Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅
Odpowiedz

Tu staraczki co dzieci nie mają 👫🏻 usiądą na dłużej i porozmawiają 💅

Oceń ten wątek:
  • Imazolka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo nie ma co się dobijać. Jak teraz jestem na tych różnych grupach i czytam to widzę, że to naprawdę wiele zależy też od szczęścia. Kobietom się udaje z zapaleniem i innymi 💩. Także jak będzie miało się udać to i tak się uda. Głowa do góry. Trzymam za was kciuki ❤️

Ja jutro mam wizytę. W ogóle to się dzisiaj dowiedziałam, że mam czekać po zastrzyku na plamienie, a później przygotowanie do transferu. I w sumie nie wiem, jutro będę rozmawiać po co czekać na to plamienie, nie powinno się od razu wejść w cykl sztuczny? Ale najważniejsze, że transfer się odbędzie w tym roku 🫣

Choinka123, Morgo, Tofuszka, Dudu13, Gnom lubią tę wiadomość

starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025

🧬 PCOS | endometrioza | adenomioza
    🩸 KIR 2DS2+, 2DS4+ | NK ↑
    🧪 ANA 1:80 | dsDNA+
    👨 czynnik męski ✔️

⏳ diphereline
  • Choinka123 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo Kochana dużo pozytywnej energii przesyłam i wierzę że wszystko będzie ok. Teraz odpoczynek, oddanie się mały i dużym przyjemnościom. ;)

Imazolko daj znać jak po wizycie. Mi jakoś czas przyspieszył miałam wrażenie że dopiero zaczynasz sztuczna menopazue a już kończysz super . Jak znioslas ten okres?

Morgo lubi tę wiadomość

31 & 35
    ▪️AMH 11.22-2,83; 10.24 -2,44; 07.25-1,70
    ▪️Hormony OK; MUCH -OK; Kariotypy OK;
    PAI-1 4G/5G heter.; MTHFR C677T C/T; KIR AA;
    ▪️ Drożności -OK
    ▪️USG w kierunku endo. - nie wykryto
    ▪️STYMULACJE
    12.24 -04.2025 Lametta+Owitrelle+Duphaston
    ▪️05.25 Biopsja CD 138-ok, CD56 podwyższone
    ▪️10.25 Histeroskopia stan zapalny CD138 ujemne
    ▪️12.25 Ponowna histero- obraz OK
    ▪️03.26 IUI- trzecia

ŻPN-2024 zabieg- wyniki bardzo zmienne
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo, mocne kciuki za Ciebie i kropka, będzie dobrze, nie myśl o kolejnych krokach, to za wcześnie na takie rozmyślanie. Dobre nastawienie na pewno pomoże i doda skrzydeł. Dużo sił dla Was, odpoczywaj, a my wszystkie ściskamy kciuki z całego serca ❤️

Morgo lubi tę wiadomość

✨ Starania od 09/24, AMH 2,58
    ✓ koncentracja 126 mln, A+B = 32 %, morfologia 4 %

❗️przewlekle zapalenie endometrium, dysbioza jelitowa, mniej niż 30% lactobacillusa
    ❗️adenomioza, endometrioza
    ❗️2 x histeroskopia, polip, zrosty i zmiany adeno OUT; HSG
    ❗️KIR AA i brak kirów implantacyjnych
    💊 aktualnie probiotykoterapia i powrót do starań naturalnych 06/26

⏸️ 07/26 (drugi cykl starań po leczeniu) - puste jaja płodowe w ciąży bliźniaczej -> farmakoterapia
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jestem od rana w stresie. Objawy ciążowe: tkliwość piersi, mdłości, huśtawka emocjonalna mają się w najlepsze. Na dodatek jednorazowo pojawiło się różowe plamienie i boleści podbrzusza jak na okres. A Wizyta dopiero w poniedziałek…

✨ Starania od 09/24, AMH 2,58
    ✓ koncentracja 126 mln, A+B = 32 %, morfologia 4 %

❗️przewlekle zapalenie endometrium, dysbioza jelitowa, mniej niż 30% lactobacillusa
    ❗️adenomioza, endometrioza
    ❗️2 x histeroskopia, polip, zrosty i zmiany adeno OUT; HSG
    ❗️KIR AA i brak kirów implantacyjnych
    💊 aktualnie probiotykoterapia i powrót do starań naturalnych 06/26

⏸️ 07/26 (drugi cykl starań po leczeniu) - puste jaja płodowe w ciąży bliźniaczej -> farmakoterapia
  • Pelasia30 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo, z drugiej strony gdyby embriolog uważał, że nie ma sensu robić transferu z morula to raczej nie dopuściliby do tego? Być może właśnie mają przypadki gdzie z morulą mają udane transfery i tak też zadecydowali u Ciebie 🤔 niemniej jednak przykro mi, że tak przez to przechodzisz, mam nadzieję, że to będzie Wasz cud ♥️ trzymam mocno kciuki.

