Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paprotka, chyba każda z nas przed jednym czy drugim krokiem przeżywa stres. Wdech, wydech... spokojnie, przygotowałaś się najlepiej jak mogłaś.
paprotka17 lubi tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
paprotka17 wrote:Tabletka dziennie od 3 do 7 dc.
Ja miałam po 2 tabletki od 3-7 i po 1 od 8 do 9, to urosło mi 2, teraz miałam 3-5 dwie i 6,7 po jednej i też dwa jajka a zawsze było po jednympaprotka17 lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualnyKarolinaAnastazja wrote:Ej Kochana! Wiem, że masz stresika tutaj ale nie ma czym. każdy ma tutaj pytanie w głowie i chwile zwątpień. Wyjdzie to słoneczko kiedyś. Na razie staraj się nie myśleć i nie stresować 💗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 09:11
-
nick nieaktualnyFrutellka wrote:Ja miałam po 2 tabletki od 3-7 i po 1 od 8 do 9, to urosło mi 2, teraz miałam 3-5 dwie i 6,7 po jednej i też dwa jajka a zawsze było po jednym
-
Cukruś ✊
Amunicja, piękny wynik, mówiłaś, że kuperek do wysiadywania masz, więc będą z tego piękne potencjalne bobozaury 🥹✊
Paprotka, wdech i wydech, wszystko będzie dobrze 🍀❤️🩹
Paprota, piękny mały Heniu 🥹 Ja od początku mówiłam, że to Bąblowy brzuszek, więc musi być chłopiec, a co do pępowiny - u nas też z drobnymi komplikacjami, ale wszystko dobrze się skończyło, więc u Was też tak będzie ✊🍀
Rozala, tańczę nad matą edukacyjną, nie mam jak rozpalić ogniska, ale mam nadzieję, że podziała 🤞 Mnie też ostatnio Stary zdradzał w moim śnie 😂 I też był z siebie wręcz zadowolony z tego faktu, bo ja mogę zająć się dzieckiem, a nie muszę nim 😂😂😂
Zosia, jak się czujecie? Kciuki za glukozę ✊
Bambi, wróciłaś? ❤️🩹
KarolinaAnastazja, piękny wynik 😍 No i bez szaleństw następnym razem przy makijażu 😂 Ja rok temu miałam to samo, Stary wsadził mi swoją brodę w oko, też się zastanawiam co pomyśleli na Sorze 🙈
Angi, oby teraz już spokojnie po tych lekach 🍀
Niaha, jak się czujesz? Jak Wam idzie budowa?
Siesiepy, super, że udało się z koniem i oby wypaliły te narty 😁 Śmigaj w tym roku, bo następna zima już nie pozwoli na takie szaleństwa🤰🏻🤞
Edit, Mart piękny brzuszek 😍 nadal nie wiem kiedy to zleciało, że już trzeci trymestr 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 09:31
paprotka17, Paprota9418, Amunicja, rozalaa, siesiepy, Angi90 , Mart768, Paula29 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Beezi wrote:Niaha, jak się czujesz? Jak Wam idzie budowa?
Hejka, u mnie bez zmian. Żyje sobie z miesiąca na miesiąc, bez szału. Czas do in vitro szybko zlatuje. Troszkę się czaję na dofinansowanie, ale obawiam się, że możemy się nie złapać przez dochody.
Z budową lipa, bo aktualnie mamy blokera. Wciąż nie mamy wody, przez co wszystko się opóźnia. Urząd który miał założyć nam licznik miała problem do hydrantu w ulicy, przez co trzeba było go przenieść. Teraz przerzucają się papierami z osobą odpowiedzialną za to.
A dopóki nie ma wody, nie działa piec gazowy, przez co jest w domu zimno. Z tego też powodu nie możemy zacząć kłaść gładzi (bo powinno być w domu około 15 stopni).
Ostatnio też na kamerach widziałam jak jacyś ludzie weszli na podwórko i zaglądali do domu przez okna xD pewnie ciekawskie jaja z nich, ale bardzo mi się to nie spodobało 😵. Przyspieszymy ogrodzenie terenu (na razie płot mamy po z tyłu budynku, brakuje jeszcze z przodu), chociaż początkowo chcieliśmy się z tym wstrzymać i te pieniądze przeznaczyć na wykończeniówkę.
