Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozala, AMH piękne, a nasienie niezłe 😉 kiedy mają być wyniki posiewów?
Pfry, grzybicę na szczęście łatwiej się leczy niż bakterie, więc mam nadzieję, że pójdzie szybko i jeszcze w tym cyklu pozbędziesz się dziadów 🤞
Emka, wielkie kciuki za jutro ✊✊
Kropka, u Was też, dzwoń z samego rana, bo czekamy razem z Tobą 🤞🍀
Olail, dobrze, że sezon na arbuzy trwa 😅🤞
Lipcowa, mnie też na początku odrzuciło od słodyczy 😉 Chociaż jak to Bambi napisała, wymioty były mylące w tej kwestii 😂 Miałam jeszcze pisać wcześniej, że szkoda, że w pracy nie docenili, że jesteś z nimi fair i informujesz tak wcześnie, mogłabyś przecież mydlić im oczy, a potem rzucić z dnia na dzień zwolnieniem... 🙄Emka06, Pfry, kropka27, Lipcowa lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
rozalaa wrote:AMH 5,56 🥳🥳🥳😊
A jakie AMH to piękne AMH? Pytam bo nie wiem 😆 -
Ja pikole jak tak Wam.ci chwilę wyskakuje coś w tych posiewach to się boję, że drożność będę przesuwać bo mi coś wyskoczy x.x
A nawiązując do jajeczek w transferze, to ja stawiam na bliźniaki jak będzie można. Mamy przemysłami temat że starym i jesteśmy tego świadomi
Co do okresu i wakacji to pfry współczuję ci bardzo!
Ja podziwiam ludzi, którzy planują w pracy z dużym wyprzedzeniem urlop i później atakuje @ ja zawsze jeżdżę po niej. Kiedyś franca zrobiła mi po złości i tyle co przyleciałam na lotnisko przyszła @...wakacje dla mnie najgorszę 🙈 -
nick nieaktualnyKarolinaAnastazja wrote:Ja pikole jak tak Wam.ci chwilę wyskakuje coś w tych posiewach to się boję, że drożność będę przesuwać bo mi coś wyskoczy x.x
A nawiązując do jajeczek w transferze, to ja stawiam na bliźniaki jak będzie można. Mamy przemysłami temat że starym i jesteśmy tego świadomi
Co do okresu i wakacji to pfry współczuję ci bardzo!
Ja podziwiam ludzi, którzy planują w pracy z dużym wyprzedzeniem urlop i później atakuje @ ja zawsze jeżdżę po niej. Kiedyś franca zrobiła mi po złości i tyle co przyleciałam na lotnisko przyszła @...wakacje dla mnie najgorszę 🙈
Ojj tak, 🐒 i wakacje to zło... przypomniała mi się nasza podróż poślubna 🤣 🐒 i hemoroida jakby tego było mało 😅 ale wtedy byłam wdzięczna, że przyszła po weselu. Nocy poślubnej nie było 😅 mąż tylko powtarzał, że jeszcze mi opryszki brakuje i już w ogóle nie do użytku taka żona 🤪Beezi lubi tę wiadomość
-
olail wrote:Ojj tak, 🐒 i wakacje to zło... przypomniała mi się nasza podróż poślubna 🤣 🐒 i hemoroida jakby tego było mało 😅 ale wtedy byłam wdzięczna, że przyszła po weselu. Nocy poślubnej nie było 😅 mąż tylko powtarzał, że jeszcze mi opryszki brakuje i już w ogóle nie do użytku taka żona 🤪
Jeju to faktycznie pech 😄 ja na szczęście @ miałam 1.5tygodnia przed weselem, za co dziękuję mojemu organizmowi, że mnie posłuchało jak nigdy 😁😁😁 -
Dzień dobry w ten piękny deszczowy czwartek 😊 wprost idealny na pisanie papierów, kocham wrzesień 🥲
Emka TO JUŻ DZIŚ ❤️❤️❤️ daj znać po wizycie 😘🤞
KorneliaAnastazja no rezerwa jajnikowa fajnie jak jest dość wysoka, ale też adekwatnie do wieku kobiety, bo za wysoką mają PCOSki 😊
Na posiewy czeka się różnie, w zależności od tego jak hodowla będzie szła, dobrze mi poradziłyście żeby zrobić wszystkie te posiewy, teraz jestem spokojniejsza - nawet ba - jak nic nie wyjdzie będę zawiedziona 😅 wyniki będą za od 4 do 10 dni🧐 jajko zniosę 🤣Paprota9418, Emka06, Marti27, Lipcowa, siesiepy lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Emka, kciuki za wizytę, niech będzie owocna🤞🥰
Emka06 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Emka06
Niech się tam dobrze u Was dzisiaj dzieje ✊🏻Emka06 lubi tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Hej! 🤗 Dziękuję za wszystkie kciuki 🥰 O 13:00 zmykam z pracy, jadę do domu się ogarnąć, zjeść i na Katowice. Jadę sama, bo mąż dziś nie może, ale w sumie nie martwi mnie to, pogadam z nią jak kobieta z kobietą 😁 Wczoraj dzwonili z Angeliusa potwierdzić wizytę i wysłali ankietę dla mnie i męża. Ulżyło mi, bo bałam się, że przełożą mi tak jak wtedy Bubu. Wizyta na 15:00🍀
Miłego dnia kochane 😘Beezi, Amunicja, rozalaa, Marti27, Kil, Angi90 , Lipcowa, oloska, siesiepy lubią tę wiadomość
2024 - trzy nieudane IUI ❌️
01/2025 - rozpoczęcie stymulacji do IVF💉
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” ☀️ -
Emka!🤞🏽🧚🏼♀️✨
Emka06 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Emka, trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości ✊🍀
Claire, widziałam na lipcowym wczoraj Twojego bąbla 🥹 Jaki on już duży 🥹😍 Jak się czujesz?
