X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • moonflower Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć moje kochane!! Pamiętacie jeszcze starą ciotke Moon??

śniłyście mi się dziś w nocy! sobie myślę no muszę wejśc zobaczyć co się dzieje!! i co ja widzę!!!!! Cukruś ❤️❤️❤️❤️ matko i córko!!!! GRATULUJE!!!! 😍😍😍 mam taki wzrusz!!!! Boże jak ja się cieszę na tego Twojego kropka!!!

u mnie nadal trwa remont :( już mam go po kokardy!!! ale już bliżej niż dalej, urodziny Tosia musimy trochę przesunąć (w sensie imprezkę) bo chcemy zrobić już w domu, ale myślę że może w sierpniu sie uda.

dokleję zaraz zdjęcie tego mojego małego łobuza. Od listopada widziałam ząbki pod dziąsłem, ale od ubiegłego tygodnia w końcu mamy pierwszego zęba 😉😉

Edit
    Antoni w czystej postaci

IMG-2046.jpg IMG-1925.jpg

Na oparcie kanapy wszedł sam, jakże by inaczej 😂🤯

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:41

eM 🌺, Niaha, SandraH.97, Cukruś, Clausix, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość

2.07.2012 💙
    22.11.2016 💔
    15.05.2023 💔
    9.07.2024 💙
    age.png
  • KarolinaAnastazja Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moon Cudny ten Antek Twoj! Kiedy ten rok zleciał???

Zosiuuu szukałam Cieee po raz drugi co tam u Was i Basi?

Cukrus gratulacje!! Nudnej ciąży!! Zdrowej! Zbieraj siły na dalsze zamartwiania życiowe 😁 wszak Macierzyństwo piekne 😉

RinTinTin? Jestes? Co tam u ciebie??

Aśś jak mieszkankoo? Co słychać?

Joasiu daj znać po wizycie 😊

Amunicja, co tam u Aneczki? Jak się czujesz?

Migotko widziałam zdjecia! Piękna pamiątka 🥹

Sandra jak tam przygotowania do nowego etapu w życiu?

Frutelka, myślę o Was 🩵

Dobrego dnia Dinki 😊💚

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 10:21

👱‍♀️ 27lat
    ▪️KIR AA, C1▪️
    👨‍🦰 29lat
    ▪️ C1
    03.2024 IUI ⏸️🍀
    12.11.2024🩵Baby B z Nami🩵

age.png
‹‹ 1587 1588 1589 1590 1591
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