego mega zadowolona, to prawda, że trzeba go ładować częściej, ale jest najbardziej kompatybilny z moim telefonem i spełnia swoje funkcje, ostatnio co prawda się wygłupia i jakieś dziwne pomiary mi wychodzą, ale nie mam pewności czy to jego wina czy moja 🫣 jak robi głupoty to albo trzeba go zaktualizować, albo aktualizacja wymaga poprawek 🫡👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Co fo zegarków ja mam z samsunga i sobie chwale, aktualnie śmigam już 6 rok (mam aktualnie drugi) 😁
-