Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia 😱 co to się wydarzyło... dobrze, że sytuacja już opanowana, odpoczywaj, Ty i Grzydlek ❤️ trzymajcie się!
Siesiepy, Amunicja, kciuki zaciśnięte!
Marti, jak się czujesz?
Rozala, kiedy Ty w końcu kochana będziesz miała chwile na odsapnięcie? Tule za kumulacje, dogadacie się 😊
Kropka, cudowne wiadomości 🥰
Angi, wiem,że decyzja nie jest łatwa. Przetraw sobie wszystko na spokojnie ❤️
Ucieszłyam się wczoraj,że ta ustawa ivf przeszła 😁 ciekawa jestem jakie kryteria będzie trzeba spełnić, żeby skorzystać 🤔 szkoda,że dopiero od czerwca... w takim razie my się nie załapiemy, a przynajmniej mam taką nadzieję,że do czerwca to już będę w dwupaku 🙃 i już nie będę musiała...
Ale jest tyle par, które czekają i w końcu jakaś nadzieja dla nich 🥰
Powiem Wam, że próbowałam się trochę wyłączyć z forum... ale nie potrafię. Ciągle myśle co u Was i nie mogę nic nie napisać 😂 ale zrobiłam sobie szlaban na wątek ivf, tam jest tak depresyjnie, co chwila jakaś drama o nic,że jak to czytam to mam myśli,że na pewno Nam się nie uda i nigdy nie będę Mamą...
A czy ktoś widział SandraH? 👀🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 08:46
Angi90 lubi tę wiadomość
👱♀️ 27 🧔♂️ 34 🐈
01.2023 starania 🍀
04.2023 niskie amh/ teratozoospermia 🪱
Immunologia🚨
4 procedury IVF🔬/ prp jajników 💉
09.23- brak zarodka| 10.23| 01.24| 02.24
6❄️
1). 10.23 ET 1.2.2 10dpt <0.2 ❤️🩹
2). 04.24 FET 4.1.1 9dpt <0.2 ❤️🩹
3). 07.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
4). 08.24 FET 4.1.1 cb 💔 (ivig)
💊immunosupresja
5). 29.11.24 FET 4.1.1 ✨️🍀
5dpt ⏸️🥹
6dpt 53.4; 8dpt 158; 10dpt 385; 12dpt 716; 14dpt 1205
17dpt 3456 + pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🥚
24dpt CRL 3.3mm z bijącym ❤️
12+2 🧬 I prenatalne 5.60cm zdrowej dziewczynki 🎀
21+2 🧬 II prenatalne 374g Hani 🌸
30+2 🧬 III prenatalne 1442g 🐰
33+2 1900g 🐭
35+6 2508g 🦭
Zostań ze mną 🙏
-
Wpadam tylko zostawić kciuki dla Was dziewczyny Siesiepy, Amunicja ✊🏻🍀
Zosis o boziu 🥺 mam nadzieję, że już jest lepiej, trzymaj się tam, wracajcie do zdrowia 💛
Nadrobię po pracy 😘 miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 08:51
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
🔜 sztuczna menopauza -
Migotka też nie mogę odnaleźć się na żadnym innym wątku.. probowalam na IUI ale niestety nadajemy na innych falach..
dobrze że mamy tu taka super atmosferę ❤️
Siesiepy i Amunicja myślami jestem z Wami 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 08:52
-
Paprota9418 wrote:Migotka też nie mogę odnaleźć się na żadnym innym wątku.. probowalam na IUI ale niestety nadajemy na innych falach..
dobrze że mamy tu taka super atmosferę ❤️
Siesiepy i Amunicja myślami jestem z Wami 🤞
Na iui to raczej tak informacyjnie jest.
Co gdzie kiedy, czekanie na testowanie i albo się udało i znikają albo jeszcze chwilę zostają 😉Trombofilia
Rozjechane cytokiny
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
17 dpt bhcg 5633
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
🔜 sztuczna menopauza -
Cześć Kochane!
