X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne uzależnienie od kropli do nosa a starania
Odpowiedz

uzależnienie od kropli do nosa a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Milano Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnawiam wątek :)
    Niestety tez mam problem z kroplami u mnie sudafed .. :/ myślicie ze to ma jakiś związek z zajściem w ciąże?
    Byłam u laryngologa, nawet dwóch i mówili ze tylko sterydy a nie chce brać tego! Staram się brać coraz mniej tego świństwa :(

7 CS i w końcu są dwie kreski! :)

oar83e3kt53wl0vf.png
  • Sarrrra Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w klubie. Otriwin. 10 lat z różnymi przerwami. Biorę avamys i masc bactoban. Wcześniej pom9glo. Teraz wciąż sięgam po Otriwin.

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