X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
Odpowiedz

Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.

Oceń ten wątek:
  • migotka_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te reklamy to dramat... nawet Natalia Kukulska mi wyskakuje 😅

Czekam na relacje z wizyty Rozalka 😘

👱‍♀️ 27 🧔‍♂️ 34 🐈
    01.2023 starania 🍀
    04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
    Immunologia🚨

4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
    09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
    6❄️

1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️‍🩹
    2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️‍🩹
    3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
    4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)

💊immunosupresja
    5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
    5dpt ⏸️🥹

19.08.2025 (40+3) SN na świat przyszła Hania 🌸
    2900g i 50cm spełnionego marzenia ✨️🦕

age.png

Czeka 1❄️
  • rozalaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki, z wizyty wróciliśmy późno, a wczoraj musiałam się pół dnia stroić żeby do ludzi wyjść 😅

No to tak, S zmienił leki pod ostatni transfer bo przepisał Prograf 2x1 i inaczej Acco rozpisał. Kolejna procedura - test IPLE w Krośnie, jak IPLE wyjdzie ładnie badanie zarodków - PGT-A 🥲 nie wiem który wariant gorszy. Ogólnie jestem zadowolona z wizyty, bardziej moja głowa ciągnie w stronę wersji, że to z tą immuno jest coś nie tak, aniżeli faktycznie ze wszystkimi zarodkami, może to intuicja, a może po prostu nadzieja. Wg Sydora podwójne transfery przy słabszych zarodkach są jak najbardziej ok. Co ciekawe HLA-c i immunofenotyp uważa za zbędne badania. No i na pewno ten ostatni transfer mamy zrobić na cyklu naturalnym. Kazał się odezwać po transferze z dodatnią betą - hehe śmieszek z doktorka 🤭 za dwa tygodnie konsultacja z Ostaszewskim, myślę że bardziej chyba pod kątem przygotowania nas do kolejnej procedury, on jakieś czary robi nawet z lipnym HBA, może akurat coś wykryje ciekawego i wyniki będą lepsze 🤷‍♀️

4 rok starań o pierwsze 👶
    👩 29 | 🧔 30 |
    AMH 4,2 | Kir AA 👎 | PAI-1 hom 👎 | MTHFR het 👎 | HBA 42% 👎
    🧬 Kariotypy ✅ | alloMLR 27% | Cytokiny ✅ | Immunofenotyp ✅
    🌟IVF #1 – 07.2024 → 2❄️
    FET 19.08 – 💔 ciąża bezzarodkowa
    🌟IVF #2 – 12.2024 → 8❄️
    FET 3.02❄️5bb 👎
    FET 3.03❄️4bc + ❄️4bb 👎
    FET 21.07❄️2x4cc 👎
    FET 18.08❄️4bc + ❄️3bb 👎
    Został 1 ❄️
    Nie tracę wiary, bo serce wciąż pragnie.
‹‹ 1633 1634 1635 1636 1637
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: