W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazu92 wrote:Well, kurcze faktycznie wygląda na bezowulacyjny
przykro mi bardzo 😔
Ale wiesz, może faktycznie twój organizm jeszcze się nie zregenerował i potrzeba trochę czasu. Teraz zbierz siły i organizuj plan działania na kolejny cykl, może monitoring? I skup się na planowaniu to wtedy od razu człowiek staje na nogi bo ma cel przed sobą 😘💪
Tak, już otarłam łzy i czekam na nowy cykl... Przynajmniej mąż mnie zaczął pocieszać i sam zapytal czy pójdę w przyszłym miesiacu do lekarza, bo tak to się troche bałam, że stwierdzi, ze przesadzam. 😅Monk@, Zazu92, Poziomka9204, AgulaM, Mikaaa92 lubią tę wiadomość
-
Vivico wrote:Jejku, lecicie z postami jak burza 🌪🌪🌪 było co nadrabiać 😊🫡
Mam pytanie, czy miałyście plamienie implantacyjne? Czy miałyście jakieś objawy implantacji zarodka?Vivico lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Dziękuję za wszystkie kciuki i Wasze wsparcie 😍
Odpowiadając zbiorczo: byłam sama, mąż pójdzie na następną wizytę za miesiąc. Nic więcej o serduszku nie wiem, gin powiedział tylko coś, że to tak na styk, chyba że ledwo widać, myślę, że przez to nie podawał tętna, ale może się mylę? Tak teraz myślę... Ani nie wiem, jak duży jest.
Wpisał mi 6+1, choć potem powiedział, że chyba nawet ciut wcześniej jest...
Myślicie, że mógł coś więcej powiedzieć? Tak się zastanawiam, czy ten lekarz jest dobry faktycznie 🥺 jeszcze popatrzę na wydruki z USG, może coś wyczytam z nich...
Ale ja się cieszę, że Tobie się udało 💗 miałam jednak dobre przeczucia, że niedługo zobaczysz ⏸️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2022, 20:48
Monk@ lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Well
Pytałaś o dzień cyklu na monitoring ? Podobno 9-10 dzień na początek 😊
Monka
Mega wieści ♥️♥️♥️ Ogromnie się cieszę ♥️
Ja właśnie wracam z wizyty. Pęcherzyk na prawym upośledzonym jajniki 29 mm 😳 dostałam zastrzyk i jutro ogień 😂
W dodatku pozytywnie się zakochałam bo dostałam Cyclogest w formie bezpłatnej próbki, No i mam brać steryd Metypred. Na wszelki wypadek gdyby były problemy z zagniezdzeniem. Wiec generalnie pozytywny szoczek 😊Zazu92, Poziomka9204, wellwellwell, Monk@, jo_ana, AgulaM, 2+3, verliebtindich, Anett93, peonia, Lolka997, gabi5443, Mikaaa92 lubią tę wiadomość
2017.05 - rozpoczęcie starań
2019.05 - HSG ✅
2019.06 - 👼🏻
2019.10 - IUI ✅
2020.06 - 👶🏼
2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
2022.04 - HSG ✅
2022.05 - 4 IUI ❌
2025 - IVF
👩🏻
📍 PCOS - brak owulacji, AMH 4
📍 Hashimoto, niedoczynność
📍 PAI- 1 homo
👨🏼
📍 Hormony ✅
📍 Morfologia 2-3 % -
Monka gratulacje 💗💗taka wizyta jest najpieksznieja a potem jak już się 0uszcza serduszko pierwszy raz to można się popłakać!💗niemasz coś się martwić że ci nic miepuscil no oni dopiero po 11tc puszczają ale też tylko na chwilkę jedynie na ekranie pokazuje że serduszko pulsuje🤗to teraz rosnijcie zdrowo i mniej stresów od teraz!😁😁
Wysyłaj nam ciążowe fluidki😍😍Monk@ lubi tę wiadomość
-
Imbirowa wrote:Well
Monka
Ja właśnie wracam z wizyty. Pęcherzyk na prawym upośledzonym jajniki 29 mm 😳 dostałam zastrzyk i jutro ogień 😂
W dodatku pozytywnie się zakochałam bo dostałam Cyclogest w formie bezpłatnej próbki, No i mam brać steryd Metypred. Na wszelki wypadek gdyby były problemy z zagniezdzeniem. Wiec generalnie pozytywny szoczek 😊Imbirowa lubi tę wiadomość
-
Imbirowa to teraz nic tylko ogieeeeń !! 🔥🔥🔥
Imbirowa, Mikaaa92 lubią tę wiadomość
ona i on 29lat
starania o pierwszego maluszka od 09.21r 👶
ona:
podstawowe badania w normie ✅
owulacja prawidłowa✅
TSH luty 2022 - 2,4
TSH kwiecień 2022 - 4,5
TSH czerwiec 2022 - 2,2
Endo mówi że okej 🤔
Wdrożony euthyrox
Suplementacja: pueria uno
on:
badanie nasienia marzec 2022/czerwiec 2022
morfologia 3% -> 4% ✅
Żywotność 52%->68%✅
Koncentracja ✅
Ruchliwość 31%->41% ✅
Mamy poprawę! 💪
Suplementacja: fertilman plus, zero gorących kąpieli, zero alko, luźne gatki
27.06 - pierwsze ⏸️🥺
28.06 - beta 37,9
30.06 - beta 95,9
4.07 - beta 44 💔😞 cb
Walka trwa.. 💪 -
wellwellwell wrote:Tak, już otarłam łzy i czekam na nowy cykl... Przynajmniej mąż mnie zaczął pocieszać i sam zapytal czy pójdę w przyszłym miesiacu do lekarza, bo tak to się troche bałam, że stwierdzi, ze przesadzam. 😅
