Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mart768 wrote:Hej Dziewczyny! Ja też czytam na bieżąco, ale już jestem dość mocno rozkojarzona i chyba sobie muszę zacząć prowadzić jakiś dinokalendarz, żeby ogarnac konkretne daty 🙈 Bardzo bardzo czekam na ten wysyp dinojajek, który nastąpi po Waszych procedurach ❤️ Trzymam bardzo mocno kciuki 🤞
wogóle ostatnio mi się śniło, że byłam na wizycie u gina i powiedział, że to będą trojaczki, a ja się ucieszyłam, że w takim razie 3 Dinusie będą mogły przejąć po mnie brzucha 🥹
Beezi za Ignasia tez kciuki 🤞
Migotka przekaż Piratce, że moja Kukusia też trzymała łapki za jej spojówki
Gdzieś mi chyba mignęło, że z naszego dinobusu Karpan już chyba jest rozpakowana? Czy coś mi się pomyliło?
Tymczasem uciekam już na weekend, wrócę do Was we wtorek
Mart, we wtorek to wrócicie do nas już we dwoje! 🤩 Trzymam kciuki w poniedziałek za CC. 🤞🤞 Będziemy na Was czekać! 🥰👩🦰34 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗
[img]https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10771;30/st/20240702/dt/6/n/Księżniczka/k/8a4f/age.png[/img] -
Mart768 wrote:Hej Dziewczyny! Ja też czytam na bieżąco, ale już jestem dość mocno rozkojarzona i chyba sobie muszę zacząć prowadzić jakiś dinokalendarz, żeby ogarnac konkretne daty 🙈 Bardzo bardzo czekam na ten wysyp dinojajek, który nastąpi po Waszych procedurach ❤️ Trzymam bardzo mocno kciuki 🤞
wogóle ostatnio mi się śniło, że byłam na wizycie u gina i powiedział, że to będą trojaczki, a ja się ucieszyłam, że w takim razie 3 Dinusie będą mogły przejąć po mnie brzucha 🥹
Beezi za Ignasia tez kciuki 🤞
Migotka przekaż Piratce, że moja Kukusia też trzymała łapki za jej spojówki
Gdzieś mi chyba mignęło, że z naszego dinobusu Karpan już chyba jest rozpakowana? Czy coś mi się pomyliło?
Tymczasem uciekam już na weekend, wrócę do Was we wtorek
Mart wszystko będzie Cudnie! Trzymam kciuki !!! 😘😘😘 -
Migotka, widzę, ze u Ciebie interaktywny przyszyły tydzień. Trzymam kciuki 🤞🏻 a potem to czekanie na wyniki..nie lubię 🙄 starania i te wszystkie procedury to ciągłe czekanie, a ja taka niecierpliwa 😅
Angi, po komunii chwila odpoczynku i u Was też będzie się działo 🔥nie mogę się doczekać 😀🤞🏻
Rozala wnioskuję o piosenkę na pierwszą stronę! 😀 jest extra 😍
Lipcowa dobrze Cię widzieć 😘 jak tam u Was? Myślę o Was ciepło 🫂
Bambi wyjeżdżacie gdzieś czy odpoczynek w domku? Jak się mieszka?
Ja też codziennie rano Was czytam, nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co u Was 😘 próbowałam czytać wątek miesięczny IVF, ale on wzbudza we mnie straszny niepokój. Tam dużo się dzieje, nie koniecznie dobre rzeczy, więc odpuściłam. Tu jest super ♥️
Beezi kciuki za Ignasia 🤞🏻😘
Mart ja się masz na kilka dni przed porodem? Wszytko gotowe? Też gdzieś mi się rzuciło w oczy, że Kapran już rozpakowana.
Dobrego dnia! 🌼rozalaa, Angi90 lubią tę wiadomość
26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Karolina stresujesz się samymi badaniami czy masz podjerzenia, że coś może być nie halo? Ja oczywiście trzymam ogromne kciuki, aby wszystko było w jak najlepszym porządku! Ta promka to ona nie była widoczna na etykietach, dopiero po nabiciu na kasę wyskoczyła, więc nie wiem o co chodzi, że nie chodzi. :p
Zosis opowiedz jak tam kuchnia i na czym finalnie stanęło.
Beezi moje wszystkie 4 kciuki i 5 starego aktualnie przerzuciłam na Ignasia.
Lipcowa dalej niezmiennie tulę i mam nadzieję, że jest powoli coraz lepiej kochana.Mój priv również jest dla Ciebie.
rozalaa kto raz został dinozaurem już się nim nie odstanie. ;P RAWR!
