Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
rozalaa wrote:Zosis wizyta zaplanowana od dawna, miała być w lipcu ale nie wyrobiłam się pomiędzy turnusem, małpą i Czarnogórą 😂 zazwyczaj owu w 15 DC, najwcześniej w 14 i to jednorazowo, więc mądra głowa umówiła wizytę na 13 dc żeby zobaczyć jakiś wypasiony pęcherzyk 🧐 a tu może być już po ptakach 🤷♀️
...przynajmniej potwierdzisz, że testy prawdę mówią. -
Dokładnie - nie ma tego złego ☺️ czuje duży dyskomfort po prawej stronie, coś się tam ewidentnie wyprawia 😅
Lipcowa lubi tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Angi90 wrote:
Kill, a Ty żyjesz?! Ja tam u Was po weekendzie? Mam nadzieję, że dałaś radę jako starsza 😉
I przepraszam....Spóźnione, ale szczere... Wszystkiego Najlepszego z okazji Rocznicy Ślubu!💐
Żyję, żyję! Po weekendzie średnio - przeżyłam jakoś to weselicho (chociaż były momenty, że musiałam się taaaak gryźć w język, że prawie odpadł...xD) sukienka z shein zrobiła mega wrażenie więc chociaż z tego się cieszę Dziękuję za życzonka <3<3
@Karpan - gratulacje z okazji II piękny widoczek ) oby wszystko dalej tak pięknie wyglądało dla Was!
@Rozalaa - podziałaliście mam nadzieję odpowiednio?
W 10 dc znalazłam zachomikowany gdzieś w łazience test i.... jakże by inaczej - biało
Po weekendzie jestem taka zmęczona... Od 2 dni nie mogę spać pewnie przez ten gorąc w nocy... A kolejne dni na odpoczynek będę miała... 8 września Mój K. w ten weekend zapisał nas na pielgrzymkę energetyków od siebie z pracy - od 22 do 29 jesteśmy znowu na pieszej pielgrzymce ode mnie z miasta... weekend 1-3 września umówił nas na wyjazd do rodziny do Bielska na urodziny kogoś tam... umrę, umrę jak nic no i termin @ przypada na właśnie tą pieszą pielgrzymkę... ehhh...
Z plusów życiowych - dalej biegam! Od wojska staram się co kilka dni biegać i powoli (olaboga!) zaczyna mi to sprawiać frajdę )siesiepy, Pfry, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Biorę duphaston wczoraj napisałam do mojej gin czekam na odpowiedz. Zrobiłam betę i proga 165 zł w medicover 😳Staramy się od października 2020
Endometrioza IV stopnia
10.04 laparoskopia endometriozy usunięcie zrostów udrożnienie jajowodów
amh 4,06
16.08 - beta 30,40 / prog 33,4
18.08 - beta 99,5 / prog 31,5
22.08 - beta 665
28.08 - jest mały 🪱
29.08 - beta 15634 -
Karpan45 wrote:Biorę duphaston wczoraj napisałam do mojej gin czekam na odpowiedz. Zrobiłam betę i proga 165 zł w medicover 😳
Omg... co za cena xO na złotym pergaminie chyba wyniki dadzą...rozalaa, siesiepy, Emka06, Niaha, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Karpan kciuki za bete 🤞 i koniecznie daj znać jak przyjdą wyniki 😁
Moonflower i to są właśnie uroki pracy u siebie odpoczywaj, łap piękną opaleniznę i witaminkę D. Jak nastawienie na ten cykl? 😘
KarolinaAnastazja kciuki za wizytę, zdaj relacje po 😁 zobaczycie, że „nie taki diabeł straszny” 😁
Rozalaaa prezent sztos 😍 koniecznie zrób psią focię w nowej furze 😁
Kropka rozpoczęcie stymulacji już niedługo – jak nastawienie? 🤭
Zosis jak ja uwielbiam takie kolory! Oczywiście sama nigdy nie mam odwagi założyć, więc podziwiam podwójnie – na pewno będzie bomba 😍
Marteczka92 remont w trakcie urlopu? 😊 czyli „typowy polski urlop”😊 owocnej pracy! 😁
Beezi to w sumie jeszcze cały aktywny dzień przed Tobą 🙄 jak samopoczucie, szczególnie w te upały? 😊 mi właśnie odwołali jutrzejszą wizytę i zaproponowali wrześniowy termin ale zrezygnowałam 🙄 w sumie może to i dobrze, bo miał to być jakiś randomowy lekarz, a tak pod koniec następnego tygodnia pojadę już do swojego 😊
Kil podziwiam za wytrzymałość podczas wesela! Co do bieli na teście – znasz nasze staraczkowe powiedzonko – póki nie ma @ piłka w grze 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2023, 10:14
rozalaa, Kil lubią tę wiadomość
-
U mnie jest takie labo gdzie za sama betę 80 zł....
