X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • Angi90 Autorytet

Wysłany: 25 lipca, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może odpiszę😆🙈

Sandra, jeśli będziesz potrzebować to też jestem🫂 Trzymam kciuki za Was dziewczyny, żebyśmy szybko razem wróciły do domku 🤗 Czy generalnie u Małej wszystko ok? Ciebie przestało już aż tak mocno boleć? Jakie prognozy?🍀Podoba mi się Twoje podejście do laktacji, zatrzymaj je w sobie✊🏼

Migotko, wkrótce Twoja kolei ✊🏼 Czuję, że będziesz spokojnie oczekiwać Haniulki, a auto...no coś wykombinujecie!🫢

Emka, w takim razie już trzymam kciuki za mądrą wizytę 🤞🏼🤞🏼 Jesteście młodzi i silni, dacie radę ze wszystkim!✊🏼

Gattina, cieszę się, rośnijcie dalej zdrowo🤗
    Chociaż współczuję Tobie i Fruttce, że musiałyście w ogóle przechodzić tą amnio 🫂

Beezi, oł noł🥺 ileż można? 😓 Dużo siły dla Ciebie i Wielki 🦠Zdrowia dla Ignasia 🍀

Siesiepy, może taka ma być ta Twoja droga, od kropki do kropki, bez dłuższego planowania, skoro dobrze Ci z tym 🫂 Bravo 👏🏼 Bądź dumna z siebie, że im pokazałaś jak pracować! Ale po robocie odpoczywaj zacnie 🫵🏼

Hania2010, pamiętam i ciężko mi, kiedy wiem, że razem powinnyśmy być tu teraz w takim miejscu, w którym jestem sama 🥺 Było tak blisko 🫂 Jeśli okres nie przyszedł, rób dziś badania i dołóż betę 🍀 Może będziesz potrzebować dodatkowej pomocy...

Jo_ana, zazdraszczam widoczków, wody i słońca ☀️😚

Rozalaa, Emka no Dziewczyny! Spełniacie moje DinoMarzenie, żebyśmy się kiedyś wszystkie w realu poznały 🥹Moje ❤️ się raduje!🤗🥰

Migotko, Siesiepy, Gattina dziękuję, u nas wszystko dobrze 😘Czy stabilnie? Myślę, że gdzieś pomiędzy wdzięcznością za uśmiechy od ucha do ucha i długimi rozmowami na świeżym powietrzu a żalem za kolkowe płaczki i refluks, podczas odsypiania skoków rozwojowych jest całkiem stabilnie! Mój mąż mocno dba o spokój w tym domu, codziennie modli się o to parząc mi popołudniem litr melisy na wieczór 😆 Czasami jest wesoło (chcę więcej!) czasami chujowo (to minie!)(wczoraj było bardzo chujowo 🫠). Ot taka zwyczajna codzienność 🙃 Najważniejsze, że wszyscy zdrowi ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca, 09:27

Hania2010, rozalaa, Bambi92, SandraH.97, Emka06 lubią tę wiadomość

👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09🍀4CC🍀
    ☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn.
  • Bambi92 Autorytet

Wysłany: 25 lipca, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprostowanie z mojej strony, bo chyba zostałam źle zrozumiana 😜 Ja również popieram podejście Sandry do laktacji 😊 Wiem, że to może być ciężkie w przypadku wcześniaczków, dlatego zapytałam 😊 I trzymam kciuki i wspieram każdą decyzję 😊 Dużo sił Kochana dla Ciebie 💗

Angi piękny opis rzeczywistości w pierwszych miesiącach. Każde słowo to sama prawda i bym się podpisała 😃

SandraH.97 lubi tę wiadomość

Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022

💃
    ✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
    ❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej

🕺
    ❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.

⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
  • SandraH.97 Autorytet

Wysłany: 25 lipca, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angi90 wrote:
    No może odpiszę😆🙈

Sandra, jeśli będziesz potrzebować to też jestem🫂 Trzymam kciuki za Was dziewczyny, żebyśmy szybko razem wróciły do domku 🤗 Czy generalnie u Małej wszystko ok? Ciebie przestało już aż tak mocno boleć? Jakie prognozy?🍀Podoba mi się Twoje podejście do laktacji, zatrzymaj je w sobie✊🏼

Migotko, wkrótce Twoja kolei ✊🏼 Czuję, że będziesz spokojnie oczekiwać Haniulki, a auto...no coś wykombinujecie!🫢

Emka, w takim razie już trzymam kciuki za mądrą wizytę 🤞🏼🤞🏼 Jesteście młodzi i silni, dacie radę ze wszystkim!✊🏼

