X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski jako że usiłowałam czegoś dowiedzieć się na temat tego Oestrogelu na wątku IVF, to mimo że nic się nie dowiedziałam to wpadam z nowinką, może się komuś przyda, przeklejam post bo dziewczyna fajnie wytłumaczyła:

,,Chciałabym sie podzielic z Wami co wczoraj odkryłam, znalazłam pod jednym komentarzem ginekolozki/dietetyczki polecajke na aplikacje która skanuje produkty kosmetyczne i analizuje ich skład i ocenia. Wczoraj i dzisiaj skanuje sobie swoje kosmetyki I powiem Wam, ze cześć produktów które używam ma niestety substancje które mogą zaburzać gospodarkę hormonalna, jestem trochę w szoku 🫣 najgorsze chyba są u mnie podkłady do twarzy, z bardzo zła ocena. Pewnie cześć z Was jest w tym temacie świadoma, ale jakbyście chciały sobie posprawdzać kosmetyki to ta apka to jest INCI Beauty"

Jeśli chodzi o zegarek to ja mam Apple Watcha 9 i jestem z niego mega zadowolona, to prawda, że trzeba go ładować częściej, ale jest najbardziej kompatybilny z moim telefonem i spełnia swoje funkcje, ostatnio co prawda się wygłupia i jakieś dziwne pomiary mi wychodzą, ale nie mam pewności czy to jego wina czy moja 🫣 jak robi głupoty to albo trzeba go zaktualizować, albo aktualizacja wymaga poprawek 🫡

👩 28
    badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
    🧔30
    seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅

1 IVF VII.2024
    💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
    19.08 FET❄️ ❄️
    8 dpt ⏸
    💔 ciąża bezzarodkowa
    2 IVF XII.2024
    💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
    FET 🔜 🍀🙏

🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co fo zegarków ja mam z samsunga i sobie chwale, aktualnie śmigam już 6 rok (mam aktualnie drugi) 😁

1️⃣8️⃣☘️

👱‍♀️ 27lat
    🩹IO'24 = - 10kg
    ▪️Drożne jajowody▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ❌1%morfologia ▪️Reszta ponad normę ▪️HBA 80%▪️ SCD 23%▪️ C1

12.2023 IUI ❌️
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    Beta 39🔸️ 111🔸️605🔸️1447

12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