W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blawatek wrote:A wpisz mnie pi razy oko 31lipca
W moje urodziny. I Harrego Pottera 😄 wtedy mogą dziać się czary! 🥰 trzymam kciuki 😊😊😊Iskra444, Vivian lubią tę wiadomość
Starania od 09.2020
👱♀️1986
22.07.21 HSG - jajowody drożne ✅
08.2022 - poronienie chybione
04.2023 - ciąża pozamaciczna
🧔1979
[/url] -
Ja za kilka miesięcy będę miała 31, trochę to śmieszne bo jak byłam nastolatka to marzyłam i byłam pewna że będę bardzo młodą mamą. Potem jak miałam 25 lat to z byłym staraliśmy się prawie 2 lata i miałam dosłownie na tym punkcie obsesję.
A teraz? Fajnie jak się uda, a jak nie to mówi się trudno 🙈 jak to mówią - kobieta zmienną jest 😂DeLaCruz, Kajucha95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaOs wrote:W moje urodziny. I Harrego Pottera 😄 wtedy mogą dziać się czary! 🥰 trzymam kciuki 😊😊😊
DeLaCruz, we wrześniu 10 latWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 22:13
AgaOs, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie czy Wy lub ktoś kogo znacie kiedyś miał styczność z licytacjami charytatywnymi na Facebooku, na zasadzie założonej grupy gdzie ludzie wystawiają przedmiot, inni licytują i wygrany wpłaca na rzecz dedykowanej zbiórki kwotę z licytacji.
Chcielibyśmy zorganizować coś podobnego dla koleżanki tej, która jest w 5 miesiącu ciąży i walczy z glejakiem... Już teraz wie, że po porodzie podjmując leczenie będzie potrzebować ok. 400 tys.
I mamy kilka pytań jak to zrobić i szukamy osoby, która by nam jakoś pomogła.♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
celina550 wrote:A ja się już naczytałam oczywiście, że podwyższony progesteron po owulacji to mogę być oznaka PCOS 😓 wszystkie hormony mam w normie, na USG niby często "wielopecherzykowe" ale pani ginekolog mówiła że to PCOS nie jest...
jak się diagnozuje PCOS? które wyniki są nie okej wtedy?
Mój gin tylko na mnie spojrzał i powiedział ze podejrzewa pcos, z objawów wymienił włosy na rękach, wypryski na twarzy i troszkę więcej ciała. A na usg tylko sobie potwierdził, jajnik w kształcie spłaszczony banan, nie taki ładny rogalik jak normalnie, zlecił zbadać testosteron i adrostendion ale to akurat u mnie w normie a jeden jajnik pcos 🤷🏻♀️
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
nick nieaktualnyIzi wrote:Dziewczyny mam pytanie czy Wy lub ktoś kogo znacie kiedyś miał styczność z licytacjami charytatywnymi na Facebooku, na zasadzie założonej grupy gdzie ludzie wystawiają przedmiot, inni licytują i wygrany wpłaca na rzecz dedykowanej zbiórki kwotę z licytacji.
Chcielibyśmy zorganizować coś podobnego dla koleżanki tej, która jest w 5 miesiącu ciąży i walczy z glejakiem... Już teraz wie, że po porodzie podjmując leczenie będzie potrzebować ok. 400 tys.
I mamy kilka pytań jak to zrobić i szukamy osoby, która by nam jakoś pomogła.
Nigdy nie organizowałam ale często biorę udział w takich licytacjach. Chętnie dołożę cegiełkę jak już akcja ruszyIzi lubi tę wiadomość
-
Jest i lipcowy💕 mnie można zapisać na testowanie na 11.07 jeśli @ nie pezyjdzie szybciej. 8.07 koncze brac duphaston. Oby sie udało 😉 trzymam za nas ksiukasy.
Iskra444, Blondyna.B lubią tę wiadomość
23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
nick nieaktualnyCześć Wam,
Ja się na testowanie nie wpisuje, bo na pewno nie będzie to w lipcu, ale pobędę sobie z Wami jeśli nie macie nic przeciwko.
U mnie w poprzednim cyklu biochem z betą 100, w tym cyklu poronienie z betą 390
Także dzień dobry, witam się ze szpitala i czekam na wypis -
Anjucha wrote:Cześć Wam,
Ja się na testowanie nie wpisuje, bo na pewno nie będzie to w lipcu, ale pobędę sobie z Wami jeśli nie macie nic przeciwko.
Także dzień dobry, witam się ze szpitala i czekam na wypis
Przytulam mocno i wysyłam Ci dużo sił ❤️Anjucha lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Anjucha, bardzo mi przykro.. Lekarze mówili, kiedy będziecie mogli znowu się starać?💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Anjucha, bardzo mi przykro, że jednak tak to sie skończyło. Rozgość sie tutaj i pisz o każdych swoich smutkach, na pewno Cie wysłuchamy.24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Anjucha to nie Ty miałaś ta bete taka ze dziewczyny mówiły na czerwcowym ze pewnie podwojna bo beta wysoka? Cos mi się kojarzy...ale pewna kurcze nie jestem...eh
Buziali dla Ciebie 🌸💕23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
Izi ja tylko byłam na takich grupach ale doświadczenia w administrowaniu nie mam…
Anjucha jasne, zostań tu z nami 😁 -
Bardzo mi przykro 💔, odpoczywaj.