Zaczął Nam się piękny dzień !!! UWAGA, UWAGA !!! STARY MA WYNIK UJEMNY W BEZTLENOWYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZ SIĘ POPŁAKAŁAM, ZE SZCZĘŚCIA JAK ZOBACZYŁAM 😭😭😭😭🥹🥹🥹🥹 Czekam na morfo czy coś skoczyło 🍀Trzymajcie kciuki!
Siesiepy i Amunicja - dajcie znać , trzymam kciuki ! 🍀🍀
Zosiu- jejku..dobrze, że jesteś pod okiem specjalisty. No i że z Grzydlkiem wszystko w porządku. Takie akcje z sercem miałaś pierwszy raz spowodowany ciążą, czy innym czynnikiem ? Zdrowiej i dochodź do siebie Kochana ! 🥹
Migotka - ja mam tak samo, lubię zaglądać i patrzeć co u Was - poczułam jakąś taką "wieź" z Wami Dinusiami 🐲😉
Rozalaa- jak dla mnie NALEŻY ci się odpoczynek. Starego zapakuj w walizkę za karę i jedźcie gdzieś na weekend we dwoje 🎀
Cieszę się razem z Wami, że ustawa o IVF przeszła, uważam to o wiele lepsze jak to całe 500+ . A musieli to zrobić, mamy starzejące się społeczeństwo, które samo na siebie nie zarobi. A dzięki temu będzie możliwość kręcić tą gospodarką. No i druga strona medalu to jak te dzieci będą wyczekane, ach, najpiękniejsze z najpiękniejszych ustaw 🥹
Angi Kochana, daj sobie czas na przemyślenia, ściskam ! 🫂🫂
Dziewczyny, co czytają a się nie udzielają. Co są w zespole dinusiów ale jednak ich nie ma, żyjecie ? Co u Was słychać ? 🐲🤔Mart768, Clausix, Paprota9418, RinTinTin, Marti27, Angi90 , Beezi, jo_ana, Nataliii, Cukruś, migotka_, Paula29, Pfry, Lipcowa, Kil lubią tę wiadomość
-
Zosiu, dużo zdrówka, mam nadzieję że już będzie lepiej! 😘 Trzymajcie się dzielnie.
Siesiepy 🤞, Amunicja 🤞kciuki za was dziewczyny.
KarolinaAnastazja, dobre wieści, pięknie! 👌
Migotka, ja też nie mogę sobie znalezc miejsca na forum, ani na wątkach ivf, ani nigdzie nie czuje się dobrze. Tu mi najlepiej 🦕Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Kurde chyba źle mi pobrali krew w alabie bo na wyniku homocysteiny mam - "brak materiału lub niejednoznaczna identyfikacja"... co za g... 😫33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Zosiu, trzymaj się ❤️
Ja jestem wściekła. Rozkręca się okres. Byłam taka podjarana, że jutro zaczynam stymulację. Właśnie odebrałam telefon z Angeliusa. Już wiedziałam, że jak dzwonią to coś jest nie tak. Mam zrobić wymaz bakteriologiczny w związku z wynikiem cytologii. Jestem zła i jednocześnie zestresowana po tych przygodach Siesiepy. No kur#@ 🤬2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Kropka, właśnie doczytałam, że u Ciebie to już kawał dzidziusia. 🥺 Tak się cieszę, że wszystko dobrze jest.
Marti, Ty ciągle na oddziale? Jak się czujecie?
KarolinaAnastazja, super wieści! Cieszę się bardzo.
Emka, tulę mocno. Nie myśl o najgorszym, jak trzeba zbadać to trzeba i tyle.
Angi, jesteś silną kobietą. Nie wątp w to nawet przez chwilę. Po prostu życie rzuciło Ci teraz dużo kłód, ale... cytując Chyłķę - zbudujesz z nich schody.
Rozalaa, rozumiem I tulę mocno. Przetrwacie to że Starym. Starania to straszny czas, ale dobiegnie końca i wyjdziecie stąd silniejsi...
