W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Dusia91 wrote:Dziewczyny! Dziś 26dc... Miałam dość ciągłego świrowania negatywnych testów. Korzystając z dnia wolnego poszłam na betę bo i tak musiałam zrobić inne badania. Jutro jadę na uroczystość rodzinna... Z większością nie widziałam sie od Bożego Narodzenia więc chciałam mieć czystą głowe i widzieć na czym stoję. Właśnie przyszedł wynik. Beta 20,4... Właśnie siedzę i płacze... Ręce mi się trzęsą... Zaczęłam robić hybrydę i skończy się chyba na jednym paznokciu 🙈
Dusia91, Żonkil lubią tę wiadomość
-
Majaaaa wrote:Nie ma co płakać ! Chyba ze ze szczęścia !!!! 🥰✌️
Anetynka, bertha, Kate28 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Cały czas was czytam ale nie mam kiedy pisać. Teraz korzystam z okazji ze młoda padła w samochodzie i mam chwilę dla siebie :*
Gratuluję pozytywnych wyników i pięknych bet coś się zaczyna lepiej dziać w czerwcu .Mąż mój pracuje w Niemczech i w poniedziałek już wyjeżdża, był teraz półtorej tygodnia- stąd ten permanentny brak czasu ostatnio .
Byłam dziś na monitoringu i jest piękny pęcherzyk 21 mm i endometeium 9.6 mm . W południe zrobiłam zastrzyk z ovitrelle . Działaliśmy koło północy więc kolejne seksy planuje na jutrzejszy wieczór, żeby armia zdążyła się zregenerować . Mam nadzieję że to wystarczy . Trzymajcie kciukiNi3zapominajka, Kasiulka03, Żonkil lubią tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
nick nieaktualnyDusia91 wrote:Dziewczyny! Dziś 26dc... Miałam dość ciągłego świrowania negatywnych testów. Korzystając z dnia wolnego poszłam na betę bo i tak musiałam zrobić inne badania. Jutro jadę na uroczystość rodzinna... Z większością nie widziałam sie od Bożego Narodzenia więc chciałam mieć czystą głowe i widzieć na czym stoję. Właśnie przyszedł wynik. Beta 20,4... Właśnie siedzę i płacze... Ręce mi się trzęsą... Zaczęłam robić hybrydę i skończy się chyba na jednym paznokciu 🙈
Serdeczne gratulacje ❤️ Super, że masz czarno na białym! Zdrówka dla Was i udanej bezalkoholwej imprezy heheDusia91 lubi tę wiadomość
-
Ni3zapominajka wrote:Serdeczne gratulacje ❤️ Super, że masz czarno na białym! Zdrówka dla Was i udanej bezalkoholwej imprezy hehe
Lusi91, Ni3zapominajka lubią tę wiadomość
-
Dusia91 wrote:Dziewczyny! Dziś 26dc... Miałam dość ciągłego świrowania negatywnych testów. Korzystając z dnia wolnego poszłam na betę bo i tak musiałam zrobić inne badania. Jutro jadę na uroczystość rodzinna... Z większością nie widziałam sie od Bożego Narodzenia więc chciałam mieć czystą głowe i widzieć na czym stoję. Właśnie przyszedł wynik. Beta 20,4... Właśnie siedzę i płacze... Ręce mi się trzęsą... Zaczęłam robić hybrydę i skończy się chyba na jednym paznokciu 🙈
Zupełnie Ci się nie dziwię! Gratuluję! Same dobre wiadomości! Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze było :*Dusia91, Anetynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
GratulujęDusia91 lubi tę wiadomość
-
K
Uwaga, uwaga nadrabiam zaległości. Będzie tasiemiec.
Żonkil, ja mam termometr, który mierzy temperaturę (fabrycznie z dwoma miejscami po przecinku taki jak zalecają używać) i z automatu przez Bluetooth wysyła do aplikacji. Taka automatyka wkoncu 21 wiek nie?
Używam aplikacji FEMOMETER, ovuview, FF (fertility friend), oczywiście OvuFriend, itaka „p.c.” bo mam do niej sentyment - mam ja ponad 10 lat😊 zna większość moich cykli. Bardzo szybko uzupełniam schodzi mi 5 min.
Bloga w sumie nie czytałam tylko ten artykuł żeby Wam wysłać znalazłam ja necie a aplikacje poleciła mi znajoma fanatyczka NPR
Masz racje z tymi ginekologami, bagatelizują i trafić na dobrego to cud. Mam wrażenie ze biorą człowieka za wariata. Mnie powiedziała baba jak moja miesiączka zaczęła trwać dzień góra dwa i ten drugi to już plamienie, powiedziała ze to dlatego bo jestem chuda.. 🙄
Angie, czy Twoja temperatura leci w dół czy cały czas trzyma poziom?
