Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
BuBu90 wrote:Bierzesz metylowane formy kwasu foliowego? Czy zwykłe ?
Chyba tak, to jest L-metylofolian wapnia 400mcg dziennie w fertistim. Myślisz, żeby podwyższyc?
Wiem, że nie da się przedawkować kwasu foliowego, bo nadwyżki są wypłukiwane z moczem. -
Dzień dobry w sobotę!
Niaha, wyniki wyglądają OK. Rozważałaś ewentualnie branie dwóch form kwasu? Na którymś z wątków była dyskusja na ten temat, że podobno to lepiej działa, ale nie pamiętam szczegółów.
Kil, uważaj na siebie w tym wojsku i wracaj do nas cała i zdrowa. I w dwupaku? 🤞
Rozalka, jakie piękne widoki. 🥰
Miłej soboty, dziewuszki.
Ja miałam dzisiaj takie sny, że obudziłam się normalnie mokra. 😈 Takich atrakcji to chyba jeszcze moja głowa mi nie zapewniała. 😈 Także wykorzystam już Męża od rana i zaraz lecimy na budowę. 🤣 No mówiłam, że #teamwsioki, wiejskie powietrze dobrze nam robi na miłość. 🤣Bialeekk, Emka06, Niezapominajka95, Niaha, Beezi, Angi90 , Lipcowa, Bambi92, SandraH.97 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia Laski!🫶🏽🍀
My dziś ze starym wybieramy do znajomych, pograć w pokera i podrinkować😅😂
Znaczy Stary będzie drinkował, a ja o piwku 0%, bo jak to stwierdził dziś „nie wiadomo czy lokator nie zamieszkał”🤦🏽♀️😂
Temp delikatnie odbiła, ale brzuch coraz częściej pobolewa jak na @, a do niej jednak jeszcze 2/3 dni 😑Angi90 , Lipcowa, moonflower lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Zosis wrote:Dzień dobry w sobotę!
Niaha, wyniki wyglądają OK. Rozważałaś ewentualnie branie dwóch form kwasu? Na którymś z wątków była dyskusja na ten temat, że podobno to lepiej działa, ale nie pamiętam szczegółów.
Kil, uważaj na siebie w tym wojsku i wracaj do nas cała i zdrowa. I w dwupaku? 🤞
Rozalka, jakie piękne widoki. 🥰
Miłej soboty, dziewuszki.
Ja miałam dzisiaj takie sny, że obudziłam się normalnie mokra. 😈 Takich atrakcji to chyba jeszcze moja głowa mi nie zapewniała. 😈 Także wykorzystam już Męża od rana i zaraz lecimy na budowę. 🤣 No mówiłam, że #teamwsioki, wiejskie powietrze dobrze nam robi na miłość. 🤣
Rozważę to, dzięki ❤️🥰 -
Niaha wrote:Chyba tak, to jest L-metylofolian wapnia 400mcg dziennie w fertistim. Myślisz, żeby podwyższyc?
Wiem, że nie da się przedawkować kwasu foliowego, bo nadwyżki są wypłukiwane z moczem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2023, 09:42
Niaha lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
BuBu90 wrote:Ja bym wzięła w innej formie ten kwas foliowy ☺️ w sensie fertistim sobie a coś innego sobie ☺️ mi bardzo ładnie podbił kwas foliowy https://swiatsupli.pl/kobieca-kondycja-kwas-foliowy-swanson-folian-quatrefolic-800g-30kaps/p8186?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=8186&gclid=CjwKCAjwh8mlBhB_EiwAsztdBBhTf5qc-S8XOw9Z2raNBKuZoj3m7e8yd4_YIAOifiV2xa_zeyyEXhoCpmEQAvD_BwE
Dzięki wielkie za polecenie ❤️❤️🥰 -
Niaha, mam Fertistim, łykam też Vigor i tam też jest 0,4 kwasu zwykłego. Ale jeszcze nie badałam jak to u mnie wygląda.