Marzycielko współczuję tego stresu i niepewności 🫂 jeśli plamienie się rozkręci to jedź na sor, lepiej się upewnić czy wszystko jest dobrze. Ale oby się nie rozkręciło! A w poniedziałek będą już serduszka ❤️

Morgo, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

▪️ 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐨𝐝 𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟑𝐫.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    AMH 7,17/PCO metaboliczny/Póżne owu/Hashimoto/Hipoglikemia/Stan zapalny endometrium - leczenie
    𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟔 𝐈𝐕𝐅 💉
    02.26 -> 4❄️❄️❄️❄️
    03.26 FET🍍-> 💔
    04.26 FET 🍍-> 💔

• KIR AA - brak kirów implantacyjnych ❌
    • Trombofilia ✅ Białko S i C ✅
    🧸✨NATURALNY CUD ✨🧸
    10.07 ⏸️
    11dpo - 56 -> 14dpo - 269 -> 16dpo - 640 (accofil 💉)
    03.08 (7+0) CRL 0,95cm z bijącym ❤️
    20.08 (9+3) CRL 2,74cm
    07.09 I prenatalne ⌛️

preg.png
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka - z tego co wiem to często kobiety we wczesnej ciąży mają takie objawy i nie musi być to nic złego. W razie większego krwawienia zawsze pozostaje podjechanie na Izbę Przyjęć.

Na innym wątku wpadłam na historię dziewczyny, której ciąża utrzymała się mimo odstawienia leków na cyklu sztucznym i po menopauzie także naprawdę już mnie mało co zdziwi 🥹. Pod kątem medycznym nie jest idealnie, nie mam szczęścia mieć takiego prowadzenia jakie bym chciała, ale czuję też wdzięczność za to, że udało się dotrzeć w tym cyklu do etapu transferu. Ten jeden zarodek jest jak dar, nawet jeśli będzie ze mną tylko przez chwilę, dajemy mu szansę 🥹

Treaclynat lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 20 cs
    💃 AMH - 1,72, przewlekłe zapalenie endometrium (histeroskopia po 1 nieudanym cyklu IVF)
    👦 morfologia 0-2%, hipogonadyzm - wyrównany

Marzec 26' - I cykl IVF
    10 pęcherzyków - 5 kumulusów - 3 MII - 3 zarodki - 3 blastocysty 🐣
    3 transfery - 2x beta ujemna❌ , 1x ciąża biochemiczna.
    Sierpień 26' - II cykl IVF
    13 pęcherzyków - 10 kumulusów - 5 MII - 2 zygoty w 1 dobie - 1 morula w 5 dobie - transfer świeży ❌

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko w kwestii proga (duphaston konkretnie). Jako że byłam na wakacjach to nie przykładałam wagi do mierzenia bbt i nie robiłam owulaków. Po śluzie wnioskowałam że w sobotę lub niedzielę była owulka, więc wczoraj (17dc) wieczorem włączyłam Duphaston.
    Jeszcze wczoraj po wzięciu dupka zauważyłam falę płodnego śluzu i dzisiaj zrobiłam kilka owulaków.. no i wyłapałam pik 2h temu.

Teraz mam rozkminę co w tej sytuacji? Oczywiście dupka biorę. Ale mam go brać przez 10 dni, czyli do 26dc włącznie, a jak 27dc test negatywny - odstawić. Problem w tym że to będzie 8-9dpo 😶

Oczywiście już planuję iść wtedy na betę zamiast robić sikańca, ale nie wiem czy to się uda. Chodzi mi po głowie przedłużenie brania dupka o 2 dni. Robiłyście takie manewry?