Mart Karpan chyba nam się nie pochwaliła.Ale jakoś tak to powinno chyba wypadać? Twój sen mnie rozwalił, podświadomie nie obchodzi Cię że będziesz miała potrójne kłopoty i potrójne szczęście, ważniejsze było, że 3 z dinków przejmą brzucha.
To niesamowite, że tylko weekend dzieli Cię od zobaczenia bobaska. Jak nastrój? Jest stresik?
RinTinTin ja tam sobie lekko podczytuje aby oswoić się z tematem, ale fakt, to inny świat. Jednak tu jest swojsko.
Mi potwierdzili wizytę na 14.05 na 9:00, a więc uhh, będzie się działo, podejrzymy ciałko żółte sobie pewnie, bo czemu by nie, obgadamy wiele rzeczy i będę walczyć i skierowanka.17.05 jak wy zaczynacie swoje przygody z cyklami i procedurami, ja kończę swoją w tym cyklu i wypalam się odstresowywać do przyjaciółki. :p W planach gofery, pieczone owsianki, planszówki, roczne bobo, rameny, parki śniadaniowe, spacery z lodami, maczek i standupy.
To będzie idealny reset na ten krwawy czas.
rozalaa, Paula29, RinTinTin, Beezi, Angi90 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji. Idzie jak po grudzie.
Ciało które nie działa. -
Hejjj!
Rozalaa, czy Ty czasem nie jesteś spokrewniona z Amunicją? Układanie rymowanek dobrze Wam wychodzi 😁 jestem team #rymowankanapierwszastrone
Beezi trzymam dziś mocno kciuki za Ignasia. Daj znać 😘
Lipcowa ❤️ myślę o Was ciepło.
Emka06, zdecydujecie się na FertileChip? Pani dr Wam coś o tym mówiła? Ona chyba nie lubi narażać na "dodatkowe koszta". A wydaje mi się że czasem mogłaby wspomnieć o takich możliwościach.
KarolinaAnastazja, rozumiem stres, sama się stresowałam. Wszystko będzie pięknie, zobaczysz 😘 będę trzymać kciuki.
RinTinTin też mi się wydaje mi się, że mamy tu luźniejszą atmosferę. Zawsze jak w
Mart to już niedługo 🤞🏼 co do snu... Cieszę się że ktoś po mnie przejmie dwa dinojaja 😍
Siesiepy, będę trzymać kciuki we wtorek, żebyś wywalczyła ile się da! A plany na później idealne... Sama bym chętnie tak pojechała 😍
Angi90 na pewno tam zasuwasz i świetnie dajesz radę 😘RinTinTin, Beezi, Angi90 lubią tę wiadomość
-
W przyszłym tygodniu będzie się tu sporo działo. 🤞🤞
Siesiepy, kuchnia zamówiona i teraz pozostaje czekać, ma przyjechać na początku lipca, więc teraz powolutku trzeba zacząć szukać sprzętów AGD. Wrzucę fotki, jak zamontujemy. W międzyczasie walczymy z łazienką, bo trzeba trochę rzeczy jeszcze podciągnąć przed plytkami (dzisiaj przyjechał odpływ liniowy i będziemy wylewać w weekend brodzik). Drzwi na parter zamówione (ale to te co to wciąż się biję z myślami 😅 bo zamówiłam dąb silver do podłogi Taiga Honey, bo jakoś w chwilii zamówienia pasowały mi pod ten nasz szary sufit bardziej niż zwykłe białe, a teraz sama nie wiem 🙈). Także trochę się dzieje wykończeniowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2024, 15:58
RinTinTin, Niaha lubią tę wiadomość
👩🦰34 🧔39
[img]https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10771;30/st/20240702/dt/6/n/Księżniczka/k/8a4f/age.png[/img] -
Paula może to odgoni smuteczki jak goryl będzie mnie mordował. 😂
Zosiek macie już jakieś sprzęty na oku?Wspominałaś o lodówce sbs, prawda? Ja od siebie mogę polecić fajny piekarnik electrolux, przyjaciółka ma z tej samej serii, tylko "lepszy model" i ten "podwójny" co to pozwala robić naraz ciasto i rybę 🤣 i też sobie chwali. Laska, co do koloru drzwi i paneli, odleciałam, mega mi się podoba to połączenie! 🔥
Zosis, Paula29 lubią tę wiadomość
♀️29
◾KIR AA
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. IMSI:
Piosenka umieszczona zgodnie z życzeniami 🤭 🎶
Karpan się rozpakowała? Zrobię obczajkę i wpisze Dinozaura, szkoda że nie przedstawiła nam Dinusie 🙃
Zosiu - ,,pozostaje czekać” czyli najgorsze 😂 czekanie to moja zmora jest - lubię zamawiać pierdoły z Temu dla dzieciaków moich pracowych - ale czekanie wykańcza mnie totalnie więc udzielam wirtualnego wsparcia w tej katordze 🤣siesiepy, RinTinTin, Paula29 lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Dj rozalaa na mikrofonie robię hałaaas! 🎤🎵🎙️🎶
Paula29, Beezi, Angi90 lubią tę wiadomość
♀️29
◾KIR AA
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. IMSI:
Beezi kciuki za Ignasia 🍀
Mart za Was również, za wyjątkowy poniedziałek 🤍
Ja po cichutku melduję, że owulacja była wczoraj, a we wtorek zabieramy jedną śnieżynkę na pokład 🥹
Nie wierzę, że to już…
U nas weekend rodzinny w PL, ładna pogoda nas przywitała, aż chce się żyć.
