X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Uczucie jakby coś stało w gardle
Odpowiedz

Uczucie jakby coś stało w gardle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daven wrote:
    Głodny głodnemu wypomni :D!

Rzeczywiście, gdyby nie tytuł nawet bym tu nie wlazła :D.
    Hahahahaha noo w sumie glodna jestem

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Daven Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Hahahahaha noo w sumie glodna jestem
    To do roboty! I niech Ci w gardle stanie ;D!

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • Kasita Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, moze ktoras z Was moglaby mi odpowiedziec zwlasnego doswiadczenia - mi wyszlo TSH, T4 i T3 w normie, ale anty TPO 430 ! Czy to Hashimoto ? Wizyte u lekarza mam dopiero pod koniec maja.

Kasita
    16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
    05.12 - pozytywna beta
    15.12 - bicie serca :)
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