Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za kciuki Dziewczyny
pani doktor zgodzila sie mnie prowadzic, chociaz tak naprawde zostala mi jedna wizyta 🙈 ale nawet się w miarę dogadałyśmy. fotki też nie mam, bo nie ogarnelam sie z tym zupelnie 🙈 ale Oliwka ma juz 2,5 kg, wiec jest dobrze
za to ja już ważę 70 kg i powiem Wam, że tak duzą roznice w wadze naprawde odczuwa sie w stawach, nie spodziewalam sie, ze az tak. Jutro w planach szczepienie na krztusiec i telefon do szpitala, zeby umówić termin cc 💪🏻
Przepraszam, że Was nie nadrobię teraz, ale muszę się chwilę przespać, bo padamto chyba na tą zmianę pogody już mnie tak łapie.
Angi90 , Niaha, siesiepy, Lipcowa, Nataliii, Emka06, Beezi lubią tę wiadomość
🙋♀️32 🙋♂️ 43
Starania o pierwsze dziecko
na luzie od 12.2020
na poważnie od 08.2021
wrzesień 2022: cb
styczeń 2023: cb?
marzec 2023: cb?
maj 2023: poronienie 7tc
08.09.23 - II
13.05.24 - Oliwka jest z nami -
Melduję że u nas wszystko w porządku młody rośnie jak na drożdżach
ma 360g 🥰
Karolina super wieści 🥰 niesamowite uczucie nie ?
Migotka może to przy aplikowaniu proga coś podrażniłaś ?łez i nie badaj tam nic więcej 😘 wszystko będzie dobrze 😘
Claire połówkowe było w tamtym tygodniu w innym miejscu a teraz wizyta u mojej pani doktorrozalaa, Anka96, Angi90 , Niaha, siesiepy, Lipcowa, Nataliii, Emka06, Beezi, migotka_ lubią tę wiadomość
-
Migotka, to na pewno nic strasznego, ale masz rację - dzisiaj już odpoczywaj. Niech Stary Ci (tfu! WAM) tam nadskakuje.
Anka, trzymam kciuki za to, żeby udało Ci się w końcu skontaktować z którymś ze szpitali. To jest aż niewiarygodne, jak ciężko to idzie...
Siesiepy, ja bym chciała tylko tak przypomnieć, że to Ty pierwsza na mnie krzyczałaś po bieli 9 dpo po ovi.Także cierpliwości, daj sobie szansę!
Angi, dawaj znać po badaniach, jak poszło.
Mart, KarolinaAnastazja, Paprota, same dobre wiadomości przynosicie. Cudownie! ❤️
Angi90 , Anka96 lubią tę wiadomość
👩🦰34 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗
[img]https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10771;30/st/20240702/dt/6/n/Księżniczka/k/8a4f/age.png[/img] -
Wróciłam i padłam, z głodu, zimna i bólu głowy. Zjadłam w końcu (od 14-tej wczoraj), wypiłam 1,5 l wody, przespałam się 2h i już jest w porządku 😊Wyleżałam się tam na tym stole, ale głupio było drzymka złapać 🙈 Miałam zdjęcia całego układu moczowego na świeżo, 15 min po kontraście, po kolejnych 30 min jak pęcherz się napełnił porządnie i później na pustym pęcherzu. Sam kontrast spoko, pielęgniarka z doświadczeniem - po wenflonie mam kropkę. Gorąco się po nim robi, metalicznie w ustach, a potem czuć jak zlatuje w dół i jest ogień w kroczu 😳Po chwili te odczucia zanikają, ale pielęgniarka uprzedziła żebym nie chciała wstawać do toalety 😅 Dowiedziałam się, że mam wysoko osadzone nerki i długi tułów oraz, że coś blokowało przepływ po tych 15 minutach. Opis ma być 2-3 tygodni i wtedy Urolog.
Jak już piszę o sobie. Jutro mam zrobić badanie moczu ogólne+posiew. Popołudniu mam wizytę u diabetologa. W czwartek mam nefrologa- mam nadzieję, że pozwoli odłożyć antybiotyk. Wczoraj miałam ostatnią wizytę u dentysty - zęby wszystkie zdrowe i czyste😁 Chociaż z tego się cieszę. Piątkowe badania wyszły średnio 🫤 https://ibb.co/Pz8JjZs
Insulina spadła z 12,9 na 10,4.
Żelaza wcześniej nie badałam, a jest nisko. Ferrytyna wzrosła z 14,06 na 30,46.
Kwas foliowy wzrósł z 9,14 na 12,4.
