UWAGA!!! NIE 1000 STRONA NA PLEMNICZE!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kiti wrote:BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(2.08.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Amicizia ............2(chwil.przerw)26 lat.......05.01................małopolskie
patik....................1...................24lata......06.01................śląskie.
mauysia.............4.....................31lat.......06.01.................wielkopolskie
kiti..........................4................25lat.....06.01................małopolskie
anusia84.............7...................28lat........09.01................dolnośląskie
ewela84..............6...................28lat........09.01................świętokrzyskie
Libra...................3...................30lat........10.01.................łódzkie
Wsk...................8....................23lata......??.01..............Lubuskie
zosia-ktosia........6....................30lat.......11.01..................łódzkie
AGA30...............25..................30lat.......12.01.................opolskie
Dora...................2...................30lat.......13.01..................pomorskie
gocha04.............7...................27lat.......14.01.................mazowieckie
Beata.................6...................29lat.......14.01.................mazowieckie
aneczkaaa1985...30................27 lat......15.01................warm-mazurskie
Fedra..................53.................28lat......16.01.................małopolskie
Mała29.............89...................29lat.......17.01................Wielka Brytania
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
anna_w...............9...................30lat.......20.01................lubelskie
blondi22.............2....................22lata......25.01................mazowieckie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
Shagga_80........3.....................32lat...... .31.01.................łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
natusia...............3.....................27lat.......??.01................kuj-pom
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Malvinka.............4.....................25lat.......??.01...............dolnośląskie
muzarcia............1.....................30lat.......?????................opolskie
Woseba...............13(odwołane)......24lata......02.02................południe Polski
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Effcia84.............5....................28lat.......08.01???.............wielkopolska
aktualizuje w takim razie i tabele bo latka przybywaja niestety achhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2013, 14:03
Wsk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki proszę Was o pomoc (dobrą rade) jestem po dwóch poronieniach po rząd lekarz prowadzący powiedział,że będę musiała się przebadać albo we Wrocławiu albo w Poznaniu-tylko nie powiedział jakie to mają być badania.A ja w sumie się go nie wypytałam,bo to było zaraz po wyjściu ze szpitala i nie miałam do tego jakoś głowy:(Może byście mi powiedziały od czego mam zacząć?jakie badania mogę zrobić już teraz na własna rękę?i które może mi zlecić lekarz np rodzinny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BellaRosa wrote:ja bym zrobiła progesteron i powtórzyła tarczycę. Oraz po owulacji brałabym luteinę żeby w razie co ciaża sie utrzymała... Na innych badaniach niestety sie nie znam
Dziękuję chociaż za te informacje:)w którym dniu cyklu najlepiej jest zrobić ten progesteron?mam duphaston to jak dostanę zielone światło od ginekologa to będę stosowała -
nick nieaktualnyKITI ROZUMIEM, ŻE UROSŁAŚ W LATKACH TJ. MAIŁAŚ ALBO MASZ URODZINKI....ZATEM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA I SPEŁNIENIA MARZEŃ... lecę, bo już czas na mnie...co jakiś czas coś tam zakłuje w środku i zaboli w tych okolicach ale bardzo minimalnie...ot @ wyczekana...dalej ta sama wkładka...ale po luteinie taki jest okres...
kiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowinnaś chyba zrobić ten progesteron przed wzięciem dupka ale może on nie wpływa na wyniki...trzeba poszukać tych informacji...jak w poniedziałek dziewczyny wrócą to Ci podpowiedzą jak nic nie znajdziesz Effcia w necie to zapytaj do południa w poniedziałek...tak chyba najlepiej...
-
muzarcia wrote:Powinnaś chyba zrobić ten progesteron przed wzięciem dupka ale może on nie wpływa na wyniki...trzeba poszukać tych informacji...jak w poniedziałek dziewczyny wrócą to Ci podpowiedzą jak nic nie znajdziesz Effcia w necie to zapytaj do południa w poniedziałek...tak chyba najlepiej...
no tez myślę że dziewczyny przeczytaja i podrzuca jakąś dobra rade-Dzięki Wam mazurcia i bella rosa:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:dziewczynki proszę Was o pomoc (dobrą rade) jestem po dwóch poronieniach po rząd lekarz prowadzący powiedział,że będę musiała się przebadać albo we Wrocławiu albo w Poznaniu-tylko nie powiedział jakie to mają być badania.A ja w sumie się go nie wypytałam,bo to było zaraz po wyjściu ze szpitala i nie miałam do tego jakoś głowy:(Może byście mi powiedziały od czego mam zacząć?jakie badania mogę zrobić już teraz na własna rękę?i które może mi zlecić lekarz np rodzinny?
Pójdź do porzadnego lekarza, który skieruje cię na odpowiednie badania i może uzyskasz odpowiedź czemu ronisz? Moja siostra po drugim poronieniu miała mnóstwo badań w tym HIV, nie powiem ci jakie bo nie wiem dokładnie, ale jeżeli powiesz lekarzowi, ze jesteś po dwóch poronieniach, to będzie wiedział na co cię wysłać.