Dobrego weekendu dziewczyny 🌼rozalaa, Marti27, KarolinaAnastazja, RinTinTin, Zosis, Cukruś, Paula29, Anka96, migotka_, Amunicja, Niaha, Emka06, Beezi, Paprota9418, Angi90 lubią tę wiadomość
Adenomioza podsluzówkowa
Trombofilia
Rozjechane cytokiny
Cross match 29,9%, allo mlr 0%
Przewlekle zapalenie endometrium 5/10
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
Hej dinolaski 🤗
Ja czytam Was codziennie, przysięgam! ✋️
Ale ostatnio mam takie zawiechy że ciężko mi złożyć zdanie 😂 baby brain pełną gębą 😮💨
Trzymam kciuki za Was cały czas ✊️ i wiem że ta cisza była na złapanie przez Was oddechu bo lada moment Rozala nie wyrobi z wpisywaniem jaj na pierwszej stronie 🤭🥚
Lipcowa mam nadzieję że u Was już lepiej ☺️ czekam razem z Tobą na wyniki, jestem pełna nadziei że będą dobre 🍀
Beezi o Ignasiu myślałam dzisiaj cały dzień ☺️ czy coś już wiadomo?
Mart to już ostatnie chwile w dwupaku 🥹 jak się czujesz? Emocje sięgają zenitu? 🤭
Paula cieszę się badania wyszły dobrze, pozazdrościć mężowi babińca w domu 🤭🩷🩷
KarolinaAnastazja trzymam kciuki za Twoje prenatalne! ✊️ Nie stresuj się, wszystko będzie dobrze 😘
Siesiepku ale fajny czas z psiapsi szykuje Ci się 🤭 będziesz walczyć o skierowanie na hsg?
Rozala Ty to masz fajnie-Piszesz o myciu okien a nagle zdjęcie z Bieszczad 😂 mam nadzieję że pokorzystaliscie z tych widoków i głowy odpoczęły 😇 Starego już naprostowałaś czy mamy uderzać z batami na niego? 🫣
Angi podejrzałam Cie dzisiaj na insta 😎 No gdybym nie spojrzała na nazwę to nie poznałabym Cie, wow co za przemiana 👏 jestem za tym żebyś otworzyła kwiaciarnie bo masz do tego rękę 👌
Jo_anna czyli to juuż 🥹 będę trzymać kciuki żeby śnieżynka została z Wami 🍀
Jeśli nie odniosłam się do wszystkich to przepraszam 🫣jo_ana, Paula29, Angi90 lubią tę wiadomość
Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
Ona:27 lat
✅️AMH 1,78
👉Prolaktyna powyżej normy- Bromocorn
👉Niska Ferrytyna
Owulacje potwierdzone monitoringiem
On:26 lat
✅️ Badanie nasienia(ilość, morfologia, wymazy)
👉 Ruch postępowy 1,07%
30.10 pierwsza wizyta w ramach Rządowego programu prokreacyjnego
12.11- ⏸️🍀
-
Cześć, troszkę tylko jestem - ten tydzień to był po prostu taką jazdą bez trzymanki, że to aż nierealne 😵💫😵💫😵💫
Nie dość, że staraniowo dużo się działo to jeszcze w pracy NAPRAWDĘ armagedon i totalnie zamieszanie. Ponadto remont w tle (bo przez zawirowania jeszcze go nie skończyliśmy) i okazuje się, że w nasze stare auto już nie warto inwestować więc musimy szybko znaleźć jakieś w miarę dobre, z drugiej ręki, a fundusze uszczupliliśmy na remont, więc tak trochę pod górkę mamy 😅
Byłam na kontrolnym monicie prywatnie 12dc no i żegnam się z NFZ. ❌
