Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
-
WIADOMOŚĆ
-
Karczoch plan idealny 😍 ja właśnie skończyłam oglądać przed finałowy odcinek 😁 finałowy będzie o północy, ale obejrzę już jutro na spokojnie 🤭
No i widziałam, że pik Tobie się zbliża to przy okazji owocnych noworocznych starań 😎🔥Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2025, 16:28
Claudii lubi tę wiadomość
👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸PCO (metaboliczny)
🔸Badanie nasienia + posiew✅
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 23-30dc
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
09.25 drożność jajowodów ✅
10.25-12.25 stymulacja aromek ❌
Suplementy: Inozytol, NAC, witamina D3, B12 metylowana, folian, pregna start -
My spędzamy sylwestra w domu. Nie bardzo mam ochotę na wyjście, zwłaszcza że od 6 byłam w pracy. Mają do nas przyjechać bracia mojego, ale czy będą to się okaże.
👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro), przeciwciała przeciwplemnikowe
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
26/08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 ✅️
09/25 lametta+ ovaleap+ ovitrelle
10/25 wyciszenie jajników
11/25 cykl naturalny
12/25 IUI
01/26 cykl naturalny
02/26 IUI? -
Mi głupio się trochę przyznać do planów sylwestrowych, bo... Z narzeczonym zrobimy sobie maraton tureckiej telenoweli xd Mają tam tak żałosne teksty, że aż są w stanie poprawić mi nastrój xd A bardzo rzadko się zdarza, że seriale/filmy mnie rozśmieszają

Mam pytanie jeszcze do dziewczyn, które miały robioną histeroskopie: Jak długo krwawiłyście i czułyście ból?
Ja jestem 2 dni po histero, ale dzisiaj dopiero pojawił się kłujący ból w podbrzuszu. Narasta podczas ruchu, chociaż nie jest to specjalnie silne.
Najlepsze jest to, że nie mam pojęcia czy mi tam coś wycinali czy nie xd Wiem, że na USG przed histeroskopią lekarz podejrzewał polipa, ale później nie udało mi się z nikim porozmawiać a wypisu nie odebrałam jeszcze przez dużą odległość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2025, 17:50
Aniluap_b, Belia lubią tę wiadomość
👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
ANA1 - stwierdzono obecność przeciwciał:
- ziarniste (AC-4) – 1:1280,
- centromerowe (AC-3) – 1:1280,
- typu „nuclear dots” (AC-6) – 1:1280,
- przeciw błonie jądrowej (AC-11,12) – 1:160.
ANA3 - Centromer B + ---> Centromer B ++🔺
Obserwacja w kierunki twardziny ograniczonej❗️
👦🏻33 lata
Całkowita liczba plemników 24.41mln --> 30.75mln⬆️
Ruch postępowy (a+b) 15.2% --> 26.3%⬆️
Ruch całkowity (a+b+c) 28.1% --> 38.4%⬆️
Plemniki o prawidłowej budowie 0% --> 0%🔻
Plemniki żywe 80% -->78%☀️
HBA 61🔻
Fragmentacja DNA☀️Stres oksydacyjny☀️Przeciwciała przeciwplemnikowe IgG☀️
12 cs💫11.2025 💔7tc -
Też zostajemy w domu, spędzamy we dwoje.
Trudny to był rok, chociaż z zewnątrz prawie nikt nie ma pojęcia przez co przechodzimy.
Doceniam, że ten rok w temacie starań był pod hasłem WIEDZA, ale zdaję sobie sprawę, że może się okazać za parę miesięcy że to jednak była błoga nieświadomość.