Z innych rzeczy, tydzień temu mieliśmy kolizję 🤪 auto w naprawie. A bez auta jak bez ręki 🫣 -
Dzień dobry!
Cukruś 🤞🏼🤞🏼za dojazd i ciałka żółte 🍀
Amunicja, to już mi się bardziej podoba 😚 Chciałabym mieć również takie podejście, będę się starać mocno, bo jestem jednak bardzo emocjonalna🥴
Rozalaa, potańcowałam w Twojej intencji nawet pod kościołem z rana 😅💃🏼 Przyłaź 🦧 wredna🤨
Zosis, 🤞🏼🤞🏼za cukry 🍀 Dziękuję, zapisałam 😘
Czuję się średnio 😅 Ale już nawet nie będę Wam pisać szczegółów. Po prostu jak biorę zastrzyk w niedzielę to mocno działa na mnie tak do wtorku, środy🤔Potem jest zupełnie normalnie. Także pół tygodnia jest do bani, ale walczę z tym 💪🏼
Frutellka, no pije to żelazo, całkiem dobre 😅 Dziś będzie 5 dzień. Mam już receptę na kolejne opakowanie, ale i tak to choroba drogie jest 🫣 Żadnych skutków od tego nie odczuwam ☺️
Paprotka, czyli u Ciebie ta pierwsza stymulacja też jest taka rozpoznawcza, nie martw się, niech będzie jedno, ale silne jajeczko ✊🏼Masz jeszcze podgląd przed IUI? A chłop pewnie się stresuje razem z Tobą 😬
KarolinaAnastazja!!! czy to Ty piękna mordko?!😍 Bo jeśli tak to normalnie masz 🦶🏼w🍑 za to ostatnie "brzydka i gruba"! Nosz cholera jasna 😤
Niaha, oby szybko wzięli się za tą wodę u Was✊🏼 a drudzy naprawią auto🤞🏼A obcy, no nic mnie bardziej nie wku 🤬 Tylko, że czasami i płot im nie przeszkadza 🫢 Nie martw się na zapas, czekamy cierpliwie na wytyczne 😶🌫️
Ejjjj ekspres mi się psuje 😩 Stary zamówił zawór wody, ale jeśli to nie pomoże to trzeba nowy kupić 🫤 Eh... Ma tylko 5 lat, no nie spodziewałam się 😂 Nadźka pojechała na wycieczkę, więc mam jeszcze 7h swojego Slow Day 🤗paprotka17, Amunicja, rozalaa, Niaha lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
nick nieaktualnyAngi, tak jeszcze mam pogląd i będą decydować czy czekamy dalej czy jedziemy z IUI. Mam wrażenie, że mój facet się nie stresuje, ale może dobrze się kryje 😉
To mnie zmartwiłaś, bo mam wykupiona gwarancje do 5 lat, a jak się właśnie po 5 zepsuje to się wkurzę 😅 Ostatnio blender się nam zepsuł miesiąc przed upływem gwarancji. Zwariować można 😐
Niaha, a coś już wiadomo o kryteriach? Szukam i nic nie znajduje. Dlugo już czekacie na wodę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 10:39
-
Niaha, ja pytałam panią doktor o to dofinansowanie i powiedziała, że pewnie będzie na podobnych zasadach co kiedyś + ewentualnie jakieś dodatkowe wymogi jak w tych samorządowych (np. BMI nieprzekraczające...). Kryterium dochodowe byłoby na maksa krzywdzące, bo my jako osoby bezdzietne nie mamy na kogo dzielić dochodów, więc te dochody będą wysokie. Ale nie czarujmy się, przy kosztach leczenia niepłodności te nasze dochody są niczym. Poza tym oboje pracujemy, więc odprowadzamy składki i płacimy podatki, więc coś nam się należy od tego państwa. Ja się szykuję na dofinansowanie w razie W 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 10:41
paprotka17, rozalaa, Niaha, Cukruś lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
https://www.medexpress.pl/ochrona-zdrowia/mz-powoluje-zespol-ds-programu-in-vitro/?fbclid=IwAR2ruw55WpiC_2hIrl0h5jTF6lktWkHlRreqxGg15XkMsZXftrzS2rm3tXo
Wczoraj było pierwsze spotkanie zespołu.
