Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho Dinusie 😇
Emka nacierpiałaś się biedna 😐
Łączę się w bólu, bo u mnie też zawsze jest problem z pobraniem - od jakiegoś czasu przed pobraniem rano zawsze pije szklankę wody i jest lżej ale nie wiem na ile to działa, a na ile to umiejętności pobierającej jednak 😅
Kokos super, że zajmujesz sobie głowę innymi sprawami 😘 jak widać w wielu przykładach to właśnie w takich cyklach dzieją się cuda 😊
Duże akwarium planujecie? 😊 Kierunek podróży już wybrany? 😊 Chcecie przez biuro czy sami? 😊
Fizycznie czuję się dobrze i sama nie mogę uwierzyć, że za rogiem już III trymestr 🤭
Skupiamy się teraz na wyprawce, a ja z każdym tygodniem robię się coraz większą kulką 🥰
Mam wrażenie, że okres ciąży mija naprawdę w ekspresowym tempie 😊
Paula ja też testowałam po ovi 🤭
Ale tłumaczyłam sobie, że to w celach naukowych 🙃 do proga masz aplikator? 😊
Agentka te bilety lotnicze chyba z wiruskami ciążowymi generują od razu 🤭
Jak Malutka? 😊
Kil kiedy wyniki? 😊 Już przebieram nogami 😁
Moon pączusie to coś co lubię ostatnio najbardziej 🤤 i też chcę już wiosnę 🌸💮🏵️🌹🌺🌼🌻
Jesienią nasadziłam masę nowych 🌷 i już nie mogę doczekać się efektów 😊
Jo_ana dokładnie, dzisiaj dzień 🍦 - mój Mąż pewnie w pracy odlicza godziny do powrotu do domu, bo środy lubi podwójnie - szczególnie od kiedy mamy bana na ❤️ 🤪Kil, Angi90 , KoKos lubią tę wiadomość
-
Aśś beznadziejne procedury 😡😠🤬
Szkoda, że na rodziny zastępcze tak nie weryfikują, a później dzieją się cuda w tych domach 😠😡
Wiem, że to pewnie marne pocieszenie, bo to długi okres czasu ale czas i tak płynie 😘 a co do cv to składaj do skutku - masz coś aktualnie na oku? 😊 -
@Aśś chodziłam z bananem, ręce się trzęsły itp. ale K. wziął to za objaw radości i podekscytowania z zakupionej wycieczki xD
Masakra te wszystkie procedury... nie wiedziałam, że nawet staż małżeństwa się liczychory ten system... tule mocno...
@Lipcowa - babeczka w labie powiedziała, że dzisiaj - nie wiem o którejjak dostanę to od razu napiszę
ale jak mi pobrała krew to mimo, że przycisnęłam wacikiem ramię to tak mi krew pociekła, że podłogę jej zafajdałam x|
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2024, 08:38
-
Kil wrote:@Aśś chodziłam z bananem, ręce się trzęsły itp. ale K. wziął to za objaw radości i podekscytowania z zakupionej wycieczki xD
Masakra te wszystkie procedury... nie wiedziałam, że nawet staż małżeństwa się liczychory ten system... tule mocno...
@Lipcowa - babeczka w labie powiedziała, że dzisiaj - nie wiem o którejjak dostanę to od razu napiszę
ale jak mi pobrała krew to mimo, że przycisnęłam wacikiem ramię to tak mi krew pociekła, że podłogę jej zafajdałam x|
A opowiadaj jak to wyszlo w ogole? Mialas monitoring, testy, temperatura czy po prostu pyklo?Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
Wróciłam z monitoringu, endo 6 mm, PJ 22 mm , wiec mozna dzisiaj zastrzyki wbijac i starac sie jutro...