Lipcowa tak, ale stwierdziłam że wolę nigdzie nie jechać niż patrzyć na pokój kolejny rok w takim stanie jakim jest 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2023, 10:16
Lipcowa lubi tę wiadomość
♀ 33
♂ 33
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Endometrioza 1 stopnia
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 -9.24 lametta, ovitrelle, encorton
10.24 kwalifikacja i początek stymulacji Gyncentrum
11.24 punkcja 18 komórek > 10 zapłodnionych> 2 zarodki 🥹
6.12.24 transfer dwóch ❄️❄️AA
13.12.24 dwie kreski 🥹
16.12.24 beta 399,20 mlU/ml prog 38,5 ng/mL 🥹
18.12.24 beta 955,30 próg 36,80 ✊
21.12.24 beta 4573,70 próg 39,42 🥺
03.23 cb 💔
08.23 cb💔
-
Dzień dooobry👋
Dziewczynki, ja tak tylko szybko, bo kompletnie czas na minusie, ale chcę żebyście wiedziały, że Jestem z Wami!
Rozaala, trzymam kciuki za tą owulację!✊ Stary jeśli nie miał gorączki to niczego nie wypalił 😉 Synchro idealne!
Karpan, niech beta będzie Twoim potwierdzeniem na ten Cud!🤞 swoją drogo...ta cena....o uju złoty!!😱
Tulę za wszystkie @ i biele 🫂 Pamiętajcie, co nas nie zabije to nas tylko wzmocni! To kolejny krok ku dobremu🙌 Jeszcze jeden, może dwa i nasze marzenia w końcu się spełnią ✨
Ewiwi, poryczałam się jak przeczytałam Twój post!😭 Kochana nareszcie masz plan! To odwrót o 180°! Zaciskam za Was kciuki jak tylko mogę ✊✊💚
Jestem już po ważnych rozmowach, dotarło dziś do mnie, że to się dzieje🫣 Zmieniłam źródło finansowania, podwoiłam kwotę, jak Angelka coś robi to musi być z pompą!💣 Albo wcale 🤷🏼♀️Wychodzi na to, że z początkiem września będę już na Swoim 😳
Dobrego dnia!😘Lipcowa, Karpan45, Marti27, Mart768, rozalaa, siesiepy, Emka06, Clausix, Niaha lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Angi super wiadomość ! Ja też jestem za tym, że jak coś robić to na pełnej 💣
Kciuki Kochana - będzie pięknie ✊💚Angi90 lubi tę wiadomość
-
Hej wam. Jezu ugotuje się nawet nie wiem ile stopni
Wczoraj u mojej mamy dosłownie zabrakło termometru....
Po rozmowie z mężem poczekam z umawianiem do piątku, mam wizytę u gina. Jeśli coś mi zleci to może od razu hurtem umowie. Jeśli nie w piątek dzwonię umówić męża. Niestety musimy jechac raZem więc ma to sens. Na razie kombinuje jak tu nie wychodzić z domu 🤣Lipcowa lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Karpan45 to piękne dwie różowiutkie kreseczki ❤️ gratuluje i trzymam kciuki za bete 🤞🤞🤞💪
KarolinaAnastazja kciuki za wizytę 🤞
Angi90 gratulacje ❤️💪
Mój weekend minął pracowo-treningowo, a wieczory ze znajomymi
W poniedziałek oczywiście zrobiłam sobie krzywdę w stopę i teraz kuleje ale było super bo poszliśmy wszyscy w trójkę na trening.. mój mąż trenował Judo ale po kontuzji musiał przestać. A ten przyjaciel co u nas był trenuje BJJ już 5 lat wiec jak my się śmiejemy „rodzinne” wyjście było świetnym pomysłem
Nie żebym w piątek miała wesele siostry męża… pewnie skończę w trampkach albo balerinach, a nie w szpileczkach jak planowałam.. nie chodzę na obcasie prawie wgl wiec myślałam ze zaszaleje, a wyszło jak zawsze..
Nie będzie dzikich bansów co mój W przeżywa bo obydwoje lubimy tańczyć.
Jedziemy już dzisiaj po pracy do Warszawy a jutro o 6 mamy ✈️ wiec przedłużony weekend będzie ❤️
Mało sie będę odzywać ale będę podglądać i trzymać kciuki
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:Hej wam. Jezu ugotuje się nawet nie wiem ile stopni
Wczoraj u mojej mamy dosłownie zabrakło termometru....
