Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, mialam pisać do Was wczoraj, ale wróciliśmy późno i ja po ogarnięciu zwierzaków padłam na kilka h spać. Konsekwencja tego, że cały tydzień w sumie spałam po 4-5h. A potem musiałam szybko wyszywać wyzwanie roczne, bo termin na "ten tydzień" był do wczoraj i zdążyłam 9 minut przed północa.
Amunicja, chciałam w sumie najpierw odpisać Tobie. Kochana, ja przecież nigdzie nie mówiłam, że ciąże mają prowadzić psychiatrzy. Po prostu uważam, że negowanie występowania jakiegoś zjawiska, bo "u mnie nie było" jest porównywalne z dowodami anegdotycznymi. Przecież nie każda ciężarna rzyga jak kot, ale wiemy, że to ciążowe dolegliwości, nie każdą odrzuci od mięsa, nie każda będzie cierpiała na chroniczny ból krzyża czy zasapie się na spacerze. Ale są takie, które własnie to dotknie, a przecież ponoć ciąża to nie choroba. Jeśli kobiety mają takie dolegliwości, przecież nikt nie robi z nich ameb, po prostu mamy świadomość, że każda ciąża może być przechodzona inaczej i każda w ciąży będzie czuć się inaczej. Ja się bardzo cieszę, że Ciebie i Bambi to ominęło i czujecie się dobrze. Ale np. moja mega inteligentna i zaradna przyjaciółka, która pełniła fumkcję procesowca, scrum mastera i agile coacha w dużej firmie i trzymała ich tam ostro w ryzach, na swoim bociankowym nie potrafiła nazwać przez 5 minut lodówki, tylko wypaliła w końcu "to co chłodzi". Teraz już jej dużo lepiej, ale niestety doświadczyła baby brain. A z pracy musiała zrezygnować, bo przez 2 miesiące wymiotowała jak kot na początku i żywić była się w stanie tylko kefirem z nektarynkami. Jak w końcu zjadła bułkę, to się popłakała ze szczęścia. Mimo, że chciała pracować długo. Niestety, nie dała rady. I to też jest ok. Jak mówiłam, każda czuje się inaczej. Nie wiem co miał na myśli Twój kolega, nie wiem czy to była prawdziwa troska bo wie, co może dolegać w ciąży, czy pytanie spowodowane stereotypami. Żeby nie było, ja nie jestem zwolenniczką brania L4 w ciąży od początku, gdy się czujemy dobrze i nie ma wskazań, ale proszę, nie idźmy tropem "a ja paliłam 50 lat i nie mam raka płuc". Po prostu.
Clausix, nie pamiętam czy Ci pisałam, ale bardzo się cieszę, że lecicie z koksem
Beezi oby zleciało szybko do wyjazdu! PS ja już nie chcę na kolana do starego! Zostawię miejscówę dla bejbika!
migotka bardzo się cieszę, że wszystko w porządku!
rozalkaa a nie szalejesz za bardzo? Dobrze, że mówisz, że zmierza to wszystko ku końcowi.
Angi ja też lubię wizyty, gdzie lekarz nie lekceważy problemów, tylko zamierza działać profilaktycznie. Co mi z tego, że teraz krwinka wygląda ok, skoro już mogę mieć niedobór b12 (skoro półtora roku temu było 240) a przez to za chwilę przestanie ta krwinka wyglądać dobrze? Czy ja muszę zachorować na anemię, żeby zaczęto mnie leczyć? O ile lepiej jest skontrolować poziom i w przypadku niedoboru nie dopuścić do anemii, matko bosko. Na co do kina lecicie?
Pfry bardzo mi przykro, że znowu wyszło na biel. Niby człowiek wie ale się łudzi gdzieś tam w środku, że może teraz jednak magicznie będzie inaczej.
Joasiu, ja to jakoś przez enelmed będę robić. We wtorek będę się umawiać to dam znać, bo nie wiem czy to u nich jakoś się robi, czy będą mi szukać miejsca gdzieś.
rukia cześć, przykro mi, że spotkało Cię tyle złego przez te dwa lata. Trzymam kciuki, żeby załapali Was do poradni i udało się wykonać te i inne badania na NFZ.
gattina jaki piękny wynik! 4 zapłodnione! Niech teraz wszystkie rosną.
