W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyconte wrote:Ja tak jeszcze z innej beczki zapytam. Jak określić czy jest owulacja i kiedy dokładnie bez usg?
Moje testy wykazywały na owu a na usg nawet jej najmniejszego śladu.
Tylko testy, temperatura I badanie proga 7dpo. Dzięki temu i tak można mniej więcej określić, nie daje Ci to 100% pewności. Jedynie usg potwierdza. -
Nayax wrote:A kiedy planujecie w pracy poinformować pracodawcę? 😊
Ja mam pracę w warunkach szkodliwych, więc jak tylko zobaczę ⏸️, to lekarz i zwolnienie 🤷👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Pani Miśka wrote:Hm jak dla mnie z Twojego wykresu nie wygląda jakby była owulacja już, zawsze masz takie wysokie temp w 1fazie i niskie w 2?
To jest mój pierwszy cykl z temperaturą tak na poważnie, więc nie umiem Ci odpowiedzieć
Oszaleje z tymi jajnikami, nigdy tak nie miałam żeby tyle dni mnie bolały 🤯 -
Wojcinka wrote:A co do pytania o to jak zajść w ciążę to u mnie pomogła zmiana męża 🤪🤣🤣🤣
*Rozwiązanie dobre tylko dla tych które za mężów mają pacanòw takich jak mój ex 😁
Kurde z moim sie raz udało ale drugi raz już nie chce. Może to dobra rada aby zmienić męża 🤔😂😂😂💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
conte wrote:Ja tak jeszcze z innej beczki zapytam. Jak określić czy jest owulacja i kiedy dokładnie bez usg?
Moje testy wykazywały na owu a na usg nawet jej najmniejszego śladu.
Wiadomo USG to jedyne 100% potwierdzenie że wstąpiła owu, ale dobrze mierzona temp też daje dość dobry pogląd. Możesz np zerknąć na mój wykres i po samej temp nie pozostawia on wątpliwości kiedy miałam owu, do tego można się nauczyć obserwować objawy swojego ciała. Ja np zawsze dzień po owu zaczynam mieć wrażliwe sutki ale takie objawy to wiadomo Bardzo indywiduala sprawa -
Mgdra wrote:Kurde z moim sie raz udało ale drugi raz już nie chce. Może to dobra rada aby zmienić męża 🤔😂😂😂
a staran po odejściu od byłego odechciało mi się na ponad 4 lata -
Pierwsze usg mam 3.08, a potem 6.08 prowadzę szkolenie na którym jednym z uczestników szkolenia będzie moja szefowa więc jak wszystko będzie dobrze to wtedy jej powiem... ChybaKajucha95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWojcinka wrote:A co do pytania o to jak zajść w ciążę to u mnie pomogła zmiana męża 🤪🤣🤣🤣
*Rozwiązanie dobre tylko dla tych które za mężów mają pacanòw takich jak mój ex 😁
Nooo, to liczę, że u mnie w niedalekiej przyszłości sie powiedzie bo start Stary, mówił, że jeszcze nie czas, bla, bla, bla a w ogóle to nie miał czasu się za to zabrać bo siedział za granicą i zjeżdżał od wielkiego dzwona🤣🤣 Nowy Stary chce tak samo jak ja wiec liczę, że coś z tego będzieWojcinka, milam lubią tę wiadomość
-
No musiałam nasikać chociaż to 9dpo ale jest biało więc teraz już czekam na dzień @🤪 ale i tak mam dobry humorek nawet jakby @ przyszła😁
DeLaCruz, Wojcinka, Czytoto, Natis lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualnyWojcinka wrote:Hehe nie no wiecie to taki żart z mojej strony był męża zmieniłam z zupełnie innego powodu niż starania
a staran po odejściu od byłego odechciało mi się na ponad 4 lata
Wiadomka. Ode mnie były odszedł w październiku będzie 2 lata, rozwód dopiero w marcu tego roku bo był za granicą i srutututu pandemia nie mógł zjechać a od września z nowym partnerem. Chcieliśmy od razu się starać ale odwlekaliśmy aż proces sie zakończy itd bo ja nie chciałam w nerwach być w ciązy, poza tym kwestia ojcostwa, nie chciałam by dziecko było zapisane na byłego a on pewnie na złość by jeszcze robił. W kwietniu odstawiliśmy tabletki i działamy -
conte wrote:ja chętnie przygarnęstarania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
Izi wrote:Mgdra hmmm może spróbuj coś z tym zrobić, jakoś oczyścić głowę z myślenia, że seks to tylko starania
Wiem, że mamy kilka wielbicielek pingwinka i sobie zachwalają, ja osobiście jeszcze nie czuję jakoś chęci.. Ale ostatnio czytam czasami jakieś książki erotyczne to potem aż fajniej jest
Kupiliśmy też "grę planszową" i graliśmy 2 razy dla podkręcenia atmosfery - szczerze polecam, dla mnie super zabawa i rooozgrzeewa
Warto czasami zadbać o atmosferę, raz na jakiś czas bo starania staraniami, żyjemy tym wiadomo, ale musimy dbać o to, żeby związek przez to nie ucierpiał
Dobra, to teraz podrzuć jakieś tytuły książek i gier. My też mamy jedną grę, ale jakaś nietrafiona. -
Swoja droga przez pracę mam uraz do sporej części żywności, naprawdę wychodzi sporo syfu w jedzeniu... Ale im mniej wiecie, tym lepiej śpicie🤣Czytoto, KaJa, Minka lubią tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Kajucha95 wrote:Ja ze względu na pracę z materiałem zakaźnym (mikrobiologia żywności) juz od dzisiaj jestem na zwolnieniu.
Swoja droga przez pracę mam uraz do sporej części żywności, naprawdę wychodzi sporo syfu w jedzeniu... Ale im mniej wiecie, tym lepiej śpicie🤣
Co jest najgorsze?
Nie wiem czy powinnam wiedzieć 😂 -
milam wrote:Dobra, to teraz podrzuć jakieś tytuły książek i gier. My też mamy jedną grę, ale jakaś nietrafiona.
Polecam instagrama grzeszne książki jak ktoś szuka takich lekkich trochę zabawnych książek tam są różne tytuły, ja czytałam dwie z serii Bishop Brothers (ten którego szukam i ten którego pragnę) pierwszą dostałam od męża, rozbawił go napis na książce "grzeczni chłopcy idą do nieba, niegrzeczni sprawiają, że niebo przyjdą do Ciebie" i kupił
Grę mamy sekret nocy, nie jest może fenomenalna ale nam odpowiada, są różne zadania, odrzucamy te które nam się nie podobają.
Zopatrzyłam się i teraz raz na hmm pół roku kupuję gdzieś jakieś takie kostiumy (pielęgniarka, króliczek), myślałam, że to nie dla mnie ale podkręca moje M. i mnie przy okazji.
Warto znaleźć coś co się Wam podoba i na Was działa, metodą prób i błędów. Najważniejsze jeżeli Wy czujecie się seksi to i on to poczuje i seks będzie się Wam bardziej podobał.Kasiekkk, milam lubią tę wiadomość
-
Nayax wrote:A kiedy planujecie w pracy poinformować pracodawcę? 😊Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%