tyłozgiecie macicy a starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza ciąża 2cs, druga ciąża 1cs.
-
Pierwsza ciaza okolo 6 miesiecy, bez konkretnych staran wlasciwie. Teraz walcze o drugie ponad dwa lata. Ale nie wydaje mi sie, zeby to mialo az tak duzy wplyw na zajscie w ciaze. Ok, nie jest rozowo, ale tragicznie chyba tez nie Ponoc trzeba od tylu robic haha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kindziulek87 wrote:Ja juz 1,5 roku sie staram. Robiłam badania tarczycy i hormonów. Zaczelam 1 miesiąc od tylu i z nogami w górze zobaczymy.Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja również mam tyłozgięcie i bałam się, że będę miała problem zajść w ciąże. 2 cykl starań i udało się zastosowałam się do rad dziewczyn i kochaliśmy się na pieska co drugi dzień w okresie płodnym, po stosunku nogi do góry przez kilka minut, potem szłam spać na brzuchu. Życzę powodzenia wszystkim starającym się.
-
joasia1982 wrote:Dziewczyny a czy tylozgiecie moze powodowac silne bole w czasie @?
Moja mama ma tez bardzo mocne tyłozgięcie i zaszła ze mną i moim rodzeństwem bez żadnych problemów... takze chyba nie ma metody. My też próbujemy od tyłu ale musze spróbowac w tym cyklu jeszcze nogi^^ Pozdrawiam wszystkichPCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
-
my sie staramy poand rok, mam tyłozgiecie choc nigdy nikt mi tego nie pokazal na monitorze tylko niby przez 'wymacanie', a wy jak dajecie nogi do góry ? swieca? my sie kochamy z pupą moją w górze a po zsuwamy się na skraj lóżka gdzie moge opasc glowa w dol w ziemie i tak leze ok 20 minut, i tak od prawie roku, ale u mnie raczej brak owu lub kiepska jej jakosc sa problemem