X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Uczucie jakby coś stało w gardle
Odpowiedz

Uczucie jakby coś stało w gardle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daven wrote:
    Głodny głodnemu wypomni :D!

Rzeczywiście, gdyby nie tytuł nawet bym tu nie wlazła :D.
    Hahahahaha noo w sumie glodna jestem

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Daven Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Hahahahaha noo w sumie glodna jestem
    To do roboty! I niech Ci w gardle stanie ;D!

Pluj - 2012
    Truj - 2013
    Zbój - 2015
  • Kasita Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, moze ktoras z Was moglaby mi odpowiedziec zwlasnego doswiadczenia - mi wyszlo TSH, T4 i T3 w normie, ale anty TPO 430 ! Czy to Hashimoto ? Wizyte u lekarza mam dopiero pod koniec maja.

Kasita
    16.11 - krio-transfer 5-dniowej blastki
    05.12 - pozytywna beta
    15.12 - bicie serca :)
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