Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobietki kochane ❤️ życzę Wam miłego weekendu 😊 mnie to dobijają lekko takie temperatury 😅 dla mnie 25 to takie maks 😅
Powiem Wam, że od kilku dni czuje się jakby mnie ktoś walcem przejechał...czuję się słabo, jestem wzdęta, mój stolec ze mną nie współpracuje, łapią mnie skurcze u góry brzucha i mam takie uczucie jakby miała wymiotować...Na 99,9% to nie ciąża bo musiałby to być jakiś cud chyba xd biorę tabletki, seks był tylko dzień po krwawieniu i 2 dni temu (moje libido jak już wspominałam leży i kwiczy), poza tym mam tak zryta banie, że mąż nie może we mnie kończyć 😅 także podejrzewam że mogłam się od kota zarazić w jakiś sposób giardia (ludzie też maga się nie zarażać) bo go leczyłam na to niedawno...objawy by się zgadzały według wujka Google...także w poniedziałek lecę z kupa do laboratorium bo jak coś przyda się jakiś antybiotyk na pewno 😅 masakra jakaś totalna...
Jeszcze dzisiaj myślałam że pralka kona...ale okazało się że w tą dziurkę od bębna wciągnięty został sznurek z metalowym agletem od spodni małżonka...a już widziałam kolejne uciekające pieniądze 🤣Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek stymulacji 😍
1 procedura IVF--> 0 blastocysty 💔 -
witam sie w sobotę wieczorową porą... laski u mnie @ dalej się nie rozkręciła 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ a to jej czas 😔😔😔😔😔 nawet wygrzewanie się na słońcu jej nie przyspieszyło 🤦♀️🤦♀️ a wczoraj znów żywa krew i później cisza.... ja jebie ależ mnie to wkurwia
-
Moon, dziwna sprawa z tym krwawieniem 🥺 koniecznie skonsultuj to z lekarzem na kolejnej wizycie.Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
moonflower wrote:Nie wiem może jutro jeszcze raz sikne... Nosz kurwa już nie mam pomysłu...
U mnie Grażyna zaczyna się odzywać przede wszystkim przez cyce bo ciężkie i rano mnie obudziły
Ja zwalam to na duphaston ale nie wiem ile dam radę 🤣*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Dziewczyny czy duphaston może być przyczyną krostek? No wysyfilo mnie konkretnie i tak się zastanawiam czy to może być jego zasługa...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
moonflower wrote:Edit. Nareszcie się szyjka otwarła i jest normalny okres ufff
Moon śledziłam wczoraj w napięciu wieczorny rozwój Twojego okresu (jakkolwiek by to nie brzmiało 😅), ale cieszę się, że już przyszedł normalnie. To czekanie jest najgorsze, a teraz znowu nowy cykl nowe szanse!
Ja dalej liczę na to, ze my w trójkę z RinTinTin powtórzymy majowe sikanie (tylko tym razem z dobrym skutkiem ) Może sierpień przyniesie nam szczęściemoonflower, RinTinTin lubią tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Mart768 wrote:Moon śledziłam wczoraj w napięciu wieczorny rozwój Twojego okresu (jakkolwiek by to nie brzmiało 😅), ale cieszę się, że już przyszedł normalnie. To czekanie jest najgorsze, a teraz znowu nowy cykl nowe szanse!
Ja dalej liczę na to, ze my w trójkę z RinTinTin powtórzymy majowe sikanie (tylko tym razem z dobrym skutkiem ) Może sierpień przyniesie nam szczęście
Miłej niedzieli dinusie ❤️Mart768, RinTinTin lubią tę wiadomość
-
Moon nie zazdroszczę przebojów z @ 😳 wredna franca, nie dość że przyszła zupełnie nieproszona to jeszcze takie akcje robi 🤦♀️
Jak ktoś myśli nad kierunkiem wakacyjnym to Czarnogóra jest naprawdę piękna 😍 widoki na góry przy jednoczesnej opcji moczenia dupki nad wodą to mega opcja 😎❤️ a woda serio cieplutka 🫶
12 dzień cyklu u mnie, owulki nie czuje za zakrętem, śluzowo ubogo, jajniorów nie czuje 🤷♀️ staram sie na tym nie skupiać, korzystam raczej ze sprzyjającego nastroju 😁 seksy na plaży zaliczone 😈🔥
Smacznej niedzielnej kawusi życzę, pozdrawiam, zostawiam pocztóweczkę z widokiem na Bar 😊
moonflower, kropka27, Lipcowa, Beezi, Bialeekk, Paprota9418, Niaha, Pfry, Emka06, RinTinTin, Angi90 lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Ooo przecudnie rozalaa! Ja obserwuje na ig siostry adihd jedna jest właśnie w Czarnogórze, dzięki niej zakochałam się w tym kraju! Napewno pojedziemy... Ale to już w większym składzie myślę 🥰😂😜😍 w tym roku na rzesien Cypr planujemy.
Białek jak tam Ciebie sytuacja?? Jak lokator??
Kil trzymam kciuki nasz dino-Żołnierzu!!
Laski pierwszy raz chyba czuję ulgę z nadejścia @ !! Nawet nie wiecie jaka!! Ale chciałam wam powiedzieć że tak naprawdę dziś mam 16 dpo więc przyszła jak z zegarku. 15 dpo wieczorem start i 16 już od rana na pełnej pizdzie!! Po co mnie tak męczyła tym plamieniem to nie chu chu nie wiem... Ciekawe co Doktorek❤️ na to powie 🤔🤔 nie mam w drugiej fazie przepisanego żadnego proga to pewnie przepisze... Niby 7dpo próg zwykle u mnie piękny ale np w maju przy cb bardzo szybko spadał... Więc może tu jest pies pogrzebany?!
