Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Udało się!
Odpowiedz

Udało się!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basha Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test wczoraj z okazji swoich urodzin i wyszedł ledwo widoczny pod światło cień, dziś pobiegłam na betę i zahaczyłam o aptekę i jest drugą kreska! Po poronieniu w styczniu myślałam że nigdy nie zajdę już w ciążę :)

f2w3ugpjqs7gupgd.png
  • CarPer Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow gratulacje!!!
    Piekny prezent na swieta :).

• Karola555 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowanie życzę wszystkiego dobrego :)

Mnie też w październiku wyszły dwie kreseczki, poszłam na betę pierwsza 26 a za dwa dni już tylko 9 i na następny dzień @ .... Ale po wizycie u gina dostaliśmy od razu zielone światło. W następny poniedziałek zrobię test jak @ nie przyjdzie. Chciałabym żeby się udało.

Dzieciaczki z serduszka: Córcia Amelka 05.2008, Synek Gabryś 10.2010
    23/02 będzie synek :)
    f2w3rjjgya3j0iis.png
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basha gratulacje i trzymam kciuki oczywiście <3

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • Basha Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :) wcześniej myślałam, że jak zobaczę te dwie kreski to zacznę się od razu stresować, że znowu coś pójdzie nie tak, ale jestem dziwnie spokojna :)

f2w3ugpjqs7gupgd.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