Trochę im zajmie zanim dojdą do porozumienia w każdej kwestii.
Emka, wracam do odkładania pieniędzy w skarpetę skoro oni mają patrzeć na moje BMI
😂😂Atak śmiechu z rozpaczy norrmalnie 😂
Paprotka, noooo a kiedy kciuki trzymać?☺️
Starzy to się nieźle kamuflują, mój ze wszystkim na tak, ale po jakiś 2 m-cach powiedział głośno, że sobie w głowie poukładał nareszcie😏
Ja już nie wykupuję dodatkowych gwarancji i tak z góry zakładam, że jak ma walnąć to walnie po😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 10:54
paprotka17, Niaha, Paprota9418 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Karolina, Angi ej, ja też się odchudzam. Może nie jakoś spektakularnie bo sama wiem, że na za dużo sobie często pozwalam zamiast trzymać się diety, ale przynajmniej mam motywajcę, by przestać. :p Znowu wlazłam na nadwagę więc trzeba powiedzieć kiedyś "dość". Także z chęcią się dołączę do kółeczka wzajemnej motywacji.
Amunicja mimo wszystko takie podejście gdzie zakładasz, że dany czas jest etapem czegoś większego jest dobre, bo nie załamujesz się przy pierwszym niepowodzeniu. Ale patrzenia tylko i aż tak pesymistycznie lepiej nie popierać. Oczywiście najlepiej, żeby go jednak nie było.A co do tych jajek, hahahha ale to może okazać się dobry sposób.
paprotka jestem, tak miało być. Mam dostawać zdjęcia i mowili, że mogę wpadać jak będę przejazdem (raczej w Łodzi mało kiedy jestem, ale nie wykluczam, że kiedyś nie skorzystam) A ty wdech i wydech, spokojnie. Zrobiłaś wszystko najlepiej jak mogłaś i to jest najważniejsze w tym momencie.
Paprota to super, że teraz wszystko jest ok. Najważniejsze, żeby tak zostało. Do kiedy mogą pojawić się problemy inne niż mniejsza masa urodzeniowa?
rozalaa polubiłam za kawkę, nie za spóźniającą się gorylicę!Widzisz, u Ciebie goryl, u mnie owulka się ociąga. Dam jej czas do soboty a jak nie to lutka. :p
Cukruś, mam dwa to daję dwa od razu!
Zosis ja też nigdy nie rozumiem o co tyle szumu przy tej glukozie. Ot, słodka woda. :p Ale rozumiem, że ciężarne może po prostu czasem mulić.
Beezi oj nie wiem, nie wiem. To się jeszcze okaże.A sen miałaś cudny, patrz jak się chłop zatroszczył. :DDD
Niaha widzę, że u Ciebie się dzieje. Jest stresik jak patrzysz na to, jak ten czas lcei?Serio będzie próg dochodowy? W sumie pierwsze o tym słyszę, ale jeszcze się nie interesowałam... Mówisz o tym rządowym programie? Popieram Emkę, że to będzie krzywdzące. Bo to, że ktoś zarabia tyle i tyle (a potem wydaje 90% tego na kredyty, rachunki, zobowiązania czy jedzenie) nie oznacza, że w dwa miesiące uzbiera na całą procedurę z milionem badań i lekami.