Badanka zrobię we wtorek. Na 11:55 ustawiłam sobie krew w enelmedzie, potem 2h przerwy jakoś będzie na prackę i jedzonko i 14:40 plan leczenia w klinice. Jak będa wyniki holtera to na 16:00 mam kardiologa, a jak nie to trudno, odwołam.
Dzisiaj muszę coś posprzątać w końcu, skoro wczoraj nie było dnia sprzątania. :pgattina, Mart768 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Pfry ściskam 🫂 mogę Cię zapytać co stoi za decyzją żeby mimo wszystkim przeciwnościom próbować naturalnie i nie iść w in vitro? Wydaje mi się, że kiedyś tak pisałaś ale jeżeli coś przekręciłam to przepraszam!
Gattina rozgrzewam więc kciuki na środę ✊🏻
Emka dobrze, że na chwilowym stresie z tym CMV się skończyło i możecie lecieć dalej. 😊
Rukia ciężka historia za Wami. Teraz już musi być dobrze. 😉
Rozalko czy mi się dobrze kojarzy, że teraz już przygotowujesz endo do transferu? Kiedy jakiś monit? 🤭
U mnie coś się dzieje. Duży skok energii, wysprzątane mieszkanie, więcej pozytywnych myśli i zaczęło się plamienie, więc spodziewam się do wieczora rozkręcenia małpy. Jutro lecę po pracy na krew - estradiol i progesteron. No i lecimy. 🥳 Cykam się jak cholera ale staram się myśleć pozytywnie i wierzyć w moc Accofilu. 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 15:01
gattina, Emka06, rukia lubią tę wiadomość
98’👩🏻🔬👨🏻💻🐶
Starania od 02.2023 || Leczenie od 11.2023 || Pomimo leczenia bezwzględne wskazania na IVF od 06.2024 ❤️🩹
I IVF sierpień 2024
13🥚->9MII❣️->3❄️ ✨❄️411❄️411❄️312✨
💔 05.11.2024 I FET 411 CS (Encorton5, Fraxiparine, EG, AH)
7 dpt ⏸️ beta 10.2 prog 28.8 || 9 dpt beta 11.9 - cb 💔
💔09.12.2024 II FET 411 CS (Encorton5, Fraxiparine, EG, AH)
5 dpt ⏸️ beta 1.4 || 7 dpt beta 0.7 || 10 dpt beta <0.2 - cb? 💔
✅Czynnik V Leiden (G1691) - Prawidłowy
✅Czynnik V R2 (H1299) - Prawidłowy
✅Czynnik II Protrombina (G20210) - Prawidłowy
✅PAI-1/SERPINE1 - Prawidłowy
✅Homocysteina = 7.94
✅HOMA-IR = 1.17 (Insulina 5.5; glukoza 86)
❌MTHFR.c665 - Układ homozygotyczny
❌KIR Bx - brak 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1 (konsultacja z dr Jarosz = zalecony Accofil💉 do następnego transferu)
🔜 02.2025 III FET? 🍀🤞🏻
✨III FET 312 CS (Encorton10, Fraxiparine, Accofil, EG, AH)✨ -
Gattina to już zaczynam trzymać kciuki za środę 💪🏻
Pfry dla Ciebie tulasek 🫂 szkoda, że biel, ale może faktycznie lepiej biel niż oszukaniec
Bambi, Amunicja ja też nie miałam baby brain w ciąży, u mnie się wyrypało dopiero po porodzie xD i nadal nie minęło, chociaż to już 8 miesięcy 🤷🏼♀️ ale na szczescie to są jakies pierdoly typu zapominanie nazw itd, a nie poważne kataklizmy.
