W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy91 wrote:Mnie przeraża, że u mnie już na takim etapie nic się nie dzieje.
Po porodzie wszystko się poprzestawialo
I w sumie nie wiem czy brak objawow to dobry znak.
Chyba wolalabym spać i pawiowac na zmianę.
Lucy który tobie wychodzi tydzień + dzień ?
Ja czekam i tak mi się wydaje że większość objawów jeszcze przychodzi często około 7 tygodnia, jak już poziom beta hcg faktycznie jest bardzo duży.20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
nat wrote:Lucy który tobie wychodzi tydzień + dzień ?
Ja czekam i tak mi się wydaje że większość objawów jeszcze przychodzi często około 7 tygodnia, jak już poziom beta hcg faktycznie jest bardzo duży.
Lucy91 Ty już w połowie masz sukces bo jest prawidłowo umiejscowiony pęcherzyk 😊 oczywiście lepiej mieć objawy ale one nie zawsze są i tak samo jak np nagle znikają a były też nie znaczy że to zły znak -
_Hania wrote:.
I radzę jakiemuś geniuszowi opatentować test ciążowy domowy gdzie można wysikac wysokość bety! -
SrokaO wrote:Cześć dziewczyny 🙂 Od jakiegoś czasu was obserwuję i postanowiłam, że to dobry czas aby dołączyć. Co prawda starania dopiero na początku sierpnia, ale chcę spytać co radzicie na przyrost endometrium? Nigdy z tym nie było szału i chcę zawczasu ogarnąć temat. Co się najbardziej u was sprawdziło? Słyszałam o migdałach, ale w jakiej ilości i kiedy? Pozdrawiam serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki ✊😊
migdały, suszone morele i czerwone winoVivian lubi tę wiadomość
-
SrokaO wrote:Cześć dziewczyny 🙂 Od jakiegoś czasu was obserwuję i postanowiłam, że to dobry czas aby dołączyć. Co prawda starania dopiero na początku sierpnia, ale chcę spytać co radzicie na przyrost endometrium? Nigdy z tym nie było szału i chcę zawczasu ogarnąć temat. Co się najbardziej u was sprawdziło? Słyszałam o migdałach, ale w jakiej ilości i kiedy? Pozdrawiam serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki ✊😊
Polecam migdały + czerwone wytrawne winko. Migdały przegryzalam w ciągu dnia np w pracy a winko piłam przez tydzień przed owulacja po kieliszku wieczorem endo w zeszłym miesiącu 8mm kilka dni po owu, a w tym miesiącu po tej "kuracji" jeszcze przed owu 13mm 😉 -
Iskra444 wrote:Clearblue elektroniczny wskazuje ba tydzień ciąży, wiec mniej więcej na tej zasadzie działa. Trzeba go tylko zmodyfikować 😁
W Stanach są dostępne domowe testy które pozwalają potwierdzić owulację - taki test pochodnej progesteronu w moczu (PDG test).
Dla mnie sztos, sikałabym
Moja siostra robi doktorat w Stanach, męczę jej bułę żeby mi wysłała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 09:04
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluje pięknych kresek 😍 mnie 8tydz przywitał przy muszli. 😂 co do objawów początkowych juz nie pamietam ale caly czas ból piersi taki że ciężko spać w nocy a na plecach nie umiem, duszą mnie (65H 🙈- aż sie boję co to bedzie jak urosną bo już ciężko biustonosz kupić) raz na jakis czas kluje mnie podbrzusze/ jajniki i to mnie stresuje najbardziej bo nie wiem czy to mormalne. W nocy musze wstawać na siku minimum raz i większość dnia mam mdłości. Na szczęście bez wymiotów, do dziś. Mam nadzieję, ze to jednorazowa akcja 😂 trzymam kciuki za wszystkie bety i oczywiście jestem za tym żeby zostać na tym wątku i zrobić z niego ciążowy po zakończeniu miesiąca 😉
Blondyna.B, Nayax, Norka01 lubią tę wiadomość
-
maciejka wrote:Podczytuje Wasz wątek ale wtrącę się. Ja robiłam ten sam test i w 26 dc wyszły mi dwie bordowe kreski. Poszłabym na betę na Twoim miejscu. Bardzo ładnie się wybarwia ten test
A jakie to testy🧐? -
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze bety✊
Serce rośnie jak się widzi tyle podwójnych kreseczek w tym miesiącu ❤️ Gratuluje wam i życzę nudnej ciąży i spokojnej głowy, chociaż wiem ze stres nigdy nie zniknie🙂
Co do objawów wczesnej ciąży, ja w pierwszej miałam tylko takie ze brakowało objawów nadejscia @. Zwykle tak z tydzień przed miałam uczucie ciężkości w podbrzuszu a gdy zaszłam to tego nie było. Jakieś 14 dpo doszedł ból piersi po zewnętrznej stronie a potem to już coraz bardziej się rozkręcało mdłości, zawroty głowy, osłabienie, senność. Ale tak jak dziewczyny mówią każdy przypadek jest inny 😁Syla87 lubi tę wiadomość
-
Cześć, U mnie miesiączka miała pojawić się wczoraj, ale jej na razie nie ma. Temp. od kilku dni na poziomie 36.7, wcześniej 37. Już 2 razy w nocy budziłam się w nocy z przerażeniem, że mnie krew zalała A tu czysto. Przez dzień to samo. Mam fale takie śluzu, że zastanawiam się czy to już czy nie. Chyba muszę zrobić test i w końcu 🙊 przywołać.
Wojcinka, Kajucha95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartiMarti wrote:Co to jest pół roku…. ❤️ Nie trać nadziei to może być dopiero początek, dopiero jak rok czasu się nie udaje można zacząć jakies dochodzenie ! Jeśli nie masz problemów ze zdrowiem to tylko kwestia czasu jak załapiesz , głowa do góry !
Mam niedoczynność tarczycy i hashimoto ale hormony w normie inne badania też, mój ginekolog mówi że jest pewny że się uda 😏 -
Nayax wrote:Krew spuszczona, czekam na wynik 🤞 a żeby umilić czas oczekiwania, siknęłam na facelle 🤭
https://zapodaj.net/68165c935f693.jpg.htmlNayax lubi tę wiadomość
-
Nayax wrote:Krew spuszczona, czekam na wynik 🤞 a żeby umilić czas oczekiwania, siknęłam na facelle 🤭
https://zapodaj.net/68165c935f693.jpg.html
U Ciebie to ladna kreseczka który to dpo?Nayax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nayax wrote:Dzisiaj 12dpo 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2021, 09:49
Nayax lubi tę wiadomość