W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna.B wrote:Już się na czwartek zapisałam w takim tempie powinno być ponad 800, niestety mój ginekolog przyjmuje tylko w poniedziałek i wtorek więc wolę iść teraz niż tydzień czekać
Aa No to jasne, dobrze robisz ze idziesz, w razie czego zawsze można pójść drugi raz jakby jeszcze nic nie było
Oby wszystko było dobrze 🙏🏼Blondyna.B lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Blondyna.B wrote:Beta 281 - przyrost w normie 69.3%
Planuje się zapisać na wtorek do ginekologa niech mnie obejrzy i uspokoi może chociaż zobaczy już mały pęcherzyk ☺️Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Blondyna, u mnie był 6mm pęcherzyk przy becie 960, więc może i 800 wystarczy, żeby chociaż jakiś maleńki ślad ciąży wypatrzeć 😊
-
Martyna33 wrote:Aa No to jasne, dobrze robisz ze idziesz, w razie czego zawsze można pójść drugi raz jakby jeszcze nic nie było
Oby wszystko było dobrze 🙏🏼 -
Jednak wczoraj usnęłam 🙈😂
Super Blondyna !!! Trzymam teraz dalej mocno kciuki za wizytę u gin 😘Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Szyszka90 wrote:Zrobiłam betę 75.3:)
-
Miłego dnia dziewczyny😍😊
Ostatni dzień lipca więc wszystkim brzuchatkom życzę spokojnej i zdrowej ciąży🤰🤱
A z resztą staraczek widzimy sie na wątku sierpniowym i mam nadzieję, że będzie on tak samo owocny w ⏸ jak lipcowy😍
Wojcinka, Czytoto, AgaOs, Gizmo 11, Natis, Axon, Norka01, Minka lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Powiem wam że mam takie przemyślenie z rana... 🤪
Tak jak do tej pory wydawało mi się że czas podczas staran się dłuży i wolno mija czekanie na testowanie, odliczanie dpo itd... tak (przynajmniej dla mnie) 10000 razy wolniej płynie czas we wczesbej ciąży 😅 czekanie na przyrost dni/tygodni na suwaczku, na pierwszą wizytę u gin, na wyzsza betę itd... O losie 🙈
Dzisiaj się jaram bo widzę wreszcie "6" na moim suwaczku, ale matko jak ten czas serio wolno płynie 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2021, 06:04
Blondyna.B, KaJa, Czytoto, Natis, Axon, Norka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane czy któraś jeszcze dzisiaj w ostatnim dniu lipca testuje?
Kaja? 😅😁 tak dla formalności? Pls 😁 -
nick nieaktualnyWojcinka wrote:Powiem wam że mam takie przemyślenie z rana... 🤪
Tak jak do tej pory wydawało mi się że czas podczas staran się dłuży i wolno mija czekanie na testowanie, odliczanie dpo itd... tak (przynajmniej dla mnie) 10000 razy wolniej płynie czas we wczesbej ciąży 😅 czekanie na przyrost dni/tygodni na suwaczku, na pierwszą wizytę u gin, na wyzsza betę itd... O losie 🙈
Dzisiaj się jaram bo widzę wreszcie "6" na moim suwaczku, ale matko jak ten czas serio wolno płynie 🙈
Mi też tak czas zwolnił, że to niemożliwe 😳 ale to dlatego, że cały czas myślę i odliczam do wizyty i wsłuchuje się w siebie czy coś nowego się dzieje 🤭 u mnie sutki wrażliwe i muszę przynajmniej raz dziennie je zmacać czy aby na pewno dalej wrażliwe 😂 -
Nayax wrote:Mi też tak czas zwolnił, że to niemożliwe 😳 ale to dlatego, że cały czas myślę i odliczam do wizyty i wsłuchuje się w siebie czy coś nowego się dzieje 🤭 u mnie sutki wrażliwe i muszę przynajmniej raz dziennie je zmacać czy aby na pewno dalej wrażliwe 😂