Idz idź, koniecznie. Ja miałam jedna owulację od stycznia, przed CP były prawie co miesiąc i żałuję, że tak późno ogarnęłam.. Też sobie tłumaczyłam, że musi organizm dojść do siebie, ale pół roku w moim przypadku to jednak długo. Także lepiej działać 😉wellwellwell lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Monka
W dodatku pozytywnie się zakochałam bo dostałam Cyclogest w formie bezpłatnej próbki, No i mam brać steryd Metypred. Na wszelki wypadek gdyby były problemy z zagniezdzeniem. Wiec generalnie pozytywny szoczek 😊
Ło Pani, to bierz Starego w obroty 🤣🔥🔥😈Imbirowa lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Monka
W dodatku pozytywnie się zakochałam bo dostałam Cyclogest w formie bezpłatnej próbki, No i mam brać steryd Metypred. Na wszelki wypadek gdyby były problemy z zagniezdzeniem. Wiec generalnie pozytywny szoczek 😊Imbirowa lubi tę wiadomość
👫 33lata
Mam pytanie, czy miałyście plamienie implantacyjne? Czy miałyście jakieś objawy implantacji zarodka?Vivico lubi tę wiadomość
👫 33lata
-
Wbiłam na DOZ po ten żel, dorzuciłam suple i bach - 500zl zostawione. Tragedia 🤯
Ale jest jakiś plus, owulak mam taki nawet ciemny jak na mnie - obok pozytywu nawet nie stał, no ale w poprzednich 2 miesiącach był prawie biały. Może owulacja mnie zaszczyci w tym miesiącu? 🤣 jutro idę do gina, więc coś podejrzę.Poziomka9204, Zazu92, Vivico, Monk@, AgulaM, 2+3, mamaleonka, Anett93, Lolka997 lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Jak tak czytam o tych zastrzykach, jak dużą ilość Was ma to normalnie aż mnie telepie - w sensie ze złości na mojego gina. Koniec, zmieniam go od września.. Już szukam kogoś innego, tylko nienwiem czym się kierować przy wyborze, bo ten mój też ma dobre opinie. Ale twierdzi że ze mną wszystko jest ok i faszeruje mnie witaminami, chyba wolałabym żeby mnie medycyna podfaszerowal...
Imbirowa, Anett93 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Aneta2506 wrote:Jak tak czytam o tych zastrzykach, jak dużą ilość Was ma to normalnie aż mnie telepie - w sensie ze złości na mojego gina. Koniec, zmieniam go od września.. Już szukam kogoś innego, tylko nienwiem czym się kierować przy wyborze, bo ten mój też ma dobre opinie. Ale twierdzi że ze mną wszystko jest ok i faszeruje mnie witaminami, chyba wolałabym żeby mnie medycyna podfaszerowal...
Kochana a skąd jesteś? Może ktoś poleci dobrego gina 😉07.23 Misia 🩷👶 -
wellwellwell wrote:Nie właśnie, ja w maju dostałam zielone światło od ginekologa na ponowne starania po łyżeczkowaniu i na razie myślałam, że będę się starać "bez spiny" i obserwować sama mój cykl. Ten cykl dopiero zaczęłam mierzyć temperaturę, no i wyszło. 😟
Ja miałam łyżeczkowanie w lutym i dopiero teraz w czerwcu cykl owulacyjny. Fakt, że się nie udało i 🐵 przyszła, ale cieszy mnie sam fakt, że owulacja przyszła. Zależy jaka duża była ciąża, ale mój gin mówił, że po poronieniu bardzo często się to zdarza. W końcu organizm musi się zregenerować.wellwellwell, Monk@, Mikaaa92 lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧
-
Kluska95 wrote:Idz idź, koniecznie. Ja miałam jedna owulację od stycznia, przed CP były prawie co miesiąc i żałuję, że tak późno ogarnęłam.. Też sobie tłumaczyłam, że musi organizm dojść do siebie, ale pół roku w moim przypadku to jednak długo. Także lepiej działać 😉
Właśnie, a ty jutro idziesz na tą wizytę, gdzie macie opracować plan działania? Dawaj znać koniecznie jutro jak poszło 🤞 -
Monka
W dodatku pozytywnie się zakochałam bo dostałam Cyclogest w formie bezpłatnej próbki, No i mam brać steryd Metypred. Na wszelki wypadek gdyby były problemy z zagniezdzeniem. Wiec generalnie pozytywny szoczek 😊
Imbirowa, to działajcie 💪🔥🔥🔥Imbirowa lubi tę wiadomość
-
MONKAAAA, ale się wzruszyłam! Wielkie gratulacje, rośnijcie zdrowo i pięknie, teraz już będzie tylko wspaniale. 🥹❤️
Wiruski oczywiście z całej siły łapie i trzymam na ten cykl i (jeśli będzie taka potrzeba) każdy kolejny 😃🫢
Ja tak coś czuje, że w tym cyklu znowu owu będzie książkowo w 16dc, mam nadzieje, ze się nie mylę 😃 Czuję, że jajnik coś zaczyna się odzywać czasem, więc powoooolutku się zbliza do mnie wyczekiwana koleżanka 😂Monk@, Anett93 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