W kwietniu wielkanocne igraszki 🐣🐇, wróżą zimowe bobaski 👶🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocahontas16 wrote:Ja jestem właśnie po usunięciu zmiany w piersi biopsja mammotoniczną, sam zabieg mało bolesny. Jestem owinieta badazem uciskowym i znieczulenie schodzi więc trochę boli, ale tragedii nie ma było mi przykro że w marcu nie wyszły starania ale gdybym miała teraz mega wrażliwe ciążowe piersi to nie wiem jakbym to zniosla🙈 może tak miało być
Ta zmiana łagodna, ale na szybko do wyrzucenia miała byx, bo mogła się przekształcić w jakąś zlosliwa zmianę.
Tak sobie myślę, że to tak miało być. Może musiałam się udać do tego gine, on to wykrył i już po problemie. Gdyby wyszło po ciąży i karmieniu piersią, może byłoby za późno już 🤷♀️Pocahontas16 lubi tę wiadomość
-
AgulaM wrote:Wychodził Ci jakiś fabryczny cien na tym tanim z doz? Kurde u mnie 8-9 dpo i też coś tam widzę, ale nie wiem czy coś się dzieje czy te testy są tak skonstuowane, że fabryczna przebija.
Ja też testowałam tymi tanimi z AlphaMed. Była biel, totalna biel, bez żadnego cienia. I żadnej fabrycznej nie widziałam. Natomiast robiłam też płytkowy z baby boom i na nim był cień cienia, ale ostatecznie dwa dni później była 🐒. Więc ten tani nie wprowadzał w błąd.Monk@, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki żeby te cienie cienia przerodzily się w⏸️🤞🤞🍀
Coś się dzieje dziewczyny!! Bociany przyleciał, będzie wysyp bobaskow!Monk@, Milixx, AgulaM, Anett93, Poziomka9204, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:Trzymam kciuki żeby te cienie cienia przerodzily się w⏸️🤞🤞🍀
Coś się dzieje dziewczyny!! Bociany przyleciał, będzie wysyp bobaskow!AgulaM, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Ja już zaczęłam tąpać do testowania z tego wszystkiego, a tu jeszcze owulacji nie było 😂
-
Kluska95 wrote:Co Wam wcześniej wychodziło? Dozy strumieniowe czy facelle paskowe ? 😉 może się skusze dzis, tylko muszę dokupić testy 😂
Ja robiłam obydwa prawie na raz 11dpo i DOZ strumieniowy wyszedł mocniejszy (chociaż był używany jako drugi) ale na obu już było widać 🙂Kluska95, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Jakby był u mnie pozytyw na Wielkanoc, to termin bym miała na 24 lub 25 grudnia 😂 bobo by miało już 2 święta odhaczone 😂
Pocahontas16, Monk@, Milixx, AgulaM, Gwiazdeczka 93, Anett93, Poziomka9204, Koteczka82, pluto_nova lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Wgl zapisałam się na czwartek na webinar @wiecejnizdieta o badaniu płodności metoda naturalna czyli temp, śluz itd
Jak coś ciekawego wylapie to Wam napiszeMonk@, Gwiazdeczka 93, Anett93, Poziomka9204, Pfry, dracaena, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:Wgl zapisałam się na czwartek na webinar @wiecejnizdieta o badaniu płodności metoda naturalna czyli temp, śluz itd
Jak coś ciekawego wylapie to Wam napisze -
Ja się do tej temperatury trochę zniechęciłam... Jedna sprawa, że ciągle się budzę nad ranem (może od tego wina gorzej śpię?) i ciężko mi złapać taką samą godzinę. A poza tym, zazwyczaj mierzę temperaturę dwa razy, jeden po drugim. No i dziś pierwsze mierzenie 36,80, a drugie 36,73. Zastanawiam się, czy to wina termometru czy faktycznie tak się zmienia...
-
Monk@ wrote:Ja się do tej temperatury trochę zniechęciłam... Jedna sprawa, że ciągle się budzę nad ranem (może od tego wina gorzej śpię?) i ciężko mi złapać taką samą godzinę. A poza tym, zazwyczaj mierzę temperaturę dwa razy, jeden po drugim. No i dziś pierwsze mierzenie 36,80, a drugie 36,73. Zastanawiam się, czy to wina termometru czy faktycznie tak się zmienia...
U mnie wczoraj było na odwrót, pierwsze mierzenie 36.74, a drugie 36.80, wpisałam pierwsze, chociaż nie bylam pewna tego pomiaru. No ale nie są to duże wahania, gorzej by było, jakbyśmy miały raz 36.3, a raz 36.8 -
verliebtindich wrote:Pokazuj!
Agwinka lubi tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Milixx wrote:Jak robiłam je w poprzednim cyklu to były białe, żadnych cieni
Pokaż, wstaw zdjęcie 😊
EDIT. Ten test jest z 11dpo a w 9dpo był ta kreska ledwo widoczna
https://ibb.co/Kxtn0HC
No właśnie coś takiego jak u Ciebie przebija tylko jest to cien, cienia jutro powtórzę test, bo mam dosyć stary model telefonu i kiepsko widaćMilixx lubi tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
5.10 Scratching endo
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Cb ❌️
transfer? -
AgulaM wrote:No właśnie coś takiego jak u Ciebie przebija tylko jest to cien, cienia jutro powtórzę test, bo mam dosyć stary model telefonu i kiepsko widać
Ja żeby to kreskę złapać to musiałam się dobrze nagimnastykować 😄 Światło na parapecie dużo pomogło 😅
W takim razie trzymam kciuki żeby kreska ciemniała 🤞🏻🍀🍀AgulaM, pluto_nova lubią tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/406b2330134f4.jpg.html
https://zapodaj.net/adca8d2975610.jpg.html
Widać cos?👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
5.10 Scratching endo
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Cb ❌️
transfer? -
AgulaM wrote:https://zapodaj.net/406b2330134f4.jpg.html
Widać cos?
Coś widać ale taki naprawdę cień, cienia 🤞🏻🍀🍀 -
Milixx wrote:Coś widać ale taki naprawdę cień, cienia 🤞🏻🍀🍀
Kurczę oby to było to... 7 lat walki 🙏🙏🙏🙏Milixx, Anett93, Ilaria, Pfry, dracaena lubią tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU
5.10 Scratching endo
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Cb ❌️
transfer? -
AgulaM wrote:https://zapodaj.net/406b2330134f4.jpg.html
Widać cos?
Ja widzę na tym pierwszym takiego kuzyna cienia, ale coś przebija 😉 jednak się wstrzymam z moim testowaniem dziś, bo 9dpo to też będę szukać cieni cienia 🙈AgulaM lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
verliebtindich wrote:U mnie wczoraj było na odwrót, pierwsze mierzenie 36.74, a drugie 36.80, wpisałam pierwsze, chociaż nie bylam pewna tego pomiaru. No ale nie są to duże wahania, gorzej by było, jakbyśmy miały raz 36.3, a raz 36.8
-
Kluska95 wrote:Ja widzę na tym pierwszym takiego kuzyna cienia, ale coś przebija 😉 jednak się wstrzymam z moim testowaniem dziś, bo 9dpo to też będę szukać cieni cienia 🙈
Zamknął się w sypialni i tyle go widziałam 🙈🙈😙👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
2️⃣06.01 Menopur 300IU