Nie wiem czy w 2026 zostanę mamą, chociaż wchodząc w 2025 taki był plan. Zdaje sobie sprawę, że wiem więcej, znam potencjalne kolejne kroki do rodzicielstwa…
Morgo, Claudii lubią tę wiadomość
Ona:31
AMH: 1.4; KIR Bx; CD138 - ujemne
USG, HPV, cyto, MUCH, owulacja -✅
Jelita: SIBO, HP, Candida, pasożyty - ✅
Immuno: ANA, ASA, APS, AOA, ASMA -✅
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️IBS, nietolerancje, nadwrażliwość IgG
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo
On: 32
Morfo: 2% -> 4%-> 3% PH 8,5❔
Jelita, Hormony, MAR, HBA, MiOXYS, wymaz - ✅
❗️DFI 26% -> 39%❗️ŻPN IIIst
PRACUJEMY NAD:
⬇️ antyTPO 1640->1010
⬆️ ferrytyna 18-> 25
⬇️ DFI
CB 💔 12.2025 -
Dziewczyny zycze Wam oby Nowy Rok byl latwiejszy i trzymam kciuki oby w koncu sie udalo! 🍀🤞🍾
Aniluap_b, snieżka, Jupiter, Dudu13, Claudii, cysterka95 lubią tę wiadomość
Starania od 03.2023
Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
👱♀️34 🧑40
👱♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram ✅️
Amh: 1,440
Tsh: 11.2024: 1.94 ➡️ 10.2025: 0.826
Euthyrox n75
IO: glukoza: 84 insulina: 12.20❌️
Symformin xr 750
DHEA-SO4: 11.2024: 394 ➡️ 10.2025: 319
Prolaktyna: 11.2024: 21.3 ➡️ 10.2025: 6.4
Dostinex 0.5 mg, 1/2 tabletki raz w tygodniu
💊Fertilwoman plus, wit D 2000j, Estrovita skin, aspirin cardio, resweratrol, progesterone bensis
Allo-MLR: 27,1%
💉 accofil
Drożność jajowodów plus podany lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
Cykle owulacyjne ✅️
👱♀️biocenoza,MUCHa, bad. bakteryjne✅️
🧑nasienie ✅️
Ovitrelle 11x ❌️
Letrozole Bluefish 4x ❌️
Nigdy nie zobaczyliśmy⏸️ -
snieżka wrote:Mi głupio się trochę przyznać do planów sylwestrowych, bo... Z narzeczonym zrobimy sobie maraton tureckiej telenoweli xd Mają tam tak żałosne teksty, że aż są w stanie poprawić mi nastrój xd A bardzo rzadko się zdarza, że seriale/filmy mnie rozśmieszają

Mam pytanie jeszcze do dziewczyn, które miały robioną histeroskopie: Jak długo krwawiłyście i czułyście ból?
Ja jestem 2 dni po histero, ale dzisiaj dopiero pojawił się kłujący ból w podbrzuszu. Narasta podczas ruchu, chociaż nie jest to specjalnie silne.
Najlepsze jest to, że nie mam pojęcia czy mi tam coś wycinali czy nie xd Wiem, że na USG przed histeroskopią lekarz podejrzewał polipa, ale później nie udało mi się z nikim porozmawiać a wypisu nie odebrałam jeszcze przez dużą odległość.
My będziemy grać w League of Legends
haha
snieżka lubi tę wiadomość
🩷93 💙97 -
Jupiter wrote:Też zostajemy w domu, spędzamy we dwoje.
Trudny to był rok, chociaż z zewnątrz prawie nikt nie ma pojęcia przez co przechodzimy.
Doceniam, że ten rok w temacie starań był pod hasłem WIEDZA, ale zdaję sobie sprawę, że może się okazać za parę miesięcy że to jednak była błoga nieświadomość.
Nie wiem czy w 2026 zostanę mamą, chociaż wchodząc w 2025 taki był plan. Zdaje sobie sprawę, że wiem więcej, znam potencjalne kolejne kroki do rodzicielstwa…
Rozumiem Cię tak bardzo. Ja też nie spodziewałam się, że zacznę w 2024, a skończę na kolejnych próbach w 2026. Chociaż mimo tego nieszczęsnego 1.1 zastanawiam się czy może nie powinnam zrobić jeszcze raz w piątek. Łudzę się, że może było późne zagnieżdżenie. Nie mam pojęcia czy około 12dpo jest wynikiem ostatecznym.. Mam bóle brzucha od 2 dni, ale wiem, że to pewnie nie ma nic wspólnego z ciążą, ale dzisiaj obudziła się we mnie naiwna ja. Życie.
Jupiter lubi tę wiadomość
🩷93 💙97 -
Śnieżka - ja też właśnie tak dwa dni po histero miałam ból kilkudniowy (a spodziewałam się takich rzeczy zaraz po a nie kilka dni później) i krwawiłam do tygodnia chyba. Szyjkę miałam bardzo uwrażliwioną do tego stopnia że poszłam prawie tydzień po histero do gin bo mi się wydawało że zapalenie pęcherza się rozkręca.