Zosis, Clausix, Cukruś, jo_ana, Lipcowa, Paprota9418, Mart768, Angi90 lubią tę wiadomość
Rozpoczęcie starań 06.2022
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
aśś wrote:Ojejku to faktycznie moglas udawać, ale to cudowne wieści 🙂 moj wie zawsze jak testuje, przezywa caly cykl ze mna i jakby nie On to dawno wszystko bym rzuciła kosz...
A opowiadaj jak to wyszlo w ogole? Mialas monitoring, testy, temperatura czy po prostu pyklo?
On wiedział, że zrobiłam test po tym jak kupiliśmy bilety xD tylko założył, że znowu nic nie wyszło... a ja nie wyprowadziłam go z błędu xD
A jak to wyszło... niewiem xD byłam ost. u ginekologa to mi znalazł te torbiele i mięśniaka, stwierdził, że powinnam się zapisać do kliniki (w której on też pracuje) bo patrząc na wyniki moje i męża nasienie to on nie będzie brał kasy skoro tutaj nie ma co wyjść... owu wg. niego nie było bo torbiele - powiedział tylko, że endo mam ładne takie jak on lubi. Przepisał mi diostinex i kazał po okresie iść do kogokolwiek na USG żeby sprawdzić czy się wchłaniają te torbiele... W trakcie okresu byłam mega chora (nawet test na covid mi zrobili xD) jak wyzdrowiałam poszłam na to USG i kolejny gin mnie zj#@ał za przeproszeniem, że ja sobie chyba żartuje, że chcę zajść w ciążę z moimi wynikami... torbiele się zmniejszyły, ale dalej były - koniec wizytyzaczęłam w tym cyklu brać ten diostinex i wróciłam do metforminy (chociaż kilka razy zapomniałam xD) z dupli brałam tylko wit. D, magnez, probiotyk (bo ost. mialam problemy z jelitami) selen z aliness oraz fertistim piłam 1 dziennie. Co do
to w sumie bym rzekła, że mało... nic nie sprawdzałam, bo przecież i tak owu ponoć nie miałam mieć... kilka razy na spontana xD mój K. nie pilnował jak to zwykł robić, żeby przez "cały" cykl co 2 dni było... no mój mały prywatny cud... A! no i nie licząc odrobiny na sylwka odstawiłam całkowicie alko (K. też) ale to bardziej przez te jelita xD a że zima przyszła i święta były tu dużo barszczyku czerwonego i grzybowego piłam xD póki nie przyjdą wyniki bety to dalej to dla mnie abstrakcja jest... zawsze jak robiłam test to miałam nadzieję, że może jednak coś zobaczę - a wczoraj byłam pewna, że będzie biel - miałam w ogóle nie testować... gdyby nie te bilety to bym czekała na @ - a takto dla spokoju ducha coś mnie tknęło... xD
Pfry lubi tę wiadomość
-
aśś wrote:Wróciłam z monitoringu, endo 6 mm, PJ 22 mm , wiec mozna dzisiaj zastrzyki wbijac i starac sie jutro...