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni), policystyczny obraz jajników (brak diagnozy PCOS, owulacje występują, testy owu nie wariują)
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
    💊Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
    💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka, omega 3
    ⚖️ Waga (od 06/26): -4kg
  • aszin Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo, a może taki „nieidealny” zarodek właśnie da tę ciążę? Statystyka statystyką, ale dobrze wiemy, że ona w najmniej spodziewanym momencie potrafi zaskoczyć. Wzorowe blastki nie implantują się, a taki szkrab może rozwijać się w swoim tempie, co nie znaczy, że w gorszym. A lekarze na pewno nie przeprowadzaliby transferu, gdyby nie uważali, że może zakończyć się sukcesem. Może właśnie uznali, że transfer moruli w tym przypadku daje większe szanse niż czekanie na zasadzie „a nuż rozwinie się dalej”. A poza tym gdzie będzie mu lepiej niż u mamusi w brzuszku? 😁

Morgo lubi tę wiadomość

Starania od 08.2023
    Trombofilia, Hashimoto, OAT
    ♀ 33 ♂ 38

03.2024 💔💔 8tc

2026:
    ICSI: 3🍀 5AA, 4AA, 3BB
    I ET 24.01 → 30.03 💔 12tc T21
    II FET 20.06 🙏✨ → 7dpt 42,10 → 9dpt 136 → 11dpt 436,3 → 13dpt 1321 → 18dpt 6913 → 20dpt ❤️
    ✶ 7+2 CRL 1,15cm 🍤
    ✶ 9+4 CRL 2,57cm 🫐
    ✶ SANCO 🩵
    ✶ 12+1 CRL 5,74cm, prenatalne ✔

preg.png
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka mi napisała że może jest tak wojowniczy, jak jego mama, więc kto wie :D. Z tego co zdołałam doczytać dzisiaj to morula moruli nierówna i cóż, pozostaje mi wierzyć że ta była już na tyle "dojrzala" że embriolodzy widzieli sens transferu.

Tofuszka, Dudu13 lubią tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 20 cs
    💃 AMH - 1,72, przewlekłe zapalenie endometrium (histeroskopia po 1 nieudanym cyklu IVF)

Marzec 26' - I cykl IVF
    13 pęcherzyków - 10 kumulusów - 5 MII - 2 zygoty w 1 dobie - 1 morula w 5 dobie - transfer świeży ❌

• Morgo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka - niestety sam śluz potrafi być trochę oszukańczy i ja miewałam super-plodne jajo 2-3 dni przed faktycznym pikiem LH. Albo dwie fale śluzu. Jeśli wylapalas teraz pik to bym odstawiła progesteron i zaczęła przyjmować ponownie te 2-3 dni po owu. Może ją zablokuje, może nie, póki co jak widać organizm sobie idzie własnym tempem.

Tofuszka lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 20 cs

Marzec 26' - I cykl IVF

• Tofuszka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja myślę że uznano morulę za dojrzałą i dlatego będzie transfer. Musi być waleczny jak mama, dobrze powiedziane! Przesyłam wirtualne przytulasy 🫂

Co do śluzu to dawno nie miałam podwójnj fali. Może to przez wyjazd. O odstawianiu dupka nawet nie myślałam. W zaleceniach miałam brać na sztywno od 15-17dc ze względu na nieregularne cykle, więc i tak uprawiam trochę samowolkę bo zawsze biorę po piku lh i podwyższonej bbt.
    Z tego co pogadałam z AI - jakby prog miał przyblokować owulkę to zahamowałby wyrzut LH. A jak już wyrzut lh nastąpił, to nie powinnam się obawiać tej kwestii. Martwi mnie tylko wczesne testowanie (ale wiadomo, AI to nie święta krowa)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia, 23:11

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna, nieregularne cykle (26-38 dni), policystyczny obraz jajników (brak diagnozy PCOS, owulacje występują, testy owu nie wariują)
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
    💊Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka, omega 3
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej u starających się kobiet nie powinno się dawać go na sztywno właśnie przez zmienność terminu owulacji. To trochę przestarzałe podejście. Ale skoro był wyrzut LH to znaczy że coś się dzieje ;).

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 20 cs

Marzec 26' - I cykl IVF

• Claudii Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko w tej całej sytuacji z zarodkiem nie chodzi nawet w 100% o kwestie czy morula zamieni się w blastocystę tylko o okno implantacyjne, które tutaj jest kluczowe. Zostawiam linka co właśnie na ten temat pisała Instaembriolog, która pracuje w mojej klinice. Ale procentowo nadal szanse są i wierzmy, że się uda ♥️ Zgadzam się z dziewczynami, że prócz medycznych aspektów to liczy się też doza szczęścia i różne rzeczy się dzieją 😊

https://www.instagram.com/p/C5i0kZ-o2sn/?igsi=MTRocHQ4ZHZyb2k0aw==

Tofuszka niestety ale progiem można sobie zahamować owulke i tylko potwierdzenie owulacji przez USG daje gwarancje, że owulka była. Najgorzej, jak ginekolog daje sztywno zalecenia brania proga tak po prostu, bo nigdy nie wiadomo co się dzieje w środku. Można sobie krzywdy narobić. I tak jesteś mocno świadoma, że robisz testy LH i na nich bazujesz, ale raczej nie powinno się włączać progesteronu bez potwierdzenia owulacji. Wcześniej miałaś jakieś monitoringi sprawdzające występowanie owulki? Zawsze opcją jest zrobienie badania z proga i sprawdzenie czy ta owulka w ogóle się odbyła 😊