Aniluap_b - a kiedy masz spodziewana datę miesiączki? Ja bym poczekała do daty miesiączki, zrobiła test a jak nie wyjdzie to potem znowu za kilka dni. Z tymi bólami zwiastującymi to wiesz już chyba z forum jak jest - chyba najbardziej to działa nasza podświadomość.Ona:31
AMH: 1.4; KIR Bx; CD138 - ujemne
USG, HPV, cyto, MUCH, owulacja -✅
Jelita: SIBO, HP, Candida, pasożyty - ✅
Immuno: ANA, ASA, APS, AOA, ASMA -✅
🔀udrożniony jajowód+wycięte zmiany (histeroskopia)
❗️IBS, nietolerancje, nadwrażliwość IgG
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo PAI-1 homo
On: 32
Morfo: 2% -> 4%-> 3% PH 8,5❔
Jelita, Hormony, MAR, HBA, MiOXYS, wymaz - ✅
❗️DFI 26% -> 39%❗️ŻPN IIIst
PRACUJEMY NAD:
⬇️ antyTPO 1640->1010
⬆️ ferrytyna 18-> 25
⬇️ DFI
CB 💔 12.2025 -
Trochę się niepokoję bo dosyć obficie krwawię. Miałam tak strasznie duże skrzepy, że nawet podczas poronienia były sporo mniejsze.. Nie wiem jakie krwawienie jest normą a jakie nie 😓 Mam nadzieję, że 30-stych urodzin nie spędzę na sorze 😖👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
👦🏻33 lata
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc -
Dziewczyny witam się w nowym roku!!! Życzę Wam wszystkim i każdej z osobna, żeby ten cel, o który tak walczymy był dla nas osiągalny 🥹 Mi tamten rok go nie dał, ale czuję, że jestem coraz bliżej.
Sylwestra spędziliśmy sami w domu, nasz piesek się boi wystrzałów więc w sumie uwaga skupiała się na tym, żeby dotrwać do północy z włączonym telewizorem, który zagłusza fajerwerki.
Wczoraj zaczęłam zastrzyki. Niebolesne, bardzo cienka igła więc bez problemu robię je sama. Aczkolwiek myślałam, że jakiekolwiek efekty będę może czuła po kilku dniach, a tutaj wczoraj przez cały dzień miałam takie delikatne ciągnięcie/kłucie jajników. Ciężko to nazwać, czułam, że tam są i że pracują. Jutro rano mam pierwszy podgląd także jestem bardzo ciekawa co tam będzie widać, a po tych bólach zakładam, że już coś będzie 🤞🏼
Sniezko ja akurat po histeroroskopii plamiłam może max 2 dni i to bardzo mało, nic mnie nie bolało. Jedynie byłam senna po narkozie. Na drugi dzień mogłabym iść na siłownię. Ale za to po drożności miałam skurcze i długo plamiłam. Myślę, że kluczowe jest też to czy coś tam wycinali czy nie 🫣 Ciężko bez takiej informacji iść na sor nawet, bo w sumie nie wiadomo co tam było robione - czy tylko oglądanie macicy czy jakaś grubsza akcja.
snieżka, Dudu13, Morgo, Jupiter, cysterka95 lubią tę wiadomość
K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ wyleczone zapalenie endometrium 3/10 ✅
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
7 -13 cykl z pomocą medyczną ❌
31.12.25 START STYMULACJI IVF
Bemfola225jm, Menopur 75jm, Clostilbegyt 2x1
02.01 pierwszy podgląd 🔎 - 4 pęcherzyki
05.01 drugi podgląd 🔎⏳ -
Claudii wrote:Dziewczyny witam się w nowym roku!!! Życzę Wam wszystkim i każdej z osobna, żeby ten cel, o który tak walczymy był dla nas osiągalny 🥹 Mi tamten rok go nie dał, ale czuję, że jestem coraz bliżej.
Sylwestra spędziliśmy sami w domu, nasz piesek się boi wystrzałów więc w sumie uwaga skupiała się na tym, żeby dotrwać do północy z włączonym telewizorem, który zagłusza fajerwerki.
Wczoraj zaczęłam zastrzyki. Niebolesne, bardzo cienka igła więc bez problemu robię je sama. Aczkolwiek myślałam, że jakiekolwiek efekty będę może czuła po kilku dniach, a tutaj wczoraj przez cały dzień miałam takie delikatne ciągnięcie/kłucie jajników. Ciężko to nazwać, czułam, że tam są i że pracują. Jutro rano mam pierwszy podgląd także jestem bardzo ciekawa co tam będzie widać, a po tych bólach zakładam, że już coś będzie 🤞🏼
Sniezko ja akurat po histeroroskopii plamiłam może max 2 dni i to bardzo mało, nic mnie nie bolało. Jedynie byłam senna po narkozie. Na drugi dzień mogłabym iść na siłownię. Ale za to po drożności miałam skurcze i długo plamiłam. Myślę, że kluczowe jest też to czy coś tam wycinali czy nie 🫣 Ciężko bez takiej informacji iść na sor nawet, bo w sumie nie wiadomo co tam było robione - czy tylko oglądanie macicy czy jakaś grubsza akcja.