U mnie zatorowość płucną podejrzewają. Wdrożyli Clexane, bo podobno najbezpieczniejszy dla mnie i dla Grzdylka. Trochę mnie kardiolog nastraszył, ale przecież to heparyna i ją normalnie dziewczyny biorą w ciąży. No cóż... wyjścia mi nie pozostawili. 🤷♀️ Do poniedziałku przynajmniej zostaję, także wyleżę się, że hooo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 09:58
Angi90 lubi tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
Amunicja, Siesiepy kciuki zaciśnięte z całych sił ✊✊✊✊
Zosis, mocne kciuki też dla Was, żeby wszystko dobrze się skończyło ✊🍀
Edit, heparyna w ciąży bezpieczna, chociaż nieprzyjemna, nie chcę Cię teraz straszyć, ale być może zostanie z Tobą już do końca ciąży i połogu 🥺
Marti, mam nadzieję, że szybko wyjdziecie z Kropkiem do domu ✊🍀
Kropka, widziałam, już nie takiego małego, Kropka, piękny 😍 Rośnijcie dalej spokojnie i zdrowo ✊🍀
Emka, jak wymaz bakteriologiczny to pewnie wyszedł jakiś stan zapalny, zrób i będzie wiadomo co za cholerstwo. Szkoda tylko, że grudniowa magia stracona 🥺😥
Angi, Rozala, tulę Was mocno ❤️🩹
Bambi, jak się czujesz? Co u Was? Jak budowa?
Clausix 🤦🏻♀️ Dobrze chociaż, że homocysteiny nie trzeba robić w konkretnym dniu, to nie musisz znowu czekać miesiąc na pobranie...
KarolinaAnastazja, super, że wieści dobre, oby to była dobra wróżba na ten cykl ✊🍀
JPK, jak się czujecie na stymulacji? ❤️
Miłego dnia, Dinusie ❤️ Tutaj naprawdę atmosfera jest jedyna w swoim rodzaju ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 10:01
Angi90 , kropka27 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Beezi moja 🐒 się kończy, wczoraj wzięłam pierwsze Clo i narazie wszystko jest tak jak zawsze
Mam nadzieję że przed 12 grudnia się wyrobimy bo wczoraj Oddzialowa poprosiła mnie żebym wzięła wtedy dniówkę zgodziłam się a dopiero potem popatrzyłam że to jest mój 16dc 🫣🫣
Podglądam kurnik w Urodziny starego i Mikołajki 🤞
A wy jak tam ? Ogarniasz powoli pierdolnik ?
Jak się czujecie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 10:07
Angi90 , Beezi lubią tę wiadomość
-
Kropka, a Ty jak się dziś czujesz?
Moon, Meegi co u Was?
Emka, tulę Cię najmocniej🫂 Rób co Konieczne ✊My tu trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze 🤞🤞🤞
Clausix, jpr 🤦🏼♀️ Mam nadzieję, że w ramach "reklamacji" zrobią Ci to znowu gratis.
Karolina 🎉 Lecicie po szczęście!🍀🤞🤞
Migotka, decyzja to jest podjęta 🙃 Tylko ku@wa jak mam usiedzieć pół roku na dupie????🤯Moja diagnostyka została zakończona. Serio, idę się leczyć, na cokolwiek 🤪 ogarnę tego diabetologa 🤔
Popłakałam się wczoraj ze szczęścia (tak na odmianę!).Nie będę się martwić pieniędzmi ✨ Czerwiec jest dla nas idealny🙌 Ja mam bezsprzeczne wskazanie. Dr mówił, że trzeba mieć za sobą diagnostykę pod kątem niepłodności, odpowiednio wysokie AmH oraz FSH (2-3dc).
Z ciekawostek. TSH faktycznie rośnie na zimę 🤷🏼♀️ Tarczyca jest silnikiem, a silnik działa teraz na zwiększonych obrotach - musi produkować więcej energii-ciepła, bronić przed choróbskami itp itd, podwyższone TSH (w granicach normy) w stosunku do okresu ciepłego, jest normalne, bo to olej dla naszego silnika. Dr mi tak tłumaczył😂
A poza drożnością jajowodów w środku, ważna jest jego ruchomość w otrzewnej🤷🏼♀️
Zosis, to brzmi bardzo poważnie i nie należy tego bagatelizować. Lekiem się nie martw, tak jak mówisz, wiele mam to bierze będąc w ciąży. Oby to pomogło Ci zachować zdrowie✊ Jak to się stało, że trafiłaś do szpitala? Co się wydarzyło?