Angi bez ekspresu jak bez ręki. Trzymam kciuki, żeby się udało. W DeLonghi u moich teściów w każdym razie był taki sam problem i wymiana tego dziadostwa wystarczyła.Angi90 , paprotka17, Paprota9418 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, cd138, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
🌈naturals 🙈
30.07 ⏸️ - 12dpo - beta 45,9
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
Ja glukozę będę miała
Do zrobienia po następnej wizycie… akurat tego się boję i nie wiem czy nie ogarnę pobierania w domu, bo przy T. Nie wytrzymałam do drugiego pobrania, ledwo doleciałam do WC, nie dość że o mało nie napaskudziłam im na korytarzu 😂 to jeszcze mi było słabo i oblewały mnie zimne poty 🫥🫥 -
Angi, to nie są żadne potwierdzone informacje tylko bardziej gdybanie, więc spokojnie 😊 Taka była odpowiedź pani dr, gdy zapytałam ją czy my w ogóle możemy myśleć o takim dofinansowaniu. Nie mam pojęcia jakie są warunki w tych samorządowych, ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle 🙄2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół: 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół: 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
05/2025 - mezoterapia jajników
ANA 1, ANA 2, AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
nick nieaktualnyAngi, ja to sama nie wiem, co o moim myśleć. W sumie on jest zadaniowy, a z drugiej strony ma już też trochę dość, że to się tak ciągnie. Ale czy się stresuje to serio, nie mam pojęcia 🤔 A kiedy? To jest dobre pytanie. Od środy do piątku. Okaże się na podglądzie.
Kiedys pół żartem pół serio pytałam mojego czy będziemy na koniec tej wykupionej gwarancji zrzucać ekspres ze schodów czy coś 😅 Skoro już ją mam i od mechanicznych uszkodzeń jest, to niech dają nowy 🤣 Ale obawiam się tych nowszych, żebym się po dwóch latach nie zdziwiła jak padnie.Angi90 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny 😉 Wróciłam z urlopu i podczytuje Was. Beezi widziałam, że wywolujesz mnie 💖
Mentalnie jestem w dołku. Nie mam siły na tę karuzelę starań. Mamy zlecone kolejne badania, ustalony termin zabiegu żpn, moja konsultacje pod kątem endometriozy, ale nie chce się w to wkręcać. Po prostu wiem, że ta ciąża jeszcze daleko, a może nie będzie jej wcale. I coraz mniej mi na tym zależy. Zobojętniałam na widok innych dzieci, na teksty mojej mamy o czekaniu na wnuki (które kiedyś by zabolały as f*ck). Po prostu odsuwam się od tego towarzystwa i od tej presji. Na forum też chcę być mniej, bo w tej chwili nie mozecie na mnie liczyć. Mam chłodną głowę i mało entuzjazmu. Przepraszam..
Wczoraj dostałam 🐒. Tym razem praktycznie same skrzepy. Ostatnio próbowałam tępić bakterie Fluoziminem. Wychodzi na to, że nie pomogło. Za Waszą radą zamawiam Vivomixx. Ale nie mam w sobie tej dyscypliny, żeby trzymać dietę, brać suplementy itp.
Stuknęło nam dwa lata starań, gdyby to miało pomoc, to chyba już by pomogło? Nie chcę też iść na inseminację - nie wierzę, że przy tych wynikach nasienia i stanie zapalnym, które mamy teraz, to by zadziałało, a takie rozczarowanie rozsypałoby mnie kompletnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2024, 13:15
Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30 -
Heej laseczki 🤗
Rozala rozpalam ognisko i tańczę z Twoim 🦧. Tak go wymęczę że zaraz do Ciebie przyjdzie 😅 mam nadzieję że staremu "wybaczyłaś " tą zdradę, chciał dobrze 😂
Amunicja chłodna głowa na tym etapie wskazana ale nie pesymizm! 10 jajek to bardzo dobry wynik więc trzymam kciuki żeby te 🥚🥚 przyniosły bobozaura 🤞
Angi No Ty jak się za coś weźmiesz to nie ma ch*ja musi się udać 😁 naprawdę świetny wynik 😍 jestem ciekawa ile zostanie Ciebie do lata w takim tempie 🤔
Paprota jesteś bardzo dobrze przygotowana! A to co teraz mąci Ci w głowie to stres i jest jak najbardziej zrozumiały. Zrobiłaś już wszystko co mogłaś ✊️
Paprota no cześć Heniu 🥰 rośnij zdrowo maluszku!
