W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za testujące! ❤️Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊

-
verliebtindich, Anati, Agwinka, Pfry, Magdaalena91, Kasiooola, marrrtini, Tulipan, Kofii, wellwellwell, Ferox, Gwiazdeczka 93, jo_ana, Karo1234, Akataa, kropka_123, Nutka85, hypatia92, Chrupka , Imbirowa, inome, Blondyna.B, pluto_nova, KlaraJa, Livka, SandraH.97, Lipcowa, peonia, 2+3, Anett93, Kamala8, Dominika96, Babova, AgulaM, Zazu92, Ilaria, Poziomka9204, Tabeaa, mamaleonka, -mała-mi-, gabi5443, Lolka997, Marbla, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
To mogła być implantacja, a jeśli tak, to test jeszcze nie będzie pozytywny, więc spokojnie, odczekaj kilka dniMarbla wrote:Hej dziewczyny mam może i głupie pytanie ale już, świruje 🙃. Termin spodziewanej miesiączki mam na 6 czerwca ale dzisiaj na papierze podczas podcierania zauważyłem śluz z domieszką krwi... Nie było to jakoś dużo krwi ale była. Czy to możliwe że to implantacja? Czy któraś z was miała takie plamienie podczas implantacji? Szczerze mówiąc byłam w trzech ciążach co prawda żadna... Ze mną nie została na zbyt długo ale nie spotkałam się szybciej z czymś takim.
Podzielicie się swoimi doświadczeniami?
Ps. Oczywiście dzisiaj rano nie wytrzymałam i z drugiego moczu zrobiłam sobie test... Wiadomo ujemny
Marbla lubi tę wiadomość
-
Piękne kreski😁😁
Ja bym leciała na betę jeśli masz labo w którym robią też w sobotę to akurat byłby przyrost 😁
A jeśli nie poczekaj do piątku na badanie i idź w poniedziałek po przyrost po 72 h też może być przyrost ✊✊✊✊
Trzymam mocno kciuki ✊ -
Mi dzisiaj temp nie wybiła, jest taka sama jak wczoraj, ale mierzylam godzinę wcześniej więc nie stresuje się mocno...
Ogólnie co mogłam to zrobiłam, zobaczymy we wtorek co tam się zadziało
Monk@, Anett93, AgulaM, Poziomka9204, Tabeaa, gabi5443, Lolka997 lubią tę wiadomość
-
😭
Biel więc sobie powtórzyłam i też biel.
Ile razy dzisiaj w nocy się obudziłam sprawdzalam godzinę, i ile razy zobaczyłam te 2 kreski. I sama już nie wiedziałam czy to sen czy na prawdę testuje...
Dziś 11dpo.
Może pójdę jutro na swoją pierwszą betę, bo mam imprezę i chciałabym wiedzieć jeszcze bardziej.przed 30
starania od 9.21
eutyrox + duphaston/luteina
cykle owulacyjne
on: morfologia 3%, ruch postępowy 6% -
Kasiooola, Monk@, marrrtini, wellwellwell, Ferox, verliebtindich, Karina123, Gwiazdeczka 93, Agwinka, jo_ana, Akataa, kropka_123, Kasia95, Nutka85, hypatia92, Chrupka , Imbirowa, inome, pluto_nova, KlaraJa, Livka, SandraH.97, Lipcowa, peonia, 2+3, Kamala8, Anett93, Dominika96, Babova, AgulaM, Zazu92, Ilaria, Poziomka9204, Tabeaa, mamaleonka, -mała-mi-, gabi5443, Isisi, Lolka997, Marbla, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Agwinka, dziś piątek 😁 betę robiłam wczoraj i jutro będę powtarzać