Uwielbiam to stwierdzenie!❤️
RinTinTin, Paprota9418, Mart768, kropka27, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Angi, buduj ten tartak i schody po te szczęście - wymarzone ! 🍀🥹
Bezzi- ja już dzisiaj ostatni dzień przyjmowania leków. Nie odczuwam nic jeżeli chodzi o skutki uboczne..a może ich nie mam ? Czuje tylko jajniki jak mi pracują, tak na "pełnej" ale to chyba dobrze 😜🤔
Zosiu, dobrze, ze wcześniej rozpoznali zatorowość. Heparynka powinna rozbić pięknie, wiec się nie martw.
Ja w tym roku musiałam pożegnać bliską osobę na zator płucny..Zbagatelizowała zły stan zdrowia, omdlenie i zadyszki..
Emeczka - jeju, no wiatr w oczy normalnie. Nie nastawiaj się na nic złego, wydaje mi się tak jak Bezzi, że jakaś bakteria się przypałętała.. Daj nam znać i myśl pozytywnie ! 🍀
Clausix i co w takim przypadku ? badanie można zrobić ponownie bezpłatnie ?Beezi, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Zosia, wystraszyłaś nas! Dobrze, że jesteś pod opieką lekarską. Mnie tak właśnie dzisiaj tknęło, że może to coś z krzepliwością i powinnaś brać heparynę. To się bada mutacje MHCTR chyba, ja też tego nie robiłam w sumie 😑 Teraz czujesz się już dobrze? Weekend w szpitalu to średnia perspektywa, faktycznie... Jak Ty wytrzymasz cały weekend bez wizyty na budowie? 😉
Emka 😐 No po prostu nerw i tyle na to wszystko. Nie myśl o czarnych scenariuszach na razie. Może jakaś bakteria się przyplątała. Kiedy lecisz na wymaz? A wyniki biopsji kiedy mogą być?
Angi 😞 To zrozumiałe, że musisz sobie poukładać wszystko w głowie. Zawsze możesz pisać tutaj, czy na priv czy gdziekolwiek. A może pomyśl o spotkaniu z psychologiem specjalizującym się w niepłodności. 💞💓
Bubu, daj znaka, ja też myślę o Tobie od kilku dni juz...
JPK kciuki są 🤞 meldujcie nam na bieżąco co i jak. Jutro grudzień, niech się dzieje 😇🙏
Beezi, sytuacja na budowie względnie pod kontrolą. 😉Myślę, że jeszcze 4-5 dni i będziemy mieć skończone łazienki i pomalowane ściany. Podłogi już są, potem w grudniu schody i kuchnia no i to oświetlenie. Byliśmy wczoraj w Agata Meble i okazuje się, że na narożnik też trzeba czekać do stycznia przynajmniej 😅 w przypadku gdy chce się wybrać obicie. Świętą cierpliwość trzeba mieć do wykończenia domu, tak samo jak do starań o dziecko 🤷
Poza tym intensywnie wysyłam CV 😉 Miałam też konsultacje z dietetyczka, w styczniu robimy nareszcie odrobaczanie i po jego zakonczeniu dużo moich wyników powinno się poprawić. Konsultacja trwała ponad 2h, byłam w lekkim szoku i totalnie zmęczona po tym 😅 Jeszcze nigdy nikt tak sumiennie nie przejrzał moich wyników. Myślę, że to krok w dobrym kierunku. Czekam też na 🐒 żeby pójść do gina sprawdzić, czy wszystko OK po histeroskopii☺️
KarolinaAnastazja jak tam u Was? Wyznaczyliście granicę teściom? 🫂
Miłego dnia Dinusie 💓💞Nataliii, Beezi, Mart768, Paprota9418, Angi90 , Lipcowa lubią tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30 -
Zosis ojeju 😱 dobrze że jesteś pod opieką. Heparyna się nie stresuj, też brałam na początku ciąży i glutek rośnie jak na drożdżach.
