X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
Odpowiedz

Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅

Oceń ten wątek:
  • Claudii Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imazolka wrote:
    Laski a jak się czułyście na drugi dzień po tej drożności?
    Ja to fatalnie… tak mnie ciągnie w podbrzuszu cały dzień, ciężko mi się chodzi, dźwiga, a nawet kicha. Masakra jakaś. Nie wiem czy tak powinno być. GPT mówi, ze niby do 3 dni tak powinno być, no ale nie wiem

Ja miałam tylko w środę po drożności takie jakby zakwasy w brzuchu. W czwartek już ok, ale do tej pory trochę plamię.

K 🩷 30l.
    AMH 0.71
    21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
    lekka adenomioza ❌ MUCHa ✅ Sono-HSG ✅

M 🩵 31l.
    Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
    Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
    Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
    Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS ✅ ┃SCD ✅ ┃MAR ✅

1-6 cykl bez pomocy medycznej
    7 cykl: monitoring + encorton + luteina + duphaston ❌
    8 cykl: lametta ⌛

08.08 - wstępna kwalifikacja do IVF
  • emilgiana Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imazolka wrote:
    Laski a jak się czułyście na drugi dzień po tej drożności?
    Ja to fatalnie… tak mnie ciągnie w podbrzuszu cały dzień, ciężko mi się chodzi, dźwiga, a nawet kicha. Masakra jakaś. Nie wiem czy tak powinno być. GPT mówi, ze niby do 3 dni tak powinno być, no ale nie wiem

Ja miałam laparoskopowo i tydzień się czułam tragicznie. Każde kaszlnięcie, kichnięcie, wstawanie to był dramat.. plus krwawienie

Starania na luzie od 01.2022r.
    Starania mega na poważnie od 01.2024r.
    🙋🏻‍♀️ 27 lat
    PCOS, IO 😬
    Stymulacja w różnych kombinacjach Lametta, Aromek, Clostilbegyt, Ovitrelle ❌
    TSH: 4,57 ulU/ml 😬
    Jajowody drożne ✅
    🙋🏼 30 lat
    Budowa, ilość, ruchliwość ✅
    Morfologia: 6% 💪🏻✅
‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