Niezapominajka, no całkiem ładna ta "mała" owulacja 😋
Zosis, fajnie, że wiejskie klimaty Wam służą ☺️🤞Dziękuję za polecajkę. To miejsce jest na mojej liście do odhaczenia. Nie wiem czy coś nam wypali, ale cóż... Ogólnie myślałam o Glampingu, od wczoraj wyłania się opcja pociągiem nad morze lub zwyczajnie wypad całodniowy na kajaki. Boszszsz...za dużo mam pomysłów 😂
Bialeekk, cóż za atrakcje 👌 Baw się dobrze 😘
Bambi, weź przestań się obwiniać. Na jedne rzeczy mamy wpływ, na inne nie. Z testami raz trafisz, raz nie🤷🏼♀️ Wyluzuj się w weekend ❤️
WTF też ostatnio źle prowadzę się ze snem, ale... wyrzutów nie mam. Taki czas.
Clausix powodzenia! I mimo wszystko - baw się dobrze 💫
Rozaala, zazdraszam 🤩🤩🤩 i czekam na więcej fotek 🏝️ Daj czadu!🔥🔥🔥
Odłączam się do poniedziałku, dobrego weekendu 😎Bialeekk, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Cześć Laski! 😁 Jak ja lubię soboty, to chyba mój ulubiony dzień tygodnia 😁 jesteście #teamsobotniesprzatanie czy #teamsobotnirelaks? 😁 Ja zaraz biorę się za ogarnianie domku, a później robię spa dla siebie i smażenie dupki na słońcu! 😁
Wczoraj dałam namówić się Staremu na wyjście do klubu, bo "przecież zaraz będziemy poważnymi rodzicami 😉" i nie żałuję! 😁 Wytańczyłam się na całą przyszłą ciąże 😉 kurcze jak dobrze czasami tak odmóżdżyć się od ciągłych tematów starań itd 🙃 ale powiem Wam, że chyba się starzeje albo wszystko idzie tak do przodu, że nie ogarniam 😅 wczoraj jakaś randamowa laska zaproponowała mojemu Staremu, że zrobi mu 🍦, bo jej się spodobał - nawet z nim wcześniej nie rozmawiając 🤯😂 Stary oczywiście dumny jak paw później, a ja jak wyszłam z szoku to tak się śmiałam aż zaczęłam chyba jajniki czuć 🤣🤣
Kil jak się czujesz? 😊 Zakoszarowana już? 😊
Moon jak u Ciebie sytuacja? Rozwinęła się @?
Niezapominajka co za piękny wynik 🤩 no no owulki masz pierwsza klasa 🤩
Kropka ja przy takich wynikach powtórzyłabym na dniach, a jeśli utrzymywałby się tak wysoko to cisnęła na wypisanie jakiś leków 😊 co do stymulacji to trochę zaczynam czuć jajniki chyba biorą się do roboty 😉 zastrzyki robi mi Mąż - ja się śmieje, że mój instynkt samozachowawczy nie pozwala mi dźgnąć się w brzuch 😉 a tak na serio to angażuje Męża w co tylko się da - nie chce iść samotnie tą drogą 😊
Clausix jak impreza i żony kolegów? 😊 Co do wyników to nie znam się ale może spróbuj wrzucić to na wątki "starajac się z pomocą medyczna"? Tak dziewczyny mają mega wiedze w tych tematach 😊
Rozalaa co za piękna pocztówka 🥰 a co to tam lata? 😊
drSylwia bardzo duża różnica w wynikach - może to wina labu?