Marzycielko bardzo Ci życzę, żeby to były objawy pęcherzyków ciążowych z zarodkami 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Marzycielka94, Gnom lubią tę wiadomość

30l. starania od: styczeń 25’

❗️AMH 0.71 / MTHFR hetero, PAI1 homo / 21’ resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
    ✔️ MUCHa / Sono-HSG / kariotyp / FMR1 / histeroskopia / wyleczone zapalenie endometrium 3/10

01.2026 IVF - 3MII - 2 zapłodnione - 0 ❄️
    04.2026 IVF - 2MII - 2 zapłodnione - 2 ❄️
    ET 4BC 07.04 - beta 0
    FET 5CB 27.06 beta:
    6dpt 32,2 / 9dpt 36,6 cb? 💔/ 11dpt 56,9 / 13 dpt 122,8 / 16 dpt 426,2 / 19 dpt 1080,4 / 23 dpt 3313,7
    24.07 USG 6+3 CRL 0,45
    27.07 USG 6+6 CRL 0,88 i ♥️
    05.08 USG 8+1 CRL 1,60 ludzika 😍
    17.08 USG 9+6 CRL 2,90 ♥️
    31.08 krwawienie 🩸 ale USG 11+6 ok, CRL 5,46; prenatalne ✔️ (🩵?)

preg.png
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudii - niestety nie siedziałam w tych badaniach, danych, dotąd nie miałam potrzeby... żałuję, że nie miałam możliwości bycia partnerem w decyzji, bo mi opcji mrożenia nikt nie zaproponował w Klinice. O tym, że to morula dowiedziałam się chwilę przed transferem, już w Klinice. Jedyne co to mogę to zachować tę wiedzę na przyszłość, bo roztrząsanie tego teraz to niestety dodatkowy ból dla mojej analitycznej głowy. A że środki wyczerpują się wszędzie to nie wiem czy zmiana Kliniki będzie możliwa, chyba że się zdecydujemy na pół roku przerwy i czekanie. Zobaczymy.

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 20 cs

Marzec 26' - I cykl IVF

• Tofuszka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudii tak, wiem że można sobie zahamować, dlatego temperatura + owulaki i włączam proga 2-3dpo. Typowo na monitoringu nie byłam, ale raz byłam u gin po owulce (4 mies temu) i została potwierdzona + badałam ostatnio proga 7dpo i też potwierdził owu. Więc owulki są.

Ja chyba faktycznie przedłużę sobie branie dupka po prostu w tym cyklu. Przerwa mogłaby doprowadzić do wcześniejszego złuszczania endometrium

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    🖤Starania od 02.2025r.
    🌿Drożność 07/2026 ✅
  • ferrytynka25 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morgo, nie pozostaje nic innego jak wierzyć w tego jednego wojownika. Kompletnie się na tym nie znam, ale skoro embriolodzy widzą szansę i sens, to nie można od razu zakładać niepowodzenia♥️. Z całego serca kibicuję i trzymam kciuki, a samotność w tym wszystkim totalnie rozumiem. W tym cyklu (kolejnym nieudanym) czuję się bardzo samotna i zastanawiam się, czy jest sens brnąć w dalsze starania z pomocą medyczną, skoro mam wrażenie, że moje emocje i to, jak bardzo jest mi trudno, są odbierane tak, jakbym wyolbrzymiała.
    Marzycielko, stres w niczym nie pomaga, a wręcz przeciwnie. Trzymam mocno kciuki.🤞🏼

Morgo lubi tę wiadomość

👩 29 👨 31🐶9
    Starania od dwóch lat.
    Niepłodność idiopatyczna?
    Hormony w normie ✅
    AMH 2,07 ng/ml
    Niska Ferrytyna ⚠️
    Brak problemów z owulacją ✅
    Sono HSG✅
    Cytologia i HPV – w normie ✅
    🔬 MUCHA - grudzień 2024✅ maj 2026✅
    USG piersi ✅
    Lipiec 2025 - Torbiel ⚠️

