W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajucha95 wrote:Teoretycznie w 10 dpo, ale wydaje mi się, że miałam wcześniej owulacje, nie kontrolowałam cyklu. Okres powinnam mieć dopiero w nadchodzący poniedziałek 🙈Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Kimbra wrote:A cha bo ja dzisiaj jestem 5 dpo nie mam żadnych objawów ani ciążowych ani okresowych.Robiłam test dzień po ale negatyw nie wiem ja teraz by wyszedł,może poczekam jeszcze te dwa dni i wtedy....może za wczas zrobiłam,albo ten cykl mam cały pokręcony.
-
nick nieaktualnyKimbra wrote:A cha bo ja dzisiaj jestem 5 dpo nie mam żadnych objawów ani ciążowych ani okresowych.Robiłam test dzień po ale negatyw nie wiem ja teraz by wyszedł,może poczekam jeszcze te dwa dni i wtedy....może za wczas zrobiłam,albo ten cykl mam cały pokręcony.
Na test to zdecydowanie za wcześnie. Poczekaj 5-6 dni -
Blondyna.B wrote:5dpo to nic nie wyjdzie, dużo za wcześnie..Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
nick nieaktualnyMałaMi* wrote:Jestem po wizycie. Najprawdopodobniej mam PCOS. Czekają mnie teraz badania. Zostałam duphaston na wywołanie. W 2 dniu cyklu szereg badań. I okaze sie czy to napewno to. Szanse na ciążę sa duze, ale jednak moga byc trudności. Stosujecie jakas dietę przy PCOS? Macie jakieś doświadczenia? Udało Wam sie zajść w ciążę przy pomocy gin?
Nie stosuje żadnej diety. Mam leki na stymulacje, bo nie mam swoich owulacji. Już raz udało się zajśćMałaMi* lubi tę wiadomość
-
Kimbra wrote:Może głupio zapytam ale sformułowanie dpo to jest po okresie czy po owulacji 🤣🤣
Kiedy miałaś owulację?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 21:02
-
nat wrote:Wojcinka 10dpo to już mogłoby coś wyjść 🤭🤭😂
Kajucha95, Axon lubią tę wiadomość
-
Kimbra wrote:A cha bo ja dzisiaj jestem 5 dpo nie mam żadnych objawów ani ciążowych ani okresowych.Robiłam test dzień po ale negatyw nie wiem ja teraz by wyszedł,może poczekam jeszcze te dwa dni i wtedy....może za wczas zrobiłam,albo ten cykl mam cały pokręcony.13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
@ przyszła, chociaż chciałam zakląć rzeczywistość nie robiąc testów. Dłużej się łudziłam, jeszcze gorzej niż z białymi testami. 6 cykl bez zabezpieczenia, 3 świadomych starań z liczeniem owulacji i testami. Progesteron ok, Ft3 i FT4 również. Myślicie, że już czas na badanie nasienia? Czy póki co próbować suplementami? Polecicie jakieś? Ja olej z wiesiołka, pregna start i wszelkie witaminki, mąż salfazin obecnie. Co jeszcze warto wdrożyć? Dodam, że mam dość cienkie endo i sama nie wiem co na to zaradzić. Ginka polecała ovarin, ale nie jestem przekonana, bo poza endo cykle jak w zegarku, tylko @ skąpe pewnie przez słabe endometrium.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 21:08
-
17.07 miałam USG był to mój 16 DC i pęknięty był pęcherzyk i ciałko żółte.To czyli mam rozumieć owu była 15-16 DC tak?Kurde już że stresu się pogubiłamSzczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:17.07 miałam USG był to mój 16 DC i pęknięty był pęcherzyk i ciałko żółte.To czyli mam rozumieć owu była 15-16 DC tak?Kurde już że stresu się pogubiłam
-
Kimbra wrote:A cha bo ja dzisiaj jestem 5 dpo nie mam żadnych objawów ani ciążowych ani okresowych.Robiłam test dzień po ale negatyw nie wiem ja teraz by wyszedł,może poczekam jeszcze te dwa dni i wtedy....może za wczas zrobiłam,albo ten cykl mam cały pokręcony.
Z następnym testem poczekaj do 10-11 dpo (najwcześniej) trzymamy kciuki 🤞💛 -
Wojcinka wrote:5dpo nie ma prawa wyjść pozytywny test ciążowy 🙂do zagnieżdżenia zarodka dochodzi najwcześniej 6dpo i dopiero wtedy powoli zaczynaja się wytwarzać hormony ciążowe, które testy później wykrywają. Stężenie tych hormonów też musi być odpowiednio wysokie żeby testy to wykryły i też dlatego testy najlepiej robić z pierwszego porannego moczu bo po nocy stężenie jest największe.
Z następnym testem poczekaj do 10-11 dpo (najwcześniej) trzymamy kciuki 🤞💛Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kurde źle to liczę muszę na spokojnie policzyć bo już się pogubiłam na tym wszystkim
Blondyna.B lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:17.07 miałam USG był to mój 16 DC i pęknięty był pęcherzyk i ciałko żółte.To czyli mam rozumieć owu była 15-16 DC tak?Kurde już że stresu się pogubiłam
Najważniejsze że owu była i trwaz byle wyrwać do testowania za kilka dni 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 21:13
-
Kimbra wrote:Jejciu.......13.06 był mój 17dc przepraszam 🙃
-
Prostuję 29.06 był mój 17 DC i na USG był pęknięty pęcherzyk z ciałkiem żółtym
Blondyna.B lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:Prostuję 29.06 był mój 17 DC i na USG był pęknięty pęcherzyk z ciałkiem żółtym