W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa wrote:Jaki piękny czerwiec zapowiada się 🥰🥰
Dziewczyny, które już ujrzały ⏸️ kreski - trzymam mocno ✊🏻, będzie już tylko lepiej ❤️
Oby ta czerwcowa passa utrzymała się cały miesiąc 😍
Ja z badaniami odpuszczam do jesieni - jeśli do tego czasu nie uda się to baczniej zacznę przyglądać się swojemu organizmowi 🧐
Póki co stawiam na chill 😎
Tak ratuje swoją głowę 🤯
Nie chcę nikogo urazić ani żebyście mnie źle zrozumiały, bo każdy robi jak uważa ale ja nie chcę w tym wszystkim zatracić siebie. Nie chcę żyć pod owulacje i @, tylko korzystać z życia
I ostatnio zaczynam godzić się z tym, że może i nie będę miała tej wymarzonej dwójki dzieci ale o te pierwsze będę walczyła jak lwica, póki starczy mi sił. 🤰🏻a póki co zapisuję się jesienią na podyplomowke i składam papiery do dodatkowej pracy - niech się dzieje wola nieba 🤣🙈🙍🏻♀️31
🙎🏻♂️31
Starania od 08.2020
⏸ 11.2020
💔 12.2020 -
Kofii wrote:Ojj mi też ciężko przeżyć te dni. 😀 Organizuję sobie wtedy bardziej czas, robię porządki (wczoraj np. w samochodzie), staram się oglądać więcej odcinków serialu z mężem i gram z przyjaciółmi w gry (taka ze mnie egirl, ciekawa jestem czy któraś tutaj też lubi strzelanki 🤪🙊)
Najważniejsze to zajmować się czymś żeby nie myśleć zbyt dużo ,😂wellwellwell lubi tę wiadomość
-
Karo, na pewno dam znać
Verliebt, oczywiście, że będziemy trzymać 🤞🏼
Ja jestem tak wykończona, że ledwo żyję, więc idę się wykąpać i do łóżka. Mąż wk***ia, zresztą jak wszystko wokół 🙄 szybka kąpiel i do łóżka z książką, o ile nie zasnę od razu 😁 dobrej nocy kochane 🌙 a jutro mamy piękny zestaw testujących 🤞🏼🤞🏼pluto_nova, verliebtindich, Karo1234, AgulaM, Poziomka9204, Zazu92, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Imbirowa, mam nadzieję że się kiedyś zdziwisz, jak wiele dziewczyn które odpuściło wszystkiego najlepszego na tej Twojej nowej drodze, bez starań. Jeśli oczywiście wytrzymasz w tym postanowieniu
Imbirowa lubi tę wiadomość
przed 30
starania od 9.21
eutyrox + duphaston/luteina
cykle owulacyjne
on: morfologia 3%, ruch postępowy 6% -
Imbirowa tule mocno może dostaniecie niespodziankę od losu ❤️❤️
Kasiek94, Imbirowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kiedyś było tak, nie wiem jak teraz, że ciężarna ma ustawowo max 14, czy nawet 7 Dni na termi. wizyty do specjalisty. Jak byłam w ciąży, a nie było terminu - jestem w luxmed - to na infolinii powiedzieli mi, że mam iść odpłatnie, poprosić o wystawienie faktury, wysłać ją do luxmed z pismem, to zwrócą mi kasę. I faktycznie zwrócili..
Trzymam kciuki za przyrosty, i za jutrzejsze sikające. U nas dziś zakończyły się starania, dni płodne, więc teraz odliczanie do testowania..AgulaM lubi tę wiadomość
08.2019 córeczka
07.2022 cb
2.11.22 - 8 dpo -beta 20,87
4.11.22 - beta 93,12 - przyrost 365 % || progesteron 113,6
7.11 - beta 357,17 - przyrost 141 %
9.11 - beta 770,74 - przyrost 115 %
14.11 - beta 4737,48 - przyrost 108 % -
Ja też lubię czytać książki, ale muszę się wkręcić w jakąś albo mieć pomysł co czytać bo ciężko mi coś znaleźć fajnego nowego, żeby mnie pochłonęło.
Macie jakieś polecajki?
Ja od siebie polecę cykl siedmiu sióstr Lucindy Riley i w sumie inne jej książki też są super -
Kofii wrote:Ja w valoranta 😀
-
Verlie, pewnie, ze trzymamy kciuki za monitoring, cały czas 🥰
verliebtindich lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
verliebtindich wrote:Ja to tylko trochę w Simsy czasem gram 🤣🤣
Dzięki kochane! -
verliebtindich wrote:Ja to tylko trochę w Simsy czasem gram 🤣🤣
Dzięki kochane!
Ja tez tylko simsy i wiedźmin 😂Ignis lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja niedawno czytałam fajną książkę z wątkiem o poronieniu: Droga, którą przeszłam. Polecam, daje nadzieje, chociaż są smutne fragmenty.
Brak niku, ja miałam dziwny ból żołądka na poczatku ciazy zawsze, jak mi sie wszystko "w brzuchu przestawiało". Oby to było to!
U mnie okres powinien zawitac w weekend... -
inome wrote:Dziewczyny, kiedyś było tak, nie wiem jak teraz, że ciężarna ma ustawowo max 14, czy nawet 7 Dni na termi. wizyty do specjalisty. Jak byłam w ciąży, a nie było terminu - jestem w luxmed - to na infolinii powiedzieli mi, że mam iść odpłatnie, poprosić o wystawienie faktury, wysłać ją do luxmed z pismem, to zwrócą mi kasę. I faktycznie zwrócili..
Brak niku - bok żołądka to zupełnie inny układ, raczej bym nie wiązała tego z jakimiś objawami. Może coś zjadłaś albo się stresujesz? -
Dziewczyny nie byłam zapisana na testowanie w tym wątku bo odpuściłam poprzedni miesiac. Dzisiaj robiłam zaległe badania (tsh, prolaktyna, progesteron) i miałam stare skierowanie na bete, które traciło ważność na początku lipca. Pod koniec czerwca mam zaplanowana histeroskopie i stwierdziłam, ze co mi tam, zbadam bo i tak przepadnie. Według kalendarzyka jestem 9 dpo. Sprawdzam wyniki i beta 15,7. Jestem w szoku, to był 12 cykl starań, cykl do którego nie miałam żadnych oczekiwać. Progesteron 10,8 wiec dość nisko. Nie wiem co przyniosą kolejne dni, tym bardziej ze mam polipa.
pluto_nova, marrrtini, verliebtindich, Kamsi, Monk@, Poziomka9204, AgulaM, Marbla, peonia, Zazu92, wellwellwell, mamaleonka, Anett93, Ilaria, 2+3, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
kropka_123 wrote:Dziewczyny nie byłam zapisana na testowanie w tym wątku bo odpuściłam poprzedni miesiac. Dzisiaj robiłam zaległe badania (tsh, prolaktyna, progesteron) i miałam stare skierowanie na bete, które traciło ważność na początku lipca. Pod koniec czerwca mam zaplanowana histeroskopie i stwierdziłam, ze co mi tam, zbadam bo i tak przepadnie. Według kalendarzyka jestem 9 dpo. Sprawdzam wyniki i beta 15,7. Jestem w szoku, to był 12 cykl starań, cykl do którego nie miałam żadnych oczekiwać. Progesteron 10,8 wiec dość nisko. Nie wiem co przyniosą kolejne dni, tym bardziej ze mam polipa.
Ale niespodzianka:) daj znać, jak się sytuacja rozwija, trzymam kciuki