Zosis bawcie się dobrze 🔥🔥🔥😈🍀
Bialeekk coś czuję, że ten lokator tam zamieszkał 🤞🏻🍀Emka06, Beezi, Bialeekk, SandraH.97, Jagodecka, moonflower, Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Kobietki gorąco dzisiaj jak diabli. Moja tempka się posłuchała i walnęła na 37.3 🤣
Niaha, SandraH.97, Angi90 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Hej laseczki 💛
Niaha, bardzo ładne te wyniki 😊 Ja miałam ostatnio przekroczony poziom witaminy B12, ale lekarka powiedziała, że jest ok 🤷🏼♀️
Zosia, te wiejskie powietrze faktycznie Wam służy 🤭 Korzystajcie ile się da 😈 Jesteśmy w podobnym, jak nie w tym samym (pisząc to nie umiem podejrzeć wykresu) momencie cyklu, więc wiem o czym mówisz 😂🔥
Lipcowa, rozbawiłaś mnie tą historią o🍦😂 Aż strach pomyśleć jak będą wyglądały dyskoteki naszych dzieci 🫣😂
Ja jestem #teamsobotniesprzatanie, nad czym bardzo ubolewa mój mąż, bo twierdzi, że jak wpadam w wir sprzątania to nie ma zmiłuj 😅 A ja po prostu lubię mieć porządek💁🏼♀️ Zawsze staram się ogarnąć dom w miarę szybko, żeby sobotni wieczór przeznaczyć na przyjemniejsze rzeczy 😁 Dzisiaj właśnie lecimy na urodziny mojej mamy, a jutro pewnie gdzieś nad wodę 🥵
Rozala, jak pierwsze wrażenia o Czarnogórze? 😁
Ps. Też jestem ciekawa co tam lata na tym zdjęciu 😅
Niaha, Angi90 lubią tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Hej kobietki. Spróbuję was nadrobić w wolnych chwilach.
Nie było mnie bo było mocno intensywnie ostatnio. Udało mi się pojechać do przyjaciółki na planszówki! I poznałam w końcu jej kochanego bobasa Hanie. Wpadła do nas jeszcze jej znajoma z rocznym synem, więc miałyśmy dzieci-party i próbowałam realizować się w roli cioci. 😆
Przyznam się że trochę się bałam tych małych ludzi, nie wiem jeszcze przecież jak to działa, najbardziej obawiałam się że mi się rozplacza bo zrobię coś nie tak. Na szczęście były wyrozumiałe i i chyba nawet mnie polubiły. 😈 Z chęcią będę spędzać z nimi zdecydowanie więcej czasu!
Udało mi się namówić przyjaciółkę na wino z % (niestety sklep z bezalkoholowymi francuskimi był zamkniety...) zapowiadałam to wcześniej więc zrobiła zapasy mleka na te okazję.
A oprócz tego strzeliłam badania mojemu 10-letniemu kotu, per panel geriatryczny żeby zobaczyc czy zdrowy.
No i zdrowy, poza tym że ma mocna niedoczynność tarczycy. Jest to na tyle rzadkie u kotów że aż wet się mnie pytał, czy nikt w domu nie ma nadczynności i czy kot nie podjada tabletek. 🙈 No wiec dostał eurhyrox weterynaryjny i mu podaje.
Oprócz tego znowu mam od kilku dni jakąś infekcje. Wykoncze się. Ale chyba wiem przez co... W każdym razie kupiłam lactibios femine, ona zawsze mi dużo szybciej i lepiej pomaga niż te wszystkie zenelle i iliadiany.
Stary ma szal zakupów więc końcówkę urlopu spędzam na wyborze kominków, żyrandoli, karniszy(w sumie listew karniszowych 😆) i firanek. Mamy już zazdrostki w kuchni. 🔥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2023, 12:12
Niaha, Emka06, Beezi, Bialeekk, SandraH.97, Angi90 , Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Hej. Czy mogę do Was dołączyć? Może niektóre z Was będą mnie kojarzyć z innych wątków..
siesiepy, Niaha, Amunicja, moonflower lubią tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Evondita82 wrote:Hej. Czy mogę do Was dołączyć? Może niektóre z Was będą mnie kojarzyć z innych wątków..
No pewnie, że kojarzą! Wskakuj śmiało do tego wariatkowa😅😂🫶🏽siesiepy, Pfry, Evondita82 lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Evondita82 wrote:Hej. Czy mogę do Was dołączyć? Może niektóre z Was będą mnie kojarzyć z innych wątków..