Gattina, cieszę się, rośnijcie dalej zdrowo🤗
    Chociaż współczuję Tobie i Fruttce, że musiałyście w ogóle przechodzić tą amnio 🫂

Beezi, oł noł🥺 ileż można? 😓 Dużo siły dla Ciebie i Wielki 🦠Zdrowia dla Ignasia 🍀

Siesiepy, może taka ma być ta Twoja droga, od kropki do kropki, bez dłuższego planowania, skoro dobrze Ci z tym 🫂 Bravo 👏🏼 Bądź dumna z siebie, że im pokazałaś jak pracować! Ale po robocie odpoczywaj zacnie 🫵🏼

Hania2010, pamiętam i ciężko mi, kiedy wiem, że razem powinnyśmy być tu teraz w takim miejscu, w którym jestem sama 🥺 Było tak blisko 🫂 Jeśli okres nie przyszedł, rób dziś badania i dołóż betę 🍀 Może będziesz potrzebować dodatkowej pomocy...

Jo_ana, zazdraszczam widoczków, wody i słońca ☀️😚

Rozalaa, Emka no Dziewczyny! Spełniacie moje DinoMarzenie, żebyśmy się kiedyś wszystkie w realu poznały 🥹Moje ❤️ się raduje!🤗🥰

Migotko, Siesiepy, Gattina dziękuję, u nas wszystko dobrze 😘Czy stabilnie? Myślę, że gdzieś pomiędzy wdzięcznością za uśmiechy od ucha do ucha i długimi rozmowami na świeżym powietrzu a żalem za kolkowe płaczki i refluks, podczas odsypiania skoków rozwojowych jest całkiem stabilnie! Mój mąż mocno dba o spokój w tym domu, codziennie modli się o to parząc mi popołudniem litr melisy na wieczór 😆 Czasami jest wesoło (chcę więcej!) czasami chujowo (to minie!)(wczoraj było bardzo chujowo 🫠). Ot taka zwyczajna codzienność 🙃 Najważniejsze, że wszyscy zdrowi ❤️

Ogólnie jest okej, ma apetyt i ładnie je z butli, sama oddycha 🥰 jedynie miała za mała glukoze, ale to jest już pod stała kontrola od początku i dostaje też na to kroplówki 😊
    U mnie coraz też lepiej 😍 staram się walczyć o każda krople dla moje Kruszynki, ale co ma być to będzie, ważne żeby nie była głodna 🥰

Ona👱‍♀️ 27 On🧔 28 Starania 👶 od 12.2021 2xCP, Krwotok i usu. jajo.
    wizyta u M.P. 06. 2024--> histero.,(adeno.)08.24--> 1 stym.😍--> 0 blasto.💔11.24-->2 stymu. ❤️ 5 zarodków ^^ świ.tra. 5AA i 4 ❄️5DPT 12.8 6- 26.0 Prog.17.4 ng,7-46.5 9- 131,0 mIUProg. 23.0 ng11- 285.0 12- 412.0 14- 858.0Prog. 35.4 ng 16- 1758,0 p.ciążo.i żół.🥹21DPT 1.8 mm Orzeszka z❤️🥹6w6d CRL 1,11 cm❤️8w6d CRL 2.16 cm❤️10w2d Tańczący Orzeszek ❤️🥰11w6d I pren.-->5.57 cm,160❤️ Karyo Plus zdrowa córeczka 🥹🩷14w1d Księżniczki😍15w5d Księżniczka z bijącym ❤️17w2d Pannicy😍🩷19w6d II prenatalne, 337 g 🐱😍 21w1d ślicznej kobietki ❤️24w2d 776 g Księżniczki ❤️24w6d echo serca Oki, 835 g 🐭28w2d 1470 g Królewny ❤️30w6d 3 prena. 1730g Słodziaka 😍 34tc 2820g Pannicy ❤️
    preg.png
  • Niaha Autorytet

Wysłany: 25 lipca, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SandraH.97 wrote:
    Cześć Ciotki ❤️🥹
    Dnia 23.07.2025 na świat przyszła Nasza Księżniczka Marianna 😘❤️🥹

Ogromne gratulacje 🥰

SandraH.97 lubi tę wiadomość

👩 33 lat ❤️ 🧔32 lat ❤️ 👶 0,5 lat ❤️ 🐶 11 lat

31.10 - Remigiusz jest już z nami ❤️ 3010g, 53cm

age.png
‹‹ 1608 1609 1610 1611 1612
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