i w ogole u mnie dlugo w pracy nie wiedzieli, ze jestem w ciąży, bo na szczescie mialam prace zdalną i tylko dzieki temu ogarnelam jakos te pierwsze trzy miesiace rzygania, mialam tez komfort, ze w kazdej chwili moglam sobie zatrzymac zegarek pracowy i zrobic drzemkę, bo mialam duze problemy z sennoscia. Ale nie wyobrazam sobie w takim stanie funkcjonowac w biurze wśród ludzi, wiec totalnie rozumiem kobiety, które idą na L4. Takze Siesiepy masz racje, kazdy ma inny zestaw dolegliwosci i to nie znaczy, ze czyjas ciaza jest lepsza czy gorsza czy tam bardziej ciązowa 🤷🏼♀️
Jadzia Ty masz taki skok energii przed okresem? Niezle, tez bym tak chciala! I Stary by sie cieszyl, ze w koncu mam sile do sprzatania 🤣
Rukia witaj w dinobusie 🫂 to musiały być ciężkie dwa lata. Mam nadzieję, że przystanek jajo przyjdzie do Ciebie szybko 💪🏻
Za kogo jeszcze oprócz Gattiny trzymamy kciuki w tym tygodniu?gattina, rozalaa, Jadzia19 lubią tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Jadzia - dotychczas sądziłam, że in vitro nam po prostu nie pomoże. Nie mieliśmy też odpowiedniej diagnostyki, bez przygotowania organizmu i psychiki uważałam, że to nie jest droga dla nas. Zresztą dalej nie do końca jestem przekonana 🥴 Nasze starania trochę już trwają, ale bardzo dużo cykli było po prostu straconych. Pierwsze pół roku starań miałam polipa w miejscu, w którym działał jak antykoncepcja, później czekałam na histeroskopię i brałam antykoncepcję żeby przygotować się do zabiegu (z 5-6 miesięcy, bo pogubili mi wyniki badań...), po wycięciu polipa po 10 cyklach starań udało się zajść w ciążę. Po poronieniu starania naturalne to 5 cykli (2023 r.) + 8 cykli (2024 r.) + 1 cykl (2025 r.) w pozostałych miesiącach miałam ban na starania poprzez leczenie, antybiotyki, za dużo pęcherzyków po stymulacji, histeroskopie itp. 😑 Konstultowałam nasz przypadek z lekarzami i ciągle nie wiadomo co jest przyczyną niepłodności, wiadomo endomenda nie pomaga, ale to wciąż łagodna wersja, KIR mam Bx, a z takim zachodzi się w ciążę, mąż wyniki ma świetne. Jeden z lekarzy twierdził, że in vitro i inseminacje w 2024 u nas to droga bez sensu, jak widać po zeszłorocznych IUI miał rację, proponował ścisłą dietę na min. pół roku i ewentualną procedurę w 2025. Podsumowując: in vitro to nie jest prosta droga, nie wiem czy jestem na nią gotowa, boję się narkozy, nie wiem czy psychicznie ogarnę temat no i wątpię co do skuteczności w naszym przypadku... 😑 No moja głowa mi nie pomaga, bo wciąż mam pretensje do swojego ciała, że mnie zawodzi i naturals nie wychodzi 😮💨 Niestety czas nagli, muszę zrobić ponownie badanie AMH i w najbliższych tygodniach będziemy musieli podjąć decyzję: czy olewamy lekarzy i akceptujemy bezdzietność czy jednak decydujemy się na procedurę. 🙄 Czyli w sumie rozterki każdej staraczki 😅 ale mi moja głowa nie pomaga bo nie pozwala odpuścić i ciśnie ciało, że ma się bardziej starać. 😅😅😅😅🫠
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 19:52
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28, Endometrioza II i adenomioza ❌ niepłodność idiopatyczna
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty; przewlekły stan zapalny ❌
2025 - bądź tym szczególnym i szczęśliwym 🤞
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Lecę na oparach... 🫠
Plan: dieta, fizjo uro-gin, ćwiczenia, relaks 🧘 -