Potwierdzam, pamiętamy! Rozgosc się u nas. 🔥
Podsylam wam Hanexa w okularach na dziecio-party. 😎
No ja się zakochałam.Marti27, Beezi, Emka06, Zosis, Evondita82, SandraH.97, Angi90 , Niezapominajka95 lubią tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
siesiepy wrote:
Przesłodka!!😍👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
@Lipcowa Obyś miała rację🤭 Szczególnie, że zaczęły mnie boleć piersi po bokach🤯
Jeśli to nie kropek, to nadciąga mocny Pms😑
@Angi bojowe nastawienie mam na tego pokera! Muszę wygrać, bo na wózek samo się nie nazbiera😂
@Siesiepy! Kuzwa kiedy to zleciało, że ty już zazdroski do kuchni wieszasz🤯🤯Angi90 lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Aaale gorąco dziś! 🥵
Choco, Angi, dziękuję wam za porady. Zmartwił mnie ten wynik prolaktyny, bo nie chciałam żeby nam to opóźniło start procedury. Boże, no zawsze coś musi wyjść. Napisałam do naszego lekarza i faktycznie tak jak mówiłyście, zapisał mi lek na zbicie. Już po samym przeczytaniu ulotki dostałam bólu głowy 😅Angi90 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Kropka, nie ma się co bać, leki na zbicie prolaktyny mają dużo skutków ubocznych, ale efekty też zazwyczaj super. Na szczęście jest kilka różnych grup tych leków, więc jakby się coś działo to jest w czym wybierać. 😉 Kiedy zaczynacie? ✊🍀
Lipowa, kiedy jakiś monit? ✊ super, że udało Wam się tak wybawić, a historia z lodem 🤯😂
Siesiepy, a ja pamiętam jak ta kuchnia taka pusta była, wysyłałaś chyba jeszcze w marcu 🥹 Jak Wam się mieszka w końcu na swoim?
DrSylwia, robiłaś test chociaż jak na betę nie ma szans? Strasznie rozbieżne wyniki 😥
Clausix, jak tam wyjazd?
Białek 🤞
Rozala, pięknie ☀️ Odpoczywaj ❤️
Emka, u mnie miało być sprzątane, a wyszedł dzień zakupów i gotowania 😅 Sprzątanie jutro w takim razie, ale to dobrze, bo Stary będzie w domu i też coś ogarnie 😉
Ewiwi, oby tempka już została na takim poziomie 🤞
Angi, bawcie się dobrze ❤️
Angi90 lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Beezi, zaczynamy tak za ponad miesiąc. Teraz mam końcówkę cyklu, w kolejnym mamy konsultację, i od końca sierpnia powinniśmy zacząć stymulacje. O ile wszystko dobrze pójdzie 🙈
W międzyczasie jeszcze Stary idzie zbadać nasienia bo ostatni wynik był naprawdę krytyczny i sprawdzimy czy nie trzeba by zamrozić żeby było w ogóle na dzień punkcji z czego wybrać. Jako taki backup. Ależ bym chciała podkręcić czas, żeby szybciej mijał. A z drugiej strony, jak mówi mąż Lipcowej, trzeba korzystać z ostatnich dni wolności, potem już będziemy odpowiedzialnymi rodzicami 😁 teraz doczytałam i ależ mnie rozbawiła historia z tym lodem xD dziewczynki to mają pomysły teraz. Nie byłam w klubie sto lat, a tam takie rzeczy się wyprawia xDBeezi lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Cześć dziewczyny w sobotę
Jak wam mija ten upalny dzień..? ☀️☀️
My mieliśmy plan jechać za miasto na spacer ale stwierdziliśmy ze nie ma sensu męczyć psa i siebie w tym upale.. ja idę na nockę do pracy wiec pod wieczór jak będzie chłodniej odpada
Wczoraj byliśmy o 21 na łąkach koło naszego osiedla i było super nawet momentami było mi chłodno to jedyna sensowna godzina i opcja na spacer
Mam nadzieje ze lepiej radzicie sobie z tymi 30 stopniami 😮
Mam pytanko bo zażywam Fertistim który super wyregulował mi cykl i Pregna start i czy to wystarczająca ilość kwasu foliowego ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2023, 17:35