Karolina ❤️❤️❤️ super wiadomości
Emka rozumiem twoją złość. Zawsze jakieś kłody pod nogi, ale jeszcze chwilka 😘 przeleczysz co się tam zagnieździło i będziecie działać. Macie na prawdę dobry plan, wyniki się poprawiły. Czuję że to kwestia czasu 🤞🤞🤞 liczę na Wasze piękne dino jajo 😘
Angi przyulam 🫂 zanim się nie obejrzysz i ten czas minie 😘Angi90 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
KarolinaAnastazja wrote:
Clausix i co w takim przypadku ? badanie można zrobić ponownie bezpłatnie ?
Nie mam pojęcia...pojadę po pracy zrobić awanturkę33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Angi szybko zleci te pół roku, nim się obejrzysz będziecie zaczynać. A w tym czasie przygotujecie się na procederu od stóp do głów i ze świadomością, że zrobiliście wszystko co mogliście 💪🏼
Karolina no i super, to teraz już nic Was nie zatrzyma, do boju 🥳
Clausix ale kicha z tym badaniem 😖 dobrze, że nie musisz czekać teraz na kolejny cykl. Mam nadzieję, że badanie będzie gratis z racji ich błędu.
Bezzi a dziękuję u mnie dobrze, samopoczucie w porządku, okres się skończył wczoraj. W weekend trzeba coś podziałaś 😈 przed poniedziałkowym monitoringiem i następny tydzień rozstrzygnie wszystko.
Aśś i ja również mega się cieszę, że refundacja wróciła do Polski 🥳🥳 nareszcie ludzie będą mieć szanse której wcześniej większość nie miała.Angi90 lubi tę wiadomość
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
09/06 (S) V FET ❄️
17 dpt bhcg 5633
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
🔜 sztuczna menopauza -
Zosis wrote:Kropka, właśnie doczytałam, że u Ciebie to już kawał dzidziusia. 🥺 Tak się cieszę, że wszystko dobrze jest.
Marti, Ty ciągle na oddziale? Jak się czujecie?
KarolinaAnastazja, super wieści! Cieszę się bardzo.
Emka, tulę mocno. Nie myśl o najgorszym, jak trzeba zbadać to trzeba i tyle.
Angi, jesteś silną kobietą. Nie wątp w to nawet przez chwilę. Po prostu życie rzuciło Ci teraz dużo kłód, ale... cytując Chyłķę - zbudujesz z nich schody.
Rozalaa, rozumiem I tulę mocno. Przetrwacie to że Starym. Starania to straszny czas, ale dobiegnie końca i wyjdziecie stąd silniejsi...
U mnie zatorowość płucną podejrzewają. Wdrożyli Clexane, bo podobno najbezpieczniejszy dla mnie i dla Grzdylka. Trochę mnie kardiolog nastraszył, ale przecież to heparyna i ją normalnie dziewczyny biorą w ciąży. No cóż... wyjścia mi nie pozostawili. 🤷♀️ Do poniedziałku przynajmniej zostaję, także wyleżę się, że hooo...
Zosis ja całą pierwszą ciążę miałam clexane i teraz też od dwóch kresek się kłuję. On jedynie na plus może działać. Niektórzy lekarze nawet "profilaktycznie" przy samych samych dłuższych staraniach daja . Moja znajoma dostała tylko dlatego ze jest 35+.
Ja dostałam bo miałam incydent homocysteiny 15 (5lat temu już ją zbiłam do 7), wyszła mi methf i Pai-1.
Zastrzyki też nie są straszne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2023, 10:59
O ❤️
Z ❤️ -
Bambi, też liczę na to, że to coś bakteryjnego, ale i tak dzisiaj mam po dniu. Ta cytologia to miała być formalność. Nie dam rady dziś podjechać po wyniki, wysyłka na maila to czas oczekiwania do 7 dni roboczych. Po 13:00 mam dzwonić, bo na recepcji będą wyniki, więc pani spróbuje mi coś powiedzieć, choć nie wiem czy cokolwiek zrozumiem / zapamiętam. Pytałam o wyniki biopsji, ale jeszcze ich nie ma. Powiedzieli mi wtedy, że po około 2 tygodniach będą wyniki, ale Bubu czekała dużo dłużej.2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”