Lekarz prywatnie powiedział, że coś jest w macicy, ale on nie jest pewny czy to polip, zastanawiał się czy to nie jakaś pozostałość po zabiegach, na razie nie zaleca żadnej histeroskopii, bo zmiana na USG ma 8 mm, a dopiero powyżej 10 mm histeroskopia. Dla mnie dalej to dziwna sprawa, że taki polip nagle się pojawił ZNIKĄD 🥴 Mięśniaka nie mam, bo to ognisko adenomiozy... O adenomiozie już wiedziałam, chyba jest gorsza niż mięśniak, ale wydaje mi się, że lepsza sama adenomioza niż adenomioza + mięśniak. Zastanawiam się czy przypadkiem to ognisko się jakoś nie pojawiło większe albo mocniejszego, bo wcześniej nigdy nikt na NFZ nie zwrócił na nie uwagi, dopiero w lutym lekarka prywatnie w klinice, a mnie kłuje podbrzusze od ok. 2 miesięcy, ale zrzucam to też na karb stresu po leczeniu przewlekłych zapaleń przez całą II połowę zeszłego roku 🥺
Jajek wcale nie było za dużo po stymulacji, 12dc lekarz wyliczył dwa jajka dominujące (>15 mm) i powiedział, że możemy się swobodnie starać. Zastanawiam się czy rezydentki NFZ nie liczyły przypadkiem jajek powyżej 10 mm 🥴 mam iść na kolejny monit jutro, zobaczy czy pęcherzyk pękł. No i wtedy możemy ruszyć z Accofilem.
Ogólnie to lekarz był niedawno na jakimś spotkaniu w Sztokholmie niepłodnościowym i wspomniał, że dużo się mówi o mikrobiomie macicy. Powiedział, że w moim przypadku na tą chwilę ani inseminacja ani in vitro się nie sprawdzi, że muszę stosować ścisłą dietę min. 6 miesięcy, bo ponoć rewelacyjnie się sprawdza przy Endo i adeno. No i radzi sprawdzić jeszcze mikrobiom macicy. Myślę, że to sprawdzę, bo dużo się w niej działo, dużo brałam antybiotyków więc tam naprawdę może nie być przyjaźnie dla maluszka. Mąż był na monicie ze mną i już zakazał mi słodyczy 🫣
Ogólnie to nie wiem Dziewczyny Kochane. Ciężkie to wszystko. Ja nie wiedziałam jeszcze do niedawna o endo i adeno u mnie, a nagle jest problemem, nagle mnie wszystko kłuje itp. przy czym dalej nie mam praktycznie w ogóle bolesnych i mocnych okresów. Lekarz powiedział, że w takim razie nie powinnam mówić, że to dziwne i śmieszne bo nie mam objawów (bo tak mówiłam 😅), tylko powinnam się cieszyć, bo to jest bardzo bolesne zazwyczaj i jestem szczęściarą, że nie doświadczam tego bólu. No to na pewno, ale jak walczyć z niewidzialnym wrogiem? 🥺
Przepraszam, nie odniosę się do żadnej z Was, ciężko mi na razie z tym wszystkim.rozalaa, Zosis, Angi90 lubią tę wiadomość
👩 33 | 🧑 34 - starania od 11.2020
09.2019 - polip w jamie macicy
21.09.2021 - histeroskopia ✂️ polipa
31.07.2022 - ⏸️😳 - 19.08.2022 - ❤️
11.09.2022 - brak akcji 💔 poronienie samoistne 9t+4d
Powrót do starań od 12.2022
02.03.2023 HyCoSy ✅
14.08.2023 histeroskopia z biopsją endometrium ❌ przewlekły stan zapalny endometrium
27.12.2023 - kontrolna biopsja ✅
03.01.2024 HOMA ✅ cytologia ✅ profil cytokin rozjechany, KIR Bx, allo-MLR 33,1% - do starań Accofil
16.02.2024 - AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92 😊
Endometrioza II i adenomioza ❌
29.07 i 28.08 - IUI ❌
15.11.2024 - histeroskopia: usunięte mikropolipy, zrosty; przewlekły stan zapalny ❌
❔❔❔ wciąż jednak niepłodność idiopatyczna
2025 - bądź tym szczególnym i szczęśliwym 🤞
Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
05.2025: 1 IVF: 8 🪩 ➡️ 6 🥚➡️ 4 MII ➡️ ❄️ 6CA 🧘
Kariotypy + cross-match ⏳ -
siesiepy wrote:Zosiek macie już jakieś sprzęty na oku?