KarolinaAnastazja, u mnie nie wyszło na złe to leczenie i przełożenie drożności 😉 Ale mam nadzieję, że u Was będzie zgodnie z planem 🤞
Olail, na szczęście wszystko kiedyś mija 😂
Rozala, zniesiemy z Tobą jak ma być 10 🤯
Emka06, rozalaa, Claire lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Witam w ten NIE-piękny czwartek!
Emka! To już dzisiaj ten WWW. Cały dzień jestem z Tobą myślami i niezmiennie mocno trzymam kciuki. 🤞🤞
Rozala, brawo za AMH piękne, a nasienie... Cóż, jest nieźle (chyba), a posiewy na pewno wyjaśnią jeszcze wiele.
Kropka, dzwonisz dzisiaj do embriologów? Czekamy na wieści! 🤞🍀
Widziałam, że wczoraj pytałyście o IUI. Postaram się dzisiaj odpisać. W pracy przed urlopem mam armagedon. Dzisiaj miałam jechać do fryzjera, ale musiałam przełożyć, bo dwa ważne spotkania mi wypadły. No takie żyćko. Popołudniami na budowę i tak oto mnie mniej, ale podczytuję Was na bieżąco.Emka06, rozalaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emeczka 🤞💚💚💚
Emka06 lubi tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
Bambi92 wrote:Emeczka 🤞💚💚💚2024 - trzy nieudane IUI ❌️
01/2025 - rozpoczęcie stymulacji do IVF💉
„Słońce, przestań się już bać,
Wysuń się zza chmur i świeć.” ☀️ -
Zosis, może zadzwonię, ale po 14? Jakoś tak mam w głowie że rano są punkcje, nie chce im zawracać głowy w tym czasie. Poza tym też wtedy mniej więcej miną 3 doby. Tak sobie to wykombinowałam 🤭
Claire, pochwal się tu też swoim człowieczkiem! 😍rozalaa, Lipcowa lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Melduje rozpoczęcie 15 cyklu starań 💩😹 z plusów - cykl szybki, bez wkrętek, mierzenie tempki to złoto, jutro albo dzisiaj wieczorem jadę z tabletką na robale 😅 znalazłam też swój sposób na odciągnięcie myśli od starań - eBook na Storytel (obecnie ,,Gdzie śpiewają raki”) i takie o coś 😊 w tym cyklu zaczynam kolejny - to bardzo relaksuje 😊
Kil, kropka27, Angi90 , aśś, Clausix, Emka06, Lipcowa, SandraH.97, olail, Beezi, Niaha, siesiepy lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Smacznej kawusi laski☕️✨
Witam się z wami z mojego wyczekanego dnia wolnego! (W końcu mam czas nadrobić forum😂)
Wczoraj w pracy dopadł okrutny ból owulacyjny i jajników! Stary dostał od razu ALERT RCB, że „ulewne deszcze i będą grzmoty”, więc może będzie jakiś złoty strzał? 🪱🎯✨
A jak nie to Hmm… szykujemy się do wizyty w nowej klinice- planowo początek października.
Do tego czasu dajemy sobie szanse na luzie, bez większej spiny🙆🏽♀️🍍 Przestajemy obrażać się na suple i testy (ale temp dalej walić😂!) i zobaczymy. Cierpliwość popłaci🥹🤞🏽rozalaa, Angi90 , Marti27, Emka06, Amunicja, Lipcowa, SandraH.97, Beezi, siesiepy lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