Pfry wrote:Jadzia - dotychczas sądziłam, że in vitro nam po prostu nie pomoże. Nie mieliśmy też odpowiedniej diagnostyki, bez przygotowania organizmu i psychiki uważałam, że to nie jest droga dla nas. Zresztą dalej nie do końca jestem przekonana 🥴 Nasze starania trochę już trwają, ale bardzo dużo cykli było po prostu straconych. Pierwsze pół roku starań miałam polipa w miejscu, w którym działał jak antykoncepcja, później czekałam na histeroskopię i brałam antykoncepcję żeby przygotować się do zabiegu (z 5-6 miesięcy, bo pogubili mi wyniki badań...), po wycięciu polipa po 10 cyklach starań udało się zajść w ciążę. Po poronieniu starania naturalne to 5 cykli (2023 r.) + 8 cykli (2024 r.) + 1 cykl (2025 r.) w pozostałych miesiącach miałam ban na starania poprzez leczenie, antybiotyki, za dużo pęcherzyków po stymulacji, histeroskopie itp. 😑 Konstultowałam nasz przypadek z lekarzami i ciągle nie wiadomo co jest przyczyną niepłodności, wiadomo endomenda nie pomaga, ale to wciąż łagodna wersja, KIR mam Bx, a z takim zachodzi się w ciążę, mąż wyniki ma świetne. Jeden z lekarzy twierdził, że in vitro i inseminacje w 2024 u nas to droga bez sensu, jak widać po zeszłorocznych IUI miał rację, proponował ścisłą dietę na min. pół roku i ewentualną procedurę w 2025. Podsumowując: in vitro to nie jest prosta droga, nie wiem czy jestem na nią gotowa, boję się narkozy, nie wiem czy psychicznie ogarnę temat no i wątpię co do skuteczności w naszym przypadku... 😑 No moja głowa mi nie pomaga, bo wciąż mam pretensje do swojego ciała, że mnie zawodzi i naturals nie wychodzi 😮💨 Niestety czas nagli, muszę zrobić ponownie badanie AMH i w najbliższych tygodniach będziemy musieli podjąć decyzję: czy olewamy lekarzy i akceptujemy bezdzietność czy jednak decydujemy się na procedurę. 🙄 Czyli w sumie rozterki każdej staraczki 😅 ale mi moja głowa nie pomaga bo nie pozwala odpuścić i ciśnie ciało, że ma się bardziej starać. 😅😅😅😅🫠
Także podobny przypadekstarania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Gattina
Ufff, Twoje milczenie od wczoraj było niepokojące. Póki co piękny wynik, niech zarodki dalej się dobrze rozwijają ✊ Byle do transferu, potem nigdzie nie będzie im lepiej niż u Ciebie 😊
siesiepy wrote:Amunicja (…) ja przecież nigdzie nie mówiłam, że ciąże mają prowadzić psychiatrzy.
No jasne że nie Ty, to napisałam ja! Napisałam tonem żartu, ale nie otagowałam 😄
Natomiast odnosząc się do reszty, to się nie rozumiemy o tyle, że ja zupełnie o czym innym 🙂 Mianowicie ja chcę zwrócić uwagę na stygmatyzację kobiet, które w ciąży są w 100% zdrowe, wydolne, pełne sił umysłowych i fizycznych i mózg im nie rozmięka.
Halo, my też jesteśmy!
Kobieta w 8 m.c. wchodząc na swoją „salę pracy” bywa traktowana jakby była skrzydlatym koniem z rogiem na czole 🤪 Pewnie przez to, że przyjęło się tak stereotypowo patrzeć na dolegliwości ciążowe, siedzenie w domu na L4 i przypisywanie kobietom w ciąży jak leci braku umiejętności sklecenia zdania.
Dużo się mówi o ustępowaniu ciężarnym miejsca, pierwszeństwa, o swoistym okresie ochronnym, ale nigdzie nie przeczytałam o tym, na co ja chcę zwrócić uwagę- wcale nie każda ciężarna przez swój stan ma się gorzej i nie każda potrzebuje okresu ochronnego. Doświadczyłam kilkukrotnie próby umniejszenia moim możliwościom z tytułu zaawansowanej ciąży i we mnie nie ma na to zgody.
Jesteśmy mniejszością, krzywdzoną przez te ciążowe hasła m.in. o baby brain, więc trzeba o tym mówić.gattina, Sara30 lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Pfry rozumiem Cię 🫂 uważam, że masz bardzo rozsądne i zdrowe podejście.
