W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za testujące! ❤️Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
verliebtindich, Anati, Agwinka, Pfry, Magdaalena91, Kasiooola, marrrtini, Tulipan, Kofii, wellwellwell, Ferox, Gwiazdeczka 93, jo_ana, Karo1234, Akataa, kropka_123, Nutka85, hypatia92, Chrupka , Imbirowa, inome, Blondyna.B, pluto_nova, KlaraJa, Livka, SandraH.97, Lipcowa, peonia, 2+3, Anett93, Kamala8, Dominika96, Babova, AgulaM, Zazu92, Ilaria, Poziomka9204, Tabeaa, mamaleonka, -mała-mi-, gabi5443, Lolka997, Marbla, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Marbla wrote:Hej dziewczyny mam może i głupie pytanie ale już, świruje 🙃. Termin spodziewanej miesiączki mam na 6 czerwca ale dzisiaj na papierze podczas podcierania zauważyłem śluz z domieszką krwi... Nie było to jakoś dużo krwi ale była. Czy to możliwe że to implantacja? Czy któraś z was miała takie plamienie podczas implantacji? Szczerze mówiąc byłam w trzech ciążach co prawda żadna... Ze mną nie została na zbyt długo ale nie spotkałam się szybciej z czymś takim.
Podzielicie się swoimi doświadczeniami?
Ps. Oczywiście dzisiaj rano nie wytrzymałam i z drugiego moczu zrobiłam sobie test... Wiadomo ujemnyMarbla lubi tę wiadomość
-
Piękne kreski😁😁
Ja bym leciała na betę jeśli masz labo w którym robią też w sobotę to akurat byłby przyrost 😁
A jeśli nie poczekaj do piątku na badanie i idź w poniedziałek po przyrost po 72 h też może być przyrost ✊✊✊✊
Trzymam mocno kciuki ✊ -
Mi dzisiaj temp nie wybiła, jest taka sama jak wczoraj, ale mierzylam godzinę wcześniej więc nie stresuje się mocno...
Ogólnie co mogłam to zrobiłam, zobaczymy we wtorek co tam się zadziałoMonk@, Anett93, AgulaM, Poziomka9204, Tabeaa, gabi5443, Lolka997 lubią tę wiadomość
-
😭
Biel więc sobie powtórzyłam i też biel.
Ile razy dzisiaj w nocy się obudziłam sprawdzalam godzinę, i ile razy zobaczyłam te 2 kreski. I sama już nie wiedziałam czy to sen czy na prawdę testuje...
Dziś 11dpo.
Może pójdę jutro na swoją pierwszą betę, bo mam imprezę i chciałabym wiedzieć jeszcze bardziej.przed 30
starania od 9.21
eutyrox + duphaston/luteina
cykle owulacyjne
on: morfologia 3%, ruch postępowy 6% -
Kasiooola, Monk@, marrrtini, wellwellwell, Ferox, verliebtindich, Karina123, Gwiazdeczka 93, Agwinka, jo_ana, Akataa, kropka_123, Kasia95, Nutka85, hypatia92, Chrupka , Imbirowa, inome, pluto_nova, KlaraJa, Livka, SandraH.97, Lipcowa, peonia, 2+3, Kamala8, Anett93, Dominika96, Babova, AgulaM, Zazu92, Ilaria, Poziomka9204, Tabeaa, mamaleonka, -mała-mi-, gabi5443, Isisi, Lolka997, Marbla, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Agwinka, dziś piątek 😁 betę robiłam wczoraj i jutro będę powtarzać
marrrtini, jeszcze wcześnie, trzymam kciuki, żeby jednak się coś pokazało niedługo 🤞🏼🤞🏼 daj koniecznie znać po becie!
Zuz.ka 😍 kciuki, żeby ciemniała 🤞🏼🤞🏼 lecisz na betę czy czekasz jeszcze?
Pocahontas, super podejście, czekamy i trzymamy mocno kciuki 🤞🏼🤞🏼
marrrtini, Agwinka lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Agwinka, dziś piątek 😁 betę robiłam wczoraj i jutro będę powtarzać
marrrtini, jeszcze wcześnie, trzymam kciuki, żeby jednak się coś pokazało niedługo 🤞🏼🤞🏼 daj koniecznie znać po becie!
Zuz.ka 😍 kciuki, żeby ciemniała 🤞🏼🤞🏼 lecisz na betę czy czekasz jeszcze?
Pocahontas, super podejście, czekamy i trzymamy mocno kciuki 🤞🏼🤞🏼
-
Zuz.ka wrote:Zobaczę, czy zrobiliby mi badanie też jutro. Jeżeli nie, to może wytrzymam do poniedziałku:)
Verliebt 🤞🏼🤞🏼verliebtindich lubi tę wiadomość
-
Monk@ daj znać kiedy wpisać 🤰❤️❤️
Monk@ lubi tę wiadomość
-
Gratulacje! Widzę po stopce, ze dopiero 1 cykl! Obyś miała szczęście i nie musiała przezywać tych smutnych miesięcy co niektóre z nas. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji ❤️👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
Kciuki za dzisiejsze testujace!
Zuz.ka, nawet dziś możesz zrobić, tylko faktycznie, trudniej w niedzielę sprawdzić przyrost. Trzymam kciuki! 🤞
Pocahontas, mi się wydaje, że już odbila, więc na razie się trzyma na jednym poziomie zrobiłaś wszystko, co mogłaś, zastrzyk był, za niedługo się dowiemy
Monk@ 💗💗💗🤞🤞🤞
Dzięki za kciuki, monitoring mam o 8.40, po 9 dam znać, ale całą noc prawie nie spałam, rozkłada mnie wstrętne choróbsko..marrrtini, Monk@, AgulaM, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
marrrtini wrote:😭
Biel więc sobie powtórzyłam i też biel.
Ile razy dzisiaj w nocy się obudziłam sprawdzalam godzinę, i ile razy zobaczyłam te 2 kreski. I sama już nie wiedziałam czy to sen czy na prawdę testuje...
Dziś 11dpo.
Może pójdę jutro na swoją pierwszą betę, bo mam imprezę i chciałabym wiedzieć jeszcze bardziej.
Jeszcze wcześnie, więc póki nie ma 🐵 jest jeszcze szansa. 🤞
Beta już powinna dać odpowiedź z kolei. -
Ja witam swoim dzisiejszym owulakiem teraz czekać czy temperatura odbije. Jak nie to w lipcu monitoring.
Mocne kciuki za wszystkie testujące! ❤️Monk@, Kasiooola, wellwellwell, verliebtindich, SandraH.97, 2+3, Ferox, peonia, Anett93, Dominika96, AgulaM, Zazu92, Poziomka9204, Tabeaa, gabi5443, Lolka997 lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