Cukruś masz moje kciuki i za podgląd i za dotarcie na czas 🤞
Zosis i jak po badaniu? Dobrze się czujesz ?bo że smakowała to już wiem 😅
Emka mam nadzieję że przypuszczenia odnośnie kryterium dochodowym nie sprawdzą się bo wychodzę z założenia że jeżeli ktoś dużo zarabia to nie będzie bawił się w dofinansowania tylko podejdzie sobie prywatnie do procedury 🧐
Niaha a myśleliście o założeniu monitoringu w domu? Nawet dla własnego bezpieczeństwa. Napewno na ten moment będzie to tańsza inwestycja niż ogrodzenie.
paprotka17, Amunicja, Angi90 , rozalaa, Paprota9418 lubią tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
nick nieaktualnyBambi, rozumiem. Za mną już wiele więcej lat, więc takie cykliczne zawieszenia miałam już kilka razy. Są potrzebne. Trzeba sie czasami od tego odciąć. A fakt, z zapaleniem i problemami z nasieniem (rozumiem, że bakterie, bo morfo ładna, a na problemy z ruchliwością IUI jest właśnie propozycją) nie ma co się pchać w IUI, lepiej najpierw z tym podziałać. Wizyt przypadkiem nie odwołuj, ale jak czujesz, że potrzebujesz teraz przestrzeni to daj sobie czas z dalszymi działaniami. Zobaczysz, lada moment wrócą Ci siły.
-
Siesiepku ja z tego co pamiętam, to ty dobra dupa jesteś
To co ty wymyślasz z deficytem ?
Angi - jeju najgorzej chyba jak się express popsuje, mam dwa jak coś to bedę na wymianę z biura taszczyć do domu.. teraz wszystko się psuje po okresie gwarancji grr...
Stary mó pracuje w firmie, gdzie produkują maszyny, to normalnie każda ma datę kiedy ma ebnąć wgraną, żeby serwisant przyjechał.. 😑 Wiec nie zdziwię się, jak jest coś takiego właśnie w ekspresach, pralkach, lodówkach..
P.S. 🙋♀️☺️
Niaha, ah raz na wozie raz pod wozem. Ogólnie kwestia hydrantu jest mi bardzo znana, też się szarpałam z wodociągami 2 lata, bo wstaweili przed moją budową hydrant w samym świetle bramy wjazdowej...poszłam na taki toporek wojenny aż głowa mała..aż pewnego dnia jechała smieciarka, która zahaczyła, dupiła woda na wszystkie strony, w tym po ścianie mojego domu, porobiłam zdjęcia, poszło pismo od adwokata i sprawa się wyjaśniła. W tydzień czasu hydrant został przeniesiony, szkody poprawione- szkoda tylko, że siłą a nie po dobroci..
A co do stłuczki to mocno auto macie kolizyjne? Ja staram się dużo tuptać na nogach od stycznia i widzę jak brakuje tego auta jak go nie ma (specjalnie chodzę do pracy na nogach).
Angi90 lubi tę wiadomość
-
paprotka17 wrote:Bambi, rozumiem. Za mną już wiele więcej lat, więc takie cykliczne zawieszenia miałam już kilka razy. Są potrzebne. Trzeba sie czasami od tego odciąć. A fakt, z zapaleniem i problemami z nasieniem (rozumiem, że bakterie, bo morfo ładna, a na problemy z ruchliwością IUI jest właśnie propozycją) nie ma co się pchać w IUI, lepiej najpierw z tym podziałać. Wizyt przypadkiem nie odwołuj, ale jak czujesz, że potrzebujesz teraz przestrzeni to daj sobie czas z dalszymi działaniami. Zobaczysz, lada moment wrócą Ci siły.
Właśnie myślałam o Tobie wczoraj 💚 Dziękuję, że się odezwałaś. Wiem, że potrzebuje przestrzeni, z drugiej boję się straconego czasu. Że będę kiedyś żałować.
Tak, w nasieniu leukocyty i fragmentacja za wysoka. Morfo ostatnio spadło, 2%.paprotka17 lubi tę wiadomość
Ona: 32 lat, On: 33 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30