W Czerwcu się okaże co nam los da w darze 🐣 Czerwcowe 2 kreseczki ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekałam 1.5 h Dała mi receptę pielęgniarka bez żadnych zaleceń
Za mną przyszła dziewczyna z ciąża obumarla Wola z gabinetu proszę ta panią z ciąża obumarla
I rozmawia z nią w gabinecie przy otwartych drzwiach Laska umówiona na przyjęcie a on jej mówi że nie ma miejsca bi mają ograniczenia Ma przyjechać w poniedziałek Ona się pyta co zrobić jak zacznie krwawić a on że nic Chyba żeby krwawia bardzo mocno z krzepi
Kobieta moze była w 3/4 m-ce bo brzuszek już było widać dla mnie nieludzkiej i zagrażające jej zyciu -
nick nieaktualnyKasiulka03 wrote:Czekałam 1.5 h Dała mi receptę pielęgniarka bez żadnych zaleceń
Za mną przyszła dziewczyna z ciąża obumarla Wola z gabinetu proszę ta panią z ciąża obumarla
I rozmawia z nią w gabinecie przy otwartych drzwiach Laska umówiona na przyjęcie a on jej mówi że nie ma miejsca bi mają ograniczenia Ma przyjechać w poniedziałek Ona się pyta co zrobić jak zacznie krwawić a on że nic Chyba żeby krwawia bardzo mocno z krzepi
Kobieta moze była w 3/4 m-ce bo brzuszek już było widać dla mnie nieludzkiej i zagrażające jej zyciu
Boże co za patologia. Moja koleżanka przez ciąże obumarłą o malo sama nie umarła bo lekarz na zabieg kazał jej czekać trzy dni a dzień przed dostała takiej gorączki że ledwo ją uratowali bo organizm zakażony już był .
A Ty bez stresu będzie dobrze. Masz luteine zwykłą czy dopochwową? -
Biedronka89 wrote:Boże co za patologia. Moja koleżanka przez ciąże obumarłą o malo sama nie umarła bo lekarz na zabieg kazał jej czekać trzy dni a dzień przed dostała takiej gorączki że ledwo ją uratowali bo organizm zakażony już był .
A Ty bez stresu będzie dobrze. Masz luteine zwykłą czy dopochwową?
Dał mi dupasho w tabletkach W czwartek mam wizytę u swojego giń więc jak coś to mi zmieni -
nick nieaktualnyKasiulka03 wrote:Nie dał mi luteiny bo jest na zniżkę a on nie widzi potrzeby no nie jestem w ciąży
Dał mi dupasho w tabletkach W czwartek mam wizytę u swojego giń więc jak coś to mi zmieni
Jak coś to daj znać mam luteine dopochwową w domu to ci oddam u mnie marnujeKasiulka03 lubi tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Zepsułam termometr przy sprzątaniu spadł mi na płytki i drobny mak z niego został niestety.
Hania jesteś zadowolona z femometer ?
Bo właśnie zastanawiam się nad nim jak już muszę kupić nowy -
Kasiulka03 wrote:Jestem w szpitalu i traktują mnie jak wariatke intruza Twierdzą na podstawie bety że nie jestem w ciąży Wynik 23 nie koniecznie musi świadczyć o ciąży Po co przyjechałam i przecież mogę dostać okresu Nie przepis za. Luteiny bo jest na zniżkę tylko dupka ale muszę czekać aż zrobi obchod i wypisy więc będzie to trwać I bezczelnie się pyta czy jednak chce ta receptę Powiedziałam ze tak
Kpina. Kpina Czekam juz pół godziny
Trzymam za Ciebie kciuki, bierz recepte i wracaj do domku wypoczywac!15.06. ⏸
06.07. ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAta114 wrote:Dziewczyny miała któraś tak z was że po owulacji tak 3-4 dni czuję cię takie dziwne pieczenie w brzuchu bo ja mam tak co cykl i się martwię co to może być?
-
nick nieaktualnyGlendolinaa wrote:Ja tak mam. Kilka dni po owulacji zaczyna mi się pieczenie, coś pod bóle menstruacyjne, ale lżej i tak się nasilają aż do okresu.
-
nick nieaktualnyAta114 wrote:Nie wiesz od czego to może być bo czasem się zastanawiam czy to normalne że może gdzieś coś się złego dzieje i przez to nie mogę zajść w ciaze
Nie mam pojęcia, żadna moja koleżanka tak nie ma, a ja od zawsze. W pierwsza ciąże zaszłam za 3 cyklem, wiec u mnie to ciąży nie blokowało. A od czego to jest to ja nie wiem. Nigdy nie byłam porządnie przebadana z tego powodu, lekarze na to machali ręka, a ja się w sumie przyzwyczaiłam, bo przeważnie są to bóle o lekkim/umiarkowanym nasileniu.
Długo już się starasz? -
nick nieaktualnyGlendolinaa wrote:Nie mam pojęcia, żadna moja koleżanka tak nie ma, a ja od zawsze. W pierwsza ciąże zaszłam za 3 cyklem, wiec u mnie to ciąży nie blokowało. A od czego to jest to ja nie wiem. Nigdy nie byłam porządnie przebadana z tego powodu, lekarze na to machali ręka, a ja się w sumie przyzwyczaiłam, bo przeważnie są to bóle o lekkim/umiarkowanym nasileniu.
Długo już się starasz? -
Ata114 wrote:Dziewczyny miała któraś tak z was że po owulacji tak 3-4 dni czuję cię takie dziwne pieczenie w brzuchu bo ja mam tak co cykl i się martwię co to może być?
Często takie pieczenie towarzyszy przy endometriozie/zrostach , oczywiście nie mówię,że ja masz ale czy byłaś w tym kierunku diagnozowana ?30 lat
Córeczka 4 lata -
nick nieaktualnyAniusia2104 wrote:Często takie pieczenie towarzyszy przy endometriozie/zrostach , oczywiście nie mówię,że ja masz ale czy byłaś w tym kierunku diagnozowana ?
-
Ja miałam testować jeszcze dzisiaj, jestem 13dpo ale stchórzyłam. Dzisiaj temperatura trochę spadła, co prawda o 0,1 tylko ale boje się ze to już się zaczyna tendencja spadkowa. Czuje się już bardzo miesiaczkowo, boli mnie brzuch, mam wrażenie ze mnie zaraz zaleje, latam do łazienki co chwila i sprawdzam z dusza na ramieniu.
Zawsze ten dzień, dwa przed okresem strasznie się boje ze znowu się nie uda. Ogólnie mam bardzo optymistyczne podejście do tych starań i zawsze jestem pełna nadziei i wierze ze ten cykl to bank będzie udany a dzisiaj złamało mnie i zwątpiłam😔
Czuje się podle, jakbym conajmniej czekała na stracenie.. -
Kasiulka03 wrote:Mam wyniki II bety 84 przyrost ponad. 200procent
A progestero 24
To teraz czekam na was dziewczyny i na wasze. Pozytywne betyKasiulka03 lubi tę wiadomość