Chciałam tylko jeszcze nadmienić że kolejny cykl z idealnym książkowym wykresem za mną 😎😎
Widzę że tutaj jesteśmy dość podzielone co do upałów.
Ja kocham 🌞☀️⛱️🏖️
Jedynie w nocy trochę załatwiłam starego klimą 🤦
A więc jadę zaraz grzać dupkę.. podeślę jakieś foto 🏖️🏖️🏖️
Miłej niedzieli dinusie moje ❤️rozalaa, Emka06, Angi90 lubią tę wiadomość
-
moon ja też jestem #teamupaly 💪🏻
W którą część Cypru planujecie lecieć? 😊
Ja też jestem zakochana w Czarnogórze i mieliśmy lecieć w lipcu ale przez spóźnienie głupiej @, która pokrzyżowała Nam plany wyjazd musimy przełożyć na jesień 🙄 nie wiem czy z transferem wyrobię się w czasie urlopu, a gdzie jeszcze wyjazd 😐 a ja taaak juuuuzz maarzeee ooo wyyyjeeezzzdzziee 😁🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Rozalaa jak pięknie 🤩 jaka temperatura? 🤩
rozalaa lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Czarnogóra to zdecydowanie moja perełka w Europie, nigdzie nie byłam tak pozytywnie zaskoczona wakacjami ❤️☀️ Odpoczywajcie, Rozala ☀️🔥
Ja też jestem teamupały, ale jednak najlepiej na wakacjach i poza miastem. Aktualnie na spacer tylko po 19, na balkonie patelnia, że nawet nie otwieram. Wczoraj na zakupach jak stałam w kolejce do straganu tętno w spoczynku skoczyło mi do 120, aż zegarek dawał znać, że coś jest nie tak. 😥
Kropka, w takim razie w sierpniu i wrześniu trzymamy kciuki ✊ Żeby u Ciebie się nic nie poprzestawiało 🤞🍀
Paprota, podobno na wszystkich krakowskich kąpieliskach tłumy ludzi, za to byłam pozytywnie zaskoczona, bo zakupy wczoraj dało się zrobić we względnym spokoju, nawet na Kleparzu było gdzie przejść 😅 Mam nadzieję, że nocka spokojna i dzisiaj już coś pospacerujecie ❤️☀️
Moon, w takim razie dobrze, że 🐒 jest, mam nadzieję, że dzisiaj drugi dzień Twojej ciąży 🤞🍀
Sandra, kciuki, żebyś szybko doszła do zdrowia ❤️
Ewiwi, ja ma wrażenie, że u mnie nasilał trądzik, co prawda brałam w ciąży, ale po odstawieniu mam sporo lepszą cerę.
Miłego dnia, dinusie ❤️ Odpoczywajcie 🔥
Paprota9418, SandraH.97 lubią tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Beezi wrote:Czarnogóra to zdecydowanie moja perełka w Europie, nigdzie nie byłam tak pozytywnie zaskoczona wakacjami ❤️☀️ Odpoczywajcie, Rozala ☀️🔥
Ja też jestem teamupały, ale jednak najlepiej na wakacjach i poza miastem. Aktualnie na spacer tylko po 19, na balkonie patelnia, że nawet nie otwieram. Wczoraj na zakupach jak stałam w kolejce do straganu tętno w spoczynku skoczyło mi do 120, aż zegarek dawał znać, że coś jest nie tak. 😥
Kropka, w takim razie w sierpniu i wrześniu trzymamy kciuki ✊ Żeby u Ciebie się nic nie poprzestawiało 🤞🍀
Paprota, podobno na wszystkich krakowskich kąpieliskach tłumy ludzi, za to byłam pozytywnie zaskoczona, bo zakupy wczoraj dało się zrobić we względnym spokoju, nawet na Kleparzu było gdzie przejść 😅 Mam nadzieję, że nocka spokojna i dzisiaj już coś pospacerujecie ❤️☀️
Moon, w takim razie dobrze, że 🐒 jest, mam nadzieję, że dzisiaj drugi dzień Twojej ciąży 🤞🍀
Sandra, kciuki, żebyś szybko doszła do zdrowia ❤️
Ewiwi, ja ma wrażenie, że u mnie nasilał trądzik, co prawda brałam w ciąży, ale po odstawieniu mam sporo lepszą cerę.
Miłego dnia, dinusie ❤️ Odpoczywajcie 🔥*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
@Moon U mnie bez zmian😅 temp nie mierzyłam, bo późno wróciliśmy, a jutro mam planowo termin @, więc zobaczymy!
Raz na jakiś czas zaboli mnie brzuch jak na @ No i cyce bolą😑😂 Wczoraj byłam pewna, że dostanę okres i zapakowałam zapas tamponów, a tu cisza.
Nie mam żadnych przeczuć co do tego cyklu😅🤦🏽♀️
Mam totalny luz, co ma być to będzie 😂
Edit: nie sikam dopóki okres się nie spóźni😎
Taki mały terror😂🫶🏽Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2023, 11:26
moonflower lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
No i ja tez #teamupały! Kocham smażyć się na słońcu😂🤭🔥
Beezi lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Ja od pewnego czasu nie jestem #teamupaly chyba ze na urlopie w pięknym miejscu nad jakaś woda
W mieście mega mnie męczą..
Wróciłam właśnie z nocki i idę w kimkę..
Mój małż posprzątał w domu i ugotował pyszna tajska zupkę wiec dziś totalny relaksik ❤️
Miłej niedzieli ❤️Beezi lubi tę wiadomość