Jak dotrwam do jutra to pojadę do tego szpitala po wypis. Po nocy jak spałam nie było aż tak dużo krwi, ale skrzep był spory. Ale jak wstałam i usiadłam to dosyć sporo krwi poleciało i kolejny duży skrzep... Nie wiem co robić, stresuję się bardzo 😓 A dzisiaj są moje 30 urodziny... Nie tak miałam je zapamiętać 😖👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
👦🏻33 lata
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc -
Szczęśliwego Nowego Roku kochane!
Chyba odkryłam powód moich plamien zaczynających się od 9/10 dpo, szybko nagle spadający progesteron pomimo 7dpo 15-20ng, na duphastonie też miałam
Plamienia a ten cykl utrogestan dopochwowo i cud, dzis 11 dpo i czysto 🥺
Aga_92, Morgo lubią tę wiadomość
👩🦳 26 👱🏻♂️ 28
Starania od 03.25
cytologia ✔️
wymazy Mucha ✔️
TSH 1,8
Owulację występują ✔️
Cykle 28/29
Plamienia miedzymiesiaczkowe 🩸
Hormony w normie,
Prolaktyna ✔️
💊 magnez,, koenzym q10, witamina b12, witamina C
Ovarin
On:
Badanie nasienia:
Słaba ruchliwość ‼️
Nieruchome 60% ❗️
💊
Fertisim, olej z czarnuszki, koenzym q10, potas, magnez, sok z pomidorów
Dieta
Rzucił papierosy ✔️
Badanie nasienia ponownie w grudniu 🫣 -
snieżka wrote:Trochę się niepokoję bo dosyć obficie krwawię. Miałam tak strasznie duże skrzepy, że nawet podczas poronienia były sporo mniejsze.. Nie wiem jakie krwawienie jest normą a jakie nie 😓 Mam nadzieję, że 30-stych urodzin nie spędzę na sorze 😖
Biedna
. Myślę że warto podjechać na IP Ginekologiczną jeśli masz możliwość. Ja bym pewnie sobie wypisała jakąś cyklonaminę - podejrzewam że takie byłoby zalecenie na IP.
snieżka lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30+
💃zaburzenia lękowe - remisja
AMH - 3,14, cykle regularne
💊 folian, Wit D3, omega 3, Sanprobi ibs + suplementacja żelaza
💆♀️praca z fizjoterapeutką urogin nad napiętymi mdm - zakończona
👦 jelito drażliwe, SIBO
🔬seminogram:
1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne, testosteron całkowity 🔻, estradiol 🔻
2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻) - po Clo + suple
pierwszy stymulowany Clostilbegyt + Ovitrelle ❌
12 cs
(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
kindzaaaa wrote:Szczęśliwego Nowego Roku kochane!
Chyba odkryłam powód moich plamien zaczynających się od 9/10 dpo, szybko nagle spadający progesteron pomimo 7dpo 15-20ng, na duphastonie też miałam
Plamienia a ten cykl utrogestan dopochwowo i cud, dzis 11 dpo i czysto 🥺
Super, to może być gamechanger!
. Ale jeśli macie obniżone parametry nasienia to tak jak u nas - czas do zajścia w ciążę może być i tak wydłużony do kilku lat. Robiliście powtórne badania?
👩❤️👨 30+
💃zaburzenia lękowe - remisja
AMH - 3,14, cykle regularne
💊 folian, Wit D3, omega 3, Sanprobi ibs + suplementacja żelaza
💆♀️praca z fizjoterapeutką urogin nad napiętymi mdm - zakończona
👦 jelito drażliwe, SIBO
🔬seminogram:
1. morfologia 0% (100% nieprawidłowe główki), koncentracja: 26,3 mln/ml (👍), ruch szybki 2,0% (🔻), posiewy nasienia ujemne, testosteron całkowity 🔻, estradiol 🔻
2. Morfologia 2% (🆙), ruch szybki 13% (🆙), koncentracja 13 mln/ml (🔻) - po Clo + suple
pierwszy stymulowany Clostilbegyt + Ovitrelle ❌
12 cs
(jeszcze nie widzieliśmy ⏸️)
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
W styczniu jesteśmy umówieni na wizytę do programu prokreacyjnego i tam może zlecą pewnie powtórne badania, jestem ciekawa bo mąż miałMorgo wrote:Super, to może być gamechanger!