B12 spadło jeszcze z 422 na 390 😑
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tą B12, bo moja rodzinna tego nie ogarnia, jest przecież w widełkach. Może w Klinice?🤷🏼♀️
Z góry przepraszam za długi wywód 😘👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 27t2d 1118 g 🧬ok
30t1d 1585g🍇| 34t1d 2300 g 🎃|37t2d 3170g🙃
FAUCS 15.05.2025⏳
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Kurcze u mnie też ciężko z bólem głowy 🫣
W Trójmieście musi być mega niskie ciśnienie. Wypiłam kawę, ale pomogła tylko na chwilę 😔
Angi90 intensywny czas u Ciebie 😅
U mnie z B12 pomógł endokrynolog przypisując energamme.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 16:11
Angi90 lubi tę wiadomość
-
Angi co za przeżycia, dobrze że już za Tobą 😘
Najważniejsze, że wskaźniki idą do góry, wygoda to coraz lepiej, insulina też pięknie spada 😉
A bierzesz B complex? Z mojego doświadczenia w klinikach średnio się przejmowali wynikami witamin i innych minerałów ☹️Angi90 lubi tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
RinTinTin wrote:A bierzesz B complex? Z mojego doświadczenia w klinikach średnio się przejmowali wynikami witamin i innych minerałów ☹️
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
IVF '24🍀
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
FAUCS 15.05.2025⏳
PTP 21.05.2025
-
Angi90 wrote:Wróciłam i padłam, z głodu, zimna i bólu głowy. Zjadłam w końcu (od 14-tej wczoraj), wypiłam 1,5 l wody, przespałam się 2h i już jest w porządku 😊Wyleżałam się tam na tym stole, ale głupio było drzymka złapać 🙈 Miałam zdjęcia całego układu moczowego na świeżo, 15 min po kontraście, po kolejnych 30 min jak pęcherz się napełnił porządnie i później na pustym pęcherzu. Sam kontrast spoko, pielęgniarka z doświadczeniem - po wenflonie mam kropkę. Gorąco się po nim robi, metalicznie w ustach, a potem czuć jak zlatuje w dół i jest ogień w kroczu 😳Po chwili te odczucia zanikają, ale pielęgniarka uprzedziła żebym nie chciała wstawać do toalety 😅 Dowiedziałam się, że mam wysoko osadzone nerki i długi tułów oraz, że coś blokowało przepływ po tych 15 minutach. Opis ma być 2-3 tygodni i wtedy Urolog.
Jak już piszę o sobie. Jutro mam zrobić badanie moczu ogólne+posiew. Popołudniu mam wizytę u diabetologa. W czwartek mam nefrologa- mam nadzieję, że pozwoli odłożyć antybiotyk. Wczoraj miałam ostatnią wizytę u dentysty - zęby wszystkie zdrowe i czyste😁 Chociaż z tego się cieszę. Piątkowe badania wyszły średnio 🫤 https://ibb.co/Pz8JjZs
Insulina spadła z 12,9 na 10,4.
Żelaza wcześniej nie badałam, a jest nisko. Ferrytyna wzrosła z 14,06 na 30,46.
Kwas foliowy wzrósł z 9,14 na 12,4.
B12 spadło jeszcze z 422 na 390 😑
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tą B12, bo moja rodzinna tego nie ogarnia, jest przecież w widełkach. Może w Klinice?🤷🏼♀️
Z góry przepraszam za długi wywód 😘
Ja B12 brałam w pompce w płynie jak witaminka D, może spróbuj takowej (?)
Ale masz napięty grafik z tymi wizytami- szok!
Ja też przeważnie z nowym rokiem odwiedzam lekarzy na kontrolę 😅
A ten kontrast...brrr jak sobie pomyślałam, chyba musi to być straszne uczucie jak tak opisujesz 😵💫
A to coś co zablokowane było na te 15 minut, będziesz miała opisane co to było? 🤔
Do jutrzejszego moczy przygotuj się ładnie a nie jak ja z konopii😂😂😂
Angi90 lubi tę wiadomość
-
🥕Migotka ja jestem zdania, że to nic poważnego, ale masz okazję wypoczywać to wypoczywaj i brzej stópki ♡
🥕Niaha, może jak nie kawka to mocniejszą lekko herbata? 😊
Chodz u mnie na bol glowy najlepszy sen 😴
🥕Anka to jakieś jaja są z tym dodzwonieniem się...odpisała na sms? To jak y mnie dodzwonić się do ZUSU 😂
🥕Paprota kawaler Heniutek już spory ! 😊😊 dobrze, że u Was wszystko Oki ♡
No emocje niedoopisania, widzieć jak to wszystko się tworzy, no dla mnie ogólnie dziecko, że potrafi się stworzyć to jest CUD ! A jeszcze, mi to jest dane to odczuwać, to podwójny CUD. Jakoś im człowiek bardziej się stara tym bardziej się delektuje tym co osiągnął i chodz ma 1.6cm to jest naszym NAJWIĘKSZYM szczęściem 😍 ahh zresztą wiesz sama 😊
🥕Zosiu jak tam ćwiczenia na piłce? 😁🤭
🥕Mart odezwij się jak się wyśpisz ♡ ale, że już tylko jedna wizyta została? Szok!! Kolejną informacje wyłapałam w Twojej wiadomości do doczytania🔎
🥕Siesiepy ja czekam na Twoje testowanie 😁😁😁 obyś wysiurała te kreseczki intensywniejsze 🍀
🥕Rozalla Matko Naszą, co tam u Ciebie? 😊
🥕Bezzi jak tam odespałaś coś troszkę?
🥕Niaha kto nie wytrzyma jak nie dinomamuśka! Dasz radę a z czasem te igły będą igiełkami i nie będą takie straszne 😊
U mnie wieje, pizga złem, jakby śnieg miał padać a w tym wszystkim słońce świeci. Byłam na spacerze po polu ale tak wiało aż mnie do przodu przechylało🤣
Coś mam smaka na zupę, idę chyba garnek nastawie taką wiecie, wiosenną warzywną 😁🍜
Co macie na obiad? Poszukuje inspiro na jutro 😁Paprota9418, Niaha, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Zosis wrote:Migotka, to na pewno nic strasznego, ale masz rację - dzisiaj już odpoczywaj. Niech Stary Ci (tfu! WAM) tam nadskakuje.
Anka, trzymam kciuki za to, żeby udało Ci się w końcu skontaktować z którymś ze szpitali. To jest aż niewiarygodne, jak ciężko to idzie...
Siesiepy, ja bym chciała tylko tak przypomnieć, że to Ty pierwsza na mnie krzyczałaś po bieli 9 dpo po ovi.Także cierpliwości, daj sobie szansę!
Angi, dawaj znać po badaniach, jak poszło.
Mart, KarolinaAnastazja, Paprota, same dobre wiadomości przynosicie. Cudownie! ❤️
Hej hej, ja się nie załamuje, mnie wkurzyły tylko testy testeo, które białe po zrobieniu potem prezentowały całą gamę kresek! Przypominam że w piątek byłam przekonana że nie mam już ovi we krwi, a to testeo zawiódł i pokazał kreskę jak wysechł test. Serio.
Widać to również po facelle że posiadam wciąż ovi w moczu.
Przepraszam że się nie odnoszę do Was ale skasowało mnie krwawienie z nosa dwugodzinne (w końcu wzięłam cyclonamine i siedzę z wkładem w nosie jak debil). Plus intensywny irytujący dzień. 😅 Właśnie jem pieczony rosołek. ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 17:17
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji -
KarolinaAnastazja, jaki słodki Gumiś🥰❤️
Tak, gotowa jestem 🫡 pojemniczki na miejscu 😂
Mart, ja nie wiem gdzie Ty tą wagę chowasz 🧐dla mnie jesteś za chuda ciągle 😂 Super, że się dogadałyście😊 Zaraz zaczniemy odliczać czas do widzenia się z Oliwką 😍 Daj znać jak umówisz termin 😘
Paprota, super, że Henio rośnie 😃🩵
Migotko, jakie ciemne chmury?!🤨
🌬️Nie ma! Pozytywne myślenie ma być 🍀
Brązowe ślady to nic, albo lek, albo zadrapanie albo wizja BuBu 😁Oby!✊🏼 Bez paniki Słońce Ty nasze!☀️
Siesiepy, już widzisz jak wybarwia się Ovi 😉 Teraz rzuć to testowanie na 2 dni w pieruny, a potem sikaj z całych sił🤞🏼🤞🏼🍀
Anka, ale dzwoniłaś tam do godziny 12-tej? Często później już nikogo nie zastaniesz za biurkiem do odbierania telefonów. Najlepiej dzwonić po prostu na oddział. Nie liczyłabym raczej na to, że do Ciebie oddzwonią.
Niaha, dzięki 😊 Już podejrzałam, że dawka x2 mojej, spróbuję coś wskórać u diabetolog, zajmuje się też endokrynologią trochę i to ona mi zwiększyła Metforminę, więc niech teraz myśli jak naprawić B12😅
Frutellka, Frutellka! Kiedy kciuki trzymać?😁Paprota9418, Niaha, siesiepy lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
IVF '24🍀
FAUCS 15.05.2025⏳
PTP 21.05.2025
-
Angi, to badanie brzmi jak jakiś koszmar!
Mam nadzieję, że nie będziesz musiała go już nigdy więcej powtarzać.
Siesiepy, co to za dwugodzinne krwawienie z nosa?! Ej! To nie jest normalne!!
KarolinaAnastazja, oczywiście, że dzielnie ćwiczę na piłce + już Wam nie pisałam, ale i roller do masażu pleców sobie dokupiłam. Po takim pakiecie to ja mogę w tej ciąży chodzić - plecki nie bolą. 😅 A ostatnio jednak jest intensywnie. Teraz np. nadaję do Was z centrum dowodzenia na budowie, już nawet sobie laptopa przytargałam, bo wygodniej mi się wszystko wyszukuje (szukam lodówki SBS!) i projektuje. 😅 A co tam. Pochwalę się. Kuchnia w końcowej fazie projektowania (do majówki chcę podpisać umowę - wtedy dojedzie końcem maja, początkiem czerwca), łazienka już też ma prawie cały koncept (będzie granat na podłodze i biel na ścianach, muszę tylko zabrać Starego do outletu, żeby odebrać płytki i zamówić prysznic - znalazłam właśnie pół godziny temu), gres na dół wybrany (muszę tylko zamówić przez neta, bo tak oszczędzę ponad 1,5 tys. zł, żeby na majówkę przyjechał). Panele do pokoju na dole odebraliśmy w sobotę (za całe 28 zł/m2 😅), Stary właśnie kończy szpachlowanie klatki schodowej, do końca tygodnia powinien poszlifować i... Lecimy z tym!Stary przedłużył sobie majówkę i będzie miał 9 dni wolnego, więc liczę, że po majówce to już będę widzieć jakiś efekt domu, a nie tylko budowy. 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2024, 17:55
Angi90 , Paprota9418 lubią tę wiadomość
👩🦰34 🧔39
[img]https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10771;30/st/20240702/dt/6/n/Księżniczka/k/8a4f/age.png[/img] -
Zosiu koniecznie pochwalić się musisz projektem kuchni uwielbiam projektować pomieszczenia 😊 a widziałaś płytki w jodelke granatowe do łazienki jako akcent? Może wpasują ci się w granat na podłodze I co zlote dodatki? 🤔😊
Coraz bliżej u Was ♡
Zazdroszczę tak pozytywnie, bo mimo, że mam to za sobą to bym coś urządziła 🤪🙈 -
KarolinaAnastazja wrote:Zosiu koniecznie pochwalić się musisz projektem kuchni uwielbiam projektować pomieszczenia 😊 a widziałaś płytki w jodelke granatowe do łazienki jako akcent? Może wpasują ci się w granat na podłodze I co zlote dodatki? 🤔😊
Coraz bliżej u Was ♡
Zazdroszczę tak pozytywnie, bo mimo, że mam to za sobą to bym coś urządziła 🤪🙈
Mam lada dzień dostać wizualizację kuchni to wrzucę.
Jodełki w tej mojej małej łazience się boję (może w większej na górze w przyszłości), zwłaszcza że podłoga będzie w dekorze - gres mam upatrzony Grunge Blue + najzwyklejsze białe duże płytki na ścianę. Pod prysznic myślałam o Moha Bricks, ale chyba nie będę już kombinować.🙈 A dodatki w chromie i drewnie, bo za złotem nie przepadam...👩🦰34 🧔39
Angi, ja mam mutacje mthfr i Pani dr zaleca 800 tych jednostek metylowanego kwasu foliowego więc może trzeba trochę podbić dawkę, podobno wiele kobiet ma tą mutacje więc może warto spróbować podbić dawkę 🤔 albo zmienić na PrenaStart CARE - tam są super dawki ☺️ zakwasik z buraka pijesz? Jeśli nie to zdecydowanie czas zacząć 😎
Migotka może być podrażnienie, wczoraj się tam pakowali tymi kabelkami to coś tam się mogło podrażnić, spokojnie 🪷 🧘♀️
Anka do prywatnych klinik to się człowiek raz dwa dodzwoni, ale na NFZ już samo połączenie graniczy z cudem 😒
Mart zdradzisz co było powodem tak nagłej zmiany? 🧐😊
Karolina wiosenna warzywna zupka 🤤 wbijam do Ciebie na obiadek 😅 a co u mnie? Musze siknąć na patyk - zbieram się w sobie cały czas, brak objawów jakichkolwiek to i brak motywacji 😂
Angi90 lubi tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Zosis wrote:Mam lada dzień dostać wizualizację kuchni to wrzucę.