Wspominałaś o lodówce sbs, prawda? Ja od siebie mogę polecić fajny piekarnik electrolux, przyjaciółka ma z tej samej serii, tylko "lepszy model" i ten "podwójny" co to pozwala robić naraz ciasto i rybę 🤣 i też sobie chwali. Laska, co do koloru drzwi i paneli, odleciałam, mega mi się podoba to połączenie! 🔥
Lodówka SBS na pewno, prawdopodobnie Samsung, zastanawiamy się jeszcze czy wersja "na bogato" z podłączeniem pod wodę, dozownikiem wody, kostkarką i takimi bajerami czy najprostszą. A co do reszty to mam coś tam na oku, ale na nic konkretnie się nie upieram. Piekarnik myślałam właśnie o elektroluxie, ze zmywarek słyszałam dobre opinie o boshu, zobaczymy jeszcze.
Jo_ana, TO się już dzieje! 🤩 Będziemy mocno trzymać kciuki za CUD we wtorek. 🤞🤞
Pfry, załamuję się, czytając na jaki stres naraził Cię NFZ. Niestety, chyba większość z nas ma podobne doświadczenia. Oby klinika już teraz pięknie Cię wyprowadziła na właściwe tory. 🤞🤞 Mam też wrażenie, że złapałaś flow z lekarzem, to bardzo dobrze wróży.jo_ana lubi tę wiadomość
👩🦰34 🧔39
Kochane, przedstawiam ZORZE NAD POLSKA 😍
Właśnie klęczę w przykrótkiej koszuli nocnej i klapkach szatana na łącę w trawie mając 10% baterii. 🤣 Sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2024, 02:31
jo_ana, rozalaa, Marti27, Anka96, Zosis, migotka_, Pfry, KarolinaAnastazja, Paulina666, Cukruś, Niaha, Emka06, Beezi, Paprota9418, Angi90 lubią tę wiadomość
♀️29
◾KIR AA
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. IMSI:
CUUDO 😍 a ja dopiero teraz o tym czytam. Jakbym wiedziała wczoraj to też zrobiłabym polowanie na zorzę 🤭Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
✅️AMH 1,78
👉Niska Ferrytyna
👉 Ruch postępowy 1,07%
12.11- ⏸️🍀
-
Marti27 wrote:CUUDO 😍 a ja dopiero teraz o tym czytam. Jakbym wiedziała wczoraj to też zrobiłabym polowanie na zorzę 🤭
Niaha lubi tę wiadomość
♀️29
◾KIR AA
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF
1. IMSI:
2. IMSI:
Siesiepy, jaką piękna zorza! 🤩
Muszę popatrzeć, czy u nas też będzie dzisiaj widać. 🤔
Zobaczcie, co mi się dzisiaj wyświetliło 🤩: https://tortli.pl/products/koszulka-dla-mamy-1-12-dzieci-personalizowana-rodzinna-2992?variant=49581694222662RinTinTin, Marti27, Niaha, KarolinaAnastazja lubią tę wiadomość
👩🦰34 🧔39
siesiepy wrote:Dzisiaj też będzie, mam pomysł na zdjęcie 😁Razem 11 lat ❣️
Małżeństwo 2 lata💒
Starania od lipca 2022r.
✅️AMH 1,78
👉Niska Ferrytyna
👉 Ruch postępowy 1,07%
12.11- ⏸️🍀
-
Pfry ja też jestem tą szczęściara która nie ma żadnych objawów endo;)“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Pfry no tak w zasadzie, to rozumiem Twoje emocje, ale to co piszesz to dobre informacje są 🫂 cóż, no na prawdę rzadko kiedy zdarza się trafić na normalnego lekarza na NFZ, Ci Twoi przeszli samych siebie 🤦♀️ ja trzymam kciuki, żeby mimo tego wszystkiego co w koło się dzieje, udało Wam się zrelaksować na tyle, żeby spróbować naturalnie, z pomocą Accofilu 🙃 sprawdzaj ten mikrobiom - to dobry plan, ale nie zapominaj też o tym, że laski z endometriozą zachodzą w ciążę, naturalnie, to nie jest niemożliwe 🫂🤞🍀
Siesiepy piękne zdjęcia 😍 u mnie też była zorza, ale o tym dowiedziałam się dzisiaj rano oglądając fotki na fb 😅 byłam wczoraj taka umęczona, że padłam o 21, dzisiaj postaram się spróbować coś zobaczyć, ale może się nie udać, bo chmurki ☁️ dzisiaj 🥲Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2024, 16:37
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