<3<3
-
Kil wrote:On wiedział, że zrobiłam test po tym jak kupiliśmy bilety xD tylko założył, że znowu nic nie wyszło... a ja nie wyprowadziłam go z błędu xD
A jak to wyszło... niewiem xD byłam ost. u ginekologa to mi znalazł te torbiele i mięśniaka, stwierdził, że powinnam się zapisać do kliniki (w której on też pracuje) bo patrząc na wyniki moje i męża nasienie to on nie będzie brał kasy skoro tutaj nie ma co wyjść... owu wg. niego nie było bo torbiele - powiedział tylko, że endo mam ładne takie jak on lubi. Przepisał mi diostinex i kazał po okresie iść do kogokolwiek na USG żeby sprawdzić czy się wchłaniają te torbiele... W trakcie okresu byłam mega chora (nawet test na covid mi zrobili xD) jak wyzdrowiałam poszłam na to USG i kolejny gin mnie zj#@ał za przeproszeniem, że ja sobie chyba żartuje, że chcę zajść w ciążę z moimi wynikami... torbiele się zmniejszyły, ale dalej były - koniec wizytyzaczęłam w tym cyklu brać ten diostinex i wróciłam do metforminy (chociaż kilka razy zapomniałam xD) z dupli brałam tylko wit. D, magnez, probiotyk (bo ost. mialam problemy z jelitami) selen z aliness oraz fertistim piłam 1 dziennie. Co do
to w sumie bym rzekła, że mało... nic nie sprawdzałam, bo przecież i tak owu ponoć nie miałam mieć... kilka razy na spontana xD mój K. nie pilnował jak to zwykł robić, żeby przez "cały" cykl co 2 dni było... no mój mały prywatny cud... A! no i nie licząc odrobiny na sylwka odstawiłam całkowicie alko (K. też) ale to bardziej przez te jelita xD a że zima przyszła i święta były tu dużo barszczyku czerwonego i grzybowego piłam xD póki nie przyjdą wyniki bety to dalej to dla mnie abstrakcja jest... zawsze jak robiłam test to miałam nadzieję, że może jednak coś zobaczę - a wczoraj byłam pewna, że będzie biel - miałam w ogóle nie testować... gdyby nie te bilety to bym czekała na @ - a takto dla spokoju ducha coś mnie tknęło... xD
WOW!Kil lubi tę wiadomość
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
aśś wrote:Wróciłam z monitoringu, endo 6 mm, PJ 22 mm , wiec mozna dzisiaj zastrzyki wbijac i starac sie jutro...
Kurcze pęcherzyk piękny, ale to endo nie jest szałowe 😕 zawsze takie masz ? Lekarz nic nie proponuje aby je pogrubić? Ja też mam zwykle około 6 mm i dla mnie to jest słabizna, nawet zastanawiam się czy to nie jest przyczyna, że nic się nie zagnieżdża.
Co do tego procesu zostania rodzicami adopcyjnymi to jest masakra, te wymogi to jakby z księżyca spadli.
Jest nawet tutaj na forum jedna dziewczyna, która też z mężem się starała i niestety nie zdali egzaminu, bo uwaga mąż za rzadko mówi żonie, że ją kocha, a oni po prostu chcieli być autentyczni, szczerzy i uczciwi jak widać szczerość nie popłaca. Serio w głowie się to nie mieści.
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
🔜 sztuczna menopauza -
Kil wrote:On wiedział, że zrobiłam test po tym jak kupiliśmy bilety xD tylko założył, że znowu nic nie wyszło... a ja nie wyprowadziłam go z błędu xD
Kil lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań 06.2022
Trombofilia:
💁♂️
Kill gratuluję ! ❤️🤞❤️ toż to piękne dorodne krechy ! 🥰
Ja jestem teraz w 8 tygodniu i dalej nie wierzę ;ppWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2024, 10:03
Kil, Cukruś lubią tę wiadomość
-
jo_ana wrote:Kurcze pęcherzyk piękny, ale to endo nie jest szałowe 😕 zawsze takie masz ? Lekarz nic nie proponuje aby je pogrubić? Ja też mam zwykle około 6 mm i dla mnie to jest słabizna, nawet zastanawiam się czy to nie jest przyczyna, że nic się nie zagnieżdża.
Co do tego procesu zostania rodzicami adopcyjnymi to jest masakra, te wymogi to jakby z księżyca spadli.
Jest nawet tutaj na forum jedna dziewczyna, która też z mężem się starała i niestety nie zdali egzaminu, bo uwaga mąż za rzadko mówi żonie, że ją kocha, a oni po prostu chcieli być autentyczni, szczerzy i uczciwi jak widać szczerość nie popłaca. Serio w głowie się to nie mieści.Rozpoczęcie starań 06.2022
Trombofilia:
💁♂️
aśś wrote:Moje endo i tak juz lepiej, kilka cykli temu mialam po 3.5 mm... a teraz mam miedzy 6-9 mm, biore l arginine, resweratrol i wit E na to endo. Bralam w jednym cyklu esteofem od 5 dnia, ale spowodowalo to tylko cykl bezowulacyjny nawet na lameccie.