Jodełki w tej mojej małej łazience się boję (może w większej na górze w przyszłości), zwłaszcza że podłoga będzie w dekorze - gres mam upatrzony Grunge Blue + najzwyklejsze białe duże płytki na ścianę. Pod prysznic myślałam o Moha Bricks, ale chyba nie będę już kombinować.🙈 A dodatki w chromie i drewnie, bo za złotem nie przepadam...
Ja postawiłam też na białe ściany w łazienkach (mam dwie i zrobiłam takie same) A doły mam w marmurze szarym z bielą) no I dorzuciłam srebro i duz,dużo luster 😊
Do twojego zestawu pomysł faktycznie o ciepłym drewnie 😊
A grunge w macie? Połysku bym się bała chyba w tak ciemnym odcieniu 😁 -
Lipcowa, rozalaa, Niaha, Nataliii, Angi90 , Paprota9418, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Beezi dobrze, że Ignasia to nie boli 🍀 do czwartku już blisko, lada moment i będziecie znali dalsze kroki 😊 z Lili to prawda - najpierw widmo przedwczesnego, a teraz widmo wywołania 🙈
To pokazuje tylko tyle, że w ciąży nie można być niczego pewnym 😊
KarolinaAnastazja jaki piękny mały Cud na usg 🥰
Nie obejrzysz się kiedy, a będzie tak kopał tymi nóżkami, że na pewno tego nie przeoczysz 😊
Co do webinarow to polecam z zaufajpoloznej - maja bardzo szeroki zakres 😊 i nie przeraz się cena - często mają fajne promki 😉 np udało się wykupić warsztaty dla taty i opiekę w pierwszych dniach maluszka za 19,00 zł albo cały blok szkoły rodzenia za 99,00 zł 😊 udostępnilabym Ci swoje konto ale nie pomyślałam i założyłam na prywatne imię i nazwisko 😬
Migotka ja obstawiam podrażnienie ale wizja BuBu podoba mi się najbardziej 😁 mimo wszystko uważaj na siebie jeszcze bardziej 😘
Niaha lozyskiem póki co nie martw się na zapas - większość macica podciąga w górę gdy rośnie 😊
Claire opis Zuzi brzmi naprawdę jak bajka 😇 mam nadzieję, że mi trafi się chociaż w połowie tak grzeczny i współpracujący egzemplarz 😁 co do KTG to byłam dzisiaj - następne za 2 dni 😊 z dobrych wieści to z Malutką wszystko ok, z tych gorszych to ma już prawie 4 kg (🤯) i niestety brzuszek robi się większy od główki.. Staram się być dobrej myśli ale ta końcówka wyczerpuje psychicznie.
Mart jeszcze tylko jedna wizyta? 😳 Kiedy to tak szybko zleciało? 😁🤭
Paprota to już aż prawie 400g Dzidziona 🥰
Rośnie jak na drożdżach, dobrze mu w brzuszku🥰
Angi byłaś dzielna 💪🏻 przygotowałaś sobie za to jakiś prezent? 😁 Faktycznie intensywny tydzień przed Tobą 😁 ale ile za to diagnostyki 😊
Trzymam kciuki 🤞🏻🍀
Siesiepy gdzie 2 godziny 😳😳
Koniecznie sprawdź sobie żelazo, bo mi przy krwawieniach leciało w oczach. Do lekarza szybciutko!
Zosis 9 dni majówki brzmi pięknie 🥰
Pochwal się projektami - uwielbiam takie rzeczy 😊Niaha, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Rozalaa też czekam na Twojego patyka 😁🤞🏻🍀
-
Beezi wrote:Emka,.Bambi czekamy na wiadomości po operacjach i kontrolnych wizytach ✊
Angi90 , Lipcowa, siesiepy, Beezi lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - krótki protokół -> 16 kumulusów -> 5 x MI, 2 x zdegenerowane
2 IVF - długi protokół -> 15 kumulusów -> 1 x MII (nie zapłodniła się), 3 x GV
04 - 07/2025 - Omnitrope 0,1 mg
🔜 PRP?
ANA 1, ANA 2 ➕️
ANA 3 ➖️
AOA ➕️
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”