Mart tak! Mam często taki skok energii od rana a wieczorem zaczyna się 🐒. Ale to tylko jeden energetyczny dzień wynagradzający poprzedni dni z PMS. 😬98’👩🏻🔬👨🏻💻🐶
Starania od 02.2023 || Leczenie od 11.2023 || Pomimo leczenia bezwzględne wskazania na IVF od 06.2024 ❤️🩹
I IVF sierpień 2024
13🥚->9MII❣️->3❄️ ✨❄️411❄️411❄️312✨
💔 05.11.2024 I FET 411 CS (Encorton5, Fraxiparine, EG, AH)
7 dpt ⏸️ beta 10.2 prog 28.8 || 9 dpt beta 11.9 - cb 💔
💔09.12.2024 II FET 411 CS (Encorton5, Fraxiparine, EG, AH)
5 dpt ⏸️ beta 1.4 || 7 dpt beta 0.7 || 10 dpt beta <0.2 - cb? 💔
✅Czynnik V Leiden (G1691) - Prawidłowy
✅Czynnik V R2 (H1299) - Prawidłowy
✅Czynnik II Protrombina (G20210) - Prawidłowy
✅PAI-1/SERPINE1 - Prawidłowy
✅Homocysteina = 7.94
✅HOMA-IR = 1.17 (Insulina 5.5; glukoza 86)
❌MTHFR.c665 - Układ homozygotyczny
❌KIR Bx - brak 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1 (konsultacja z dr Jarosz = zalecony Accofil💉 do następnego transferu)
🔜 02.2025 III FET? 🍀🤞🏻
✨III FET 312 CS (Encorton10, Fraxiparine, Accofil, EG, AH)✨ -
Cześć! W ten piękny słoneczny poniedziałek proszę o pełną gotowość paluchów 🤞🏼i samych dobrych myśli ☀️
✊🏼 Rozalaa, wizyta przedtransferowa 🌟
Niech jajniki będą wyciszone, a endo mięciutko wyścielane i zaczniemy ostatnie odliczanie przed przyjęciem ❄️
✊🏼Emka, wizyta podglądowa stymulacji 👀 Kciuki 🤞🏼🤞🏼za piękne 🥚🥚Kochana 🍀
✊🏼 Frutellka, za spotkanie z Synkiem 🩵❤️
✊🏼Biedronka, za połówkowe 💙🍀
Wybaczcie, nadrobię później 😘Jadzia19, Kasiak89, SandraH.97, rozalaa, Emka06 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Trzymam za wszystkie dzisiaj kciuki ❤️i życzę Wam miłego dnia 😊Ona👱♀️ 27
On🧔 28
Starania 👶 od 12.2021
05.05.2022-->CP w p.jajowodzie
29.07.2022-->HSG, ok
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat,kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wew. i usunięcie l. jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> 1 stymulacja😍--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ mamy 5 zarodków ^^ świeży transfer 5AA i 4 ❄️
5DPT 12.8 mIU/ml❤️6DPT 26.0 mIU,Prog.17.4 ng/ml,7DPT 46.5 mIU, 9DPT 131,0 mIU😍 Prog. 23.0 ng/ml 11DPT 285.0 mIU, 12DPT 412.0 mIU,
14DPT 858.0 mIU Prog. 35.4 ng/ml
16 DPT 1758,0 mIU pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥹😍
21DPT CRL 1.8 mm Orzeszka z bijącym ❤️🥹
6w6d CRL 1,11 cm Orzeszka z bijącym ❤️
8w6d CRL 2.16 cm Orzeszka z bijącym ❤️
-
Cześć ❤️
Trzymam kciuki dziewczyny 😊
Niech będą piękne informacje z wizyt 🥰
Oddałam krew na NIFTY, teraz czekanie na wyniki 🫣👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
Immunologia🚨
cross match 39.1% ➡️ 35.7%
allo mlr 0.0% ➡️ 48.3%
kir AA
PAI hetero
4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
6❄️
1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️🩹
2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️🩹
3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔
4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔
💊immunosupresja
5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
5dpt ⏸️🥹
6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205; 17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
6+4 IP krwiak, 7mm, FHR 162 ud/min 💓
7+5 1.25cm 🐸
8+5 1.96cm 🐻, FHR 163 ud/min 💕
10+6 3.90cm 🙊
03.02 prenatalne+ nifty ⏳️
Zostań ze mną 🙏
-