I Pauli też pecherzyk 23 mm i Endo 4 mm. Dostała teraz estrofem tuż przed owulacja, więc raczej wzrostu pęcherzyka już nie zahamuje, ciekawe jak będzie z owulka. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to może i taki sposób sprawdził by się u Ciebie, sama jestem ciekawa efektów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2024, 10:26
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
02/04 histeroskopia (przewlekły stan zapalny endometrium 5/10 + adenomioza) leczenie metronidazol+ doxycyklina
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
🔜 sztuczna menopauza -
aśś wrote:@Kil, takiego wejścia w Nowy Rok to my potrzebowałyśmy 🙂 podziwiam Cię, że nic nie powiedziałaś, ja to pewnie bym skakała jak idiota pod sufit i chodziła z bananem na twarzy 🍌
@jo_ana, wroce jeszcze z gratulacjami, ze mozesz rozpocząć procedure 🙂 jak widać, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 🙂
@Bubu, jak u Ciebie sytuacja? Będziesz testować i jak tak to kiedy? Ja tu wyczuwam duży potencjał n🦖
@Kokos, Ty w tym cyklu wolny strzelec? Bedziesz jakos szacowac czy brac ovi, albo progesteron na te krotkie fl?
@Cukruś, to ja tez sie wypowiem. Ja poszlam prywatnie na drożność właśnie z pianką. Na czytalam sie ma internecie, szłam przerażona i ze sobie nie dam rady, wzięłam meza zeby mnie odwiózł do domu. W okazało sie, ze lekarz ktory robil droznosc byl mega zaangazowany, powiedzial, ze nie zacznie jak nie bede gotowa, no pelna profeska. Poplakalam sie, ale to z emocji, bo generalnie lekko zaklulo zakladanie cewnika, a potem juz bezbolesnie. U mnie drozne jajowody, wiem, ze jak sa niedroznosci to moze boleć. Ale nie sttesuj sie, bo duzo w glowie wtedy siedzi 🙂
@Paula, trzymam kciuki za Twoje endo, niech robi sie grubiutkie💪
@Emka, wspolczuje sytuacji, chyba kazda z nas miala czasami tyle badań krwi, ze wygladalysmy jak rasowe ćpunki...
Ja trochę próbuje wrocic do zywych, ale nie oszczedza mnie. Chciałam zacząć procedury adopcyjne (bo na starania juz nie mam siły), ale oczywiscie nie mamy stazu malzenskiego (brakuje 1.5 roku). Dopiero wtedy mozemy skladac papiery, potem 5 miesiecy szkoleń i 1-2 lat oczekiwań... i w miedzyczasie nalezy skonczyc leczenie niepłodności (bo to ma byc czas na żałobę...) nie czaje tego i wkurza mnie to. Moj lekarz mowi, ze w koncu sie uda, bo ja mam przywrocone owulacje, ale u meza morfo 1%, ale to troche jak wrozenie z kart, moze pójść a moze nie pójść...