. Ale jeśli macie obniżone parametry nasienia to tak jak u nas - czas do zajścia w ciążę może być i tak wydłużony do kilku lat. Robiliście powtórne badania?
Morfologię 0% ale 330 ml plemników, 60% nieruchomych. Rzucił palenie już z 4 miesiące nie pali więc zobaczymy czy coś to dało
👩🦳 26 👱🏻♂️ 28
Starania od 03.25
cytologia ✔️
wymazy Mucha ✔️
TSH 1,8
Owulację występują ✔️
Cykle 28/29
Plamienia miedzymiesiaczkowe 🩸
Hormony w normie,
Prolaktyna ✔️
💊 magnez,, koenzym q10, witamina b12, witamina C
Ovarin
On:
Badanie nasienia:
Słaba ruchliwość ‼️
Nieruchome 60% ❗️
💊
Fertisim, olej z czarnuszki, koenzym q10, potas, magnez, sok z pomidorów
Dieta
Rzucił papierosy ✔️
Badanie nasienia ponownie w grudniu 🫣 -
Chciałabym wam życzyć, żeby ten rok był lepszy od poprzedniego i my również, żebyśmy były odrobinę lepszą wersją siebie niż w zeszłym roku ✨️
Ja dzisiaj zaczęłam cykl, od jutra startuję zastrzyki 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 15:51
Claudii, Kokosik, Aga_92, snieżka, Pelasia30, Jupiter, Dudu13, Olalexa, cysterka95 lubią tę wiadomość
👧99' 🧑98' 🐈⬛ 🐈⬛ ⏳️05.24
🚨 PCOS | IO | MTHFR homo | PAI-1 homo
✅️ AMH 6, drożność, nasienie, DFI, HBA, MAR, witaminy, homocysteina
❌️01-11.25 11 cykli Lametta + Zivafert/Ovitrelle
◽️12.25 antykoncepcja
01.26 IVF 🤞
💉 Menopur 150
🫧 7dc - 18 pęcherzyków -
W ramach ciekawostki znalazłam paragon z apteki i leki były warte 3076 zł, a zapłaciliśmy za nie 450 zł 🫣
snieżka, Jupiter, Morgo, cysterka95 lubią tę wiadomość
K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
MUCHa ✅ Sono-HSG ✅ kariotyp ✅ FMR1 ✅ histeroskopia ✅ wyleczone zapalenie endometrium 3/10 ✅
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅ kariotyp ✅
1-6 cykl bez pomocy medycznej ❌
7 -13 cykl z pomocą medyczną ❌
31.12.25 START STYMULACJI IVF
Bemfola225jm, Menopur 75jm, Clostilbegyt 2x1
02.01 pierwszy podgląd 🔎 - 4 pęcherzyki
05.01 drugi podgląd 🔎⏳ -
Morgo wrote:Biedna
. Myślę że warto podjechać na IP Ginekologiczną jeśli masz możliwość. Ja bym pewnie sobie wypisała jakąś cyklonaminę - podejrzewam że takie byłoby zalecenie na IP.
Byłam na tej IP. Lekarz powiedział, że faktycznie to krwawienie jest spore i widać sporo skrzepów w macicy, ale poza tym nie widać nic niepokojącego. Wykluczył perforację macicy i dostałam receptę na lek o tym samym działaniu co cyklonamina.
karczoch321, Jupiter, Morgo, Dudu13, Pacynka, cysterka95 lubią tę wiadomość
👩🏻30 lat
AMH - 2,140 ng/ml
MTHFR hetero, PAI‑1 homo
👦🏻33 lata
HBA 61🔻
12 cs💫11.2025 💔7tc -
White, Claudii powodzenia w hodowaniu kurniczka! 🤭🔥 Pięknie zaczynacie nowy rok 🎉
Claudii, White1 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
🔸Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸AMH 7,17 (04.25r.)
🔸PCO (metaboliczny)
🔸Badanie nasienia + posiew✅
🔸Cykle długie 38-45 dni
🔸Późne owulacje 23-30dc
07.25 histeroskopia + kolposkopia (usunięte mikropolipy) + leczenie stanu zapalnego
09.25 Prog 7dpo 37,2ng/ml 😍
09.25 drożność jajowodów ✅
10.25-12.25 stymulacja aromek ❌
Suplementy: Inozytol, NAC, witamina D3, B12 metylowana, folian, pregna start
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH