W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamaMagda89 wrote:Dziewczyny mi beta z wczoraj czyli 13dpo wyszła 90,7 🤔 trochę to dla mnie dziwne. nie wiem czy to nie jest jakiś błąd bo przecież ta moja kreska na teście ciążowym wczoraj nie była super czerwona... oby wszystko było dobrze... jakoś boję się cieszyć mimo, że wynik ciążowy
Ładna beta😍 gratulacje 💚MamaMagda89 lubi tę wiadomość
-
CestLaVie wrote:Ja w sierpniu wracam do poprzedniego gina I będę go wręcz błagać o histeroskopię, może laparo??? Potem chcę wejść na stymulkę, ale nie Clo bo niestety mam cienkie endo w granicach 6-7mm, a nawet wg jednego gina z enel medu w maju był cykl bez owu łykam wit E na endo, chcę wyczerpać możliwości naturalne moja znajoma po histero I hsg zaszła w pierwszym cyklu, długo się starali więc trzymam za Ciebie kciuki ;*
Czemu chcesz mieć histero albo laparo? Często się po wątkach przewijają te zabiegi, a ja nie kumam czemu się to robi. Opowiesz? -
Minka wrote:Udostępniłam. Narazie mierzyłam zwykłym termometrem stąd takie równe, już dziś zamówiłam owulacyjny[/QUOTE
Ja mierze Microlife w jednym miejscu w buzi - zaraz głęboko wkładam w policzek przy ósemkach już prawie i tak też polecam bo temp jest w miarę stabilna
A na twoim wykresie raczej widać faktycznie spadek więc szykowałabym się mimo wszystko na 🙉20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Sylwia_2 wrote:dziewczyny ale wy piszecie - nie nadążam.
Do mnie przyszły dzisiaj testy owulacyjne i ciążowe. Teraz napiszcie prosze od którego dc zaczynać. Cykle mam 29/30-dniowe
Ja zaczynam już od 10 dc . tak żeby mieć obraz całego cyklu praktycznie .Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyMojaMałaBlondyneczko wrote:O to to to... Mam dokladnie takie samo wrażenie 😂
A co do temperatury to nigdy nie mierzyłam... Chyba czas zacząć przy tych staraniach 👍
Ja też nie mierzyłam i raczej nie będę mierzyć, to nie dla mnie. Czuje, że przez to za bardzo bym wpadła w wir starań a i tak mam monitoringi co miesiąc więc jeżeli jest owu to wiem kiedy -
nick nieaktualnymilam wrote:Czemu chcesz mieć histero albo laparo? Często się po wątkach przewijają te zabiegi, a ja nie kumam czemu się to robi. Opowiesz?
Wiem, że nie do mnie ale miałam zabieg więc odpowiem, jeżeli można:) Histeroskopia i laparoskopia to zabieg pod znieczuleniem ogólnym. Podczas tego zabiegu jest sprawdzana drożność jajowodów i jeżeli są niedrozne to próbują udrożnić. Kamerą zaglądają do środka i sprawdzają ogólny stan macicy, nie wszystko wyjdzie na usg. U mnie np. znaleźli zrosty (jajowód zrosniety z jelitem) i usunęli te zrosty. Jeżeli są polipy, mięśniaki itp. to usuwają. Jak mi to lekarz powiedział, zerkają na całą panoramę tam na dole ^^milam lubi tę wiadomość
-
nat wrote:Minka wrote:Udostępniłam. Narazie mierzyłam zwykłym termometrem stąd takie równe, już dziś zamówiłam owulacyjny[/QUOTE
Ja mierze Microlife w jednym miejscu w buzi - zaraz głęboko wkładam w policzek przy ósemkach już prawie i tak też polecam bo temp jest w miarę stabilna
A na twoim wykresie raczej widać faktycznie spadek więc szykowałabym się mimo wszystko na 🙉
No szykuje się niestety. Ale jak ma przyjść to niech przyjdzie a nie znów się spóźnia zamówiłam również ten Microlife, jak przyjdzie to zaczynam mierzenie. Został mi ostatni cykl z duphastonem i wizyta u gin. Oczywiście jest zdania, że póki nie minie rok starań to nie ma się co przejmować i robić dodatkowych badań... Ale czy to nie strata czasu? po przyjściu 🐵 będzie to 10 cs -
Nayax wrote:Ja też nie mierzyłam i raczej nie będę mierzyć, to nie dla mnie. Czuje, że przez to za bardzo bym wpadła w wir starań a i tak mam monitoringi co miesiąc więc jeżeli jest owu to wiem kiedy
uduchowiona lubi tę wiadomość
09.2019 synek 😍
28.09.2021 beta 715 💙
[/url] -
nick nieaktualnyMojaMałaBlondyneczko wrote:Ufff to ja właśnie z tego samego powodu nie mierzyłam nigdy 😉 a już myślałam że mnie za jakąś ignorantke wezmiecie 😂
Haha spokojnie 😂 nie wszystko jest dla każdego 😁 poza tym nie widzę siebie, wstającej o 4 rano, żeby mierzyć 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 11:59
-
Ja sie długo zastanawiałam nad mierzeniem ale też stwierdziłam, że u mnie to nie wypali. Wstaje o różnych porach i tego nie przeskocze ale może jeden cykl spróbuje tak z ciekawości24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Nayax wrote:Haha spokojnie 😂 nie wszystko jest dla każdego 😁 poza tym nie widzę siebie, wstającej o 4 rano, żeby mierzyć 🙈
No ja też nie mierze, i tak że musze rano wstac aby wzial euthyrox godzine przed kawką to dla mnie wyczyn😅uduchowiona lubi tę wiadomość
-
MojaMałaBlondyneczko wrote:O insulinie już się conieco dowiedziałam to teraz inny temat🙈 😉 dużo z Was ma długie cykle? Ja mam około 40 dni i to jest dramat z tym czekaniem😭
-
Minka wrote:Udostępniłam. Narazie mierzyłam zwykłym termometrem stąd takie równe, już dziś zamówiłam owulacyjny