Przepraszam za wylane żale, ale po 2 tyg sie ulało ze mnie juz... do pracy chodze bo potrzebuje kasy, ale w tym momencir niecierpie tej pracy, a zlozylam chyba 1000 cv i cisza...34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
-
Kil gratulacje!!! Ale wspaniała wiadomość
I super wyjazd się szykuje! To wychodzi na to że zakup biletów wywołał tą piękną kreseczkę
U nas też w szczęśliwym cyklu już byliśmy o włos od zakupu biletów do Tajlandii
Kciuki za przyrosty i za betęKil lubi tę wiadomość
-
Cześć Dinusie 🙌
Kil, mega zagmatwanie, z którego wyniknęło samo Dobro 🥰 Kciuki zaciskam za piękną betę 🤞🤞a będzie taka, że spadną Ci kapcie! Zobaczysz 🤗 Myślę, że ten Dostinex był Ci potrzebny 😌
Kokosku, trzymam kciuki za męża 🤞Dacie radę!✊ Pochwal się akwarium jak skończysz 🤩 Tulę 🫂😘
Kropka, myślę o Tobie, jak się czujesz i kiedy kolejna wizyta?❤️ Jestem bardzo ciekawa płci Maluszka🤭
Paprota, a Ty jak się czujesz, nadal masz typowe objawy? Udało Ci się umówić do zakaźnika? ❤️
Aśś, kciuki 🤞🤞 Te procedury są zje@e😡 Ludzie chcą i otwierają serce, dzieci czekają, a oni potrafią zmieszać z błotem 😤 Czytałam gdzieś, że jest dosłownie garstka bardziej przyjaznych miejsc. Czy opieracie się tylko o swoją lokalizację?
Beezi, jak tam nockę przeżyliście z Ignasiem bez taty?🙃
Ja mam problem z brakiem żył, tylko z jednej leci krew 🫤 Polecam wypić przed wyjściem ze 3 szklanki wody, pomaga👌
Jeśli mogę prosić o pół kciuka wieczorem za wizytę, stresuje mnie bardziej niż jakakolwiek inna🫠
Rozwiązuję od rana sprawę wejścia listonosza na posesję i do domu 😑Ciekawe czy coś ugram🤔
Przynoszę ciepłe zimowe kadry z porannego spaceru 🤗
https://ibb.co/pJf7z9YKil, rozalaa, Lipcowa, Pfry lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Kil!!!! Cudowne wieści! Czekam na wyniki ❤️❤️❤️❤️❤️
Kil lubi tę wiadomość
👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀 -
Angi wdech i wydech - zdejmuje z Ciebie cały stres ❤️ kurcze a co z tym listonoszem? 🧐
A zdjęcia jak zawsze przepiękne ❤️Angi90 lubi tę wiadomość
-
Bubu tak jak innym dziewczynom jesteś mi podejrzana 🧐🧐 już się nic nie odzywałam, ale no coś musi być na rzeczy! ❤️
Angi ja z kolei ulubienica jesieni ❤️ ale takiej pięknej kolorowej ze słoneczkiem. Takiej gdzie można iść na spacer, ale w dresiku i w bezrękawniku. Nie nawidze upałów bo nienawidzę się przegrzewać. Ja nawet teraz przy takich temperaturach czasami chodzę w bluzie i bezrękawniku i odpukać jeszcze nic mnie nie złapało 🤞
Jeżeli chodzi o proces adopcyjny to dla mnie w Polsce też jest porażka.
Powinni zachęcać do adopcji a niestety takimi formalnościami niestety odstraszają...
Angi masz odemnie oba kciuki! A nawet i stopki zaciskam! ❤️
Lipcowa a jak tam Twój brzuszek? Chętnie zaktualizujemy widok 😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2024, 10:58
Kil, Angi90 , Lipcowa lubią tę wiadomość
👱♀️
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
✖️2023 2x stymulacja CLO
✖️2024 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
✨️ IVF ✨️
🍀✨️ 24/03/2025 start stymulacji ✨️🍀
🍀✨️ 07/04/2025 punkcja ✨️🍀
pobranych 8 🥚 ➡️ pICSI ➡️ 5 ❄️ ✨️🍀❤️
1 FET 05/05/2025 11 dpt <0,2 ✖️
2 FET 09/06/2025
7dpt 79,20 mIU/ml ➡️9dpt 208 mlU/ml ➡️11 dpt 389 mlU/ml ➡️12 dpt 525 mlU/ml ➡️14 dpt 980 mlU/ml ✨️🍀
16 dpt pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🥹✨️🍀
23 dpt plamienie, szpital, maluszek z ❤️🥹✨️🍀