W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniusia2104 wrote:Ooo to robie z Tobą w poniedziałek , będzie to mój 13 dpo wtedy. Mnie razi swedziały sutki takie uczucie jak na zbierające się mleko chyba że to w mojej głowie się zbierało
Już po prostu mam wszystkie objawy, dwa testy allegrowe (te dodatki do owulakow) - biel wizira, mam nadzieję że za wcześnie. Trochę tempka spadła, ale też przeglądałam wykresy ciążowe na tablicach i może to nie taki zły znak...
Pierwszy cykl u mnie z wiesiołkiem, maca i fertilsafe... 🤞💚 Trzymam kciuki za nasze dwie grube krechy!MayMasza, Angie25, Muszka05, Aniusia2104 lubią tę wiadomość
-
nickt wrote:Podłączam się dziewczyny do poniedzialku
Już po prostu mam wszystkie objawy, dwa testy allegrowe (te dodatki do owulakow) - biel wizira, mam nadzieję że za wcześnie. Trochę tempka spadła, ale też przeglądałam wykresy ciążowe na tablicach i może to nie taki zły znak...
Pierwszy cykl u mnie z wiesiołkiem, maca i fertilsafe... 🤞💚 Trzymam kciuki za nasze dwie grube krechy!Aniusia2104, Angie25, nickt lubią tę wiadomość
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Czesc dziewczyny! Dołączam do testowania, proszę mnie wpisać na 24 ✊🏻🙂
-
To poniedzialek zapowiada sie pelen napiecia, mam nadzieje ze dla wszystkich nas okaze sie szczesliwy I baaardzo mocno trzymam kciuki :*
Ja dzis w gosciach, na urodzinach. Brzuch nadal pobolewa lekko, prawie niezauwazalnie ale jednak.
Angie25, nickt lubią tę wiadomość
2017 - syn 💙
2019 - poronienie
2020 - 2x cb
2021 - cb
2021-
08.07 - II 🍀
9.07 - Beta 40 mlU 🍀
12.07 - Beta 310 mlU 🍀
15.07 - Beta 590 mlU
19.07 - Beta 1200 mlU
23.07 - 5t3d pęcherzyk 7mm 🍀
30.07 - 6t3d 0,5 cm Cudu 😍
06.08 - 7t3d 1,1 cm Maleństwa ❤
18.08 -9t1d 2,3 cm Dzieciątka ❤
09.09 - 12t2d 5,47cm Szczęścia 💗
02.11 - 20t0d 380g Radości 💗
16.12 - 26t2d 1000g Miłości 🍓
14.01 - 30+3 1600g Dzidziusia 👶
16.02 - 35+1 2500g Córeczki 🍓
15.03 - córcia 💗
2023-
16.06 - 10mm Cudu z ❤
[/url] -
Pewska wrote:To poniedzialek zapowiada sie pelen napiecia, mam nadzieje ze dla wszystkich nas okaze sie szczesliwy I baaardzo mocno trzymam kciuki :*
Ja dzis w gosciach, na urodzinach. Brzuch nadal pobolewa lekko, prawie niezauwazalnie ale jednak.
Ja jednak mam nadzieje ze u Ciebie to ciaza i na dzien dzisiejszy innej mysli nie dopuszczamMayMasza, nickt lubią tę wiadomość
03.2020- cb
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
Cześć dziewczyny.
Obserwuje swoje cykle od kilku lat ale takich anomalii jak teraz to nie miałam nigdy. Nawet OF wyznaczył owulacje niby 7.06 ale linia przerywana. Zaobserwowałam śluz płodny tylko w jednym dniu, poprostu mnie zalało i na tym koniec. Niby tempka podskoczyła ale jakoś nie jestem przekonana. Teraz sucho jak na pustyni, testy owulacyjne tez negatywne ciagle wychodziły ( w poniedziałek tylko testowa wyszła prawie identyczna jak kontrolna ale mimo wszystko negatywny test)
Nie ogarniam tych cykli, mój organizm robi sobie poprostu jaja ze mnie😩 -
Hania007 wrote:Cześć dziewczyny.
Obserwuje swoje cykle od kilku lat ale takich anomalii jak teraz to nie miałam nigdy. Nawet OF wyznaczył owulacje niby 7.06 ale linia przerywana. Zaobserwowałam śluz płodny tylko w jednym dniu, poprostu mnie zalało i na tym koniec. Niby tempka podskoczyła ale jakoś nie jestem przekonana. Teraz sucho jak na pustyni, testy owulacyjne tez negatywne ciagle wychodziły ( w poniedziałek tylko testowa wyszła prawie identyczna jak kontrolna ale mimo wszystko negatywny test)
Nie ogarniam tych cykli, mój organizm robi sobie poprostu jaja ze mnie😩
Może miałaś cykl bezowulacyjny? Ja tak w zeszłym miesiącu miałam. -
Pewska wrote:To poniedzialek zapowiada sie pelen napiecia, mam nadzieje ze dla wszystkich nas okaze sie szczesliwy I baaardzo mocno trzymam kciuki :*
Ja dzis w gosciach, na urodzinach. Brzuch nadal pobolewa lekko, prawie niezauwazalnie ale jednak. -
Ja tez na 18 czerwca! 13dpo będzie 😄
Chce zamówić testy przez neta polecicie coś? Bo ekspedientki w rossmanie to już chyba dziwnie na mnie patrząWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 18:57
Lipiec 2020 cb, luty 2021 cb
Mama trójki dzieci z ogonami🐶
Zoi ❤️ 36+5, 1900g -
Angie25 wrote:Może miałaś cykl bezowulacyjny? Ja tak w zeszłym miesiącu miałam.