Dusia, gratulacje szczęściaro! 😁🥳 ile jesteś po owu? Test o czułości 10 nie wykrył bety powyżej 20 - toz to oszustwo z tymi testami! I dlatego właśnie nie ma się ci załamywać po negatywie.😊 -
Hania007 wrote:K
Uwaga, uwaga nadrabiam zaległości. Będzie tasiemiec.
Żonkil, ja mam termometr, który mierzy temperaturę (fabrycznie z dwoma miejscami po przecinku taki jak zalecają używać) i z automatu przez Bluetooth wysyła do aplikacji. Taka automatyka wkoncu 21 wiek nie?
Używam aplikacji FEMOMETER, ovuview, FF (fertility friend), oczywiście OvuFriend, itaka „p.c.” bo mam do niej sentyment - mam ja ponad 10 lat😊 zna większość moich cykli. Bardzo szybko uzupełniam schodzi mi 5 min.
Bloga w sumie nie czytałam tylko ten artykuł żeby Wam wysłać znalazłam ja necie a aplikacje poleciła mi znajoma fanatyczka NPR
Masz racje z tymi ginekologami, bagatelizują i trafić na dobrego to cud. Mam wrażenie ze biorą człowieka za wariata. Mnie powiedziała baba jak moja miesiączka zaczęła trwać dzień góra dwa i ten drugi to już plamienie, powiedziała ze to dlatego bo jestem chuda.. 🙄
Angie, czy Twoja temperatura leci w dół czy cały czas trzyma poziom?
Dusia, gratulacje szczęściaro! 😁🥳 ile jesteś po owu? Test o czułości 10 nie wykrył bety powyżej 20 - toz to oszustwo z tymi testami! I dlatego właśnie nie ma się ci załamywać po negatywie.😊 -
Dusia91 wrote:Po owu jestem prawdopodobnie 13 dni. Robilam test owulacyjny ale pierwszy raz więc możliwe ze dzień czy dwa była później 🙈 a co do testów to fakt... Nawet rano robilam pinka 10 i nic nawet bladziocha 😡
Czytałam gdzieś ze ponoć biznes na testach robią do dobry, dlatego nie zdziwiłabym się jakby ta czułość była jednak mniejsza niż deklaruje producent..
-
Hania007 wrote:Dusia a mierzysz temperaturę? Owu mogła wystąpić od 24 do 48h po pozytywnym teście.
Czytałam gdzieś ze ponoć biznes na testach robią do dobry, dlatego nie zdziwiłabym się jakby ta czułość była jednak mniejsza niż deklaruje producent.. -
misia881 wrote:Hej można dołaczyc?
-
Dusia91 wrote:Nie mierzyłam 🤷🏼♀️ szczerze to dopiero mialam zamiar porządnie się zabrać za starania... Chociaż ból owulacyjny był dzień po pozytywnym teście więc możliwe ze dobrze oceniłam...
Dusia91 lubi tę wiadomość
-
misia881 wrote:Dzieki
Czekam z na II krechy, dziś 24 dc
Kiedy planujesz testować? -
Hania007 wrote:Misia, w którym dniu cyklu miałaś owulacje? Obserwujesz swoj cykl, mierzysz temperaturę? Kiedy testujesz? Ja mam 25dc i w poniedziałek spodziewna @ która niech spada i nie przychodzi😁
Kiedy planujesz testować?
W 20 dc badałam progesteron i mialam 12.75
Planuje testowac w dniu spodziewanej @ tj 24.06
Wczoraj robiłam bete ale negatywna, podobno za wcześnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A ty? -
nick nieaktualnyGratuluje pozytywnej bety i witam nowa koleżankę
U mnie zaczyna głowa pracować. Kłuje mnie jajnik i od rana czuje dziwne zapachy. Powtarzam sobie, ze to urojenia, ze ciąża by nie dawała jeszcze objawow, ale resztki mojego zdrowego rozsądku zanikają z minuty na minutę. Cóż, byle do testowania;D
Jutro idziemy wybrać pieska, niestety będzie do odbioru dopiero w połowie lipca, bo bym miała co robić i nie wymyslalabym niestworzonych rzeczy. A już nie mogę się doczekać aż Igusia będzie się z nim bawić. Póki co nie ma sadystycznych skłonności, a myśle, ze fajnie dzieci się chowają z pieskami. Nie mogę się doczekać