👨
    Morfologia 2%---> 3,8%-- 6%--> 4% (lipiec 2026)⚠️
    Brak żylaków powrózka nasiennego✅
    Hormony w normie
    HBA 55,9%⚠️
    DFI 6%✅
    Posiew nasienia ✅
    Suple💊
  • Morgo Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ferrytynka - a kto je tak odbiera? Partner, personel medyczny? Moim zdaniem tu nie ma wyolbrzymionych emocji. Pragnienie dziecka to jest FUNDAMENTALNA potrzeba. Ja wczoraj po raz pierwszy od 8 lat płakałam na mojej grupie terapeutycznej. Takie kiszenie w sobie nie jest dobre, ale niektórzy, w tym ja mają silne mechanizmy "bycia dzielną".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia, 10:10

ferrytynka25 lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨 31&38 l. 20 cs

Marzec 26' - I cykl IVF

• Imazolka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choineczko ciężko mi na tej menopauzie 😒 duże uderzenia gorąca, zimne poty no i brak libido. Ale właśnie wyszłam z wizyty i plan jest taki, że czekam na okres teraz, jak nie dostanę do końca września to mam się zgłosić i zaczniemy przygotowanie do transferu bez okresu. Także w końcu widzę światełko w tunelu i transfer będzie prawdopodobnie w październiku 😃

A Ty jak? Ciągle w zawieszeniu? Staracie się naturalnie? ☺️

Marzycielko nawet nie chce sobie wyobrażać jak Ci sie czas teraz dłuży w tej niepewności 😔

Chochlik, Stokroteczko, jak u was? ❤️

Choinka123, Gnom, Morgo, Marzycielka94, Chochlik12 lubią tę wiadomość

starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025

🧬 PCOS | endometrioza | adenomioza
    🩸 KIR 2DS2+, 2DS4+ | NK ↑
    🧪 ANA 1:80 | dsDNA+
    👨 czynnik męski ✔️

⏳ diphereline
  • Choinka123 Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imazolko super bardzo się cieszę ruszacie z kopyta teraz ;)

A u nas tak stoimy w kropce dalej, głowa już trochę odpoczęła. Zajęłam się innymi tematami. Narazie nie mam żadnego planu działania na najbliższy czas. Wiem że Rzeszów odpada bo pieniążki się skończyły,zostaje na chwilę obecną Kraków. Co mogłam to zrobiłam, a na naturalny cud nie liczę. W niedzielę jedziemy na krótki wypad nad polskie morze naładować bateryjki☺️

Morgo, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

31 & 35
    ▪️AMH 11.22-2,83; 10.24 -2,44; 07.25-1,70
    ▪️Hormony OK; MUCH -OK; Kariotypy OK;
    PAI-1 4G/5G heter.; MTHFR C677T C/T; KIR AA;
    ▪️ Drożności -OK
    ▪️USG w kierunku endo. - nie wykryto
    ▪️STYMULACJE
    12.24 -04.2025 Lametta+Owitrelle+Duphaston
    ▪️05.25 Biopsja CD 138-ok, CD56 podwyższone
    ▪️10.25 Histeroskopia stan zapalny CD138 ujemne
    ▪️12.25 Ponowna histero- obraz OK
    ▪️03.26 IUI- trzecia

ŻPN-2024 zabieg- wyniki bardzo zmienne
  • Dudu13 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielko, jak te plamienia?
    Malineczko, kiedy masz wizytę?
    W którym tygodniu jesteście dziewczyny?

Powiem Wam że jak czytam o tej rezerwie środków to aż mi mrozi krew w żyłach bo głowie mi się to nie mieści :(

Morgo, już dosyć analiz - teraz trzeba zwalczyć o spokój i miłe rzeczy na urlopie bo chyba za chwilę zaczynasz 🍀☺️

Morgo lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍💋‍👨 29 starania od końca 24
    08.24 histeroskopia✅
    1-03.25 9/12tc💔
    11.25, 03.26💔 CB

💃MTHFR,PAI: hetero, KIR AA 📌accofil
    🆘11.25 POI🥺 LH/FSH < 1
    ✅OGTT + hormony, DHEAS ⬇️
    MUCH, APS, b.C/S, ANA3, celiakia (geny), pasożyty, nied. tarczycy
    🕺 🧪 ✅
    hormony - niskie

✨🫪🌈
    17.07.26🤞⏸️ beta 🚀
    30.07 5+5, GS 0,98 ✅
    10.08 7+1, CRL 1,08 💓
    20.08 8+4 CRL 2,0 💓174BPM
    24.08 9+0 CRL 2,3 💓 172BPM
    31.08 10+1 CRL 3,3 💓 176BPM
    8.09 ⏳15.09 prenatalne I ⏳🔎
‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