marrrtini, jeszcze wcześnie, trzymam kciuki, żeby jednak się coś pokazało niedługo 🤞🏼🤞🏼 daj koniecznie znać po becie!
Zuz.ka 😍 kciuki, żeby ciemniała 🤞🏼🤞🏼 lecisz na betę czy czekasz jeszcze?
Pocahontas, super podejście, czekamy i trzymamy mocno kciuki 🤞🏼🤞🏼
marrrtini, Agwinka lubią tę wiadomość
-
Zobaczę, czy zrobiliby mi badanie też jutro. Jeżeli nie, to może wytrzymam do poniedziałku:)Monk@ wrote:Agwinka, dziś piątek 😁 betę robiłam wczoraj i jutro będę powtarzać

marrrtini, jeszcze wcześnie, trzymam kciuki, żeby jednak się coś pokazało niedługo 🤞🏼🤞🏼 daj koniecznie znać po becie!
Zuz.ka 😍 kciuki, żeby ciemniała 🤞🏼🤞🏼 lecisz na betę czy czekasz jeszcze?
Pocahontas, super podejście, czekamy i trzymamy mocno kciuki 🤞🏼🤞🏼
-
Jak będą robić jutro, to lepiej zrób jutro i w poniedziałek, co dwa dni sprawdza się przyrostZuz.ka wrote:Zobaczę, czy zrobiliby mi badanie też jutro. Jeżeli nie, to może wytrzymam do poniedziałku:)
ewentualnie dziś i w poniedziałek, 72 godziny też mogą być 
Verliebt 🤞🏼🤞🏼
verliebtindich lubi tę wiadomość
-
Monk@ daj znać kiedy wpisać 🤰❤️❤️
Monk@ lubi tę wiadomość
-
Gratulacje! Widzę po stopce, ze dopiero 1 cykl! Obyś miała szczęście i nie musiała przezywać tych smutnych miesięcy co niektóre z nas. Trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji ❤️👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
Kciuki za dzisiejsze testujace!
Zuz.ka, nawet dziś możesz zrobić, tylko faktycznie, trudniej w niedzielę sprawdzić przyrost. Trzymam kciuki! 🤞
Pocahontas, mi się wydaje, że już odbila, więc na razie się trzyma na jednym poziomie
zrobiłaś wszystko, co mogłaś, zastrzyk był, za niedługo się dowiemy 
Monk@ 💗💗💗🤞🤞🤞
Dzięki za kciuki, monitoring mam o 8.40, po 9 dam znać, ale całą noc prawie nie spałam, rozkłada mnie wstrętne choróbsko..
marrrtini, Monk@, AgulaM, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
marrrtini wrote:😭
Biel więc sobie powtórzyłam i też biel.
Ile razy dzisiaj w nocy się obudziłam sprawdzalam godzinę, i ile razy zobaczyłam te 2 kreski. I sama już nie wiedziałam czy to sen czy na prawdę testuje...
Dziś 11dpo.
Może pójdę jutro na swoją pierwszą betę, bo mam imprezę i chciałabym wiedzieć jeszcze bardziej.
Jeszcze wcześnie, więc póki nie ma 🐵 jest jeszcze szansa. 🤞
Beta już powinna dać odpowiedź z kolei. -

Ja witam swoim dzisiejszym owulakiem
teraz czekać czy temperatura odbije. Jak nie to w lipcu monitoring.
Mocne kciuki za wszystkie testujące! ❤️
Monk@, Kasiooola, wellwellwell, verliebtindich, SandraH.97, 2+3, Ferox, peonia, Anett93, Dominika96, AgulaM, Zazu92, Poziomka9204, Tabeaa, gabi5443, Lolka997 lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox 50
11.07.2022 progesteron 21,40
12.07.2022 (8dpo) ⏸✊
13.07.2022 beta 10,8 🥰 kiełkuj zdrowo fasolko
15.07.2022 beta 42,3 🥰 przyrost 320%!
29.07.2022 - 2 mm człowieczka i bijące ❤️
09.08.2022- 1,14cm fasolki 🥰
30.08.2022- 4cm skaczącego dzidziutka 😊
20.09.2022- niskie ryzyka, Blanka 👧
07.11.2022-USG II trymestru (335gram) 👧

!!!!