Jakby tak było to byłby skok temperatury? U mnie był i utrzymuje się na wyższym poziomie 4 dzień -
A dziewczyny jak wy poznajecie jaki jest śluz w czasie płodnym, kiedy miesza się on ze sperma?
-
Hania007 wrote:A dziewczyny jak wy poznajecie jaki jest śluz w czasie płodnym, kiedy miesza się on ze sperma?
Wiesz co u mnie normalnie za dnia jest ten sluz, najczęściej zauważam go w toalecie przy podcieraniu ale również często mam tak,że sam ze mnie wylatuje i mam mokrą bieliznę . Ciągnący, trochę galaretowaty i przezroczysty .30 lat
Córeczka 4 lata -
Aniusia2104 wrote:Wiesz co u mnie normalnie za dnia jest ten sluz, najczęściej zauważam go w toalecie przy podcieraniu ale również często mam tak,że sam ze mnie wylatuje i mam mokrą bieliznę . Ciągnący, trochę galaretowaty i przezroczysty .
Właśnie tak miałam kiedyś przed staraniami a teraz nie potrafię rozróżnić spermy od śluzu. Mam wrażenie ze ten rozciągliwy jakoś miesza się z nią i robi się bardziej wodnisty i mętny albo taki jest już nic nie wiem😔 -
Hania a moze testy ovu ktore masz slabo sie wybarwiaja I nigdy.nie osiagaja maxa, dlatego wydaje sie, sugerujac nimi, ze owulacji brak?
Ja mam jakies tanie o maxwie horienmedical, jak mialam szczyt piku to byl praaawie identyczny jak testowa ale nigdy tak samo mocny.
Apropo tych testow dziewczyny bo pytalyscie mnie o czulosc ciazowych ktore robilam wczoraj I dzis. Wlasnie ja sikalam.na te co byly gratisem do owulacyjnych i z tej samej firmy czyli horienmedical. Niestety nie pisze na.nich jaka czulosc ale jak wygooglowalam to.one chyba sa 25.
Nie wiem czy to z tymi testami cos nie tak, czy ten gorszy scenariusz. Przeciez dzis krecha powinna byc mocniejsza...
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, stresuje sie ta jutrzejsza beta...Aniusia2104, nickt, Hania007 lubią tę wiadomość
2017 - syn 💙
2019 - poronienie
2020 - 2x cb
2021 - cb
2021-
08.07 - II 🍀
9.07 - Beta 40 mlU 🍀
12.07 - Beta 310 mlU 🍀
15.07 - Beta 590 mlU
19.07 - Beta 1200 mlU
23.07 - 5t3d pęcherzyk 7mm 🍀
30.07 - 6t3d 0,5 cm Cudu 😍
06.08 - 7t3d 1,1 cm Maleństwa ❤
18.08 -9t1d 2,3 cm Dzieciątka ❤
09.09 - 12t2d 5,47cm Szczęścia 💗
02.11 - 20t0d 380g Radości 💗
16.12 - 26t2d 1000g Miłości 🍓
14.01 - 30+3 1600g Dzidziusia 👶
16.02 - 35+1 2500g Córeczki 🍓
15.03 - córcia 💗
2023-
16.06 - 10mm Cudu z ❤
[/url] -
Pewska wrote:Hania a moze testy ovu ktore masz slabo sie wybarwiaja I nigdy.nie osiagaja maxa, dlatego wydaje sie, sugerujac nimi, ze owulacji brak?
Ja mam jakies tanie o maxwie horienmedical, jak mialam szczyt piku to byl praaawie identyczny jak testowa ale nigdy tak samo mocny.
Apropo tych testow dziewczyny bo pytalyscie mnie o czulosc ciazowych ktore robilam wczoraj I dzis. Wlasnie ja sikalam.na te co byly gratisem do owulacyjnych i z tej samej firmy czyli horienmedical. Niestety nie pisze na.nich jaka czulosc ale jak wygooglowalam to.one chyba sa 25.
Nie wiem czy to z tymi testami cos nie tak, czy ten gorszy scenariusz. Przeciez dzis krecha powinna byc mocniejsza...
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, stresuje sie ta jutrzejsza beta...
Witamina D -> 78
HSG 2019 -> drożne
AMH 1,91
badanie nasienia 2019 vs 2021
morfologia 4% -> 3% ❌
Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
Ruchome 58,14 %(2021) ✅ -
Hania007 wrote:Właśnie tak miałam kiedyś przed staraniami a teraz nie potrafię rozróżnić spermy od śluzu. Mam wrażenie ze ten rozciągliwy jakoś miesza się z nią i robi się bardziej wodnisty i mętny albo taki jest już nic nie wiem😔
-
Pewska wrote:Hania a moze testy ovu ktore masz slabo sie wybarwiaja I nigdy.nie osiagaja maxa, dlatego wydaje sie, sugerujac nimi, ze owulacji brak?
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, stresuje sie ta jutrzejsza beta...