Po rozmowie z mężem poczekam z umawianiem do piątku, mam wizytę u gina. Jeśli coś mi zleci to może od razu hurtem umowie. Jeśli nie w piątek dzwonię umówić męża. Niestety musimy jechac raZem więc ma to sens. Na razie kombinuje jak tu nie wychodzić z domu 🤣✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Karpan beta to formalność! 🔥 Prosimy o informacje tylko jak dostaniesz wynik! 🤩
Moon koniecznie skorzystaj i wysmaż trochę boczki. ja zaraz chyba zawijam laptopa, kawę i też idę na ogród. 😎
Emka będziesz próbowała to obczaic u jakiegoś ginekologa?
KarolinaAnastazja daj koniecznie znać jak tam po wizycie i jak nastroje. Będzie dobrze, zobaczysz!
Rozalaa ale super! Teraz można planować zajebiste wypady rowerowe z psem! Pokaż fotkę jakąś a emerytów miej gdzieś, u nich pies pewnie latał przy kole aż się zmęczył. 🙈
Marteczka no tak chyba trzeba. Bo inaczej człowiek ocipieje. Pochwalisz się nam efektem końcowym mam nadzieję? 😁
Zosia PIC or it didnt happen! 🤪
Kil bo to potrafi wejść w krew 🙈 W pewnym momencie zaczyna Ci tego brakować. Co do spania, to chyba znaczną większość z nas męczą teraz problemy ze snem. W taki upał się nie da, chyba że w lodówce.
A ja od siebie powiem że odezwali się ze szpitala na Brochowie i... zapisałam nas! We wrześniu już mają umawiać nam pierwszą wizytę w ramach Rządowego Programu Prokeacyjnego! Kurcze ale się cieszę. 😇rozalaa, Kil, Lipcowa, Nataliii, Ewiwi, ChocoMonster, RinTinTin, kropka27, Beezi, Pfry, Niaha, Angi90 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
siesiepy super wiadomość! Z niecierpliwością czekam na rozwój sytuacji! 💕
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Siesiepy reeewelacja 🥳 szybki termin jak na NFZ - ekstra 🥳
Choco zwalniaj tego brzucha!!! 😍😍😍 zapowiada się już coś czy cisza?😚
Angi ale ekstra, niech się dzieje 🤞😁
siesiepy, ChocoMonster, Angi90 lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
siesiepy wrote:Emka będziesz próbowała to obczaic u jakiegoś ginekologa?
A ja od siebie powiem że odezwali się ze szpitala na Brochowie i... zapisałam nas! We wrześniu już mają umawiać nam pierwszą wizytę w ramach Rządowego Programu Prokeacyjnego! Kurcze ale się cieszę. 😇
Nie, szkoda mi kasy na randomowych lekarzy, jak za chwilę wizyta. Wtedy na pewno wspomnę o tym pani doktor.
I bardzo się cieszę, że udało się Wam zapisać! 🥳siesiepy lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” -
Dzień dobry w ten środoponiedziałek jak dobrze, że tylko 3 dni i znowu wolne... trochę mnie dojeżdża ta praca ostatnio. Ruszyłam dziś z tematem -6 kg do końca stycznia (właściwie to -8 jak się zważyłam wczoraj ). Zainstalowałam fitatu, wzięłam tylko zdrowe żarcie do pracy i oparłam się pokusie przyniesionych przez kolegów po weekendzie smakowitości Po pracy jadę do apteki po leki, wieczorem zamawiam suple.
I jedziemy z tymRinTinTin, Emka06, Niaha, Angi90 lubią tę wiadomość
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
ChocoMonster wrote:A testowałaś? Bo temperaturę masz obiecującą 🤞
Siknelam po południu spojrzałam nic i za chwilę kreska. I za chwilę zaczęła się jakby przesuwać. Wyrzuciłam go. Nie wiem czy fwlwrny czy zalany*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Karpan45 wrote:Hej ! Zrobiłam tego pinka https://ibb.co/8sxKW3j jadę na ta betę 🤞 miłego dnia i smacznej kawusi 💜
Pięknie! kciuki za betę!33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Emka masz racje - lepiej już poczekać i powiedzieć o tym Pani doktor 😊 zapisuj sobie na bierząco takie rzeczy, żeby na maksa wykorzystać ten czas na wizycie 🤓 ja dzisiaj też o to Gina podpytam bo miałam to samo - okres skończył się, 7 dnia już były tylko delikatne brudzenia, później już było czysto, a 9 i 10 dnia śluz znowu zabarwiony. Mechaniczne uszkodzenia wykluczam, więc zastosowałam profilaktycznie przez 3 dni Lactovaginal 🧐
Emka06 lubi tę wiadomość
👩 28
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